ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Οι κρετίνοι της ελεεινής κυβέρνησης φορολογούν τα παιδιά.

"Παραδώστε τα παιδιά σας στην κοντινή εφορία πριν το τέλος του έτους για να μην πληρώσετε τεκμήριο".
 Όποιος νομίζει ότι δεν είναι προδότες και ότι δεν πασχίζουν, με περίσσιο μίσος, να εξαφανίσουν το γένος των Ελλήνων είναι απλά....μ@λακ@ς!

ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΑΣ Οι μυστικές υπηρεσίες "ανακάλυψαν" μήνυμα του αλ-Ζαουάχρι εναντίον των ΗΠΑ


Μία προπαγάνδα που μπορεί να προετοιμάζει νέα προβοκάτσια σε βάρος της Συρίας με απώτερο στόχο τη στρατιωτική επέμβαση από τις ΗΠΑ και τους Συμμάχους της, καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες και ειδικά από την ώρα που η Μόσχα ανάγκασε με την πρόταση για έλεγχο των χημικών όπλων από τη διεθνή κοινότητα την Ουάσιγκτον να συρθεί στον ΟΗΕ βάζοντας «πάγο» στα σενάρια του «χτυπήματος» με πυραύλους.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απαγορεύτηκε ο δημόσιος εορτασμός των Χριστουγέννων σε περιοχή του Βερολίνου


Πρόσφατααπαγορεύτηκαν τα χριστιανικά σύμβολα κατά τον δημόσιο εορτασμό των Χριστουγέννων στη γερμανική πόλη του Solingen. Τώρα, ο ιός εξαπλώθηκε και στο Βερολίνο.

Έτσι λήγει το θέμα της Ρεπούση

Άτακτες Φωνές: Μπορεί να μην έχουμε καύσιμα για τα οχήματα της αστυνομίας ,αλλά χρήματα έχουμε για να πληρώνουμε την ΚΑΡΙΟΛΑ την ρεπούση να μας διασύρει.

Οι δήλωσεις της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση για να καταργηθεί μέρος της ύλης στα Αρχαία Ελληνικά προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και στα social media...
Xρήστης με το ψευδώνυμο «Φιλόσοφος» ανακάλυψε ότι η είσοδος του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου στη Σκωτία φέρει επιγραφή στα αρχαία ελληνικά. 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΑΛΟΥΛΑ

1Του Γιώργου Θεοχάρη
Την παγκόσμια κατακραυγή έχουν ξεσηκώσει οι επιθέσεις των ισλαμιστών στο χωριό και στην ιστορική Μονή της Αγίας Θέκλας στην Μααλούλα της Συρίας. Mία μονή, που επιβίωσε για περισσότερους από δεκαπέντε αιώνες από το μένος φανατικών μουσουλμάνων, διατρέχει σήμερα τον κίνδυνο της πλήρους εξαφάνισής της.

Πρόκειται για ένα από τα τρία σημαντικότερα ζωντανά χριστιανικά προσκυνήματα της χώρας, το οποίο χρονολογείται στους πρώτους χριστιανικούς αιώνες, όπου βρίσκεται ο τάφος της αγίας Θέκλας, της πρώτης γυναίκας μάρτυρας του χριστιανισμού, μαθήτριας του Αποστόλου Παύλου.

"Πρωτογενές"... μπέρδεμα



Προσπερνάμε το γεγονός ότι το λεγόμενο «πρωτογενές πλεόνασμα», αυτή η «κουρελού» που είναι ό,τι έχει απομείνει από τη σημαία του «success story» της κυβέρνησης, ούτε «πλεόνασμα» είναι, ούτε «πρωτογενές», αλλά ένας... «γενοκτόνος» δείκτης που μεγαλώνει ανάλογα με το λογιστικό «μαγείρεμα» και - κυρίως - ανάλογα με τα κοινωνικά ερείπια που σπέρνει η κυβερνητική πολιτική.

Άκου Δένδια...Για σένα τα λέει ο αστυνομικός..«Ελεύθεροι χωρίς όρους οι μετανάστες από τα κέντρα κράτησης».(Βίντεο)


Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας Χ. Αδάμ, περιγράφοντας σε δραματικούς τόνους την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο κράτησης μεταναστών της πόλης

F-22 Raptor Καταρρίφθηκε από S-300 στην Ιορδανία; Εάν ισχύει την έχει γαμημένη ο Ομπάμα γιατί τελικά…τίποτα δεν μένει ..κρυφό. Το διαβάσαμε από το: F-22 Raptor Καταρρίφθηκε από S-300 στην Ιορδανία; Εάν ισχύει την έχει γαμημένη ο Ομπάμα γιατί τελικά…τίποτα δεν μένει ..κρυφό.

Λέτε ένας από τους λόγους που αναβλήθηκε η επίθεση στην Συρία να είναι και αυτός ...;;;
Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ένα αμερικανικό F-22 Raptor έχει καταρριφθεί πρόσφατα στη βόρειο Ιορδανία, κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Προφανώς εξέταζε την Συριακή άμυνα αλλά και 4 πύραυλοι Τόμαχοκ είχαν αναχαιτιστεί από το σύστημα Pantsir. Οι πηγές πιστεύουν ότι αυτό το γεγονός ήταν η αιτία την καθυστερημένης επίθεσης που είχε προγραμματιστεί τον Ιούνιο κατά της Συρίας.



Εδώ είναι η πλήρης έκθεση:

 

Τίμησε την πατρίδα της, είπε όχι στους Τούρκους και... την τιμωρούν!




 Ο πατριωτισμός στη χώρα μας πληρώνεται πολύ ακριβά..

Το περασμένο καλοκαίρι δεν δελεάστηκε από την πρόταση των Τούρκων, που έριχναν στα πόδια της εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να την πείσουν να αλλάξει εθνικότητα. Τώρα η Βάσω Βουγιούκα δηλώνει αποφασισμένη να φύγει από την Ελλάδα και πιθανότατα από την Εθνική ομάδα. Αιτία το γεγονός ότι οι αθλητές δεν εξαιρέθηκαν από τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

Η αθλήτρια της ξιφασκίας, που έχει πάρει το αργυρό μετάλλιο στα δύο τελευταία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι διορισμένη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. «Είναι πολύ λυπηρό αυτό που πρόκειται να συμβεί,

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΚΑΜΙΝΗ! ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.


Συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου, εδώ και χρόνια -  Κακλαμάνης: Κανένα περαιτέρω σχόλιο για το οικονομικό «θαύμα» Καμίνη

Δυσάρεστη για τον δήμαρχο Αθηναίων τροπή, είχε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, όπου συζητήθηκε η έγκριση του ισολογισμού-απολογισμού. Για πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου Αθηναίων εδώ και χρόνια ο προέλεγχος απολογισμού – ισολογικού του 2012 δεν εγκρίθηκε, αφού 16 δημοτικοί σύμβουλοι είπαν «ναι», ωστόσο 10 ψήφισαν «λευκό» και επτά «κατά». Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν 13 δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Πώς να χάσετε γρήγορα βάρoς πίνοντας νερό!


Το μυστικό για γρήγορο και οικονομικό αδυνάτισμα είναι το νερό σύμφωνα με ομάδα ερευνητών...
από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία που αναφέρουν πως όσοι καταναλώνουν… δύο ποτήρια νερό πριν από τα γεύματά τους χάνουν πιο εύκολα βάρος σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Οι επιστήμονες ανέλυσαν έντεκα παλαιότερες μελέτες που είχαν θέμα την επίδραση του νερού στις δίαιτες και διαπίστωσαν ότι οι τρεις από αυτές έδειξαν ότι η μεγάλη κατανάλωση νερού αυξάνει την απώλεια βάρους επειδή πιθανώς με τον τρόπο αυτόν αυξάνεται και η ενέργεια που καταναλώνει ο οργανισμός.

Τέλη κυκλοφορίας θα πληρώνουν από φέτος όλοι οι ποδηλάτες

Ερχεται νέα φορο-επιδρομή, αυτή τη φορά με στόχο την τσέπη όσων οδηγούν ποδήλατο!

Οπως όλα δείχνουν, οι παράλογες απαιτήσεις της τρόικας δεν έχουν σταματημό. Η επιστολή που απέστελλαν οι εκπρόσωποι των διεθνών δανειστών με τα προαπαιτούμενα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση εντός τους έτους, λίγο έως πολύ έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Οπως όμως πρώτο αποκαλύψε  το theblob.gr, την επιστολή αυτή συνοδεύει ένα απόρρητο έγγραφο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι η καταβολή τελών κυκλοφορίας οχημάτων απαιτείται να επεκταθεί, από φέτος κιόλας, και στους κατόχους ποδηλάτων.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της τρόικας και με βάση τα δημοσιονομικά στοιχεία που