ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Τιμωρήθηκα για 4 τυρόπιτες κι αναμένω την τιμωρία όσων κλέβουν δις!

Σε επαγγελματικό φορτηγό, φορτωμένο με τιμολόγια όλα νόμιμα, κοντά 650 kgr αρτοπαρασκευάσματα, βρήκαν 4 (!!!) τυρόπιτες χωρίς συνοδευτικό χαρτί, που ήταν καθαρά για ιδία χρήση. 


"ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΗΣΙΩΝ" ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 150 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ! ΜΑ ΑΠΛΑ, ΤΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΟΖ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!



Μετά την "τυχαία" .. πατάτα του Μουσουρούλη που "τυχαία" πέταξαν οι Τροϊκανοί "φίλοι" μας, προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια όλων μας. Ως συνήθως πέταξαν την πατάτα για να μετρήσουν αντιδράσεις και αντανακλαστικά.Η "ιδέα" υπάρχει και το σχέδιο επίσης. Ως γνωστόν τα νησιά ΑΝΕΥ κατοίκων ΔΕΝ έχουν υφαλοκρηπίδα, επομένως ΔΕΝ έχουν ΑΟΖ, επομένως είναι ΜΗ εκμεταλλεύσιμα, για ΜΑΣ, για τους "άλλους" είναι και παραείναι!! 

Αμερικανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα καταδικάστηκαν στις ΗΠΑ για δωροδοκία στο ελληνικό δημόσιο!!!Εδώ μάλλον δεν θα τους πήραν είδηση ακόμα οι Ελληνικές αρχές!!!


Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γ. Σούρλας, διαβίβασε για έρευνα στον οικονομικό εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη, αποφάσεις αμερικανικών δικαστηρίων που επέβαλαν την τελευταία διετία πρόστιμα 350 εκατ. δολαρίων σε πολυεθνικές εταιρίες που, όπως αναφέρει ο κ. Σούρλας, δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δωροδοκούσαν προκειμένου να προωθούνται τα προϊόντα τους σε οργανισμούς του Ελληνικού Δημοσίου. Η προώθηση των προϊόντων γινόταν στους χώρους των τηλεπικοινωνιών, της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ιατρικών και ορθοπεδικών συσκευών και των φαρμάκων.

Η VODAFONE αποφάσισε



Μπορεί να γελάς στην Ελλάδα με τουν Κίτσου και την Τασούλα αλλά η vodafone αποφάσισε για το..
όνομα των Σκοπίων. Θα είναι MACEDONIA. Εκτός από την ηλεκτρονική διεύθυνση μπροστά στο φυλλάδιο, εντός μας έχει και χάρτη για το πως θα φτάσουμε στην ΑΤΙΝΑ.

Πηγή: http://radioarta1015.blogspot.gr/2012/10/vodafone.html

Η Ελληνική εταιρεία τροποποίησης καιρού. Δύο Ραντάρ Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα




Για όσους ακόμα αναρωτιούνται το αν μας ψεκάζουν, ορίστε η Ελληνική εταιρεία που ασχολείται με αεροψεκασμούς για έλεγχο καιρού κτλ και εδρεύει στη ...Θεσσαλονίκη.Tα δύο ραντάρ της εταιρείας είναι εγκατεστημένα στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης και στο Λιόπρασο Tρικάλων...
Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης έχουν ως βάση τα τρία ειδικά αεροσκάφη που σχεδόν καθημερινά επιχειρούν, σε ύψος 15.000 - 25.000 πόδια, εναντίον του πιο επικίνδυνου εχθρού για τις αγροτικές καλλιέργειες.

"Συνέταιρο" το κράτος θα έχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες - Αλλά μόνο στα κέρδη.Στο βίντεο σας δείχνουμε πως θα τους πληρώσουμε!!!!


 Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει προτάσις για εφαρμογή κλίμακας με δύο ή τρεις διαφορετικούς συντελεστές για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αντί για ενιαίο συντελεστή 35%, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να αφαιρούνται από τα κέρδη οι δαπάνες και οι ασφαλιστικές εισφορές.

Η κλίμακα μπορεί να έχει δύο (20% και 35%) ή τρεις συντελεστές (20%, 25% και 35%), ανάλογα βεβαίως με το ύψος των εισοδημάτων.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει».

Eάν καταργηθεί το αφορολόγητο όριο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα επιβαρυνθούν με επιπλέον φόρο.......

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕΡΝΟΥΝ 10ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΒΙΑ

ΣΧΟΛΙΟ: ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.....
Ένα ανήλικο αγόρι, 10 ετών σύρεται κυριολεκτικά από την Αστυνομία με τη βία.
Το βίντεο που απεικονίζει ξεκάθαρα τη βίαιη προσαγωγή του παιδιού παρά τη θέληση του, έχει προκαλέσει σάλο και θύελλα αντιδράσεων στην Ιταλία.

Οι ένστολοι από τη πλευρά τους ισχυρίζονται ότι εκτελούσαν δικαστικές εντολές, σύμφωνα με τις οποίες έπρεπε να επιστρέψουν το παιδί στο σπίτι του πατέρα του.
Ωστόσο, ο ζήλος τους και η επίδειξη δύναμης, σοκάρουν. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Cittadella.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Κατατέθηκε η τροπολογία για καύσιμα


                        
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης στο 80% του πετρελαίου κίνησης, ώστε από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου να υπάρχει μία ενιαία φορολογική μεταχείριση στο πετρέλαιο με εξαίρεση το ναυτιλιακό.

Με την τροπολογία καθιερώνεται ενιαίος συντελεστής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το πετρέλαιο εσωτερικής καύσης ανεξαρτήτως χρήσης, είτε είναι πετρέλαιο κίνησης, είτε θέρμανσης, είτε χρησιμοποιείται για άλλες χρήσεις.

Σύμφωνα με το κείμενο της τροπολογίας, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης θα είναι ενιαίος ύψους 330 ευρώ ανά 1.000 λίτρα για το πετρέλαιο θέρμανσης και .....

Μπινελίκια κι απο τον Λαγό σε θολοκουλτουριάρα: ''Άντε γ@μώ το σπίτι σου!!'' Βίντεο!!




Τα μπινελίκια του Λαγού προηγήθηκαν αυτά του Παναγιώταρου... Αφοπλιστική η ψυχραιμία του Λαγού... Κι αν παρεξηγήθηκαν με αυτά, που να ήξεραν τι τους περίμενε στη συνέχεια απο τον Παναγιώταρο...!!!

Από το 1952 ήξεραν τι θα συμβεί στην Ελλάδα;



Διαβάσαμε ένα άρθρο και μας έκανε τεράστια εντύπωση.
Το τελευταίο καιρό πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων,όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο «μέσα» έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος ΤΟ 1952…

Διαβάστε:
Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του......

Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες όσων συνελήφθησαν στα επεισόδια στο Σύνταγμα ...Και Τούρκος ανάμεσα στους συλληφθέντες..



Δουλεύει καλά το παρακράτος..παρέα με τα ξένα πρακτοράκια...Αμέσως στο μυαλό μου ήρθε η συνέντευξη του πρώην αναρχικού Νίκου Κουνταρδά (τώρα πάνε να τον βγάλουν τρελό οι "σύντροφοι") επειδή τους ξεβράκωσε και αποκάλυψε πως πάνε χέρι χέρι οι αντιεξουσιαστές με τούρκους και εβραίους.. πράκτορες για να διαλύουν πορείες και συγκεντρώσεις των εργαζομένων και των Ελλήνων πολιτών. Είχε δηλώσει ξακάθαρα για τον αντιεξουσιαστικό χώρο...Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ: 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ...

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ!

 ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ... ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "0", ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΗΚΕ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΑΚΡIΝΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ...


ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΤΑΤΟΪΟΥ 28) ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΤΙΣ 9:00


Έτοιμος για εισβολή ο τουρκικός Στρατός στη Συρία;


Επικίνδυνη είναι η κλιμάκωση που σημειώνεται τις τελευταίες ώρες στο μέτωπο της Συρίας, μετά την υποχρεωτική προσγείωση ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους Airbus A320 στην Τουρκία και την κατάσχεση μέρους του φορτίου του (12 κιβώτια), το οποίο θεωρήθηκε στρατιωτικό – τηλεπικοινωνιακό – υλικό από τις τουρκικές αρχές. Η Τουρκία πλέον αφήνει να εννοηθεί ότι θα αναχαιτίζει και θα ελέγχει όλα τα αεροσκάφη (επιβατικά και εμπορικά) που θα πηγαίνουν για τη Συρία…