ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ Ο ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ!



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩΟνομάζεται Χρήστος Τσάκαλος Και η αστυνομία που ΤΟΝ αναζητεί τον θεωρεί επιχειρησιακό Αρχηγό της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» ΚΑΙ τον πιθανότερο εκτελεστή των μελών της ΧΑ!
Ο μικρότερος αδελφός Γεράσιμος Τσάκαλος που έχει ήδη συλληφθεί.....

ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ - ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ: Τα 85 λεπτά που σοκάρισαν την Ελλάδα: Ο οικονομολόγος και ιδρυτής των AegeanTimes, αποκαλύπτει και κατηγορεί ευθέως...
συγκεκριμένα άτομα που έριξαν τη χώρα μας στην δίνη της κρίσης!
Ενα απίστευτο βίντεο, στο οποίο σε κάθε λεπτό περιέχεται και μια συγκλονιστική αποκάλυψη!!! Ενα βίντεο στο οποίο ένας οικονομολόγος συνθέτει κομμάτι-κομμάτι το δύσκολο παζλ!!!

Απίθανος με τη μπάλα ο μικρός!


Μαμά σού υπόσχομαι ότι δεν θα ζητήσω ξανά φαγητό

Κοριτσάκι σε κέντρο φιλοξενίας ικετεύει τη μητέρα του να την πάρει στο σπίτι!

«Μαμά πάρε με σπίτι και σου υπόσχομαι ότι δεν θα σου ζητήσω ξανά φαγητό». Με αυτά τα λόγια ένα κοριτσάκι που μένει στο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας ικετεύει την μητέρα του να πάρει εκείνη και τα δύο αδερφάκια της πίσω σπίτι, κρατώντας την από την φούστα.

Ηγουμενίτσα: Άγρια καταδίωξη και συλλήψεις 4 Αλβανών που μετέφεραν καλάσνικοφ!

Ηγουμενίτσα: Άγρια καταδίωξη και συλλήψεις 4 Αλβανών που μετέφεραν καλάσνικοφ!Πανικός στο κέντρο της πόλης με τους αστυνομικούς να εγκλωβίζουν τους Αλβανούς στο αυτοκίνητο που επέβαιναν...


Ένα 9αρι πιστόλι zastava, 2 kalashnikov και πάρα πολλές σφαίρες, βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 Αλβανοί και ακινητοποιήθηκε ύστερα από καταδίωξη, στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Αυτοκτόνησε 56χρονος άνεργος σε χωριό της Αλεξανδρούπολης

autoktonia-arkadia


Με μία σφαίρα από το δίκανο όπλο που είχε, στην καρδιακή χώρα, έδωσε τέλος στη ζωή του ένας 58χρόνος άνεργος στο χωριό Λουτρά της Αλεξανδρούπολης χτες το πρωί.

Έκτακτο: Ιρανός μαχαίρωσε την γραμματέα της ανακρίτριας στα δικαστήρια των Ευελπίδων.

Ιρανός κατηγορούμενος μαχαίρωσε πριν από μισή ώρα την γραμματέα της ανακρίτριας στην Ευελπίδων πισώπλατα, στη πλάτη και στο σβέρκο. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Παρακαλείται το ξεφτιλισμένο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να στείλει δικηγόρο για την υπεράσπιση του άτυχου λαθρομετανάστη ο οποίος έχει συλληφθεί.

Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία

Ο Γ.Α.Π είναι εδώ..κυβερνάει και οι άνθρωποί του ξεπουλάνε τα Ελληνικά Αμυντικά Συστημάτα Α.Ε. (ΕΑΣ)

Aναπόσπαστο κομμάτι του γιωργοπαπανδρεϊσμού..
πίσω απ το ξεπούλημα των ΕΑΣ…
Η Ιστορία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Α.Ε. (ΕΑΣ) και του ξεπουλήματος των, είναι λίγο πολύ γνωστή ειδικά το τελευταίο διάστημα που η τρόικα απαιτεί το κλείσιμο τους..