ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Με αποδείξεις η εσχάτη προδοσία των δοσίλογων.

Ο καθηγητής του συνταγματικού δικαίου κ.Γ. Κασσιμάτης μιλά ξεκάθαρα για την σπείρα των δοσίλογων και την καταπάτηση του συντάγματος.


Αίγυπτος: Φυλακή οικογένεια που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό!!


Ποινικό δικαστήριο της Αιγύπτου καταδίκασε μια μητέρα και τα επτά παιδιά της στην πόλη Beni Suef, σε 15 χρόνια φυλάκιση επειδή εγκατέλειψαν το Ισλάμ και ασπάστηκαν το Χριστιανισμό. 


Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης επτά άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση με πέντε χρόνια φυλάκιση.

Η Nadia Mohamed Ali προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ ενώ ήταν χριστιανή πριν από 23 χρόνια, όταν παντρεύτηκε τον Mohamed Abde-Wahhab Mustafa. Μετά το θάνατό του, σχεδίαζε να επιστρέψει

Ο καρκίνος δεν υπήρχε στην αρχαιότητα…

Η ασθένεια του καρκίνου για πολλούς είναι προϊόν της σύγχρονης εποχής.
Μια έρευνα μάλιστα, έχει καταλήξει στο γεγονός πως στα αρχαία χρόνια δεν υπήρχε αυτή η πάθηση. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν τα παραπάνω, αλλά και άλλοι τόσοι που είναι πολέμιοι της θεωρίας αυτής.



Η καθηγήτρια Ροζαλί Ντέηβιντ και η ομάδα της στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ όπως και ο καθηγητής Ζίμερμαν του Πανεπιστημίου Βιλανόβα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο καρκίνος οφείλεται στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

ΤΟΥΣ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΕΝ ΨΥΧΡΩ Α. Λοβέρδος: "Είχαν σχέδιο από την αρχή ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου για ΔΝΤ-Mνημόνιο"


Σχόλιο Ατ. Φωνές: Κάποιοι προδότες κελαηδάνε τώρα πιστεύοντας ότι θα γλιτώσουν την κρεμάλα .

Έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό ο Ανδρέας Λοβέδος αφού με τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός και νυν επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ΡΙΚΣΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε ότι Γ.Παπανδρέοου και ο Γ.Παπακωνσταντίνου έβαλαν τη χώρα στο ΔΝΤ βάσει σχεδιασμού.

Κηδεία μίσους a la πακιστανικά: Περιέφεραν ένα πτώμα ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας!


Σε μουσουλμανικό νεκροταφείο μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας οι Πακιστανοί, για να κάνουν κηδεία στην πλατεία Κοτζιά στον 27χρονο ομοεθνή τους που σκοτώθηκε σε επεισόδιο με δύο Έλληνες...

Οι ανατριχιαστικές σκηνές με το πτώμα να περιφέρεται στα χέρια των εκατοντάδων ισλαμιστών Πακιστανών (αλήθεια ελέγχθηκαν από την αστυνομία πόσοι από αυτούς διαβιούν νόμιμα στην Ελλάδα και πόσοι είναι λαθροεισβολείς;) και τον ιμάμη να ψέλνει ισλαμικούς ύμνους στο κέντρο όχι απλά μιας πόλης, αλλά ενός ολόκληρου Εθνους που πριν από 192 χρόνια πλήρωσε με ποταμούς αίματος τον αγώνα του κατά ακριβώς αυτών των ιμάμηδων, δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση.

Η γερμανική κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ


Ας αφήσουμε στην άκρη τα κουτοπόνηρα ερωτήματα του τύπου «δεν πρέπει ένας εν δυνάμει πρωθυπουργός να συναντιέται με εκπροσώπους ξένων κυβερνήσεων;». Λίγο ακόμα και οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα μας πουν το αμίμητο «και ο Στάλιν έκανε συναντήσεις με τον Τσόρτσιλ και τον Ρούσβελτ»! Μόνο που ο Στάλιν εκπροσωπούσε μια...

χώρα της δικτατορίας του προλεταριάτου κι ένα παγκόσμιο κίνημα (κομμουνιστικό και αντιφασιστικό). Ο Τσίπρας τι ακριβώς εκπροσωπούσε όταν συναντιόταν με τον Σόιμπλε; Και ποιο ήταν το ζητούμενο της συνάντησης; Να διαπιστώσουν ότι ο Σόιμπλε είναι «ένας εξαιρετικά ευγενής άνθρωπος», όπως έλεγαν στους δημοσιογράφους στελέχη της συριζοαντιπροσωπείας; Να «διευρύνουν την ατζέντα», βάζοντας το ζήτημα.....