ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΤΣΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ... ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΡΕ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...;;; ΠΟΣΟΥΣ ΡΕ...;;;


Ρε παίδες,πως γίνεται όλοι οι διανοούμενοι καλλιτέχνες να παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε χώρους του δήμου Αθηναίων;

Δηλαδή με απλά λόγια,δεν πληρώνει μία παρά μονάχα έχει έσοδα και διαφημίζεται δωρεάν.
Ας έιναι καλά ο Καμινής,αλλά για πόσο ακόμα;;;;

Φυσικά δεν παραλείπει να αναφερθεί στο θέμα του ρατσισμού ξεστομίζοντας όρους όπως μετανάστης,πρόσφυγας κτλ..

Αληθεια βρε θολοκουλτουριάρη καλλιτέχνη,πόσους λαθρομετανάστες τα'ι'ζεις εσυ με τα εκατομμύριά σου;;

Πόσους φιλοξενείς στο σπίτι σου;;

Θέμα στη βουλή οι “αστυνομικοί-αχθοφόροι” του Τσίπρα από τον Ηλία Κασιδιάρη!

Η αθλιότητα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, με τον mr. Alexis να έχει μετατρέψει δύο αστυνομικούς σε αχθοφόρους (πού να σηκώνει τώρα βαλίτσες ολόκληρος πρόεδρος…) δεν προκάλεσε καμία απολύτως αντίδραση στην άθλια ηγεσία του ΠΡΟ-ΠΟ. Είναι προφανές ότι οι νεοπασόκοι συριζαίοι, που λένε ότι θα αλλάξουν την Ελλάδα, έχουν ακριβώς τις ίδιες χάρες με τους παλιούς πασόκους και τους νεοδημοκράτες πολιτικάντηδες, που ξεφτίλισαν κάθε έννοια σοβαρότητας και με την απληστία τους κατέστρεψαν το ελληνικό κράτος.
Φυσικά ο Νόμος απαγορεύει αυτές τις γελοιότητες και συγκεκριμένα το δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 10β του άρθρου 156 του Π.Δ. 141/191 (που προσετέθη με το άρθρο 5 παρ. 2 Π.Δ. 100/2012 ΦΕΚ 166/29-08/2012) αναφέρει: «Αν διαπιστωθεί ότι το ως άνω αστυνομικό προσωπικό εκτελεί καθήκοντα που δεν ανάγονται στην αποστολή του κατόπιν αιτήματος του προστατευομένου προσώπου, αντικαθίσταται άμεσα ο αστυνομικός».

ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΤΗ!

ekklisia-premeti-voreios-hpeiros
Οι Αλβανοί απειλούν με απολύσεις όσους πηγαίνουν στην Θ. Λειτουργία της σκλαβωμένης Εκκλησίας στην Πρεμετή!
Σύμφωνα με το pentapostagma δεν έχει τέλος το καθεστώς βίας και τρομοκρατίας στη Βόρειο Ήπειρο, αφού όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες κάτοικοι, οι Αλβανοί τους απειλούν με απολύσεις από τις δουλειές τους, εάν παραβρεθούν ακόμη και στην εξωτερική Θεία Λειτουργία, που γίνεται στην αυλή της σκλαβωμένης Εκκλησίας στην Πρεμετή! Ο διωκόμενος Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου! Έλληνες και Ελληνόπουλα που πραγματικά αξίζουν να αγωνιστεί κανείς γι΄ αυτά, γεμάτα αγνότητα, φιλότιμο, Πίστη και Πατρίδα!
ΠΗΓΗ

Πάρτε του το Νόμπελ Eιρήνης

Bρυξέλλες, Δ.Πορφύρης /Π.Σταφυλά
«Να πάρουμε το Νόμπελ Eιρήνης από τον Ομπάμα», τιτλοφορείται άρθρο του Uli Windisch που φιλοξενείται στο ελβετικό Les observateurs.ch . Μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Κάποιοι ειδικοί αναλυτές κατηγορούν τον πρόεδρο Ομπάμα ότι θέλει να βοηθήσει τους ισλαμιστές και κυρίως τους λεγόμενους Αδελφούς Μουσουλμάνους , παντού και όπου αυτό είναι δυνατό, χωρίς να υπολογίζει τις καταστροφικές συνέπειες για τις χώρες.
Οι ΗΠΑ διατείνονται ότι ενεργούν για λόγους ηθικούς ανθρωπιστικούς...την ίδια ώρα οι ΗΠΑ μοιάζουν μ'ένα κράτος αμφιλεγόμενο,αυταρχικό,ολοκληρωτικό που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα νόμιμα και παράνομα για να υπερσπιστεί τα συμφέροντά του

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΠΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!


Ρε γαλλονάδες του κώλου, εσείς θα υπερασπιστείτε την ΠΑΤΡΙΔΑ;Εσείς που παίρνετε εντολές από τα πολιτικά και μασσονικά αφεντικά σας, να εκδιώξετε έναν ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;Ρε πουλημένα αρ@@@@@, δεν φοβάστε την οργή του λαού και τη ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;Η ώρα της κρεμάλας και για εσάς, δεν θα αργήσει..Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΑΡΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ!
Πόπη Σουφλή 

ΑΡΧΙΖΕΙ... Ο Μ.Ομπάμα δίνει το σήμα για επίθεση σε πολεμικό συμβούλιο ενώ ο κόσμος αγωνιά...


Σε λίγα λεπτά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση των ΗΠΑ καρά της Συρίας, μια σύγχρονη μάχη μεταξύ Δαυίδ και Γολιάθ ακριβώς στα εδάφη που έγινε η βιβλική μονομαχία.
Στις 21.00 (ώρα Έλλαδας), ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα ανακοινώνει την επίθεση και μέχρι στιγμής σε ένα άτυπο πολεμικό συμβούλιο που έχει οριστεί οι ΗΠΑ δεν έχουν παρουσιάσει ούτε ένα στοιχείο που να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό τους (υποτίθεται ότι έχουν ενημερωθεί μέλη του Κογκρέσου για τις "πληροφορίες").