ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Εφαρμόζουν σχέδια ανωμαλίας: Απλωσαν την Δύναμη "Δ" στην ... Αττική


Περίεργες κινήσεις καταγράφονται από την πλευρά της κυβέρνησης μετά την δολοφονία πιθανότατα για οπαδικούς λόγους όπως όλα δείχνουν του 34χρονου ράπερ και οπαδού του Παναθηναϊκού Π.Φύσσα από τον 45χρονο εργάτη της ιχθυόσκαλας και οπαδό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ρουπακιά.
Ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μία δήλωση που "στάζει" μίσος για ένα μεγάλο τμήμα των Ελλήνων πολιτών που έχουν ψηφίσει ή προτίθενται να ψηφίσουν Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα εγκλήματα της τρόϊκας στην χώρα.την ίδια στιγμή δίνεται εντολή για μια άσκηση των ειδικών δυνάμεων (της περίφημης Δύναμης "Δ" που αποτελεί την ελίτ των ειδικών δυνάμεων) όχι για ανάπτυξή τους σε κάποιο ακριτικό νησί ή στον Έβρο, αλλά στο ... Λεκανοπέδιο Αττικής!

ΣΕΡΑΦΕΙΜ: ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

1"Εξόχως κωμικά τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Γασπαράκης" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε επιστολή του  στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»για το άρθρο του παπικού Νικόλαου Γασπαράκη. Προκαλεί μάλιστα τον κ .Γασπαράκη να προβούν σε ένα "πείραμα" όπως το ονομάζει.

Να προβούν στην ιεροπραξία του αγιασμού ο ίδιος και ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών προκειμένου "να διαπιστωθή όχι λογικώς, αλλά υπερφυσικώς ποίος είναι ο αληθής Χριστιανισμός"...


Έχουν βάλει νησιά στο Νatura 2000 για να μην έχουν οικονομική ζωή και ΑΟΖ


Ένα πρόβλημα που έχει ένας που γράφει σε ένα ιστολόγιο είναι πώς γίνονται τόσα σκάνδαλα πλέον στην Ελλάδα κάθε μέρα που δεν υπάρχει χρόνος για να αναλύσει πλήρως το κάθε ένα απο αυτά. Όσο ψάχνει τόσo βρίσκει νέες λουμπίνες. Άκουσα πρόσφατα τον αγαπημένο σε όλους πρώην Πρωθυπουργό Μητσοτάκη στο Skai των Αλαφούζων, που έλεγε ότι “δεν θεωρεί σωστό οι Έλληνες πολίτες να....

Αιφνιδιαστική άσκηση για χημικό πόλεμο από τον ελληνικό στρατό


Σε άσκηση για το ενδεχόμενο πυρηνικού-βιολογικού-χημικού πολέμου προχώρησε σήμερα τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Ελληνικού Στρατού στα πλαίσια της άσκησης «Πυρπολητής 8/13».
Όπως αναφέρει το "protothema.gr" η άσκηση πραγματοποιήθηκε κάτω από τη σκιά των εξελίξεων για την τύχη του χημικού οπλοστασίου της Συρίας καθώς ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η εφαρμογή του ρωσικού σχεδίου που προβλέπει ότι θα τεθεί κάτω από διεθνή έλεγχο μέχρι την οριστική καταστροφή του.

Χωρίς ασφάλεια 6.000.000 Έλληνες! Αποκάλυψη σοκ δια στόματος προέδρου ΕΟΠΥΥ



Σοκ αλλά και δέος προκαλεί  το αστρονομικό νούμερο των περίπου 6.000.000 ανασφάλιστων συμπολιτών μας οι οποίοι  απ΄ότι φαίνεται  τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. 
Στο καιρό του μνημονίου εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει η ανεργία η οποία  έχει καταδικάσει  εκατομμύρια συμπολίτες μας  να ζούν όχι μόνο στο όριο της φτώχειας αλλά  χωρίς να δικαιούνται  ιατροφαρμακευτική πρόσβαση.

Χάνουμε τὰ παιδιά μας!


Χάνουμε τὰ παιδιά μας! Καὶ τὰ χάνουμε μπροστὰ στὰ μάτια μας, μέσα ἀπ’ τὰ χέρια μας! Ὅσοι ἔχουν παιδιὰ στὴν ἡλικία τῶν  εἴκοσι, εἰκοσιπέντε, τριάντα ἐτῶν, σὲ ἡλικία δηλαδὴ ποὺ μποροῦν νὰ συνειδητοποιήσουν τὸ μέγεθος τῆς καταστροφῆς τοῦ μέλλοντός τους, καταλαβαίνουν τί ἐννοῶ.. Τὰ βλέπουμε νὰ τριγυρνοῦν σὰν ζαλισμένα, ἀπελπισμένα, μὴ βλέποντας ὁδὸ διαφυγῆς. Στὴν χειρότερη περίπτωση τὰ βλέπουμε βυθισμένα στὴν ἀπάθεια, ζώντας ἡμέρα τὴν ἡμέρα, μὴ μπορώντας νὰ προγραμματίσουν κάποιο μέλλον.

Σχέδιο ξεσπιτώματος by Stοurnaras



ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 32 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ

fakelosxa
Ο  Δένδιας, προς την κ. Κουτζαμάνη, αναφέρει:
"Κυρία Εισαγγελεύ,

Σε θέσεις μάχης η Δύναμη ''Δ¨¨ενόψει ...''Ασκήσεως ΤΑΜΣ Παρμενίων 2013 ''


Με εντολή Α/ΓΕΕΘΑ ενεργοποιήθηκε  η Δύναμη  ''Δ'' όσον αφορά τις προμήθειες , τον οπλισμό και τα ατομικά είδη!...Σε   έναν ακόμη ΄΄Πυρπολητή 8/13''' που αφορά χρόνους προετοιμασίας και αναφοράς ,δεν έγινε  καμιά μετακίνηση Υλικών και προσωπικού !


Η Δύναμη ''Δ"" θα πρωταγωνιστήσει τις επόμενες ημέρες στην Άσκηση  '''Παρμενίων ''' που εφέτος ειδικά με τη μη διεξαγωγή της επί τριετία θα έχει ειδικό ρόλο και διαφορετικό  σενάριο!

Στον προθάλαμο της πολιτειακής ανωμαλίας;



 Παρακρατική επίθεση στον Καμμένο – πρόβα ανωμαλίαςΠανηγυρίζει η διαπλοκή, ανάσα για την κυβέρνηση που καταρρέει
Τα ίδια παρακρατικά κέντρα που πρωταγωνίστησαν σε σκισμένα κοράνια, εμπρησμό Μαρφίν, επιθέσεις με κουκούλες στους αγανακτισμένους, αγκαλιά συνεχίζουν το ταγκό της προβοκάτσιας – ανάσας στα καθάρματα του ΔΝΤ.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "ΠΥΘΙΑ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ > ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Η επιχείρηση δολοφονίας του Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ, εντασσότανe σε ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας με πραγματοποίησης επίθεσης σε βάρος του στόχου, με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας. Δηλαδή κάποιοι ήθελαν να ανατρέψουν την ενεργειακή πολιτική , μεταχειριζόμενοι όχι πολτικά, διπλωματικά ή οικονομικά μέσα αλλά την φυσική εξόντωση του στόχου με <<επίθεση>>.

Τι λέτε, θα σφαχτούμε μεταξύ μας;

pic432Επί δύο σχεδόν αιώνες, μετά την απελευθέρωση και τη δημιουργία του ελληνικού κράτους, το σάπιο πολιτικό σύστημα το διέσωζαν πάντα τρεις παράγοντες: Το παλάτι με τις αναμίξεις του, τα στρατιωτικά πραξικοπήματα και οι εθνικές καταστροφές (πόλεμοι, εμφύλιοι και εξωτερικοί).

Έγκυος και πάλι η Kate Middleton;

Από τον Έλληνα πάλι;;;

Ξέρατε ότι...

Το 1974 όταν ήρθε ο Κ.Καραμανλής ως "σωτήρας" οι μόνοι που πήγαν να τον υποδεχτούν ήταν 300-500 ΚΚΕδες του τότε παράνομου ΚΚΕ ξέροντας ότι θα τους νομιμοποιήσει. Αυτοί είναι οι αριστεροί-δεξιοί που προσκυνάτε τόσα χρόνια.

Έλληνες, ένας είναι ο εχθρός...αυτοί όλοι οι αλήτες!!!

Έκτακτο: Ο Δένδιας στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να θέσει εκτός νόμου τη «Χρυσή Αυγή»


Ο Νίκος Δένδιας-σύμφωνα με πληροφορίες- σε λίγη ώρα θα καταθέσει αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να αποβάλουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής από την Βουλή και να το κηρύξουν παράνομο, κατά το πρότυπο των ναζιστικών οργανώσεων της Γερμανίας.«Χρυσή Αυγή»
Σύμφωνα με το briefingnews,η ενέργεια του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, αν αληθεύει η πρόθεση της κυβέρνησης. θα αποτελέσει απλά μία βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας.

#Success_Story: «Βούλιαξαν» παραγωγή και εισοδήματα



Τεράστιες απώλειες μέχρι και 75% σε παραγωγή, εισοδήματα, επενδύσεις και κατανάλωση καταγράφονται φέτος σε σύγκριση με το 2008, έτος κατά το οποίο η οικονομία εισήλθε σε ύφεση, ενώ οι αμοιβές επέστρεψαν στα επίπεδα του έτους 2002

O Bορίδης με το τσεκούρι και ο Καμμένος με το σύμβολο του σατανά!!

Όλοι αυτοι τώρα βρίζουν την Χρυσή Αυγή... O Bορίδης με το τσεκούρι αριστερά ετοιμος για μάχη και ο Καμμενος κάτω δεξιά ο πρώην υποστηρικτής της επταετίας κανει το σύμβολο του σατανά ... Και πριν λίγο βγήκε στις ειδήσεις με το ματωμένο πουκάμισο του απο το ξύλο που έφαγε επειδη πήγε να καπηλευτει τον θάνατο στο Κερατσινι.

Ο Στόλος έμεινε μ΄ ένα υποβρύχιο και επισήμως! Ανακοίνωση του ΓΕΝ το επιβεβαιώνει



Επίσημη ομολογία του γραφείου Τύπου του ΓΕΝ που ασφαλώς προβληματίζει. Ο Στόλος διαθέτει ένα ετοιμοπόλεμο υποβρύχιο ,τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ! Το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα από την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΓΕΝ:


ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ Ή ΚΑΙ "ΕΣΤΗΣΑΝ" ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ... Η έκθεση της ΕΥΠ που προφήτευε τα χθεσινά δραματικά γεγονότα στην χώρα


Τα χθεσινά γεγονότα που ακολούθησαν την δολοφονία του 34χρονου Π.Φύσσα υπό "θολές" συνθήκες σε ότι αφορά το πως έγινε το επεισόδιο, η αντίδραση των κομμάτων του πρώην "συνταγματικού τόξου" (λέμε "πρώην"  γιατί χθες αποβλήθηκαν από το "τόξο" διά στόματος του στενού συνεργάτη, κουμπάρου του Α.Σαμαρά και βουλευτή Επικρατείας Χ.Λαζαρίδη, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες) καθώς και οι ταραχές που ακολούθησαν, δείχνουν ότι είχαμε να κάνουμε με το χρονικό ενός "προαναγγελθέντος θανάτου".

Νομοσχέδιο οργουελικής έμπνευσης προτάθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο από ΜΚΟ, που θέτει εκτός νόμου την ελευθερία του λόγου και στήνει γκουλάγκ για τους εγκληματίες σκέψης (video)


Μια ΜΚΟ της ΕΕ πρότεινε ένα νόμο που θέτει την ελευθερία του λόγου εκτός νόμου, ζητώντας να δοθεί εντολή σε όλα τα σχολεία και τα μέσα ενημέρωσης να υποστηρίζουν την «ανοχή» και την «διαφορετικότητα». Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δημόσια ή ιδιωτικά, θα πρέπει να αφιερώνουν υποχρεωτικά ένα ορισμένο χρόνο από το πρόγραμμά τους για να υποστηρίζουν την «πολυμορφία» και την «ανοχή». Όλα τα σχολεία, από το νηπιαγωγείο έως την τριτοβάθμια εκπαίδευση απαιτείται να ταΐζουν τους μαθητές με μια ισχυρή δόση «διαφορετικότητας» και «ανοχής».

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ:Άνεργος Bολιώτης πατέρας έκλεψε μαρκαδόρους για το γιό του!


Αμείωτα συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τα προβλήματα για τους ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετωπίζοντας την ανεργία, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις στοιχειώδεις...υποχρεώσεις προς τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Τεχνικές τουρκικής αστυνομίας στα ΜΑΤ- Έχασε το μάτι του απο βολή δακρυγόνου- Τι ευχόταν ο Άδωνις

turkey
Η πρακτική της ευθείας βολής δακρυγόνων έρχεται από την Τουρκία και στην Ελλάδα.
Σε τεχνικές που δανείζεται η ΕΛ.ΑΣ από την τουρκική αστυνομία οφείλεται ο σοβαρός τραυματισμός στο μάτι διαδηλωτή που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, χτυπήθηκε από ευθεία βολή δακρυγόνου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ygeia360 o 32χρονος έφτασε στο Τζάνειο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα , αιμάτωμα και εκτεταμένο οίδημα στο δεξί μάτι και αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, εισήχθη στο χειρουργείο για ...

Δημ.Αντωνίου: Γ. Προβόπουλος, Δ/τή ΤτΕ: Τον Πιάσαμε με την Γίδα στην Πλάτη ! Ναυάγησε η «εξαγορά» της Eurobank από το ΤΧΣ




Ο Στόλος βγήκε στο Αιγαίο ...Επιχειρησιακή εκπαίδευση όλων των Μονάδων του Στόλου !



Πολεμικό Ναυτικό ! 
Όλος ο διαθέσιμος Στόλος βγήκε για Ασκήσεις στα νερά του Αιγαίου και όχι μόνο ...Σε συνεργασία μαζί με το Στόλο επιχειρούν  Μαχητικά  της ΠΑ ,Επιθετικά ελικόπτερα της  ΑΣ και Δυνάμεις της ΔΥΚ    !
  

Τα ίδια παρακρατικά κέντρα που πρωταγωνίστησαν σε σκισμένα κοράνια, εμπρησμό Μαρφιν, επιθέσεις με κουκούλες στους αγανακτισμενους


Τα ίδια παρακρατικά κέντρα που πρωταγωνίστησαν σε σκισμένα κοράνια, εμπρησμό Μαρφιν, επιθέσεις με κουκούλες στους αγανακτισμενους, αγκαλιά συνεχίζουν το ταγκό της προβοκάτσιας – ανάσας στα καθάρματα του ΔΝΤ.Η επίθεση στον Πανο Καμμένο αλλά και νωρίτερα η δολοφονική επίθεση σε απεργο εκπαιδευτικό, έχουν σαφή στόχευση: Μπείτε μέσα και σκαστε. Οι δρόμοι είναι μόνο για μαχαιροβγαλτες. 
Τα ίδια κέντρα διατηρούν ορμητήριο στο οποίο είχαν βρεθεί εργαστήρια βομβών σε παλαιότερη έρευνα, ενώ είχαν συλληφθεί τα παιδιά κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Επιστολές Καποδίστρια...σαν μην πέρασε μια μέρα

Εκπληκτικά επίκαιρες αποδεικνύονται οι ιδιόχειρες επιστολές, 37 τον αριθμό, του Ιωάννη Καποδίστρια, που απευθύνονται στον στενό συνεργάτη του Αλέξανδρο Κοντόσταυλο (1789-1865) και αναφέρονται σε τρέχουσες κρατικές υποθέσεις, κυρίως οικονομικού χαρακτήρα, των ετών 1828-1830.

ΤΙ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΤΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ... Πίσω στο 1946: Eμφύλιο κήρυξε ο γ.γ. του ΚΚΕ: "Τσακίστε τους φασίστες"!


Περίπου 4.000 μέλη αριστερών, ακροαριστερών και αναρχικών οργανώσεων με την εμφυλιοπολεμική προτροπή του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα «Ο λαός, η νεολαία, το εργατικό κίνημα πρέπει να τους απομονώσει τελείως, εδώ και τώρα, κάνοντας πράξη τα λόγια του ποιητή "τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», επιτίθενται κατά κύματα στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου, ενώ η κυβέρνηση πρέπει να απολαμβάνει το χάος που έχει δημιουργηθεί προσπαθώντας να χρεώσει πολιτικά στον Λαϊκό Σύνδεσμο την δολοφονία του 34χρονου Π.Φύσσα.

Αποφύγετε τα πυρά!! ΔΕΝ θα ανεχτούμε άλλο αίμα αθώων Ελλήνων ...


Ανακοίνωση Ελλήνων Youtubers: Αποφύγετε τα πυρά!!


Έλληνες και Ελληνίδες, τις τελευταίες ημέρες είμαστε θεατές στην αναβίωση του διχασμού των Ελλήνων σε «Αριστερούς» και «Δεξιούς»...
Οι Νεοταξίτες και Δοσίλογοι προσπαθούν να αναβιώσουν τα συναισθήματα της Ντροπής, ελπίζοντας ότι θα μας διχάσουν ξανά, για να καταφέρουν ακόμη μία γενοκτονία του Ελληνικού λαού.

Έλληνες, τα μάτια σας ανοιχτά!!
Δεν πρέπει να μας διχάσουν. Προσπεράστε τους!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ! Έδιωξε το ΔΝΤ και τώρα απαρνείται την ΕΕ! Σταματά τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις για την ΕΕ!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ισλανδίας Γκούναρ Μπράγκι Σβάινσον ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Διαλύσαμε την ομάδα διαπραγματεύσεων και πλέον δεν θα...

ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ


ΦΙΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ: ΣΕ ΑΜΥΝΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ


Οι δηλώσεις του Καμμένου για την επίθεση που δέχτηκε


ΣΟΚ! Τα πραγματικά ονόματα αυτών που μας κυβερνούν! Δεν είναι Έλληνες!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες! Και σαφώς δεν εξυπηρετούν τους Έλληνες, ούτε και τα συμφέροντα της Ελλάδος! Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδος τους, που ΔΕΝ είναι η Ελλάς. Για αυτό και πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο...

Τσάντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος 37 τρις δρχ.


Γιώργος Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έχει κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών επειδή δεν γνώριζε να τα μιλά καλά! Έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος.


Καρα- αμαν- αλής: