ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Αριστερά "Δημοκρατικά" Blogs!

Ποτέ σ αυτό το blog δεν σχολιάσαμε (αρνητικά ή θετικά) κάποιο άλλο blog, αριστερό ή δεξιό. Πιστεύοντας ότι στο διαδίκτυο έχουν όλοι ίσα δικαιώματα και αυτοί που διαχειρίζονται κάποιο blog,αποφύγαμε τον σχολιασμό, είτε έμμεσα είτε άμεσα.
Αντίθετα κάποια " Δημοκρατικά" blogs π.χ Gerogriniaris, τα οποία είναι ταγμένα (όπως διαλαλούν) να πατάξουν τον φασισμό, στάζουν χολή για οτιδήποτε δεν πλέει προς τα δικά τους συμφέροντα.Άσχετα των πολιτικών πεποιθήσεων, υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες μεταξύ των blogers αγαπητέ gerogriniari ..."Δημοκράτη"! Μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου προς το άβουλο κοινό σου δίχως να ασχολείσαι και να βαφτίζεις φασιστικά κάποια blogs.Εμάς μας κρίνει το λιγοστό κοινό μας που μας  εμπιστεύεται και επισκέπτεται την σελίδα μας. 
Δεν έχεις καταλάβει ότι το κόλπο της αριστερής παράλογης λογικής δεν πιάνει πλέον? Ή το έχεις καταλάβει, αλλά σαν γνήσιο τσιράκι του Συστήματος πρέπει να φέρεις εις πέρας την βρομοδουλειά για την οποία σε πληρώνουν?
Όσο για την απορία σου,γιατί σε φωνάζουν οι ακροδεξιοί, όπως λες, άπλυτο, θα σου δώσω μια φιλική συμβουλή για να τους αποστομώσεις,...κάνε μπάνιο να φύγει η βρώμα!

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Μόνο Έλληνες στις στρατιωτικές σχολές »


Την ανάγκη να ρυθμιστεί νομοθετικά το θέμα του γένους των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές υπογραμμίζει, μέσω Twitter, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος.
«Ήρθε χρονικά η στιγμή να ρυθμίσουμε νομοθετικά το θέμα του γένους των εισακτέων στις Στρ. Σχολές. Επιβάλλεται να είναι Έλληνες το γένος»γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Κωσταράκος.

Η κυπριακή δημοκρατία πρέπει να πει στους Ρώσους ότι έπαιξαν και έχασαν

Ace

Του Γιώργου Καισάριου

Η κυπριακή ηγεσία ετοιμάζεται (από ό,τι αντιλαμβάνομαι) να κάνει το μεγαλύτερο λάθος στην πολιτική ιστορία του νησιού και το μεγαλύτερο έγκλημα που θα μπορούσε να κάνει ενάντια στον Κύπριο φορολογούμενο. Ετοιμάζεται να εγγυηθεί τις καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες και να αναλάβει το κόστος να το πληρώσει ο φορολογούμενος της Κύπρου.

Το θέμα στην Κύπρο είναι το εξής. Ορισμένες τράπεζες στο νησί πήραν πολύ μεγάλο ρίσκο με τα λεφτά των καταθετών και στη συνέχεια τα έχασαν.
Και ενώ η κυπριακή οικονομία δεν είχε κανένα πρόβλημα προ αυτής της κρίσης

ΒΑΡΑΝΕ ΜΥΓΕΣ ΣΤΗΝ «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ – 8 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ 50 ΗΜΕΡΕΣ!


Mygoskotostra

Κεσάτια φαίνεται πως έχει η νέα υπηρεσία… πάταξης του ρατσισμού, που ίδρυσε ο Δένδιας, προς μεγάλη απογοήτευση των επαγγελματιών «αντιρατσιστών»! Έτσι, από τις 10 Ιανουαρίου μέχρι τώρα έχουν γίνει όλες κι όλες 8 καταγγελίες.
Οι συριζαίοι πάντως, εξηγούν τις… αναδουλειές ως φόβο των «θυμάτων» να προβούν σε καταγγελίες, λόγω… έλλειψης εμπιστοσύνης των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» προς την Αστυνομία, λόγω… άγνοιας και λόγω του φόβου της απέλασης. Πάρτε ένα δείγμα από την… κλάψα τους:

ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ "ΑΔΕΙΑ" Τσάμηδες: "Η Ελλάδα δεν συμμορφώθηκε στις συστάσεις των ΗΠΑ για ΑΟΖ"


Νέα πρόκληση από τους τσάμηδες της Αλβανία με αφορμή την ρηματική διακοίνωση που κατέθεσε η Ελλάδα στον ΟΗΕ μέσω της οποίας προσδιορίζει τα όρια της υφαλοκρηπίδας της σε όλη την περιοχή της Ανατ. Μεσογείου και σε όλες τις περιοχές που αυτή ισχύει, υποστηρίζοντας ότι η χώρα μας δεν ΄έλαβε υπ'οψιν τις συστάσεις των ΗΠΑ!

ΠΑΣΟΚ: Παλιά μου τέχνη κόσκινο ...Έβαλαν τους Πακιστανούς να ψηφίσουν Μπένυ !20130224-185105.jpgΧΑΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ: “ψηφίζουν αλλοδαποί που δεν μιλούν ούτε λέξη Ελληνικά”! ΠΑΣΟΚ: Καταγγελίες και για… αλλοδαπούς! Εντάξει, την προνομιακή σχέση του ΠΑΣΟΚ με αλλοδαπούς διαμένοντες εν Ελλάδι τη γνωρίζουμε λίγο-πολύ. Ειδικά στις εκλογές του 2000 (πότε θα γραφτεί η ιστορία ντροπής αυτών των εκλογών;) αλλά και στην αλήστου μνήμης εποχή του ΓΑΠ, τότε που διάφοροι

Σβήνει ὁ Ἑλληνισμὸς! Σιωπᾶ ἡ πολιτικὴ καὶ θρησκευτικὴ ἡγεσία τοῦ τόπου!
Κάτω ἀπὸ 7.000 οἱ γεννήσεις στὴ Θεσσαλονίκη ἐτησίως , 15.000 ἐκτρώσεις (40 κάθε μέρα)! Σβήνει ὁ Ἑλληνισμός! Σιωπᾶ ἡ πολιτικὴ καὶ θρησκευτικὴ ἡγεσία τοῦ τόπου! 
Τὸ σημερινὸ πρωτοσέλιδο-ἔρευνα τοῦ Ἀγγελιοφόρου τῆς Κυριακῆς (ἐφημερίδα τῆς Θεσσαλονίκης καὶ τῆς Μακεδονίας) ἀποτελεῖ μία ΓΡΟΘΙΑ στὸ στομάχι τῶν κοιμισμένων καὶ παρηκμασμένων καὶ ἀλλοτριωμένων Νεοελλήνων! Ἡ οἰκονομικὴ κρίση στὴν Ἑλλάδα, πέρα ἀπὸ τὶς 4.000 αὐτοκτονίες (μέσα σὲ 3 χρόνια), τὶς πολλὲς χιλιάδες πρόωρους θανάτους, ἔχει ὡς συνέπεια καὶ ἕνα βαρὺ πλῆγμα στὸ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ τῆς Ἑλλάδας. Τὰ στοιχεῖα αὐτὰ εἶναι γιὰ τὴ περσινὴ χρονιά, ἀλλὰ εἶναι βέβαιο ὅτι τὰ δημογραφικὰ στοιχεῖα τῆς Ἑλλάδας θὰ χειροτερεύσουν τὰ ἑπόμενα χρόνια, μετὰ ἀπὸ τὰ πρωτοφανῆ ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ γιὰ τεκνοποίηση τοῦ τρίτου μνημονίου ποὺ ψήφισαν οἱ βουλευτὲς τῶν τριῶν κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ καὶ ΔΗΜΑΡ, στὰ Ὑπουργεῖα Οἰκονομικῶν (Στουρνάρας, Σταϊκούρας, Μαυραγάνης) καὶ Ὑπουργεῖο Ἐργασίας  (Βρούτσης, Ν. Παναγιωτόπουλος)! (This is a social article on the economical  crisis in Greece and not a religious article). 

Επιτέλους, στον δρόμο της ηθικής ο Γιάννης Στουρνάρας!


20130224-205336.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ο υπουργός οικονομικών σκέφτεται σοβαρότατα να θεωρήσει ως τεκμήριο διαβίωσης τις… εξωσυζυγικές σχέσεις!
Κοινώς, οι “γκόμενες” θα αποτελέσουν τεκμήριο και θα αυξάνουν τους φορολογικούς συντελεστές. Μπορεί αυτό το μέτρο να συναντήσει αντιδράσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ (φημίζονται τα παλικάρια για τις

Ο Ελληνικός Στρατός κατέλαβε νησιά που μας ανήκουν και έστησε Ελληνικές Σημαίες λένε οι τούρκοι... Ερώτηση στον Νταβούτογλου από βουλευτή του ρεπουμπλικανικού κόμματος...!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Τουρκία. Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Προύσας, Sena Kaleli, ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου να δώσει εξηγήσεις πως τα ελληνικά στρατεύματα έστησαν την ελληνική σημαία σε ορισμένα νησιά και βραχονησίδες που βρίσκονται εντός των τουρκικών συνόρων.

«Παγώνουν» οι δόσεις στα στεγαστικά δάνεια για 4 χρόνια


«Για τέσσερα χρόνια παγώνει η καταβολή της δανειακής δόσηςκαι ο δανειολήπτης θα πληρώνει μόνο τη δόση του τόκου», τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αθανάσιος Σκορδάς , μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Ο κ. Σκορδάς χαρακτήρισε τη ρύθμιση ως «προσπάθεια ανακούφισης» των πιο δοκιμασμένων δανειοληπτών. Σε αυτή τη ρύθμιση μπορούν να μπουν όσοι...

Γερμανικό περιοδικό: Ο Σόρος χρηματοδότησε το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ!Για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανοικτά λόγο το γερμανικό οικονομικό περιοδικό, Wirtschaftswoche, σε ένα αφιέρωμα, που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ... TWEETER...! ''KATA 332% AYΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!!!''
Δείτε ποια είδηση αναμετέδωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα θέλοντας να καταδείξει την τουρκική επιθετικότητα και προπάντων θέλοντας να δείξει ότι αποδέχεται τα στοιχεία που δίνουν οι ελληνικές αρχές για τις τούρκικες παραβιάσεις αποδεχόμενη ουσιαστικά...
τα θαλάσσια και τα εναέρια σύνορά μας όπως τα ορίζουμε εμείς και μη κάνοντας δεκτές τις τούρκικες αμφισβητήσεις.

Διαβάστε και το έν λόγω άρθρο:

F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84 η τελική λύσηΤι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ; Δημιουργία 800 στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί άραγε; Τι είναι η F.E.M.A; Τι ειναι το Πρόγραμμα REX 84

F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84 η τελική λύση
Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ;
Δημιουργία 800 στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί άραγε; Τι είναι η F.E.M.A; Τι ειναι το Πρόγραμμα REX 84
See Google Map of Campsby Todd
F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA…Επίσημη αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ… Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.

Κύπρος: Ο Νίκος Αναστασιάδης και επίσημα ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Την περασμένη Κυριακή, ο κυρίαρχος λαός μας έδωσε ένα εντυπωσιακό προβάδισμα. Σήμερα, μας έδωσε μια περήφανη...

νίκη. Την περασμένη Κυριακή, ο κυρίαρχος λαός μας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης. Σήμερα, μας έδωσε εντολή εξουσίας. Αποδέχομαι αυτή την εντολή και αναλαμβάνω την ευθύνη που εναποθέτει στους ώμους μου η λαϊκή βούληση. Δεσμεύομαι να ανταποκριθώ με απόλυτο σεβασμό στην εντολή του λαού και υπόσχομαι να εκπληρώσω με συνέπεια την ευθύνη που επωμίζομαι».