ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Αυτοί είναι οι ευρωβουλευτές που επιτέθηκαν στον Σαμάρα

Το «κακό παιδί» του Ευρωκοινοβουλίου, Νάιτζελ Φάρατζ και ο ηγέτης του ακροδεξιού Βρετανικού Εθνικού Κόμματος, Νικ Γκρίφιν, εξαπέλυσαν τα βέλη τους κατά του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τη χθεσινή του ομιλία

O Νάιτζελ Φάρατζ είναι το «κακό παιδί» του Ευρωκοινοβουλίου και αυτό ο ίδιος όχι μόνο το γνωρίζει, αλλά το εκμεταλλεύεται στο έπακρο δίνοντας πύρινες ομιλίες κατά πάντων.

Μπορεί στη Μεγάλη Βρετανία πολλοί να υποστηρίζουν ότι το κόμμα του διαχέεται από εθνικιστικά έως και ακροδεξιά συναισθήματα, όμως, ο Φάρατζ δεν έχει σκοπό να πτοηθεί από σχόλια φιλοευρωπαϊστών.

Άλλωστε, ο στόχος του να έρθει το τέλος στην κρίση με ένα βασικό εργαλείο:

Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν

 Αρνητικά συναισθήματα
Όταν μέσα μας φωλιάζει ο φόβος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που πηγάζουν από αυτόν, τότε η ενέργεια που κυκλοφορεί σε μεσημβρινούς (ποταμούς ενέργειας) μέσα μας μπλοκάρεται με αποτέλεσμα το κάθε όργανο που τροφοδοτείται ενέργεια από τον μεσημβρινό που έχέι το μπλοκάρισμα να χάνει την ενέργεια του και να ασθενεί (α-σθένεια έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας). Τα αρνητικά συναισθήματα διαμέσου των τσάκρας επιδρούν στον υποθάλαμο και στη συνέχεια στην υπόφυση και επηρεάζουν πλήρως την έγκριση όλων των ορμονών του σώματος μας, όπως προκαλούν την έγκριση χημικών ουσιών όπως της αδρεναλίνης, της κορτιζόλης, της υπερβολικής χοληστερίνης και ινσουλίνης, οι οποίες δηλητηριάζουν όλα τα όργανα του σώματος μας και τα αιμοφόρα αγγεία μας.
Τα αρνητικά συναισθήματα απενεργοποιούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα (διαμέσου του τσάκρα του καρδιακού πλέγματος) και κατ’ αυτό τον τρόπο όλοι οι