ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Στη θάλασσα του Μαρμαρά η πλωτή "αντιπυραυλική ασπίδα"

Image

Επιμέλεια : Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Το super πλοίο των ΗΠΑ για τη αντιπυραυλική ασπίδα που προειδοποίησε τις προάλλες τουρκικό ελικόπτερο στην Αμοργό να μην το πλησιάσει και εν συνεχεία αυτό αναχαιτίστηκεαπό ελληνικά F-16, πέρασε χθες τα Στενά των Δαρδανελίων και εν συνεχεία το Βόσπορο με κατεύθυνση την Μαύρη Θάλασσα, όπου θα κάνει και ασκήσεις συνεργασίας.Μια κίνηση που σαφως ενοχλεί την Μόσχα.


Οι διαδηλωτές στο Ντονέτσκ αποφάσισαν να σχηματίσουν «Λαϊκό Στρατό»


Οι διαδηλωτές που κατέλαβαν το κτήριο της διοίκησης της
τοπικής περιφέρειας, αποφάσισαν να διαμορφώσουν έναν δικό τους «Λαϊκό Στρατό».
Σύμφωνα με το ρωσικό Itar Tass οι διαδηλωτές που επιμένουν να μην αποχωρήσουν από το κτήριο δήλωσαν:

«Από σήμερα ανακοινώνουμε τη δημιουργία του Λαϊκού Στρατού της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και θα αρχίσει ο σχηματισμός του. Διοικητής του Στρατού θα διορισθεί ο Ιγκόρ Κακινζιάνοφ. Ο στρατός θα επιδιώξει να προστατεύσει το λαό και την εδαφική ακεραιότητα της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ», δήλωσε ο ηγέτης των αυτονομιστών, Ντένις Πουσίλιν.

Spiegel: "Η Ελλάδα δεν μπορεί ακόμη να σταθεί στα πόδια της"


Μπορεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να πανηγυρίζει  για το γεγονός ότι χτες δανείστηκαν με επιτόκιο 5% , το Spiegel όμως αδειάζει την κυβέρνηση σήμερα λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί ακόμα να σταθεί στα πόδια της.

ΞΑΦΝΙΚΑ Η ''ΦΤΩΧΗ'' ΕΛΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕ 370 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;;;




Επί κυβέρνησης Παπαδήμου, εάν θυμάστε, επειδή μας έλειπαν 200 εκ. ευρώ η τότε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ έκοψε συντάξεις και βύθισε στη δυστυχία χιλιάδες Έλληνες. 

Σήμερα, επί συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η ίδια φτωχή Ελλάς, υπό μνημονιακό ζυγό και δανειοδοτημένη υπό το αγγλικό δίκαιο, θα δώσει βοήθεια 370 εκ. ευρώ σε χώρες της Αφρικής και της Καραϊβικής, επειδή μας… περισσεύουν!

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΠΑΤΗ! ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η “Έξοδος στις Αγορές”!


ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ ΕΝΩ ΕΚΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΕΤΣΙ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΡΟΥΖΕΛΣΚΙ
ΜΑΪΜΟΥ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ – ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!
Κατάλαβες κορόιδο ΤΙΜΙΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ που αγόρασες ΕΛΛΗΝΙΚΑ ομολογα για να στα κουρεψουν οι Παπαδήμιοι; Με Αγγλικό δίκαιο και επιτόκιο “Τιτανικού” η μέγιστη επικοινωνιακή απάτη της συμμορίας Στουρνάρα. Οι “επενδυτές” που θα προλάβουν, δένουν την χωρα χειροπόδαρα, οπως ακριβως το ΔΝΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2003: TA ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2003: TA ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ...

10 Απριλίου,η ηρωική έξοδος του Μεσολογγίου


                               ΑΘΑΝΑΤΟΙ


Ελευθερία ή θάνατος, αυτοί ήμασταν!Τα λόγια είναι περιττά, είμαι πολύ λίγος εγώ για να γράψω κάτι.
Εγώ σήμερα περιμένω τη Μέρκελ να ρθει να μου ανοίξει τον τάφο να μπω ήσυχος μέσα.