ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ἐκεῖ ποὺ δὲν χτυπᾶ ἡ ἀναστάσιμη καμπάνα

                       
Γράφει ὁ Κωνσταντῖνος Χολέβας- Πολιτικὸς Ἐπιστήμων

Χριστὸς Ἀνέστη! Ἡ χαρμόσυνη αὐτὴ εὐχὴ θὰ ἀκουστεῖ αὐτὲς τὶς ἡμέρες ἀπὸ κάθε ἑλληνικὸ καὶ ὀρθόδοξο στόμα καὶ θὰ φέρει σὲ ὅλους μας μήνυμα ἐλπίδας καὶ αἰσιοδοξίας. Γιὰ τὸν Ἑλληνισμὸ ἡ εὐχή, πέραν τοῦ ἀμιγῶς χριστιανικοῦ περιεχομένου, ἔχει καὶ ἐθνικὴ καὶ ἱστορικὴ σημασία. Ἐπὶ Τουρκοκρατίας οἱ ὑπόδουλοι πρόγονοί μας ἔριχναν στὸν ἀέρα τοὺς ἀναστάσιμους πυροβολισμοὺς καὶ φώναζαν «Χριστὸς Ἀνέστη» ὑπονοώντας βαθειὰ μέσα στὴ ψυχή τους ὅτι ἔρχεται ἡ ὥρα καὶ γιὰ τὸ περιπόθητο: «Ἡ Ἑλλὰς Ἀνέστη»!
Τὶς χρονιάρες ἡμέρες, ὅμως, δὲν πρέπει νὰ λησμονοῦμε καὶ ἐκείνους τοὺς Ναούς, τὰ Μοναστήρια καὶ γενικὰ τὰ Ὀρθόδοξα προσκυνήματα, στὰ ὁποῖα δὲν θὰ ἠχήσει πανηγυρικὰ ἡ Ἀναστάσιμη καμπάνα.

Στρατηγός Μακρυγιάννης: «Δὲν βλέπετε πού θέλουν νὰ κάμουν τὴν Ἑλλάδα παλιοψάθα;»

                

Ὁ λόγος τοῦ Στρατηγοῦ Μακρυγιάννη πάντα διαχρονικός.
Ἀπὸ τότε φώναζε γιὰ τὸν ἐκ Δυσμῶν κίνδυνο τῶν φραγκολατίνων!
«Μὴν ἀφήσετε, Ἅγιοί μου αὐτὰ τὰ γκιντὶ πουλημένα κριγιάτα τῆς τυραγνίας νὰ μασκαρέψουν καὶ νὰ ἀφανίσουν τοὺς Ἕλληνες».
Τότε, ἐκεῖ ποὺ καθόμουν εἰς τὸ περιβόλι μου καὶ ἔτρωγα ψωμί, πονώντας ἀπὸ τὶς πληγές, ὅπου ἔλαβα εἰς τὸν ἀγώνα καὶ περισσότερο πονώντας διὰ τὶς μέσα πληγὲς ὅπου δέχομαι διὰ τὰ σημερινὰ δεινά τῆς Πατρίδος, ἦλθαν δύο ἐπιτήδειοι, ἄνθρωποι τῶν γραμμάτων, μισομαθεῖς καὶ ἄθρησκοι, καὶ μοῦ ξηγῶνται ἔτσι:

ΣΕΣΚΟΥΛΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ!!!


Το σέσκουλο ή σέσκλο ή Βέτα η σικελική (Beta vulgaris, Βέτα η κοινή) είναι ποώδες, διετές συνήθως φυτό της οικογένειας των Χηνοποδιοειδών και ανήκει στο γένος Βέτα ή Μπέτα. Καλλιεργείται στις Μεσογειακές περιοχές, στη Βόρεια Αφρική και γενικά στις Εύκρατες περιοχές. Θεωρείται ότι κατάγεται από τα Κανάρια Νησιά.

Τα φύλλα του είναι μεγάλα, γυαλιστερά, αρκετά σκληρά και γραμμωτά. Τα άνθη του έχουν πρασινωπό ή κοκκινωπό χρώμα και διατάσσονται κατά σωρούς στη μέση του φυτού. Η αναπαραγωγή γίνεται με σπόρο. Το σέσκουλο αρέσκεται σε υγρά εδάφη και θέλει καλό πότισμα για να αναπτυχθεί. Όταν δεν υπάρχει αρκετή υγρασία στο έδαφος πραγματοποιείται ένα πότισμα μετά από το φύτρωμα των μικρών φυταρίων.

ΣΟΚ!ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ?ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ...


Το κόκκινο υγρό στο κρέας που τρώμε δεν είναι αίμα. Σχεδόν όλο το αίμα αφαιρείται από το κρέας κατά τη σφαγή και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να δούμε αίμα σε αυτό που χαρακτηρίζουμε λευκό κρέας.

Μόνο μια εξαιρετικά μικρή ποσότητα αίματος παραμένει εντός του μυϊκού ιστού, στο κρέας που αγοράζουμε από το κατάστημα.

Τι είναι λοιπόν το κόκκινο υγρό που βλέπουμε στο κόκκινο κρέας;

Φρικτό Βίντεο: Ραββίνος τα παραδέχεται ΟΛΑ..."Σκοτώνουμε κάθε χρόνο 300 χιλιάδες παιδιά μόνο στις ΗΠΑ - Στα McDonald's τρώτε το κρέας των παιδιών σας"!!! (Δείτε το πριν το κατεβάσουν)


Το βίντεο που πρέπει να ακούσετε όλοι σας. Μεταφράστε και αναπαράξτε το σε όλα τα μπλόγκς πριν το κόψουν.
Καταπληκτική συνέντευξη ραβίνου Φιλκενστέϊν .

Ολοκαύτωμα, θανατώσεις παιδιών και αίμα στο φαγητό , επαναστάσεις, φεμινιστικά κινήματα, ομοφυλοφιλία, μετανάστευση κλπ κλπ.
Επιβάλλεται όποιος γνωρίζει καλά αγγλικά ας μεταφράσει για να γνωρίσουν οι Έλληνες γκοήμ μερικές αλήθειες για τον κόσμο μας.

Πλέον δεν κρατάνε κανένα πρόσχημα.

Αποσπάσματα από τα λεχθέντα του ραβίνου: «Σκοτώνουμε κάθε χρόνο 300 χιλιάδες παιδιά μόνο στις ΗΠΑ. Το αίμα τους βάζουμε στη μάσα. Στα μακντόναλντς τρώτε το κρέας των παιδιών σας»…..

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΙΔΝΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΘΟΥΝ ΑΡΜΑΔΕΣ !!!



ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΠΕΡΑΣΕ ΚΙ ΕΙΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΔΙΠΛΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΥΠΕΣΤΗ !!!
ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝ' ΣΥΡΙΑ
MA AYTO ΔΕΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕ Η ΕΡΜΗ Η ΜΑΣΩΝΙΑ !!!

« Ψυχολογικές επιχειρήσεις » εναντίον των Ελλήνων !


Του Π. Λιβανίδη

Ο Ελληνισμός δέχεται συστηματικά ψυχολογικές πιέσεις προκειμένου να χάσει το ηθικό και το εθνικό του φρόνημα.

Ενοχοποιούν τον πατριωτισμό και αποκαθηλώνουν τα σύμβολα του έθνους.

Σώστε τα σύμβολα του Ελληνισμού
Τα τελευταία χρόνια ο Ελληνισμός δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις από έναν ιδιότυπο και ακήρυχτο επισήμως , πόλεμο. O Έλληνας δέχεται έναν ανελέητο ψυχολογικό βομβαρδισμό προκείμενου να χάσει την εθνική του ταυτότητα , να κλονισθούν τα θρησκευτικά του πιστεύω , να παραχαραχθεί η λαμπρή του ιστορία και να αποκαθηλωθεί κάθε σύμβολο που τον συνειδητοποιεί ως οντότητα ενός έθνος και ως πολίτη με κρίση και υπεύθυνη γνώμη.

7 στους 10 Kύπριους είναι υπέρ εξόδου από το Ευρώ!!!

Τα «60 Λεπτά» παρουσίασαν το βράδυ της Τετάρτης δημοσκόπηση που αποτυπώνει την πρώτη αντίδραση των πολιτών αναφορικά με τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων 5 ημερών για την κυπριακή οικονομία. Τα αποτελέσματα είναι «χαστούκι» για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Eurogroup ενώ...

Τροφές που σε κάνουν να γερνάς γρηγορότερα!


Τροφές που έχεις σίγουρα στη διατροφή σου και δεν ήξερες το πόσο κακό κάνουν - Όλοι θέλουμε να δείχνουμε νέοι και υγιείς, όμως οι κρέμες και οι θεραπείες δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν εάν δεν τρέφεσαι σωστά. Διάβασε παρακάτω για 11 τροφές που έχεις σίγουρα στη διατροφή σου και δεν ήξερες το πόσο κακό μπορούν να κάνουν στο δέρμα και τη φυσική σου κατάσταση.

Μερικές από αυτές που ίσως θεωρούσες άκακες, μπορεί να σε σοκάρουν με το πόσο κακό μπορεί να σου κάνουν!

1. Ζάχαρη

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μια διατροφή πλούσια σε ζάχαρη, σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερος. Σε όσα σημεία του σώματος σου υπάρχει....

Ζήτω η δημοκρατία! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά συλλήψεις εθνικιστών γιατί λέει έβρισαν την....αριστερά!!


ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...ΘΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΑΠΛΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
Σε εκδήλωση εθνικιστών στην Νάουσα...θολοκουλτουριάρηδες και λοιποί αριστεροί κάτω από την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζευτήκανε για να σταματήσουν την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρωίδων στους Στουμπάνους που επρόκειται να κάνει αντιπροσωπεία εθνικιστών.
Μέχρι εδώ όλα καλά...είναι σύνηθες το φαινόμενο και μέσα στα πλαίσια της δήθεν δημοκρατίας που επαγγέλονται οι ψευτοπροοδευτικοί...οι αντεκδηλώσεις (μόνο όταν τις κανουν αυτοί)ειναι θεμιτες..
Εκεί όμως που πέφτει το πολύ γέλιο είναι πως μία κυρία που κατά δήλωση της είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ....

Γιάννενα: Λίντσαραν τον Αλβανό δολοφόνο που σκότωσε ηλικιωμένο ζευγάρι!..(Φώτος)




Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων επιτέθηκαν στον Αλβανό δολοφόνο κατά την είσοδό του στο δικαστικό Μέγαρο - Σοκάρει η ομολογία του...

ΠΡΟΣ ΑΔΕΔΥ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΤΕ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ

Η τελευταία ευκαιρία στα πουλητάρια της ΑΔΕΔΥ να προχωρήσουν σε «δράσεις» που θα νεκρώσουν κάθε "κίνηση" στο δημόσιο, που ωφελεί τους δανειστές και ρίχνει έξω τα σχέδια των γερμανοτσολιάδων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ… 

Απλά παραδείγματα, αφού η Απεργία διαρκείας φοβίζει… Απεργίες και στάσεις εργασίας σε εκδικάσεις κατασχέσεων από τράπεζες (μιας κι οι δικαστές είναι ένα όπλο στα χέρια της τρόικας και της κατοχικής συγκυβέρνησης), οι ΔΥΟ να προχωρήσουν σε δράσεις μείωσης εσόδων, ΟΤΑ... καμία εξυπηρέτηση στο κατοχικό κράτος κ.ο.κ.

Φύλλο επιστράτευσης … γερμανοτσολιά!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΘΑ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ Η΄ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!!!!



Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Το Υπουργείο Οικονομικών και Δικαιοσύνης μελετά το νομομοσχέδιο που κατατέθηκε πρόσφατα κατά το οποίο προβλέπεται σύλληψη του Έλληνα πολίτη που χρωστάει στο Δημόσιο και έχει καταδικαστεί για οφειλές ακόμη κι αν έχει πληρώσει το χρέος του!

 

KATAΡΡΙΨΗ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ; (UPD) Συνετρίβη τουρκικό μαχητικό F-16 στα σύνορα με την Συρία κατά την διάρκεια air-refuelling


(Aνανέωση 15.58): Ένα τουρκικό F-16 πετούσε πάνω από τα βουνά Νουρ κοντά στα σύνορα με τη Συρία όταν χάθηκε η επικοινωνία με αυτό λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι (ώρα Τουρκίας).
Το μαχητικό χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ ενώ πετούσε την περιοχή του Χατάι (Αλεξανδρέττα) και αρχικά εκφάστηκαν υπόνοιες για πιθανή κατάρριψή του από συριακά Α/Α όπλα αλλά οι Τούρκοι διαβεβαιώνουν ότι η συντριβή έγινε κατά την διάρκεια άσκησης εναέριου ανεφοδιασμού.

Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ κ. ΜΠΟΜΠ ΤΡΑΑ Φεύγει από την Ελλάδα γιατί συνταξιοδοτείται στα 55(!) ο άνθρωπος που επιβάλλει στη χώρα μας να αυξήσει σε εξοντωτικά επίπεδα τα όρια συνταξιοδότησης!

Εγκαταλείπει την Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος Ολλανδός εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Τρόικα, Μπομπ Τράα και τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στην έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον αφού σε ένα χρόνο θα συνταξιοδοτηθεί πρόωρα!

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας το Βήμα επισημαίνει την «ειρωνεία» της συνταξιοδότησης του Ολλανδού τεχνοκράτη στα 55, όπως είναι η πολιτική του Ταμείου, ενώ ανεβάζει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στις χώρες που δανείζει.

Υπερ-υπερηχητική τεχνολογία αναπτύσσει η Ρωσία…

Με τον τομέα της υπερ-υπερηχητικής τεχνολογίας (ο υπερθετικός του supersonic που σημαίνει υπερηχητικός) ασχολείται η ρωσική αμυντική βιομηχανία και όπως λέγεται χαρακτηριστικά «δεν ξεκίνησαν από το μηδέν». Επί της ουσίας πρόκειται για πυραύλους με την καταστρεπτική δυνατότητα ενός πυρηνικού όπλου, χωρίς όμως να φέρει μη συμβατική κεφαλή, αφού αξιοποιεί την τρομακτική κινητική ενέργεια που αναπτύσσει λόγω της ταχύτητας.

Στο πρόγραμμα εμπλέκονται περισσότερες από 60 εταιρίες και αναμένεται να ολοκληρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι προσπάθειες που ξεκίνησαν το 2009, αξιοποιούν επιτεύγματα από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης και τελούν υπό την αιγίδα της κρατικής «Tactical Missiles Corporation».

Όπως διευκρινίζεται αρμοδίως, η έλλειψη χρημάτων είχε οδηγήσει σε αναστολή των φιλόδοξων σχεδίων τα οποία είχαν μείνει στο στάδιο του σχεδιασμού των συστημάτων. Πλέον, οι Ρώσοι επιστήμονες εκμεταλλεύονται τα νέα υλικά που υπάρχουν, νέες συσκευές που έχουν αναπτυχθεί, αλλά και τις νέες...

Αβραμόπουλος: Εθνικό συμφέρον η ίδρυση τεμένους

ataktesfones: ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.




«Η Κυβέρνηση, με διαφάνεια προβαίνει σε κινήσεις που μπορούν να ελεγχθούν από όλους και δεν ετεροπροσδιορίζονται από σκοπιμότητες» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αναφορικά με το ζήτημα ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα.

Θέλουν να λιντσάρουν τον UCK δολοφόνο.





Έξω από το δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων έχουν συγκεντρωθεί αυτή την στιγμή 100δες κάτοικοι του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων,όπου αυτή την ώρα απολογείται 30χρονος  δράστης του προχθεσινού διπλού φονικού στα Κτίσματα,το οποίο και φανέρωσε την «γύμνια» της αστυνομίας.

ΕΡΧΕΤΑΙ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ CNN: "Η ελληνική οικονομία έχει πιάσει πάτο"


Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας δημοσίευμα του CNN στην ιστοσελίδα του και στηρίζει τη διαπίστωσή του στους δείκτες του ΑΕΠ, της ανεργίας, του χρέους και του ελλείμματος.
Συγκεκριμένα αναφέρει πως μετά από 3 χρόνια Μνημονίου και λιτότητας «η ελληνική οικονομία έχει πιάσει πάτο». Το μόνο θετικό σημάδι που αναφέρει είναι η μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος και η προοπτική για επιστροφή σε ανάπτυξη το 2014.

To State Department είχε αναθέσει τη φύλαξη του προξενείου σε εξτρεμιστές της Αλ Κάιντα!

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ με το αιματηρό περιστατικό του προξενείου της Βεγγάζης, που έιχε στοιχίσει τη ζωή στον Αμερικανό πρεσβευτή, Christopher Stephens, αφού η ασφάλεια του προξενείου είχε ανατεθεί σε παραστρατιωτική ομάδα, με έντονους δεσμούς με την Αλ Κάιντα!
Η ομάδα αυτή σύμφωνα με την εφημερίδα World Tribune κατά τη διάρκεια της επίθεσης άλλαξε "στρατόπεδο" και βοήθησε τα μέλη της Αλ Κάιντα.

Πωλείται και το «κρατικό» αλάτι

Πριν από 115 χρόνια στο μνημόνιο που είχε επιβληθεί από τους ξένους δανειστές στην κυβέρνηση Τρικούπη μεταξύ άλλων είχαν παραχωρηθεί και τα έσοδα του τότε κρατικού μονοπωλίου στην παραγωγή και διάθεση αλατιού...

Η παραχώρηση αυτή κράτησε 90 χρόνια και μετά η εκμετάλλευση των αλυκών ξαναπέρασε υπό τον έλεγχο του δημοσίου τουλάχιστον μέχρι τις ημέρες μας. Η σημερινή κυβέρνηση ,με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, αποφάσισε να πωλήσει ποσοστού του Δημοσίου στην εταιρεία, που φτάνει το 55%. Σύμφωνα με τη Διυπουργική Επιτροπή, για την εταιρεία η οποία, διαθέτει ολιγοπωλιακή θέση στην εγχώρια αγορά του αλατιού υπάρχει αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον.

ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ!! Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ" ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!


Όλο το παλιό συγκεντρώνεται σε μια άκρη…

Άνοιγμα προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη φέρεται να προετοιμάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο των προσπαθειών για διεύρυνση της επιρροής της ΝΔ και ενόψει του συνεδρίου στα τέλη Ιουνίου.
Στόχος, όπως αναφέρεται στο «Έθνος της Κυριακής», είναι -και μέσω συγκεκριμένων προσώπων και μέσω πολιτικών πρωτοβουλιών- η ΝΔ να επιστρέψει σε ποσοστά επιρροής στα επίπεδα προ του 2009.

ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!! ΔΕΝΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ....


....."Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Δένδιας, δήλωσε σχετικά με τους τραυματισμούς αστυνομικών στη Χαλκιδική:

«Οι πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών στη Χαλκιδική συνιστούν μέγιστη πρόκληση εναντίον του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας. Είναι ευνόητο ότι σε μία δημοκρατική χώρα οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα στη διαμαρτυρία. Αλλά είναι ευνόητο επίσης ότι οποιοδήποτε αίτημα εκδικάζεται από τις αρμόδιες δικαστικές ή άλλες εντεταλμένες αρχές και δεν μπορούν να επιβάλλουν το δικό τους “δίκαιο” κουκουλοφόροι με κυνηγετικά όπλα και μολότοφ.

ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ:Η επιστράτευση θα ρίξει το μνημόνιο. Αν το πιστέψουμε!!

Ο κόσμος το έχει καταλάβει. Ο πανικός στην κυβέρνηση και στα γραφεία των αργυρώνητων δημοσιογράφων δεν είναι τυχαίος. Αυτή η απεργία των καθηγητών μπορεί να φέρει το τέλος του μνημονίου. Αρκεί να το πιστέψουμε...
Η μάχη έχει ξεφύγει από τα πλαίσια της εκπαίδευσης και μπορεί να οδηγήσει σε γενική απεργία και ανατροπή της κυβέρνησης.

Μια τέτοια κινητοποίηση όμως δεν μπορεί ούτε να ξεκινήσει χωρίς τη συμμετοχή μιας συγκεκριμένης ομάδας: των μαθητών. 
Μάγκες αν πιστεύετε ότι με την ανεργία των νέων στο 64.2% υπάρχει οποιοδήποτε νόημα να δώσετε πανελλήνιες – και μάλιστα τη συγκεκριμένη εβδομάδα που σας το ζητούν – είστε καταδικασμένοι σε αφανισμό. Για την ακρίβεια είστε τόσο ανόητοι όσο και οι πατεράδες σας και οι μανάδες σας, που σας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Είναι σαν να φοράτε γάντια για να αντιμετωπίσετε μια χιονοστιβάδα. Αλλά το ξέρετε καλά ότι εσείς δεν είστε σαν τους άλλους. Και σε αυτή τη μάχη…

ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ Πυροβολισμοί κατά δυνάμεων ασφαλείας - Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες!


Μπαράζ πυροβολισμών δέχτηκαν οι δυνάμεις ασφαλείας στις Σκουριές Χαλκιδικής νωρίτερα,προφανώς από εξεγερμένους πολίτες. Τέσσερις αστυνομικοί φέρονται να τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων επεισοδίων στο δάσος των Σκουριών και μάλιστα ο ένας από αυτούς από σκάγια κυνηγετικού όπλου!