ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Π.Πικραμμένος: Στην πράξη δεν είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο!

Αποκαλυπτικός και ταυτόχρονα ρεαλιστής ο κ. Πικραμμένος μιλώντας στην τελετή αποχώρησης του που πραγματοποιήθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας παρουσία υπουργών, των μελών του υπηρεσιακού υπουργικού συμβουλίου, διπλωματών, πανεπιστημιακών καθηγητών, δικαστών κ.α υποστήριξε ότι:
«Αρκετοί από τους νόμους μας δυστυχώς δεν προάγουν ούτε προασπίζουν την ισονομία και την ισοπολιτεία. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν φαίνεται να είμαστε στην πράξη  όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο. Από τους φόρους που πληρώνουμε, τις υπηρεσίες που μας παρέχει το κράτος, μέχρι την πολυνομία και την επιλεκτική εφαρμογή των νόμων, την ασυλία ομάδων συμφερόντων και προσώπων, την περιβαλλοντική υποβάθμιση περιοχών και πόλεων, τις ασύμμετρες κοινωνικές δαπάνες και τα υπέρογκα κόστη της υγείας, τη βία  την εγκληματικότητα, την ανασφάλεια.  Όλα αυτά, σε συνδυασμό και με τη βαθιά οικονομική κρίση, συνθέτουν ένα εξαιρετικά προβληματικό σκηνικό και θέτουν τη χώρα μας μπροστά σε έναν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο: μια βαθιά και επικίνδυνη κρίση ανομίας».

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!!

 
Μετά τα κυκλώματα εκβιαστών της νύχτας, ήρθαν και αυτά της...ημέρας, με Κινέζους να ελέγχουν τις παραλίες της Ρόδου! Επτά Κινέζοι παραπέμφθηκαν κατηγορούμενοι για κακουργήματα στο Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, καθώς φέρονται να... 

Εκατοντάδες σαουδαραβικά άρματα μάχης & Α/Α συστοιχίες μπαίνουν στην Ιορδανία!


Πολεμικός πυρετός επικρατεί στην Σαουδική Αραβία: Χθες το defencenet.gr επικαλούμενο πληροφορίες των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών αποκάλυψε ότι η Σαουδική Αραβία έχει θέσει σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας τις δυνάμεις της, αλλά πλέον έχει περάσει στην φάση προώθησης των στρατευμάτων του προς τα σύνορα της Ιορδανίας και του Ιράκ.
Στο μεταξύ υπογράφηκε και το διάταγμα του Σαουδάραβα μονάρχη για την πολεμική προετοιμασία της χώρας και την προώθηση των στρατευμάτων στην Ιορδανία απ'όπου σκοπεύουν να επιτεθούν στην Συρία!. 

ΣΟΚ για την οικογένεια Δούρου: Η γυναίκα του υφ. Οικονομικών σκότωσε τον εγγονό του Δούρου





Πολιτικές προεκτάσεις αποκτά η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο σκοτώθηκε ο Πάνος Δούρος, εγγονός του ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Dur. Η οδηγός του μοιραίου τζιπ που... παρέσυρε και σκότωσε τον νεαρό, είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.

Ιατρικό θαύμα στις ΗΠΑ με άρωμα ελληνίδας χειρουργού

 
Έναν όγκο σε μέγεθος ροδάκινου αφαίρεσαν από το στόμα ενός εμβρύου περίπου τεσσάρων μηνών εξειδικευμένοι χειρουργοί στο Μαϊάμι. Μάλιστα η επέμβαση έγινε χωρίς να κάνουν τομή στην κοιλιά της εγκύου. Πέντε μήνες αργότερα, το μωρό γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας.
Η πρώτη παγκοσμίως επέμβαση του είδους έγινε στο Μαϊάμι και την υπογράφει η ελληνίδα ειδικός κ. Ευτυχία Κοντοπούλου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στα «ΝΕΑ».

23 βουλευτές ψήφισαν "εκτός κομματικής γραμμής" Χ.Α.!


"Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες" στην Βουλή τα καθεστωτικά κόμματα: Κενή μένει η θέση του τέταρτου αντιπροέδρου καθώς ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος δεν εκλέχθηκε καθώς συγκέντρωσε μεν 41 ψήφος (23 περισσότερες από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής), αλλά χρειαζόταν 75 ψήφους ο απόστρατος αξιωματικός των καταδρομών για να γίνει αντιπρόεδρος.

Μα κουβέντα για την έκθεση κόλαφο του ΟΟΣΑ η κυρία Μπιρμπίλη; Τι ακριβώς κάνετε εκεί κυρία Μπιρμπίλη;

Η κυρία που ζει τον μύθο της στον ΟΟΣΑ και στο Παρίσι, δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε την έκθεση που κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση Παπανδρέου για συγκάλυψη ενός τεράστιου σκανδάλου; Δεν κατάλαβε τον διασυρμό της χώρας που την πλήρωνε και την πληρώνει; Μα καλά, πως κοιμούνται τα βράδια αυτοί οι άνθρωποι;

Η χαρισάμενη ζωή της κολλητής του Γιωργάκη Τίνας Μπιρμπίλη

JSS News: Η Τουρκία προκαλεί και τρώει ... φάπες


Οι εντάσεις μεταξύ της Άγκυρας και της Δαμασκού αυξάνονται λίγο περισσότερο κάθε μέρα. Και τι να πούμε; Πριν από μόλις ένα χρόνο, η Τουρκία μιλούσε για αυτή την περίφημη πολιτική της «των μηδενικών προβλημάτων με τους γείτονες» . Από τότε, η Τουρκία απείλησε να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα, τη Κύπρο, το Ισραήλ και τώρα τη Συρία. Μηδέν προβλήματα σας λέμε!

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατόλια» δημοσιεύει σήμερα το πρωί την είδηση ότι...

Νέος πρόεδρος της Βουλής ο Μεϊμαράκης με ρεκόρ 223 ψήφων


Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εκλέχθηκε την Παρασκευή πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου, έπειτα από μυστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια. Υπέρ της εκλογής του ψήφισαν 223 βουλευτές, από τους συνολικά 290. Στην κάλπη βρέθηκαν 66 λευκά ψηφοδέλτια και ένα άκυρο. Την υποψηφιότητά του -η μοναδική που κατατέθηκε- στήριξε και ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος μάλιστα έσπευσε να επιδείξει το ψηφοδέλτιο με το όνομα του κ. Μεϊμαράκη, λίγο πριν το ρίξει στην κάλπη. Σε εξέλιξη η διαδικασία εκλογής αντιπροέδρου, όπου από τη ΝΔ προτεινόμενοι είναι για τη θέση του α' αντιπροέδρου ο Γιάννης Τραγάκης, του β' αντιπροέδρου ο Θανάσης Νάκος και του γ' αντιπροέδρου ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. 
Για τις θέσεις των κοσμητόρων προτείνονται οι βουλευτές........

Προσωρινός θρίαμβος της Νεας Τάξης Πραγμάτων στις ΗΠΑ...Πέρασαν νόμο και από 1-1-13 κάθε αμερικάνος θα πρέπει να βάλει τσιπ στο χέρι του για να έχει υγειονομική περίθαλψη...Τα μμε κωφεύουν!!!


Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-112-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί ...
εμφύτευση μικροτσίπ.

ΤΩΡΑ: Ναυάγιο στις Βρυξέλλες για την οικονομική ενοποίηση. Απέσυραν την υποστήριξή τους Ισπανία - Ιταλία



Σε ολονύχτιο θρίλερ εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα τις συνόδου των «27» στις Βρυξέλλες, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 5 και μισή το πρωί....



Ισπανία και Ιταλία απέσυραν την υποστήριξή τους από το πακέτο ανάπτυξης 120 δισ. ευρώ που αποφασίστηκε αρχικά, περιμένοντας από τους εταίρους συγκεκριμένες λύσεις για το απαγορευτικό κόστος δανεισμού των χωρών τους.

Την Παρασκευή 6 Ιουλιου 2012 θα κατατεθεί η μήνυση κατά Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και λοιπών πολιτικών για Εσχάτη Προδοσία



Έλληνες απο ολη τη χωρα συνυπογραφουν σαν μηνυτες κατα των πολιτικων που εξαπατησαν τον Ελληνικο λαο και οδηγησαν τη χωρα στην χρεωκοπια.

Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ 

Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ.-τιμωρία ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη) τελείται από εκείνον που επιχειρεί

την κατάλυση, την αλλοίωση ή την απενεργοποίηση του δημοκρατικού πολιτεύματος ή των θεμελιωδών αρχών και θεσμών του (που ορίζονται στο άρθρο 134Α Π.Κ.).

Το έγκλημα αυτό...

Oι Λαθρομετανάστες σκοτώνουν ...Θα παραμείνεις Άοπλος ;

Τώρα ενας Παππούλης που του έβαλαν χαρτιά στο στόμα του οι αραπάδες και τον  πατούσαν στο στήθος  μέχρι να σκάσει
Xθές ήταν ο 29χρονος στην Πάτρα ...Πρίν λίγο καιρό  ήταν ο βιασμός ανήλικου κοριτσιού μπροστά στον Πατέρα της !
 Αύριο θα είσαι εσύ ! Θυμίσου κανείς δεν θα είναι εκεί όταν θα... Oυρλιάζεις !
Μάθε πώς μπορείς να οπλιστείς με νόμιμο όπλο ,μην περιμένεις να σε σφάξουν...Το σίγουρο είναι ότι δεν θα Αγιάσεις !
Βετεράνος !
Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
Σκοτώνουν βιάζουν εν ψυχρώ ,σφάζουν γιατί λένε οι δικηγόροι τους οτι ήταν μεθυσμένοι ...από πότε οι Μουσουλμάνοι πίνουν αλκοόλ;

Είναι γεγονός ότι οι καιροί που διανύουμε είναι οι πιο δύσκολοι που έχουμε δει ως Έλληνες εδώ και δεκαετίες, από οικονομικής τουλάχιστον άποψης. Συνεπεία αυτής της συνεχιζόμενης κρίσης, σε....

Φωτογραφίες βίντεο και περιγραφή από τα επεισόδια έξω από το Τουρκικό προξενείο. Δελτίο Τύπου της ΠΕΟΦ

Πολλὰ συγχαρητήρια στοὺς νέους της ΠΕΟΦ!
Τὰ συνθήματά τους καὶ ὁ πατριωτικός τους παλμὸς σίγουρα ἔφτασαν στὰ αὐτιὰ τοῦ ἀρχηγοῦ τῶν Τούρκων ἐθνικιστῶν καὶ τῶν ἐγχώριων καὶ ξένων ἀκολούθων του που περιδιαβαίνουν τη Θράκη και τη Μακεδονία μας με την ανοχή του ελληνικού κράτους κάνοντας προκλητικές δηλώσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψελλίζει τώρα δικαιολογίες για το δωρεάν μονόκλινο!



Τα αδικαιολόγητα επιχείρησε να δικαιολογήσει χθες ο ΣΥΡΙΖΑ (λέγοντας μάλιστα και ψέματα) για το δωράκι που θέλησε να κάνει το μαιευτήριο ΙΑΣΩ στο ζεύγος Τσίπρα για τη γέννηση του δεύτερου γιου τους. Μετά το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας», οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να ψελλίζουν δικαιολογίες περί του ότι δεν έχει βγει ακόμη ο λογαριασμός και άλλες αστειότητες, προσπερνώντας κατ' αρχάς το γεγονός ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά βαθύτατα ηθικό και πολιτικό.

Ως προς την ουσία,

Κλείστε τα σύνορα τώρα!

 
Πρέπει να το αποφασίσουμε οι πολίτες που ζούμε στην Ελλάδα, ημεδαποί ή αλλοδαποί, ότι η χώρα ανήκει στην κατηγορία των χωρών που θεωρούνται υπανάπτυκτες.


Σίγουρα κάποιοι θα ενοχληθούν από τον χαρακτηρισμό αυτό. Δεν είναι τιμητικός. Πιθανόν να ενοχλεί και το γράφοντα, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η εκτίμηση στην οποία καταλήγει κάθε...   λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος, ο οποίος παρακολουθεί αποσβολωμένος τις εξελίξεις στην υπόθεση Βερνίκου.


Ο κ. Βερνίκος, λοιπόν, οδηγήθηκε σε παραίτηση εξαιτίας της συμμετοχής του, ως επιχειρηματίας – ιδιότητα που διατηρούσε ως την περασμένη Παρασκευή που υπουργοποιήθηκε – σε ΝΟΜΙΜΗ offshore εταιρεία. Σύμφωνα με σχετικό νόμο, κανένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ πρόσωπο δεν θα πρέπει......

O Σημερινός υπουργός οικονομικών είναι αυτός που έβαλε την ιδέα του δανεισμού από Κίνα/Ασία/Μέση Ανατολή κλπ!



Η δήλώση -που θα δείτε- έγινε όταν υπουργός οικονομίας ήταν... ο κος Αλογοσκούφης.

Σας την παραθέτουμε δίχως να υποστηρίζουμε ότι είναι λάθος να ψάχνεις δανεισμό (κεφάλαια) από χώρες πλεονασματικές, απλά σας αποδεικνύουμε ότι δεν είναι μόνο ο Καμμένος, ο Χριστόφιας, ο Τσίπρας κ.α. που μιλάνε για δανεισμό από Κίνα ή άλλες «εναλλακτικές» αγορές (τύπου Καντάφι)! Πρώτα από όλους μίλησε ο κύριος Στουρνάρας! Δείτε το video:

Αντίο Γερμανία.....Τα χαιρετίσματα στην Μέρκελ!!!



Αντίο Euro....Αντίο Μέρκελ!!! Αντε γιατί πολύ ζαλίσατε το καλάμι σας και στο σπίτι σας πολλά μας τα είπατε αυτές τις ημέρες.

Και τώρα στο κεντρικό μας θέμα:

Ορίστε κύριες και κύριοι οι Όρκοι Αρχαίων Ελλήνων Πολεμιστών.Τα λόγια περιττεύουν…


Ὅρκος Ἀθηναίων ἐφήβων
…πλείω δὲ καὶ ἀρείῳ…
Κρατώντας τὰ ὅπλα ποὺ τοῦ ἐμπιστευόνταν ἡ Πατρίδα, ὁ
Ἀθηναῖος ἔφηβος μπροστὰ στὸ ναὸ τῆς Ἀγραύλου ἔδιδε τὸν
παρακάτω ὅρκο:
Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα, οὐδ᾿ ἐγκαταλείψω τὸν προστάτην ὢ ἂν στοίχῳ, ἀμυνῶ δὲ καὶ ὑπὲρ ἱερῶν καὶ ὁσίων, καὶ μόνος καὶ μετὰ πολλῶν, καὶ τὴν πατρίδα οὐκ ἐλάττω παραδώσω, πλείω δὲ καὶ ἀρείῳ ὅσης ἂν παραδέξωμαι. Καὶ συνήσω τῶν ἀεὶ κρινόντων, καὶ τοῖς θεσμοῖς τοῖς ἱδρυμένοις πείσομαι, καὶ οὓς τίνας ἄλλους ἱδρύσεται τὸ πλῆθος ἐμφρόνως. Καὶ ἂν τὶς ἀναιρεῖ τοὺς θεσμοὺς ἣ μὴ πείθηται οὐκ ἐπιτρέψω, ἀμυνῶ δὲ καὶ μόνος καὶ μετὰ πάντων. Καὶ τὰ ἱερὰ τὰ πάτρια τιμήσω. Ἵστορες θεοὶ Ἄγραυλος, Ἐνυάλιος, Ἄρης, Ζεύς, Θαλλώ, Αὐξώ, Ἡγεμόνη
Μετάφραση:

Ο διάσημος Έλληνας σκύλος έγινε μπυραρία στη Μαδρίτη!


Ο πιο διάσημος Έλληνας σκύλος, φύλακας των διαδηλωτών και σήμα κατατεθέν των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, έγινε μπυραρία και μάλιστα στη Μαδρίτη!
Ένας ισπανός επιχειρηματίας, αποφάσισε να δώσει στο κατάστημά του το όνομα του σκύλου που μπήκε στη λίστα του περιοδικού TIME για τα πρόσωπα της χρονιάς 2011 και έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από το διαδίκτυο.

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΘΕ πόσο κόστισε η εμφάνιση της γυναίκας του


ΜΑΘΕ πόσο κόστισε η εμφάνιση της γυναίκας του
Είναι μία από τις γυναίκες που έκλεψαν το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ. Η Δανάη Μιχελάκoυ, σύζυγος του βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με πράσινο “κοκτέιλ” φόρεμα, καπιτονέ μπεζ τσάντα γνωστού οίκου μόδας και μαύρα γυαλιά “μάσκα” διάσημου οίκου.
Σε όλα σχεδόν τα δημοσιογραφικά γραφεία, πολύς λόγος έγινε για το αέρινο στιλ και τα καλλίγραμμα πόδια της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνόδευσε τον άνδρα της μετά από εφημερία, καθώς είναι παιδίατρος και είχε προλάβει να κοιμηθεί μόνο τρεις ώρες.
Εμείς, επιχειρήσαμε να κοστολογήσουμε το υπέροχο πλην κομψό της στιλ, μιας και θα περάσει στην ιστορία των συζύγων πολιτικών που έγραψαν τη δική τους σελίδα στα βιβλία του στιλ.
Παρατηρώντας την τσάντα της, θυμηθήκαμε ότι ακριβώς την ίδια διαθέτει και η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου. Η αξία της συγκεκριμένης τσάντας του οίκου Chanel φτάνει τα 1.500 ευρώ.