ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Με νέο δίλημμα επανέρχεται η ληστοσυμμορία Σαμαρά;



Θέλετε κούρεμα καταθέσεων ή μείωση μισθών και συντάξεων;
Αυτό θα είναι το νέο ψευτοδίλημμα της ληστοσυμμορίας Σαμαρά. Σύντομα θα το δούμε να παίζει στα δελτία ειδήσεων των δοσιλογικών ΜΜΕ, προκειμένου να διασωθεί το πρόγραμμα οικονομικής γενοκτονίας που εφαρμόζει η Τρόικα στην Ελλάδα.

Μπαράζ Τουρκικών παραβιάσεων-παραβάσεων ... μετά την εκδίωξη της Κορβέτας !



Τουρκικών Παραβιάσεων -Παραβάσεων 18 τον αριθμό παρακαλώ ... απο 8 μαχητικά και 2 ηλεκτρονικού πολέμου !
Λυσαξαν οι Πασάδες μετά τον κάζο που έπαθαν και την ανοιχτή απειλή απο ταΕλληνικά Μιράζ !

Η Ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη...!

Ποιος το είπε...; Το είπε ο Τοτός !

Κύπρος: Και τώρα όλοι λένε πάμε για plan b...

Μήπως, λέω μήπως, τελικά αυτό είναι το plan A?

B.ΠΟΥΤΙΝ: "ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ" "OXI": Η Κύπρος έγραψε πάλι Ιστορία - Ο πρώτος λαός που έσπασε τις ευρω-αλυσίδες


Με 36 ψήφους κατά και 19 "λευκές" (του κυβερνώντος κόμματος) η Κύπρος δια της Βουλής της είπε το μεγάλο "ΟΧΙ" και μπαίνει πάλι στην εθνική πρωτοπορία δείχνοντας τον δρόμο που πρεπει να ακολουθήσει και η Ελλάδα. Είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός λαός που απορρίπτει τις επιταγές της τρόικα.
Περισσότερα για την συγκλονιστική συνεδρίαση της κυπριακής Βουλής, σε λίγο.

Η Κυπριακή βουλή απέρριψε το αίτημα για κούρεμα.


ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ... ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 1 ΔΙΣ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!


Συναγερμός έχει σημάνει στο περιβάλλον ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ως τώρα παραμένει ανέγγιχτο από την Δικαιοσύνη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κούρεμα των καταθέσεων στις τράπεζες της Κύπρου και κυρίως η πιθανότητα διαρροής ονομάτων.

ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ

Καθολική ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ προς Εφορία, Τράπεζες, ΔΕΚΟ έως ότου καταρρεύσουν!




ΗΠΑ: «Εκκωφαντική σιωπή» για τη Κύπρο… τι επιδιώκει η Ουάσιγκτον;


Και ενώ μετά την ληστρική επιδρομή των Γότθων στην Μεγαλόνησο η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται, αφού εάν η Λευκωσία καταρρεύσει μόνο η φαντασία μπορεί να μας σταματήσει από το να σκεφτούμε το τι ακριβώς θα έκανε ο «Αττίλας», αλλά και το τι θα συμβεί στην Ελλάδα κι ενώ οι άνθρωπος που κάθεται στον θώκο του Τάσσου Παπαδόπουλου σε διάγγελμά του προς τον «Ελληνισμό» μας θυμίζει τους λόγους των τελευταίων τριών πρωθυπουργών της χώρας μας (εξαιρουμένου φυσικά του κυρίου Πικραμένου) και ενώ η Μόσχα περνάει σε μία κίνηση την οποία σε προηγούμενη ανάρτησή μας τη χαρακτηρίσαμε ως «ματ» αφού στο επικοινωνιακό πεδίο τουλάχιστον, ακόμα δηλαδή κι εάν η Λευκωσία δεν αποδεχτεί τίποτα, μόνο κερδισμένη θα βγει η Ρωσία…

Θέλουν να βγάλουν στρατό και την 25η Μαρτίου στην Αθήνα! Αρνήθηκε η Αστυνομία.



Γίνεται κανόνας ο οποίος πλέον αρχίζει να προκαλεί ανησυχία και πολλά ερωτήματα για το πως ακριβώς βλέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις στο ΓΕΕΘΑ.

Η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, “προσφέρθηκε να συνδράμει ο στρατός στα μέτρα ασφαλείας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου”! Η προσφορά έγινε από αξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων που συμμετείχε σε σύσκεψη και προφανώς δεν έγινε με …δική του πρωτοβουλία!


ΛΟΓΙΑ Β.ΣΙΖΙΟΦ ΜΕ ΝΟΗΜΑ... Ρωσία: "Συρία θα γίνει η Κύπρος αν περάσει η αναγκαστική απαλλοτρίωση των καταθέσεων"!



Nέοι κεραυνοί από Μόσχα κατά του Eurogroup, με τον απεσταλμένο της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Βλαντίμιρ Σιζιόφ να δηλώνει ότι "Η πρόταση να επιβληθεί φορολογία στις καταθέσεις σε τράπεζες της Κύπρου ισοδυναμεί με αναγκαστική απαλλοτρίωση και εγείρει τον κίνδυνο το κυπριακό τραπεζικό σύστημα να οδηγηθεί σε κατάρρευση και συνακόλουθα και η Κύπρος κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να συμβεί η Ρωσία".

Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με 1 δις ευρώ σε κυπριακές τράπεζες!


Συναγερμός έχει σημάνει στο περιβάλλον ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ως τώρα παραμένει ανέγγιχτο από την Δικαιοσύνη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κούρεμα των καταθέσεων στις τράπεζες της Κύπρου και κυρίως η πιθανότητα διαρροής ονομάτων. Το συγκεκριμένο στέλεχος, σύμφωνα με καταγγελίες...

Φόβοι Γκρούεφσκι για «αλβανική δημοκρατία» στα Σκόπια


Η διαδικασία της αποκέντρωσης στο κράτος των Σκοπίων είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της συμφωνίας – πλαισίου, η οποία προέβλεπε μια θεσμική λύση στη σύγκρουση του 2001, μέσα από μια στρατηγική για μια νέα εδαφική διαίρεση.
Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση των Σκοπίων, μετά τη σύγκρουση, ενέκρινε αρκετούς νόμους που είχαν ως στόχο τη μεταβίβαση της εξουσίας από το κεντρικό σε τοπικό επίπεδο, εκτιμά η Οργάνωση για την Περιφερειακή Συνεργασία και την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση – [Bashkëpunim Rajonal dhe Integrime Evropiane (OBRIE)].
Σύμφωνα με αυτήν, η αναθεώρηση του νόμου περί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Χάρτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αύξησε σημαντικά...

Ιδού οι ευρωπαϊκοί φορολογικοί «παράδεισοι»...Εδώ κανένα πρόβλημα;

Πολύ επιλεκτική είναι η ευαισθησία της κυρίας Μέρκελ και των υπολοίπων στη γερμανική κυβέρνηση, ενώ τίθεται και θέμα συνενοχής των Ευρωπαίων αξιωματούχων και αρχηγών κρατών συνολικά,


αφού δεν μπορεί (μπορεί όπως αποδείχθηκε… ρητορικά το λέμε) να κατηγορούν την Κύπρο για «ξέπλυμα» χρήματος και για δυσανάλογα μεγάλο τραπεζικό τομέα όταν ανέχονται τα ακόλουθα…

Δεν θα πάμε στις ίδιες τις ΗΠΑ όπου πολιτείες όπως το Ντελάγουερ και η Μοντάνα έχουν τις αποκαλούμενες «εταιρίες περιορισμένης ευθύνης (LLC: Limited Liability Companies) που απολαμβάνουν ειδικού φορολογικού καθεστώτος και κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης τους…

ΑΘΛΙΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΛΕΥΡΑ


Προειδοποιήσεις ναζιστικού τύπου από τους Γερμανούς εν όψει επαφών Λευκωσίας – Μόσχας

“Εάν αγνοήσετε την Τρόικα, θέτετε εαυτούς εκτός Ευρώ, μένετε μόνοι σας…”

ΣΚΑΤΤΙΛΑ

Πέφτουν τα προσωπεία των διαχρονικων τυράννων της Ευρώπης πριν τις αναμενόμενες επαφές Πούτιν – Αναστασιάδη, αφού η Μέρκελ μέσα σε μία νύχτα “ξέχασε” τα περί “ελευθερίας της Κύπρου να επιλέξει πως θα φέρει το χρήμα” και άρχισε τις απειλές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Ολυμπία”, αυτή την στιγμή ηΓερμανική πλευρά διαμηνύει με νόημα ότι κάθε λύση “πέραν της Τρόικας” ισοδυναμεί με έξοδο από το Ευρώ, που όμως είναι δυνατή μόνον με οικειοθελή αποχώρηση από την ΕΕ! Δηλαδή η Κύπρος εάν δεν συμμορφωθεί χάνει σε μία νύχτα την υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή ασπίδα που λειτουργεί αποτρεπτικά στην βουλιμία των τουρκικών ορδών.

Απειλήθηκε απο οπλισμένα Μιράζ η Τούρκικη Κορβέτα ...΄Αλλα κόλπα απο ΓΕΕΘΑ !


Απειλήθηκε απο οπλισμένα Μιράζ η Τούρκικη Κορβέτα ...΄Αλλα κόλπα απο ΓΕΕΘΑ !

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τούρκικη Κορβέτα '''TCG BARFA '' απειλήθηκε από τα Ελληνικά οπλισμένα  Μιράζ που πέταξαν χαμηλά και σε κοντινή απόσταση !

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΡΘΩΣΑΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ! Κατάσχεση καταθέσεων, τέλος! - Δεν περνά από την κυπριακή Βουλή - Μια πρώτη νίκη


Δεν περνάει η κατάσχεση ποσοστού των τραπεζικών καταθέσεων από την κυπριακή Βουλή! Ο μοιραίος πρόεδρος Ν.Αναστασιάδης ανέβαλε για τρίτη φορά  την συνεδρίαση της Ολομέλειας της κυπριακής Βουλής και όλα δείχνουν ότι η απόφαση του Eurogroup για δήμευση ποσοστού των κυπριακών καταθέσεων μένει "κενό γράμμα" και θα αναζητηθεί το Plan B!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χημικά όπλα χρησιμοποίησαν οι ισλαμοφασίστες εισβολείς στην Συρία! Πολίτες τα θύματα.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!Πριν από λίγο, οι ισλαμιστές που δρουν στην Συρία χρησιμοποίησαν ρουκέτες με χημικά όπλα σε βομβαρδισμό της πόλης Αλέπο. 15 νεκροί έχουν αναφερθεί από αυτή την ενέργεια, πολίτες στην πλειοψηφία τους.
Να δούμε τώρα εάν η “πολιτισμένη Δύση” που έδειχνε τέτοια ευαισθησία για τα δήθεν χημικά του Ασάντ, παρέμβει με την ίδια αποφασιστικοτητα στο έγκλημα των αδίστακτων τρομοκρατών.
Το Russia Today μετέδωσε:

Γιατί ο Σαμαράς δεν πρόβαλε βέτο; Γιατί είναι κότα βρε φίλε!

                                 
Αν δεν το ήθελε και η ελληνική κυβέρνηση το μέτρο του «κουρέματος» των καταθέσεων στην Κύπρο δεν θα περνούσε. Γιατί η Ελλάδα δεν πρόβαλε βέτο; Γιατί άφησε την Κύπρο απροστάτευτη;

Πάλι στα δικαστήρια με τις φασιστοφυλλάδες του τουρκικού Προξενείου!



Εκδικάζεται στις 22 Μαρτίου η έφεση των τουρκοφυλλάδων «Γκιουντέμ» και «Μιλλέτ» για τη γνωστή υπόθεση με τη Χαρά Νικοπούλου…
Την ερχόμενη Παρασκευή 22 Μαρτίου θα εκδικαστεί τελικά στο Εφετείο Κομοτηνής η υπόθεση με τις δύο προκλητικές τουρκοφυλλάδες του Προξενείου «Γκιουντέμ» (της Κομοτηνής) και «Μιλλέτ» (της Ξάνθης), που πρωτοδίκως είχαν καταδικαστεί για τη χυδαία δυσφημιστική επίθεση σε βάρος της Χαράς Νικοπούλου (θυμίζουμε ότι όλα είχαν ξεκινήσει όταν κάποιοι χαφιέδες της Άγκυρας είχαν «ανακαλύψει» ότι η Χαρά, δασκάλα στο Μ.Δέρειο τότε, είχε…

Υποχρεωτική θητεία στα 18 με διάρκεια 12 μηνών (VIDEO)

                   
Στράτευση αμέσως μετά το Λύκειο και ριζικές αλλαγές στη στρατιωτική εκπαίδευση των οπλιτών προτείνει η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων Του Βελισσάριου Δραγάτση

Η ελλειπής επάνδρωση των μονάδων και η εικόνα χαλαρότητας που επικρατεί αυτό το διάστημα στο Στράτευμα ωθούν τα Επιτελικά Γραφεία και τις διευθύνσεις στρατολογίας όλων των Γενικών Επιτελείων να εισηγηθούν άμεσες και σημαντικές αλλαγές στη στρατιωτική θητεία των κληρωτών.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  οι τελικές εισηγήσεις...

Μήπως κάποιοι στην Κύπρο το ήξεραν; – Νοίκιαζαν θυρίδες!

Το φαινόμενο ήταν αρκετό συχνό τα περασμένα 24ωρα, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα.
Πολλοί καταθέτες φέρονταν να νοίκιαζαν θυρίδες σε τραπεζικούς οργανισμούς για να περισώσουν ό,τι μπορούν.

Μάλιστα, ορισμένοι –κάθε άλλο παρά άσχετοι με το θέμα- εικάζουν βασιζόμενοι σε περιπτώσεις συγκεκριμένων καταθετών, πως υπήρχε κόσμος ο οποίος τοποθετούσε στις θυρίδες μετρητά.

Κάποιοι στο άκουσμα αυτών των πληροφοριών διερωτήθηκαν:

Απίστευτο τέχνασμα του προπονητή της Γαλατά Σεράι

ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!

Με μεγάλη ικανοποίηση δέχτηκε το τουρκικό κοινό, το τέχνασμα του προπονητή της Γαλατά Σεράι, κ. Φατίχ Τερίμ, που φρόντισε με τους αριθμούς στις φανέλες των παικτών να σχηματίσει τον αριθμό 1453, έτος κατάληψης της Κωνσταντινούπολης.

Χτυπήσαμε τεράστια φλέβα μαύρου χρυσού... μεταξύ του Καστελόριζου και της Νότιας Ρόδου...!! Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

«Στην περιοχή μεταξύ του Καστελόριζου και της Νότιας Ρόδου βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στον κόσμο. Τα στοιχεία προέρχονται από γαλλική εταιρεία που έχει πραγματοποιήσει δεκάδες έρευνες στην περιοχή και δεν..
επιδέχονται αμφισβητήσεων. Οι εκτιμήσεις είναι πως πρόκειται για κοίτασμα 50 δισεκατομμυρίων βαρελιών». Την αποκάλυψη αυτή, που επαναλαμβάνει στο «ΚΑΡΦΙ» ο κ. Αντώνης Φώσκολος, ομότιμος καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, την έχει αναλύσει εδώ και καιρό στον Αντώνη Σαμαρά.

Τρίκαλα: Η σοκαριστική εικόνα που «πάγωσε» την Ελλάδα


Ανήλικο παιδάκι «βουτάει» μέσα στον κάδο απορριμμάτων προκειμένου να βρει κάτι για φαγητό...

Ισπανικό πλοίο του Π/Ν διεμβόλισε σκάφος με παράνομους μετανάστες από το Μαρόκο! (Βίντεο)

ΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ”. Την ίδια στιγμή στην Λέσβο ανασύρονται πτώματα παιδιών και γυναικών από σκάφος που βούλιαξαν οι Τούρκοι δουλέμποροι. ΑΧΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

Εάν ρωτήσετε την διεθνή κοινότητα, μετά την δυσφημιστική εκστρατεία που εκπορεύεται από γερμανικά ΜΜ”Ε” και ελληνόφωνους δοσίλογους, θα σας πουν ότι οι Έλληνες είναι οι “μεγαλύτεροι ρατσιστές”. Ποιοί; Οι Έλληνες που ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους περισυλλέγουν τις ξεφούσκωτες βάρκες – σαπάκια φορτωμένα με ψυχές που στέλνουν τράνζιτ οι τούρκοι δουλέμποροι στους ελληνόφωνους συνεταίρους τους.

Δείτε τώρα τι γίνεται στην Ισπανία σε ένα βίντεο – σοκ που δείχνει Ισπανικό σκάφος να διεμβολίζει πλωτό με παράνομους μετανάστες από το Μαρόκο.

"ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ" Ο ΣΟΪΜΠΛΕ "Ας πρόσεχαν οι Ρώσοι καταθέτες"!


Προφανώς η Γερμανία νιώθει πλέον αρκετά δυνατή ή έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι αρκετά δυνατή για να τα βάλλει με την ρωσική υπερδύναμη.
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σήμερα ότι «όποιος τοποθετεί τα χρήματά του σε χώρες όπου καταβάλλει λιγότερους φόρους» πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, σε ένα μήνυμα προς τους εύπορους Ρώσους που καλούνται να συμβάλουν στη διάσωση της Κύπρου.

Στα πρόθυρα εξέγερσης οι Κύπριοι - «Πολιορκία» στο Προεδρικό Μέγαρο.



Κλιμακώνεται η ένταση στην Κυπρο όπου εκατοντάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ορισμένοι προσπάθησαν ακόμη και να σπάσουν την πόρτα και να μπουν μέσα. Ενταση προκλήθηκε και έξω από τη γερμανική πρεσβεία όταν ένας νεαρός σκαρφάλωσε και κατέβασε τη γερμανική σημαία.
 

Επαφές Αναστασιάδη με Πούτιν, Μέρκελ και Ρεν

Επαφές Αναστασιάδη με Πούτιν, Μέρκελ και Ρεν


Επαφές Αναστασιάδη με Πούτιν, Μέρκελ και Ρεν

Επαφές με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων είχε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, μεταξύ των οποίων ο επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Όλι Ρεν και η Γερμανίδα καγκελάριος 'Ανγκελα Μέρκελ. Σήμερα αναμένεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν και νέα συνομιλία με την Άνγκελα Μέρκελ.

Κουμπάρε, θα πάρουνε τ’ αρχ**** μας!


562924_10151549237591145_1446212183_n.jpg
Γράφει ο Δευκαλίων
Σάββατο πρωί, μόλις είχα ξυπνήσει και ετοίμαζα τον καφέ μου όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Στην οθόνη του τηλεφώνου είδα να σχηματίζεται ο αριθμός και το όνομα του παλιού μου φίλου και συμφοιτητή Ανδρέα Λ., από την Κύπρο.
Απάντησα απορημένος και άκουσα αμέσως την γνώριμη φωνή του φίλου Ανδρέα Λ. να μου λέει θυμωμένα και με έντονη Κυπριακή προφορά: «Κουμπάρε! Πήραμε τ΄ αρχίδια μας!».

ΣΟΚ!!! Την βίασαν μπροστά στον συζύγο της


Πέντε άνδρες ομολόγησαν πως συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό μίας

Ελβετίδας παραθερίστριας στην κεντρική Ινδία, ανακοίνωσε το Σάββατο η αστυνομία, τρεις μήνες αφότου ένα παρόμοιο περιστατικό με τραγική κατάληξη του θύματος είχε προκαλέσει κύμα αγανάκτησης απ' άκρου εις άκρον της χώρας.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ: ΑΠΟ ‘ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΕΤΣΙ!


METAXAS4
Σε αναπάντεχες δηλώσεις, δεδομένου του κλίματος άγριας μαρξιστικής τρομοκρατίας που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, προχώρησε ο δημοφιλής τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, για το θέμα του εθνικιστικού χαιρετισμού νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ:
«Δυστυχώς μετά λύπης μου διαπιστώνω ακόμα μια φορά ότι ζούμε την εποχή που κυβερνούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Μιλάω για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Κατιδή που ενώ το παιδί τους λέει ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση αυτοί επιμένουν

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΛΙΤΗΣ “ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ” ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ…

…ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ… ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!

simitis-dafni
Στο… ταπεινό και… πάμφθηνο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino στη Μεσσηνία βρίσκεται ο Κώστας Σημίτης μετά της συζύγου του και ενός ζευγαριού γερμανών.
Ο κ. Πάνος Πετρόπουλος, ελεύθερος επαγγελματίας, που επίσης διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο, όταν είδε να συνοδεύουν τον πρώην πρωθυπουργό δυο “φουσκωτοί” όπως ο ίδιος τους περιέγραψε, εξαγριώθηκε.

Καθηγητὲς τοῦ Πανεπιστημίου «Καταστροφή».

Καθηγητὲς τοῦ Πανεπιστημίου «Καταστροφή».1


 Μὲ τόσην ἀνεργία, εἶναι φυσικὸν ἐπόμενον νὰ βλέπουμε τὸ κάθε κομματόσκυλο νὰ δηλώνῃ ὡς ἐπάγγελμα τὸ ὁ,τιδήποτε κατεβαίνει στὴν κούτρα του. Ἔτσι κι ἀλλοιῶς τώρα πιά, γιὰ αὐτοὺς εἰδικῶς, μετρᾷ μόνον ἡ κομματικὴ ταὐτότης.  Ἀπὸ τὴν ἄλλην, γιὰ νὰ μπορῇς νὰ ἐκπροσωπῇς τὸ κάθε κόμμα σὲ τηλεοπτικὰ παράθυρα, πρέπει πράγματι νὰ ἔχῃς μαθητεύσῃ δίπλα στοὺς μεγαλυτέρους διδασκάλους τοῦ εἴδους. Γιὰ νὰ ἐμφανισθῇς λοιπὸν σὲ τηλεοπτικὰ παράθυρα πρέπει ὁπωσδήποτε νὰ ἔχῃς περάσῃ ὅλες τὶς ἀπαραίτητες βαθμίδες καὶ τὶς ἐξετάσεις ποὺ ἐπιβάλλονται. Πρέπει ἐν ὁλίγοις νὰ ἔχῃς γίνῃ καθηγητὴς στὸ