ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ... ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ή ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχωρεί στο “Βήμα της Κυριακής” ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δίνει συνέχεια στις πρόσφατες δηλώσεις του περί του ενδεχομένου μελλοντικής κυβερνητικής συνεργασίας ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και τη Νέα Δημοκρατία, παρά το γεγονός ότι δέχτηκε δημόσια… επίπληξη από την “Αυγή” για τις συγκεκριμένες θέσεις τις οποίες διατύπωσε.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος επισημαίνει ότι κεντρικό ζητούμενο για το μέλλον είναι να περιθωριοποιηθεί η Χρυσή Αυγή, ακόμη κι αν για να συμβεί κάτι

Φτιάχνουν κόμμα μεταναστών. Οι Αλβανοί εθνικιστές ετοιμάζουν σχέδιο άλωσης της Ελλάδας


Φτιάχνουν κόμμα μεταναστών
Οι Αλβανοί εθνικιστές ετοιμάζουν σχέδιο άλωσης της Ελλάδας
Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας έχουν αποθρασύνει, εκτός από την Τουρκία, και την Αλβανία. Αν πιστέψουμε, μάλιστα, και το αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο balkanweb.Lajmet.com, ο αλβανικός εθνικισμός ίδρυσε στην Ελλάδα «μυστικό» παράρτημά του με την ονομασία Ερυθρόμαυρη Συμμαχία - Τσαμουριά.


Σύμφωνα με το αλβανικό πρακτορείο, η ίδρυση του ελληνικού «βραχίονα» της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έγινε στην περιοχή της Θεσπρωτίας (σ.σ.: Τσαμουριά την αποκαλούν) από «εκατοντάδες νέους». Την ίδια στιγμή,

Απέδρασαν δέκα λαθρομετανάστες από την Αμυγδαλέζα μετά απο τις βραδινές αναταραχές.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ; ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ απο τον στρατο


Δέκα τέσσερις αλλοδαποί (11 υπήκοοι Πακιστάν, 2 Αφγανιστάν και 1 Μπαγκλαντές) συνελήφθησαν στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου, ενώ αναζητούνται άλλοι δέκα (8 υπήκοοι Πακιστάν και 2 Αφγανιστάν). 

Ανακοίνωση για τα χθεσινά επεισόδια στην Αμυγδαλέζα εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., στην οποία αναφέρεται ότι ομάδες αλλοδαπών επιτέθηκαν στους αστυνομικούς φρουρούς με πέτρες και μπουκάλια νερού. Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για 14

Τον κόσμο κυβερνούν 19 Εβραϊκές οικογένειες τα ονόματα τους είναι:

Ρόθτσιλντ, Μοντεφιόρε, Οπενχάϊμερ, Ροκφέλερ, Γολδσμιθ, Μπεϊχροδ, Μέντελ, Μπαλλεμπεργκ, Βάρμπουργκ Σασσούν, Μόργαν, Διουπόν, Στέρν, Γεϊνε, Κρούπ. Μέλλον, Κοέν, Φλίν, Φόρδ.

Αυτές οι οικογένειες Χαζαροεβραίων ξεκίνησαν από την Ισπανία και από τον 15ο αιώνα δανείζουν
στους Βασιλείς της Ευρώπης, αφού πρώτα με απάτες και λαθροεμπορία έκαναν χρήμα, και τοκίζουν τα δανεικά για να έχουν την επιρροή.
Και η εμπορία δουλείας των μαύρων γινόταν από αυτές τις οικογένειες και τα έριξαν στους λευκούς που ουδεμία σχέση είχαν.

Ἡ πανθρησκεία μαγειρεύτηκε στὴν Ἀστανᾶ.


3Τὸ σύμβολον τῆς Ἀστανᾶ εἶναι αὐτό:

Γιατὶ καὶ πῶς, οὐδόλως μὲ ἐνδιαφέρει… Πάντως αὐτὸ εἶναι….

Ἐκεῖ λοιπόν, στὴν Ἀστανᾶ, ἔχουν ἐδῶ καὶ καιρὸ ἀρχίσῃ νὰ διοργανώνονται συνέδρια, συνεστιάσεις, συμβούλια… Ὄχι κάτι οὐσιαστικό… Ἀλλὰ νά… ἔτσι, γιὰ νὰ μᾶς …«ἐνημερώνουν». Διότι τὸ ἔχουμε πῇ πολλὲς φορές… Δὲν κάνουν κάτι δίχως νὰ μᾶς ἔχουν ἐνημερώσῃ. Ἁπλῶς ἐμεῖς ἤ ἀδιαφοροῦμε ἤ δὲν λαμβάνουμε στὰ πολὺ σοβαρὰ τὶς προειδοποιήσεις τους….


Στὴν Ἀστανᾶ λοιπὸν συμβαίνουν πολλά. Ἔτσι… Γιὰ τὰ μάτια…Ἕνα ἀπὸ αὐτὰ φυσικὰ καὶ τὸ σύμφωνον τῆς πανθρησκείας… Ἀναμνηστικὲς φωτογραφίες πολλές, ἀλλὰ σήμερα θὰ σᾶς παρουσιάσω μόνον αὐτὲς ποὺ μᾶς ἀφοροῦν.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΕ ΝΗΣΙ KAI “ΑΠΕΙΛΕΙ” ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ

                     

Το βίντεο το ανέβασε στο youtube ο ίδιος άνθρωπος που το τράβηξε. Ένας Έλληνας που φαίνεται ότι ενοχλείται από την παράνομη δραστηριότητα όπως λέει, μεταναστών που δουλεύουν στο νησί, αποφασίζει να κάνει μόνος του την δουλειά της αστυνομίας και να τους διώξει από την παραλία. Το βίντεο έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια από όσους το είδαν μέχρι τώρα. Εμείς απλά το δείχνουμε και τα σχόλια δικά σας...

ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!!Ο ''ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ''!!!!ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!Πρώτος στόχος αυτού του πνευματικού ηγέτη των εξτρεμιστών του Ισλάμ είναι βέβαια η πύλη της Ευρώπης: η Ελλάδα!!!! Το διαβάσαμε από το: ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!!Ο ''ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ''!!!!ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!Πρώτος στόχος αυτού του πνευματικού ηγέτη των εξτρεμιστών του Ισλάμ είναι βέβαια η πύλη της Ευρώπης: η Ελλάδα!!!!

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQUI9AmvJYByhA32xf-Wg_ggjHQDX3MykYVpMyworKuY4EJCdxΔρ Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Ως «πρόβα-τζενεράλε» κάτι πολύ μεγαλύτερου που πρόκειται να συμβεί μέσα στη χρονιά εκλαμβάνουν κύκλοι των ελληνικών αρχών τις τελευταίες δημόσιες προκλήσεις των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. 


ΕΛΛΑΔΑ: ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ 150 ΔΙΣ. ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ - Η μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή του κόσμου!

Ενα ποσό που φθάνει κοντά στο 50% του ελληνικού ΑΕΠ υπολογίζεται πως έχει απωλεστεί από την αγορά στην τετραετία της οικονομικής καταστροφής που έφερε η κυβέρνηση Γ.Παπανδρεου και συνέχισαν οι κυβερνήσεις Λ.Παπαδήμου και Α.Σαμαρά την τετραετία 2009 – 2013 βάσει των
στοιχείων του ΑΕΠ.

Νέο χτύπημα από τον Σνόουντεν: Πρώτος στόχος παρακολούθησης των ΗΠΑ ήταν η ΕΕ

Ενα ακόμη έγγραφο φωτιά έρχεται να προκαλέσει νέους τριγμούς στις ούτως ή άλλως πληγωμένες διπλωματικές σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ενωσης, καθώς, φαίνεται πως η ΕΕ ήταν στόχος παρακολούθησης κατά προτεραιότητα.
Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, επικαλούμενο έγγραφα του Ερικ Σνόουντεν τονίζει ότι σε μια ανασκόπηση της NSA του Απριλίου τα θέματα εξωτερικής πολιτικής της Ενωσης , του διεθνούς εμπορίου και της οικονομικής σταθερότητας βρίσκονται μεταξύ των στόχων κατά προτεραιότητα της παρακολούθησης.

Κεραυνός από ΗΠΑ - "Το ευρώ σκοτώνει τους Έλληνες αλλά αυτοί είναι δειλοί"


Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τις πιέσεις στην Γερμανία για να αλλάξει πολιτική εντός της ευρωζώνης και ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, φοβούμενες τα χειρότερα: Εσωτερική κατάρρευση, αποδόμηση της οικονομικής και πολιτικής ελίτ και "αλλαγή στρατοπέδου" προς την κατεύθυνση της Ρωσίας, όπως έγινε με την Σερβία, την Ουκρανία και πιθανόν να συμβεί και με την Βουλγαρία.
Σε άρθρο του κατά της πολιτικής εξαθλίωσης του νότου και του κοινού νομίσματος ο Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος, συνεργάτης της εφημερίδας Observer, Γκρέγκορι Πάλαστ ο οποίος βρίσκεται "κοντά" στον Λευκοί Οίκο και τις θέσεις των ΗΠΑ σε διάφορα θέματα, χαρακτηρίζει την ευρωζώνη “Tέταρτο Ράιχ” και την Ελλάδα ως “σκηνή εγκλήματος” του Τέταρτου Ράϊχ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΨΟΝΙ! Έκανε στην τράπεζα, αυτό που κάνουν οι τράπεζες σε όλους μας!


Ο Dimitri Agarkov, 42 ετών ρωσικής καταγωγής κατάφερε να νικήσει τις τράπεζες στο ίδιο τους το «παιχνίδι».
Δυσαρεστημένος από τους όρους της σύμβασης μιας προσφοράς για πιστωτική κάρτα που έλαβε από το τραπεζικό ίδρυμα Tinkoff Credit, ο Άγκαρκοβ τους άλλαξε & τους έστειλε πίσω υπογεγραμμένους από την πλευρά του για τελική έγκριση από την τράπεζα.