ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ! Μετά την Κύπρο θάβουν και την Μακεδονία: Στα Σκόπια πάει ο Ε.Βενιζέλος!


"Τώρα που βρήκαμε παπά ας θάψουμε πεντ'έξι" μοιάζουν να σκέφτονται οι ΗΠΑ. ¨που αν αντικαταστήσετε την λέξη "παπά" με την λέξη Ευάγγελος Βενιζέλος και προσθέσετε στο "πεντ'έξι" τις λέξεις εθνικά θέματα, έχετε ακριβώς το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή.
Εκτελώντας, λοιπόν, πιστά τις οδηγίες του υπουργού Εξωτερικών Τ.Κέρι (διαβάστε σχετικά εδώ), όπως αναδείχθηκαν από το defencenet.gr, μετά την Κύπρο και το Κυπριακό ο "αυτοσυστηνόμενος" (δις )"αναπληρωτής πρωθυπουργός" και υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Ε.Βενιζέλος ταξιδεύει στα ... Σκόπια και είναι βέβαια το πρώτο ταξίδι Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στην χώρα που σφετερίστηκε το όνομα την ιστορία και βέβαια εποφθαλμιά την ελληνική Μακεδονία!

Τα ιδιωτικά συμφέροντα τρώνε την 126 ΣΜ – Κλείνει η Μονάδα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Η 126 ΣΜ του Ηρακλείου, μπορεί πριν από λίγους μήνες να κατάφερε να ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στην πρώτη βολή πιστοποίησης του συστήματος S-300 από την 11η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων, ωστόσο τα συμφέροντα που της βάζουν τώρα λουκέτο δεν είναι εύκολο να ... αναχαιτιστούν.Η 126 ΣΜ του Ηρακλείου, μπορεί πριν από λίγους μήνες να κατάφερε να ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στην πρώτη βολή πιστοποίησης του συστήματος S-300 από την 11η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων, ωστόσο τα συμφέροντα που της βάζουν τώρα λουκέτο δεν είναι εύκολο να ... αναχαιτιστούν.
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

ΕΚΤΑΚΤΟ !!!ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ!!ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ!!!




Ο φασισμός στο αποκορύφωμα  του!!

Στην προσπάθεια να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή που υπάρχει, κατεβάζουν με το έτσι θέλω, οποιαδήποτε ελεύθερη φωνή που δεν είναι του καθεστώτος!!
Προετοιμάζουν το έδαφος για την πρώτη Μαρτίου που μπαίνουμε και επίσημα σε Γερμανική 
εποπτεία!!{Μεγάλο θέμα που θα το προσεγγίσουμε σύντομα}
Δέν ξέρω για πόσο καιρό θα έχουμε την δυνατότητα να γράφουμε και εμεις ελεύθερα στο Μπλόγκ μας, λόγο πως ενοχλούμε το κατεστημένο ,τους εβραιοπουλημένους δημοσιογράφους και  τα τσιράκια τους.

Τότε «πουλοῦσαν» τόν ἑαυτό τους γιά τήν πατρίδα, τώρα τήν πουλοῦν...


Γράφει ὁ Δημήτριος Νατσιός, Δάσκαλος
Στά «Ἅπαντα περί Κολοκοτρωναίων», (Ἐκδ. ΙΔΕΒ), περιέχεται καί ὁ περίφημος λόγος τοῦ θρυλικοῦ Γέρου τοῦ Μοριά στήν Πνύκα. Δέν θά ἀναφερθῶ στόν περίφημο λόγο τοῦ στρατηγοῦ, παρακαταθήκη στό Γένος (τόν ὁποῖο φρόντισαν τά σαΐνια τοῦ πρώην Παιδαγωγικοῦ Ἰνστιτούτου νά λογοκρίνουν. Στό ἀπόσπασμα πού περιέχεται στό βιβλίο «Γλώσσας» Στ’ Δημοτικοῦ, β’ τεῦχος, σέλ. 105, ἀφαιρέθηκε τό σημεῖο, στό ὁποῖο ὁ Κολοκοτρώνης περιγράφει τά δεινά της Τουρκοκρατίας: «Καί ὕστερα ἦλθαν οἱ Μουσουλμάνοι καί ἔκαμαν ὅ,τι μποροῦσαν διά νά ἀλλάξει ὁ λαός τήν πίστιν του. Ἔκοψαν γλῶσσες εἰς πολλούς ἀνθρώπους, ἀλλ’ ἐστάθη ἀδύνατο νά τό κατορθώσουν.

Η δικαιοσύνη είναι τυφλή;

alt
Οι δικαστές δεν κατάλαβαν ότι η Νέμεσις θα είναι αμείλικτη και για τους ίδιους;

Λίστα με 49.000 δημοσίους υπαλλήλους προς απόλυση έφτιαξε ο Μητσοτάκης

Λίστα με 49.000 δημοσίους υπαλλήλους προς απόλυση έφτιαξε ο Μητσοτάκης
Σε μία προσπάθεια να μεγαλώσουν οι δεξαμενές των προς αποχώρηση υπαλλήλων από το Δημόσιο, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως ξεκινάει «άγριο ανθρωποκυνηγητό» για όσους μπήκαν στο Δημόσιο από τις πλαϊνές πόρτες, αλλά και για όσους είναι εργαζόμενοι -φαντάσματα. Ετσι, στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν πλέον 49.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο Τομέα.

«Αγωνιζόμαστε ενάντια στην κυβέρνηση δωσίλογων»: Επιστολή-φωτιά από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων


«Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους
ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:
Αγωνιζόμαστε ως κλάδος, ως ανεξάρτητη εξουσία ενάντια στην προκλητική παραβίαση του Συντάγματος από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, ενάντια στην κατεδάφιση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων, ενάντια στην ισοπέδωση της παιδείας και της υγείας του λαού μας, ενάντια στη γενοκτονία που επιχειρείται εις βάρος όλων μας με την μείωση των μισθών και των συντάξεων σε επίπεδα μη βιώσιμα στα πλαίσια δήθεν του αποκαλούμενου δημοσίου συμφέροντος το οποίο όπως φαίνεται σύμφωνα με την 668/20-2-2012 απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε συνταγματικό το μνημόνιο σε όλα τα μέτρα του υπερισχύει του ίδιου του Συντάγματος, των άρθρων που κατοχυρώνουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και αγαθά και της ΕΣΔΑ.

Κίνηση αποσταθεροποίησης της Ελλάδος από μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ



Επιστολή προς τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι απέστειλαν 42 μέλη του αμερικανικού κογκρέσου, ζητώντας του, κατά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ τον Σεπτέμβριο, να αποτελέσει προτεραιότητα η ένταξη της ΠΓΔΜ και του Μαυροβουνίου στη Συμμαχία. 

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ... ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ...


Τρεις διαρρήξεις μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Κεφαλλονιά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λειβαθούς.


ΕΚΤΑΚΤΟ: "ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΜΑΧΩΝ"


ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΩΝ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ !!!
Στρατιώτης του ισραηλινού στρατού
"ΕΤΟΜΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ"


Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ AMIR ESHEL ΔΗΛΩΣΕ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΟΤΙ: "ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κι όμως, η Αίγυπτος σέβεται απόλυτα την ελληνική ΑΟΖ

«Ολοκληρωτικώς αβάσιμα» χαρακτηρίζονται από τους ειδικούς τα περί της καταπάτησης από την Αίγυπτο περιοχών οι οποίες εμπίπτουν μέσα στη δυνητική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της χώρας μας.
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη

Αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής : «Εμείς τους πιάνουμε και αυτοί τους αφήνουν»


Την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη φυγή του Κώστα ΣΔυσαρέσκεια για την εξαφάνιση του Σακκά  ακκά εξέφρασαν χθες αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής.
«Εμείς τους πιάνουμε και αυτοί τους αφήνουν», δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της υπηρεσίας, αφήνοντας ξεκάθαρα αιχμές για την απόφαση αποφυλάκισης του κατηγορουμένου για τρομοκρατία.
Οπως έγινε γνωστό, ο Κ. Σακκάς παραβίασε τους αυστηρούς περιοριστικούς όρους που του είχαν τεθεί και δεν εμφανίστηκε μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο ΤΑ Καμινίων -ως όφειλε- για να δώσει το «παρών». Η «εξαφάνιση» του Κ. Σακκά ήρθε λίγο καιρό μετά την ηχηρή απόδραση του Χρ. Ξηρού, ο οποίος δημοσίευσε τρομοβίντεο αναγγέλλοντας την επιστροφή του στην τρομοκρατική δράση.

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Ο Βενιζέλος του στέρησε την Ευρωπαϊκή “ασυλία”!


Εάν απορούσατε γιατί βγήκαν στα κάγκελα οι κηπουροί του Παπανδρέου ξεσπαθώνοντας κατά του Βενιζέλου και του νέου τρόπου εκλογής Ευρωβουλευτών, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Ο Παπανδρέου θεωρούσε δεδομένο ότι θα ήταν αρχηγός του Ευρωψηφοδελτίου, προκειμένου να εξασφαλίσει την ασυλία της Ευρωβουλής. Ασυλία που μετά τις τελευταίες εξελίξεις κρίνεται ζήτημα ζωής και θανάτου για τον πρώην πρωθυπουργό.
Όταν λοιπόν έγινε γνωστή η αλλαγή του πλαισίου, επικράτησε παγωμάρα και στις πρώτες επικοινωνίες του “περιβάλλοντος”, ο Βενιζέλος υποστήριξε πως......

...και την π⓪υτ@ν@ την μάνα που σας γέννησε!

Aς ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα,
ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός,
ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας,
ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος,
ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο,
ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο,
ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και...