ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οι Τούρκοι μοιράζουν φυλλάδια στην Εγνατία και εμφανίζουν τουρκική την Πιερία.



seleo-1





Στα διόδια της Εγνατίας στο Μαλακάσι, κοντά στο Μέτσοβο, σε πλησιάζουν χαμογελαστά νέα παιδιά και σου προσφέρουν ένα "αθώο" ενημερωτικό φυλλάδιο για τα περάσματα της αρκούδας επί του συγκεκριμένου τμήματος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ >> ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ '' ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' 11,5 ΕΚ, ΕΥΡΩ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ......!!!





Απόφαση -πρόκληση και απόδειξη της πλήρους ηθικής κατάρρευσης του πολιτικού συστήματος, καταγγέλλει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, κ. Σωτήρης Στανωτάς «με αφορμή τη σύμβαση της Περιφέρειας Αττικής με την οποία εγκρίνονται 11,5 εκατομμύρια ευρώ για το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο»



Συγκεκριμένα, ο κ. Στανώτας τόνισε τα εξής:

Φωτό Σοκ:Οι Γερμανοί περηφανεύονται ότι κάνανε τους Κρητικούς σαπούνι


O Tάσος Θεοδωρόπουλος φοβάται να ξεπλύνει την ντροπή του.

Ντροπή και θυμός  από την νέα επαίσχυντη πρόκληση του τέταρτου Ράιχ απέναντι στην αθάνατη και μαρτυρική ελληνική ψυχή αποτελεί η τελευταία αποκάλυψη των προθέσεων της «Αρειας Φυλής» που δεν διστάζουν να αναφερθούν με τον πλέον αφρώδη και προκλητικό τρόπο, απέναντι σέ ένα από τα πιο σκοτεινά σημεία της ιστορίας τους.

Χρωστάς σε τράπεζες;Λάθος!Δεν χρωστάς τίποτα!!!



ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ!!
Τα κακά νέα: χρωστάτε –πολλά ή λίγα-, αλλιώς δεν θα διαβάζατε αυτό το άρθρο, όπως ποτέ δεν θα διαβάζατε τα τασιενεργά του απορρυπαντικού σας.
Τα καλά νέα: Κατά πάσα πιθανότητα, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Στην πραγματικότητα...


 σας χρωστάνε, σας κλέβουν ανελέητα, χρόνια τώρα, και πρέπει να κάνετε κάτι γι αυτό. Αμέσως.

Κερδισμένη από την κρίση θα είναι η ελληνική ναυτιλία λέει η γερμανική Handelsblatt

Προς όφελος των Ελλήνων και των Κινέζων εφοπλιστών θα αποβεί πιθανότατα η αδυναμία των γερμανικών ναυτιλιακών εταιρειών να εξασφαλίσουν επιπλέον χρηματοδότηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας «Der Handelsblatt».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τουλάχιστον τα δύο τρίτα των γερμανικών εταιρειών οι οποίες δραστηριοποιούνται στην εμπορική ναυτιλία αντιμετωπίζουν τα τελευταία δύο χρόνια σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε αντίθεση προς τις ελληνικές, οι οποίες...

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ...


Κάποιοι υλοποιούν στις μέρες μας έναν εφιάλτη που έχουν ετοιμάσει προ πολλών ετών για την ανθρωπότητα και τα «ελεύθερα» έθνη. Όμως οι «σπουδαίοι» αυτοί τύποι δεν έχουν μήτε θάρρος μήτε πίστη σε κάποιο έθνος και τον άνθρωπο. Κι έτσι οι δειλοί διεθνείς εξουσιομανείς σπείρανε τις κρίσεις οικονομιών και αξιών προκειμένου να περάσουν στη ζωή του μισολιπόθυμου πολίτη τον εφιάλτη που λέγεται παγκόσμιος ηλεκτρονικός έλεγχος ή άλλως πως «μεγάλος αδερφός».

Λαθρομετανάστες κατέλαβαν οικία στα Χανιά και απειλούσαν να σφάξουν την ιδιοκτήτρια


Απομακρύνθηκαν με την βοήθεια της Χρυσής Αυγής !!! ...Για αυτό λέτε να πήγε να διαμαρτυθεί ο Κουβέλης στον Δένδια ;
"Χθες η ιδιοκτήτρια ημιτελούς οικίας στον Οδό Ξέπαππα, ήρθε σε επικοινωνία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα Χανιά, διότι είχε αφήσει το κλειδί πάνω στην πόρτα του διαμερίσματος της ώστε να μπει το πρωί ο ηλεκτρολόγος να τελειώσει τις εργασίες.
Ωστόσο περίπου 15 λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στο οίκημα απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα την σφάξουν και ότι πλέον θα μένουν εκείνοι εκεί!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βοήθησε την άτυχη γυναίκα και λίγη ώρα μετά είχε την... 'κυριότητα' του σπιτιού της ξανά! Είναι γεγονός ότι η αποθράσυνση των λαθρομεταναστών οφείλεται στους αριστερούς αντιρατσιστές, οι οποίοι τους προτρέπουν να μπαίνουν σε όποιο σπίτι βρίσκουν ακατοίκητο!

Με την μαρξιστική λογική της 'συνιδιοκτησίας' και της... ανακατανομής του 'πλούτου' (όπου πλούτος το σπιτάκι του καταχρεωμένου στις τράπεζες Έλληνα φορολογούμενου). Ωστόσο δεν είδαμε κανέναν από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές να ανοίγει το σπίτι του να βάζει λαθρομετανάστες".

Το Σύνταγμα της χώρας έχει de facto καταλυθεί…


Η κυβέρνηση της χώρας και σύσσωμο το Εθνικό Κοινοβούλιο υπάρχουν και εργάζονται προς την κάλυψη των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών της, δηλαδή, όλων όσων το Ελληνικό Σύνταγμα σαφέστατα ορίζει. Όλες οι υπηρεσίες του κράτους, λειτουργούν προς εξυπηρέτηση των πολιτών και η κυβέρνηση δρα και μεριμνά μονίμως υπέρ των αναγκών των Ελλήνων και υπέρ της προάσπισης των εθνικών κεκτημένων και συμφερόντων. Όλα τα έσοδα -μέσω φόρων- του κράτους χρησιμοποιούνται για την ίδια την χώρα και επιστρέφονται ποικιλοτρόπως στους πολίτες μέσω κοινωνικών ή άλλων παροχών.
Οποιαδήποτε παρέκκλιση, συνιστά de facto κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος και οι φέροντες την ευθύνη είναι κατά κύριο λόγο η κυβέρνηση και κατά δεύτερο λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τα μέλη του Εθνικού Κοινοβουλίου.

ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣΠΡΩΞΑΝ 80ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ - ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ!



Γιος  αποτρέπει την αυτοκτονία του 80χρονου πατέρα του -Τον έπιασε πριν πέσει στο κενό
Αίσιο τέλος είχε μία απόπειρα αυτοκτονίας 80χρονου στη Σπερχειάδα. Ο ηλικιωμένος είχε ανέβει στη ταράτσα του σπιτιού του στις 7.00 το πρωΐ και απειλούσε να αυτοκτονήσει, επηρρεασμένος απο τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Βαίνουμε ολοταχώς προς κατάργησιν της Ελληνικής γλώσσης




 ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ
ΣΟΛΩΜΟΥ 62 – Τ.Κ. 10432 – ΑΘΗΝΑΙ
Ἐν Ἀθήναις τῇ 11ῃ Ἰουλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ
Βαίνουμε ὁλοταχῶς πρὸς κατάργησιν τῆς ἑλληνικῆς γλώσσης!

Εἶναι ἀπίστευτα ὅλα αὐτά, ἀλλὰ δυστυχῶς ἀληθινά· καὶ θὰ ἐξακολουθήσουν νὰ συμβαίνουν, ὅποιοι καὶ ἂν τοποθετοῦνται ἐπὶ κεφαλῆς στὸ ἀπίθανο αὐτὸ ὑπουργεῖο ἀντεθνικῆς ἀ-Παιδείας, ἐὰν δὲν ὑπάρξη καθολικὴ ἀντίδρασις!
         

Εκτελούν το συμβόλαιο θανάτου του Λαού





Από τις 10 σήμερα το πρωί, ο <<πρωθυπουργός>> και οι κυβερνητικοί εταίροι του καθεστώτος,αναζητούν τις αντιλαϊκές περικοπές ύψους 11,5 δισ. (και όχι μόνο) που θα παρουσιάσουν στην τρόικα και τους δανειστές.
Όλοι αυτοί..είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό για την απομόνωση της χώρας,
το ξεπούλημά της στους δανειστές, την καθημερινή χειροτέρευση του βιοτικού επιπέδου της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας.


Τρεις αρχηγοί μόνοι.. κόβουν

Οι πράκτορες της Άγκυρας και στα Δωδεκάνησα! Φωτογραφίες ΣΟΚ



Μετά την αρκετά πετυχημένη μετατροπή της θρησκευτικής (μουσουλμανικής) μειονότητας της Θράκης σε εθνική μειονότητα ("Τουρκική"), οι πράκτορες της Άγκυρας συνεχίζουν απτόητοι. Εδώ και λίγο καιρό επιδιώκουν και όπως φαίνεται κατάφεραν πολύ καλά να δημιουργήσουν μουσουλμανική (μελλοντικά "Τουρκική") μειονότητα και στα Δωδεκάνησα (ίδρυσαν ήδη συλλόγους σε Κω και Ρόδο).
Την ίδια στιγμή το "Ελληνικό"(κατ’ ευφημισμό) κράτος συνεχίζει να …κοιμάται. 
Ακολουθούν οι φωτογραφίες και σύντομα σχόλια (το πλήρες κείμενο στο φιλικό ιστολόγιο ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ-STOP/DEFOL ) 

Α.Μεσόγειος: Aπελευθέρωσε κανόνες εμπλοκής το ρωσικό Ναυτικό! - Το ΝΑΤΟ στέλνει στόλο


Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί πλέον στην Α.Μεσόγειο, καθώς, το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μετέδωσαν χθες ρωσικά ΜΜΕ ότι αυξήθηκε το επίπεδο της επιτήρησης των ρωσικών πολωμικών σκαφών και των ρωσικών ναυτικών βάσεων.
Την ίδια στιγμή εκπρόσωπος του ρωσικοώ Ναυτικου ανακοίνωσε ότι προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των σκαφών του που πλέουν στην περιοχή, αλλά και στον Βόρειο Ατλαντικό "έχουν απελευθερωθεί όλοι οι κανόνες εμπλοκής" που σημαίνει ότι εναπόκεται στην κρίση του τοπικού διοικητή το αν θα ανοίξει πυρ ή όχι και το πότε αυτος θα κρίνει ότι απειλούνται τα ρωσικά συμφέροντα!

Καταρρέουμε; Σχεδόν αδύνατον να καλυφθεί το ποσό των 11,5 δισ. λέει ο Βενιζέλος!




Την εκτίμησή του ότι είναι σχεδόν αδύνατον να καλυφθεί το ποσό των 11,5 δισ. ευρώ από περικοπές δαπανών εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FΜ...



Proud To Be Greek - Greek Army Into The Fire