ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ! ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ FUND! ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ Η ΧΩΡΑ, πως “αρνήθηκαν” στον ΠΟΥΤΙΝ την επίσκεψη!


Πατήστε στο διαβάστε περισσότερα για να διαβάσετε το άρθρο...

Σερβικές Μυστικές Υπηρεσίες: Οι Αλβανοί ετοιμάζονται για πόλεμο στα Σκόπια! ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

«Αλβανοί εγκληματίες προτίθενται να ξεκινήσουν ένοπλη σύγκρουση στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία. Επιδιώκουν την ενίσχυση της αγοράς των ναρκωτικών και την υλοποίηση της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας» Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη «Η αλβανική μαφία προετοιμάζει πόλεμο στο κράτος των Σκοπίων, όπως ....

Χτύπησαν ανήλικη και την πέταξαν στα σκουπίδια


Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στην Πάτρα από την περιπέτεια ανήλικης. Διαβάστε πώς η απόρριψη σε νεαρό κατέληξε σε εφιάλτη ...

ΟΧΙ του ΝΑΤΟ στα Σκόπια


«Λύστε πρώτα το θέμα της ονομασίας, με την Ελλάδα και μετά ελάτε σ' εμάς» Επιτυχία του Στ. Δήμα...

Να λέμε και καμία καλή κουβέντα: Επιτυχία Σταύρου Δήμα (δεν πολιτεύεται, κατεβαίνει ο γιος του Χρ. Δήμας) στο Σκοπιανό.

Στις 20-21 Μαΐου γίνεται η....
σύνοδος κορυφής των 28 μελών- κρατών του ΝΑΤΟ στο Σικάγο. Κύριο θέμα η διερεύνηση της Ατλαντικής Συμμαχίας. Υποψήφιες χώερς προς ένταξη είναι τα Σκόπια, η Γεωργία, η Βοσνία Ερζεγοβίνη και το Μαυροβούνιο.

Ουρλιαζε “πάρτε τηλέφωνο τον Βενιζέλο”! Δείτε το βίντεο της σύλληψης που κράτησε 45 ολόκληρα λεπτά! Ποιοί επιχείρησαν να την παρεμποδίσουν;

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο της σύλληψης του Αιμίλιου Λιάτσου στα γραφεία της εφημερίδας του “ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13″ που έγινε σήμερα το μεσημέρι.
Μια σύλληψη που σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που βρέθηκε στο σημείο και μας έστειλε το υλικό, κράτησε πάνω από 40 λεπτά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο στις 15:50 και μέχρι να κατέβουν οι αστυνομικοί μαζί με τον δημοσιογράφο πέρασαν...

Ζημιά 1,2 δισ ευρώ στο ΙΚΑ από τις παράνομες αλλοδαπές νοσοκόμες

Μία απίστευτου μεγέθους πληγή του ΙΚΑ αποκαλύφτηκε μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο του ιδρύματος σε 8 νοσοκομεία της Αττικής. 

Στόχος της επιχείρησης ήταν ο εντοπισμός της αδήλωτης ή παράνομης εργασίας ανθρώπων που εκτελούσαν χρέη αποκλειστικού νοσοκόμου.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τον αιφνιδιαστικό έλεγχο καταγράφηκαν 106 ανασφάλιστες αλλοδαπές που δεν διέθεταν τη σχετική άδεια, πιστοποιητικά υγείας ή νομιμοποιητικά έγγραφα.
 Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ! ΣΠΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!


ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ... ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ! Ή ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ... ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ... ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ! 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ, ΖΕΡΒΟΣ ΚΛΠ .ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ (;;;) ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...


Άρθρο με τίτλο «Βρικολάκιασε το πνεύμα πολέμου στον γείτονα» αφιερώνει στο πρωτοσέλιδο της η τούρκικη εφημερίδα Milliyet για το νέο βιβλίο της έκτης τάξης Δημοτικού στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στη χώρα μας γράφηκε και πάλι το βιβλίο της........

Παγκόσμια οικονομική κρίση: Υπό κατάρρευση η οικονομία και της Αυστραλίας.


Η οικονομία της Αυστραλίας έχει φτάσει στο σημείο δίχως επιστροφή. Ο κατασκευαστικός κλάδος έχει πληγεί εντονότατα με μεγάλες μειώσεις στις πωλήσεις ακινήτων, ο τραπεζικός δανεισμός επιβραδύνεται, οι μεγάλες τράπεζες αντιμετωπίζουν προβλήματα αποθεματικών κεφαλαίων και ανεξόφλειτων οφειλών, οι καταναλωτές αντιμετώπιζουν μεγάλο πρόβλημα προσωπικής υπερχρέωσης και η καταναλωτική αγορά και οι πωλήσεις ολοένα και φθίνουν.

Εν συντομία, σύμφωνα και με τον οικονομικό αναλυτή Mike Shedlock, η Αυστραλία έχει ‘ξεπεράσει το σημείο δίχως επιστροφή’. 

“Σκάσαμε” στην Φινλανδία 311 εκατ. για εγγυήσεις!

Ήταν στο πλαίσιο της συμφωνία Ελλάδας – Φινλανδίας που είχε υπογράψει το καλοκαίρι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το Φεβρουάριο αναζητούσαμε 325 εκατ. για να κλείσει το θέμα του μνημονίου (που τελικά τα κόψαμε από συντάξεις) ..

"Κατέβασαν" το βίντεο του Σπύρου

Η απάντηση στο βίντεο της Κατερίνας Μουτσάτσου κατέβηκε από το Ίντερνετ. Όποιος προσπαθήσει να παρακολουθήσει το My name is Spyros θα δει ότι δεν μπορεί να το ανοίξει γιατί η εταιρεία Romanesque Films προβάλλει αξιώσεις πνευματικών δικαιωμάτων. Ποια είναι η Romanesque Films; Μια αμερικανική εταιρεία παραγωγής η οποία...

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ


Φανατισμό και πλαστογραφημένη Ιστορία διδάσκει
η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων, τη στιγμή που ζητά την ελληνική στήριξη για να της ανοίξουν οι πόρτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

«Η ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΠΟΥ "ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ "ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ»


Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την.........

Ο Χατζηνικολάου καταγγέλλει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε το Alter!


Δριμεία επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου άσκησε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο
παρουσιαστής ούτε λίγο ούτε πολύ κατήγγειλε πως υπεύθυνος για το λουκέτο στο Alter είναι ο τέως πρωθυπουργός. Με πλήρη συναίσθηση των όσων προσεχτικά διατύπωσε, υποστήριξε πως ο Γιώργος Παπανδρέου ενοχλούνταν έντονα από την κριτική που το κανάλι του Μπουρναζίου ασκούσε στο ΠΑΣΟΚ και τον ίδιο....
προσωπικά αλλά και λόγω του γεγονότος ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού έρχονταν συχνά πρώτο σε τηλεθέαση.

Η ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Στο Στε προσφεύγουν οι γιατροί για τα φάρμακα-δολοφόνους

Παράνομη, αντισυνταγματική, επικίνδυνη για την υγεία των Ελλήνων πολιτών και προσβλητική για το ιατρικό λειτούργημα είναι η ρύθμιση της κυβέρνησης Παπαδήμου για συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία.


Αυτό τονίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) στην προσφυγή που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την ακύρωση της παράλογης υπουργικής απόφασης.
Στην προσφυγή τους, οι γιατροί των Αθηνών επισημαίνουν μεταξύ άλλων:
- Η επίμαχη ρύθμιση παραγνωρίζει τη βασική αρχή της επιστήμης του Ιπποκράτη, ότι στην ιατρική δεν υπάρχουν ασθένειες, αλλά ασθενείς.
- Αγνοείται το γεγονός ότι η συνταγογράφηση αποτελεί μια αμιγώς ιατρική πράξη, η διενέργεια της οποίας προαπαιτεί την επιστημονική κρίση του θεράποντος ιατρού, λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό, τις παθήσεις και τις ιδιαιτερότητες του ίδιου του ασθενούς, τα άλλα φάρμακα που πιθανά λαμβάνει και τις αλληλεπιδράσεις τους.
- Οι γιατροί εξαναγκάζονται να ασκούν το λειτούργημά τους όχι σύμφωνα με τα ιατρικά-επιστημονικά κριτήρια, αλλά...

Δικτυοκεντρική κατάρριψη πυραύλου cruise

Η Lockheed Martin ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε με επιτυχία και κατέστρεψε πύραυλο πλεύσης, κατά τη διάρκεια δοκιμής σε πεδίο βολής της Γιούτα. Το εντυπωσιακό ήταν ότι η καταστροφή του πυραύλου έγινε σε δικτυοκεντρικό περιβάλλον, με χρήση του JLENS (Joint Land Attack Cruise Missile Defense Elevated Netted Sensor).
Το JLENS είναι αερόστατο επί του οποίου...

Προς τον Κορυδαλλο και η σύζυγος του Άκη; - Απορρίφθηκε αίτημα εξαίρεσης του ανακριτή

Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα της κ. Βίκυς Σταμάτη για εξαίρεση του ανακριτή και έτσι η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου απολογείται κανονικά.
Η B.Σταμάτη είχε καταθέσει το πρωί αίτηση εξαίρεσης του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή. Η κυρία Σταμάτη προσήλθε το πρωί της Παρασκευής στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες που την εμφανίζουν σαν ένα από τα μέλη της "συμμορίας" που είχε συστήσει ο πρώην υπουργός Αμυνας.

Η απολογία της B.Σταμάτη αναμένεται...

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Παρασκευή και 13, Αιμίλιος Λιάτσος μετά από μήνυση της δικηγόρου Τζούλης Καμμένου, συζύγου του Πάνου Καμένου, για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Η απόφαση απαγόρευε...

ΕΛΕΟΣ! ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ!!!

ΣΤΙΣ 7 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!

Εντονες αντιδράσεις σε όλη τη χώρα έχει προκαλέσει η είδηση της εφημερίδας Al Arabiya ότι κατοχυρώνεται με νόμο το δικαίωμα του άντρα στην «αποχαιρετιστήρια συνουσία» με την σύζυγό του έως και έξι ώρες μετά το θάνατό της.

Ο αμφιλεγόμενος νέος νόμος θα...

Χρυσοχοϊδης: Σε λίγες ώρες οι πρώτοι 220 λαθρομετανάστες στην Αμυγδαλέζα

Σε λίγες ώρες  οι πρώτοι 220  λαθρομετανάστες θα περάσουν την πόρτα του »στρατοπέδου» στην Αμυγδαλέζα, ανακοίνωσε ο κ. Μιχ Χρυσοχοίδης.

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως νομικό, οικονομικό, διαδικαστικό, τεχνικό ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. Σε λίγες ώρες θα είναι οι πρώτοι άνθρωποι εκεί»είπε συγκεκριμένα στον Σκάι, απαντώντας παράλληλα και στις αιτιάσεις Βορίδη.
Σε λίγες ώρες το κέντρο θα λειτουργήσει όπως έχω πει, είμαι ο αρμόδιος υπουργός για το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας έχω αποφασίσει...

ΒΙΝΤΕΟ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ!

Εύγε παλήκαρε...και πολύ συγκρατήθηκες με αυτούς τους αληταράδες (δείτε κυρίως από το 11ο λεπτό και μετά):

Περισσότερα από 20 Νοσοκομεία βάζουν λουκέτο το 2013...

Περισσότερα από 20 Νοσοκομεία του ΕΣΥ αναμένεται να βάλουν «λουκέτο» το 2013.
Ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος δήλωσε νωρίτερα ότι για το 2012 υπάρχουν χρήματα, αλλά ουδείς μπορεί να εγγυηθεί για την επιβίωση των Νοσοκομείων το 2013, στην περίπτωση που δεν υπάρξει...
ανάπτυξη της χώρας. Σύμφωνα με εκτίμηση του υπουργού, από τα 132 Νοσοκομεία του ΕΣΥ, δεν....
αποκλείεται το 2013 να κλείσει το 20%.

Ο κ. Λοβέρδος παραδέχθηκε ότι ο Ενιαίος Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) δεν θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις υποχρεώσεις του στα Νοσοκομεία. Αυτά θα επιχειρήσουν να διεκδικήσουν νοσήλια από το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο όμως...

ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!

Απο χρηματοδότηση σε χρηματοδότηση, κονδύλια για έρευνες, έκτακτη χρηματοδοτηση... Να δούμε πόσες χρηματοδοτήσεις θα χρειαστεί να πάρουν για να χειριστούν τα ταμεία τους...

Ο Άγνωστος Σπαρτιάτης

Πηγαίνω να πεθάνω αύριο.

Πηγαίνω να πεθάνω αύριο και γράφω αυτά τα λόγια, κάτω από το φώς ενός πυρσού,

περιμένοντας το ξημέρωμα.

Συλλογίζομαι ότι η φαντασμαγορία των αστεριών
και η λάμψη τους είναι πολύ διαφορετική από το σκοτάδι που περιβάλλει τα πτώματα που βρίσκονται μπροστά μου.
Οι ίδιες λάμψεις που όμως είναι χρωματισμένες με την κόκκινη λάσπη που ποδοπατώ
και που η στυφή τους μυρωδιά με αηδιάζει τόσο όσο και η γνώση του ότι
αύριο θα είμαι ένας από αυτούς.

Εγώ ο Αγαθοκλής, Σπαρτιάτης στρατιώτης, φυλάω...

Για εικονικά τιμολόγια κατηγορείται η Carrefour-Μαρινόπουλος


Carrefour-MarinopoulosΚατηγορίες-σοκ που εμφανίζουν τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας, την Carrefour-Μαρινόπουλοςνα συμμετέχει σε ένα πολυδαίδαλο κύκλωμα...
εικονικών τιμολογίων, ώστε να μην αποδίδει ΦΠΑ στο Ελληνικό Δημόσιο περιλαμβάνονται σε πόρισμα-καταπέλτη του ΣΔΟΕ.
Η Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, με το πολυσέλιδο αυτό πόρισμα, αποκαλύπτει ένα πολυπλόκαμο σύστημα αποφυγής καταβολής του ΦΠΑ, στο οποίο κεντρικό ρόλο έχει η εταιρία Orbicom η οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί σε φοροδιαφυγή εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου που ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ.

Τα ίδια πρόσωπα, οι χορηγοί των Παπανδρέου και του Σόρος!!!


Από την φορολογική δήλωση του ιδρύματος OPEN SOCIETY, τουΤζώρτζ Σόρος, για το οικονομικό έτος 2010, μαθαίνουμε ότι οι κύριοι Samer Younis και Sabbagh Khoury, αμφότεροι κάτοικοι Ελλάδος, με διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 62 Β, Αμαρούσιον, Αθήναι 15110είναι χορηγοί του ανωτέρω ιδρύματος. 

Μέχρις εδώ δεν υπάρχει κάτι το «περίεργο».

Έλα όμως που στην Λεωφόρο Κηφισίας 62 Β, στο Μαρούσι, είναι η έδρα της Consolidated Contractors Company, (CCC) (http://www.ccc.gr/address_list.html).  

Κίνδυνος μη ομαλής διεξαγωγής των εκλογών σύμφωνα με τους δικαστικούς υπαλλήλους.

Ορατός είναι ο κίνδυνος για μη ομαλή προετοιμασία και διεξαγωγή των εκλογών, σύμφωνα με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΔΥΕ).

Ο χρόνος που απομένει είναι περιορισμένος τονίζει η Ομοσπονδία και σημειώνει ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν εκδοθεί οι απαραίτητες κοινές υπουργικές αποφάσεις, που αφορούν τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Προσθέτει δε ότι δεν έχουν εκδοθεί υπουργικές αποφάσεις ούτε για τη συγκρότηση των εκλογικών συνεργείων στα δικαστήρια της χώρας, με αποτέλεσμα «να έχουν καθυστερήσει ήδη όλες οι προπαρασκευαστικές ενέργειες για την ομαλή προετοιμασία και διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012». 

Με λένε Βασίλη... (Χάρρυ Κλύν) Video


Ιστορικά στοιχεία που τεκμηριώνουν ότι το χρέος δεν εισπράχθηκε ποτέ…απλά είναι δημιούργημα τοκογλυφίας!


του Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ηλία Σταμπολιάδη. 

Το Κρίσιμο ερώτημα που θα πρέπει να απασχολεί όλους τους Έλληνες ψηφοφόρους όσον αφορά την επιλογή τους, ποιο Κόμμα να ψηφίσουν, οπωσδήποτε, στις εκλογές της 6ης Μαίου, 2012, είναι το εξής: Αληθεύει ότι ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, έχει χαρακτηρίσει ορισμένα δάνεια «Απεχθεί» και ένας Λαός δεν έχει την υποχρέωση να τα εξοφλήσει όταν χαρακτηρίζονται από τους εξής τρεις όρους του Οργανισμού;

1) Έγινε εν αγνοία του λαού. (Μέχρι πρότινος έλεγαν ότι λεφτά υπάρχουν)

2) Δεν χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη της χώρας αλλά σπαταλήθηκε προς όφελος των κρατούντων που το συνήψαν. (Τα χρησιμοποίησαν για να μείνουν στην εξουσία) 3)

Οι δανειστές γνώριζαν την κατάσταση της χώρας. (Οι ίδιοι μαγείρευαν τα δεδομένα για λογαριασμό των δικών μας φαύλων)

Το γράμμα του 70χρονου που μπήκε με την καραμπίνα του στη εφορία!


Το παλικάρι ο Πράνταλος! 
Το παλικάρι ο Πράνταλος! 
(Ο 70χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα στην εφορία της Αγ. Παρασκευής).
Έψαξα να τον βρω, δεν τα κατάφερα, του έστειλα γράμμα στη φυλακή:
«Παλικάρι 71 ετών!!!! 
Έκανες ότι δεν μπορώ η ίδια να κάνω, αυτό που πολύ θέλω αλλά δεν βρίσκω το κουράγιο, δεν έχω την καρδιά. 
Μαζί με εμένα και πολλοί άλλοι νιώθουν έτσι.
Ήθελα να σου στείλω τη συμπαράστασή μου και να σου υποσχεθώ ότι δεν θα τους περάσει. Κράτα γερά παλικάρι, ο αγώνας σου θα δικαιωθεί. 
Οι προδότες θα καταδικαστούν εις θάνατον, εσύ θα ζήσεις ελεύθερος και το κεφάλι με ψηλά, μιας και το χρέος σου το έκανες.>>>>>>

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΟΜΒΑ: "ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ"!



Ερώτηση - βόμβα της Δήμητρας Γκαλονάκη στην Πρόεδρο της "Κοινωνικής Συμφωνίας" Λούκα Κατσέλη:
Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος που έχει ενοχλήσει πολλές φορές τον θρασύτατο Βενιζέλο, αναφέρεται στις πληροφορίες για ΝΟΘΕΙΑ που ετοιμάζουν το βράδυ των Εκλογών, με τους ελληνοποιημένους λαθρομετανάστες και το λογισμικό του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα πρέπει να δώσει τα αποτελέσματα!

27 Απριλίου 1941.Οι Γερμανοί μπαίνουν στην Αθήνα.Βίντεο

Η εισβολή των Γερμανών στην Αθήνα ήταν σοκ.Η Πηνελόπη Δέλτα αυτοκτόνησε με δηλητήριο,ο Εύζωνας Κωνσταντίνος Κουκίδης πέφτει από την Ακρόπολη τυλιγμένος με την ελληνική σημαία.Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θα ζήσουν χρόνια μαρτυρικά.

Σήμερα κάποιοι μιλούν για κατοχή.Αυτή τη φορά όχι με άρματα μάχης και όπλα.Εθνική κατάθλιψη τότε και τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινά η υποθαλάσσια σύνδεση Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδας!

Την επίσημη έναρξη των εργασιών για την κατασκευή της υποθαλάσσιας ηλεκτρικής διασύνδεσης Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδας, γνωστοποίησε στις Ρυθμιστικές Αρχές Ενέργειας Ελλάδας και Κύπρου, η ΔΕΗ Quantum, θυγατρική της ΔΕΗ κατά 51% στην οποία συμμετέχουν η Τράπεζα Κύπρου και η Quantum Energy.
Το έργο έλαβε...

Ομολογία ΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο: Η ΕΕ μπορεί να καταρρεύσει!


Νέα διάσταση στη διεθνή κρίση χρέους που έχει πλήξει κυρίως την Ευρωζώνη, με την Ελλάδα να βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» δίνουν οι δηλώσεις του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτζ, ο οποίος σε δηλώσεις του εμφανίστηκε σχεδόν πανικοβλημένος με τις εξελίξεις…