ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μπογιόπουλος: Το “όχι” το είπε ο λαός, όχι ο Μεταξάς

Γνωστή τακτική των  καλοαναθρεμμένων αριστερών, τύπου Μπογιόπουλου σε κάθε εθνική γιορτή να βγάζουν χολή για το έπος του 40. Το ναί στα μνημόνια σήμερα, ποιος το είπε ρε Μπογιόπουλε; Μήπως ο λαός; Τσίμπα τα αργύρια άθεε και βούλωνέ το καλύτερα.

Γ.Στουρνάρας: Δεν μπορούμε να λέμε κανένα μέτρο

Γ.Στουρνάρας: Δεν μπορούμε να λέμε κανένα μέτρο

Άτακτες Φωνές: Και μεις πιστέψαμε ότι θα κρατήσετε το λόγο σας, ότι δεν θα παρθούν άλλα μέτρα. Έτσι όπως πάτε σε λίγο τα δικά σας τα μέτρα θα πάρει ο λαός.

Ασφυκτικές πιέσεις για τη λήψη μέτρων ύψους 2,5 δισ. ευρώ δέχεται η κυβέρνηση από την τρόικα, με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να τονίζει ότι η Αθήνα αποδέχεται μέτρα ύψους 500 εκατ. ευρώ.

Άγριο καψόνι από τον Πρίγκιπα Συμεών τον Μεγαλοπρεπή στους επιβάτες της πτήσης της Aegean για Θεσσαλονίκη


Άτακτες Φωνές: Ποιοι νομίζετε ότι είστε ρε αλήτες; Ένα τσούρμο προδότες, τίποτα παραπάνω.

Tην είδηση την διαβάσαμε στο Newpost και είναι όλα τα λεφτά!
Έκρινε σκόπιμο να υποχρεώσει τους επιβάτες αεροπορικής πτήσης, να περιμένουν όρθιοι επί 40λεπτο, έως ότου αποφασίσει η... μεγαλειότητά του να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. Ο λόγος για τον υφυπουργό Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος φαίνεται ότι αδυνατεί να αποχωριστεί τις παλιές «καλές» συνήθειες επίδειξης πολιτικού βεντετισμού, αλλά και την αντίληψη ότι οι πολίτες αποτελούν κατώτερο πληθυσμό, που πρέπει να αντιμετωπίζεται αναλόγως.

Στην υγεία των μελλοθάνατων.

Φύγετε ρε όλοι σας απο την πουτ@να την εταιρεία του μεγιστάνα αιγύπτιου λήσταρχου αγά ….

WIND: Θέλω και το σπίτι σου!


Πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας για χρέος 800 ευρώ προσπάθησε να πετύχει η WIND στο Πύργο της Ηλείας εχθές 23/10. Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Πύργου ενάντια στους πλειστηριασμούς μαζί με εκατοντάδες αλληλέγγυους μπλοκάρισαν τη διαδικασία αποτρέποντας την αρπαγή πρώτης κατοικίας με αντικειμενική αξία 90.000 ευρώ έναντι της εξευτελιστικής απαίτησης παροχής αέρα στην ουσία σε συμπολίτη μας επαγγελματία που αδυνατούσε να πληρώσει.
To αδιάκοπο σφυροκόπημα της κοινωνίας συνεχίζεται με αμείωτη ορμή. Ετοιμάζονται για γενικευμένη επίθεση σε εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά δικαιώματα. Θέλουν να τα πάρουν όλα. Όσα ελάχιστα έχουν απομείνει!
Οι αυταπάτες τέλειωσαν. Έχουμε πόλεμο: Νέα χαράτσια, φοροληστεία, πλειστηριασμοί, εκβιασμοί και απειλές για φυλάκιση σε χρεοκοπημένους αυτοαπασχολούμενους εισφοροφειλέτες, πρόστιμα σε άνεργους που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ αδυνατώντας να πληρώσουν το υπέρογκο εισιτήριο, εξανδραποδισμός του ΕΟΠΠΥ, ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι σε απόγνωση,άνεργοι στον καιάδα της κοινωνικής εξαθλίωσης, νέες χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Απίστευτο! Οι φόροι στα ακίνητα εκτινάχθηκαν 684,4% από το 2009 έως σήμερα!


akinitaΕχεις ένα ακίνητο όπου ζεις, ένα σπίτι στο χωριό που στο άφησαν κληρονομία (και πηγαίνεις μια φορά το χρόνο για 5 μέρες) μαζί με ένα χωράφι που δεν το εκμεταλλεύεται κανείς…

Από το 2011, όταν ο τότε Υπουργός Οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έβαλε φόρο σε όλα τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, η φορολογία εκτινάχθηκε, για να φτάσει το 2014 σε αύξηση ..684,4% μέσα σε 5 χρόνια! 

Σαμαράς-Βενιζέλος προωθούν αλλαγή εκλογικού νόμου - Βλέπουν τη... συντριβή


Θέλουν και προωθούν αλλαγή του εκλογικού νόμου οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος προκειμένου να αποφύγουν τη συντριβή στις επερχόμενες εκλογές, δεδομένου ότι, θα ληφθούν νέα επώδυνα μέτρα που ο λαός δεν αντέχει καθώς η κυβέρνηση τρώει τη μια φάπα μετά την άλλη, με τελευταία την απόρριψη από τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ της πολιτικής διαπραγμάτευσης. Την ίδια στιγμή ο «πολιτικός γάμος» του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης προκαλεί έκρηξη στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των δύο κομμάτων. 

«ΔΩΣΤΟΥ ΞΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑ! ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΛΕΙΣ’ΤΟΝ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙ!»


 - Ένα εξαιρετικά σημαντικό κείμενο, για να καταλάβετε τι συμβαίνει στη Χαλκιδική!

Υπάρχουν δύο αντίδικοι στην περιοχή των Σκουριών· από την μια πλευρά είναι οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για τις παράνομες εργασίες της «Ελληνικός Χρυσός» και προσφεύγουν στα δικαστήρια, και από την άλλη είναι η παρανομούσα εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός». Μεταξύ των δύο
αντιδίκων υφίστανται τα Σώματα Ασφαλείας με πολιτικό Προϊστάμενο τον κ. Δένδια, που έχει δηλώσει ότι θα πατάξει τη βία των Σκουριών (που γεννά η ανομία της κυβέρνησης και των αρχών και είναι βασικά άμυνα στην ανομία), και με πρωθυπουργό τον κ. Σαμαρά, που εκφράζει την πολιτική βούληση: «πρέπει να γίνει η επένδυση με κάθε κόστος».

Γυναίκα αρχηγός άρματος!

Μια ... άλλη εικόνα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά...
είδαμε στη θέση αρχηγού πληρώματος ενός άρματος γυναίκα. 
Είναι αυτό που λένε “περνάει και τρέμει η γη”! Κυριολεκτικά, αν και ... βάζουν το χεράκι τους και οι δεκάδες τόνοι του άρματος.

Tο υπουργείο εξωτερικών έδωσε για την διάδοση της γαλλικής γλώσσας 2,871,000 €!!!


Την στιγμή που τα σχολεία κλείνουν και αυτά που λειτουργούνε δεν έχουν καθηγητές γιατι τους απολύσανε, ο κύριος Βενιζέλος και το υπουργείο εξωτερικών δίνει για την διάδοση της γαλλικής γλώσσας 2,871,000 €!!!

Δύο αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη

aytoktonia


Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες στην Κρήτη. Χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί, στη “μαύρη” λίστα προστέθηκαν δύο ακόμη άνθρωποι οι οποίοι έβαλαν τέλος στη ζωή τους.Χθες το βράδυ, στις Βουκολιές, μια 68χρονη γυναίκα αυτοκτόνησε καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα φαρμάκων. Τη γυναίκα εντόπισε ο γιος της έξω από το σπίτι τους.Σήμερα το πρωί, ένας 60χρονος άνδρας, στο Ρέθυμνο έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν έστρεψε την κυνηγετική του καραμπίνα εναντίον του και αυτοπυροβολήθηκε κάτω από τη μασχάλη.

Στουρνάρας: Όλες οι χώρες που είναι σε μνημόνιο θα είναι σε αυξημένη επιτήρηση




Τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε η δήλωση Βόμβα του Όλι Ρεν για την Ελλάδα επιχείρησε να διασκεδάσει (ανεπιτυχώς) ο Γιάννης Στουρνάρας. Ο Όλι Ρεν υπογράμμισε ότι δεν ξέρει πότε η Ελλάδα θα βγει από το μνημόνιο, καθώς πρέπει πρώτα να αποπληρώσει το 75% των δανείων που έχει λάβει.

Σύμφωνα με τον Γ. Στουρνάρα αυτό είναι κάτι που ισχύει για όλες τις χώρες που έχουν πάρει δάνειο από το μηχανισμό στήριξης.