ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Στενογράφος που ουρλιάζει για τον Χριστό και κατά των Ελευθερομασόνων στο Κογκρέσο (Βίντεο)

Με κραυγές για τον Χριστό και κατά των Ελευθερομασόνων μία στενογράφος προκάλεσε χάος στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την αποφυγή της χρεοκοπίας των ΗΠΑ.

Ο λόγος για την Dianne Reidy η οποία ανέβηκε στο βήμα, την ώρα που η αίθουσα ήταν γεμάτη γερουσιαστές, μετά την κρίσιμη ψηφοφορία.
Η ασφάλεια του κτιρίου κινήθηκε άμεσα για να την "μαζέψει" την ώρα που οι παριστάμενοι προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Η γυναίκα συνέχισε να φωνάζει μέχρι τη στιγμή που οι πράκτορες την έβαλαν μέσα σε ένα από τα ασανσέρ του κτιρίου.


Σκληρή γλώσσα από τον πρώην Α/ΓΕΣ Φρ. Φράγκο για τους «κουλτουριάρηδες» που φέρνουν αντιρρήσεις στην παρέλαση


Σταράτες και καθαρές κουβέντες λέει ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος. Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ βάζει τη δική του σφραγίδα στην όλη συζήτηση, η οποία ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που... φοβούνται τα τανκς και εξέφρασαν αντιρρήσεις για τη συμμετοχή μηχανοκίνητων τμημάτων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ξεκαθαρίζοντας ότι παρέλαση σημαίνει πρώτα απ' όλα εκπαίδευση.

Ο κ. Φράγκος μιλώντας στη «δημοκρατία» επισημαίνει ότι το θέμα της παρέλασης της Θεσσαλονίκης έχει υπερτροφοδοτηθεί. «Γιατί το λέω αυτό; Γιατί όλα τα οπλικά συστήματα που είναι να παρελάσουν εδώ βρίσκονται στον περίγυρο. Eτσι, δεν τίθεται θέμα αποζημιώσεων εκτός έδρας. Οι καταδρομείς είναι από τη Ρεντίνα, η μηχανοκίνητη ταξιαρχία από την Ασσυρο, το ίδιο και το πυροβολικό, τα Hawk από τον Χορτιάτη. Συνεπώς για ποια τεράστια κονδύλια μιλάμε;» αναρωτιέται ο έμπειρος στρατιωτικός.

H πολιτική αλητεία απο τα δυο κόμματα της συμφοράς στο Ζενίθ. Αθωώνουν και τον αρχικλεφταρά Ποπάϋ του πασόκ !!!

Προχωρούν σε παραγραφή των κακουργημάτων Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λιγκάρντ

Την συγκεκριμένη είδηση, προφανώς, δεν πρόκειται να την ακούσετε από τα κανάλια της διαπλοκής, τα οποίαπροσφάτως πήραν «δώρο» από την κυβέρνηση τσάμπα άδειες. Δεν πρόκειται να την ακούσετε, γιατί ο συγχρονισμός της με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, μόνο σημαντικά ερωτήματα - ρητορικά βέβαια - μπορεί να δημιουργήσει.
Καταρχάς, όμως, να παραθέσουμε την είδηση, πριν προβούμε στους όποιους απαραίτητους σχολιασμούς. Ο ειδικός ανακριτής Ιωσήφ Τσαλαγανίδης απέστειλε ερώτημα προς τον Άρειο Πάγο,

ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ (VIDEO)

1"Το σκάνδαλο της Βατοπαιδίου είναι οτι δεν υπάρχει σκάνδαλο" ήταν το νόημα της εκπομπής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου "Ζούγκλα" με αντικείμενο το ζήτημα της Μονής.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο της εκπομπής: 






Συνέντευξη με έναν "καλό μασόνο"!

Συνέντευξη στα Κατοχικά Νέα απο τον ύπατο της μεγάλης Ελληνικής, τεκτονικής στοάς μασόνο Αποστόλη Τσιπίδη. Παραθέτουμε το παρακάτω ηχητικό ντοκουμέντο όχι για να ακούσουμε τι έχει να μας πει ο συγκεκριμένος μασόνος, ο οποίος όπως πάντα κάνει αυτό που τον διατάσσουν, αλλά για να καταλάβουμε ότι υπάρχουν πολλοί stranger στο διαδίκτυο στην υπηρεσία της μασονίας. Στο σημείο που λέει ότι, "είμαι περήφανος που είμαι μασόνος και Χριστιανός Ορθόδοξος"...παθαίνει πλάκα και ο διάβολος!

Το Ειρηνοδικείο Δράμας διέγραψε χρέος δανειολήπτη 560.000 ευρώ


Δελτίο Τύπου του Δικηγορικού Γραφείου του κ. Δημήτριου Α. Λυρίτση αναφορικά με δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Δράμας με την οποία διαγράφονται οφειλές 560.000 ευρώ συνταξιούχου δανειολήπτη.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.


ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ 560.00 ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ.

Το Δικηγορικό μας Γραφείο είχε την τιμή στο παρελθόν να εκπροσωπήσει τον οφειλέτη - δανειολήπτη στην υπόθεση για την οποία εκδόθηκε η πρώτη πανελλαδικά θετική απόφαση,

«Ραγίζει καρδιές» το σημείωμα του 29χρονου: Μαμά, μπαμπά σας αγαπώ, να προσέχετε την αδερφή μου – Έπρεπε να γίνει αυτό


Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα του 29χρονου που πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Με ένα σύντομο σημείωμα, ο νεαρός είπε το τελευταίο αντίο στους γονείς του.
Στο σημείωμα που άφησε για τους γονείς του μέσα στο αυτοκίνητο του ο νεαρός, ανέφερε τα εξής:
«MAMA ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ….».

Με Παραίτηση Απείλησε Ο Βενιζέλος Τον Σαμαρά.Έτσι κρατιέται εκτός φυλακής ο "χοντρός"...!

Το θέμα των ναυπηγείων βάζει… τορπίλη στην κυβερνητική συνοχή…





Ένα τηλεφώνημα που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, μεταξύ του Αντ. Σαμαρά και του Β. Βενιζέλου, παρολίγο να αποτελέσει τη θρυαλλίδα σοβαρότατων εξελίξεων στους κόλπους της κυβέρνησης!

ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ;;;; Ποιοι και γιατί σπρώχνουν την Ελλάδα στις κάλπες ;;;


Τα τελευταία 24ωρα, ξεχώρισε ο απρόκλητος αλλά ιδιαίτερα προκλητικός υπαινιγμός του ισχυρού άνδρα της ΕΚΤ Γκ. Άσμουσεν, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προανήγγειλε την λήψη νέων μέτρων για την χώρα μας.

Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ληφθούν νέα μέτρα, οι δανειστές μας εκτραχύνονται όλο και περισσότερο.
Δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για τον πολιτικό αντίκτυπο που έχουν στο εσωτερικό της χώρας οι δηλώσεις τους που μοιάζουν ιδιαίτερα απειλητικές ως προς την ανάγκη λήψης νέων επώδυνων μέτρων για την Ελλάδα.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: τι συμβαίνει;
Για ποιο λόγο προκαλούν δημιουργώντας πρόσθετα πολιτικά εμπόδια σε μία κυβέρνηση, όπως του Σαμαρά, την οποία υποτίθεται είναι διατεθειμένοι να υποστηρίξουν ώστε να φθάσει μέχρι τέλους…

ΧΟΥΝΤΑ! Κόψανε την εκπομπή παρουσιάστριας επειδή είπε ΑΛΗΘΕΙΕΣ για το πολιτικό σύστημα [VIDEO]


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Εντολές απο το Μέγαρο Μαξίμου; Πιθανότατα αφού τo Kontra Channel είναι γνωστό για τα φιλοκυβερνητικά του αισθήματα. Βέβαια δεν περιμέναμε οτι θα φτάσουν σε σημείο να κόψουν την εκπομπή της Άννας Δαβίτης επειδή έκανε το αυτονόητο. Είπε μέσα στην αγανάκτηση της απλώς όσα σκέφτεται η πλειοψήφια του Ελληνικού λαού.

Μαρτυρία πρώην Μουσουλμάνας, που έγινε Χριστιανή.


mousoulm


Μαρτυρία πρώην Μουσουλμάνας, που έγινε Χριστιανή.




Die Zeit: Νέο πακέτο μέτρων ετοιμάζει η Γερμανία



Νέο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα, με νέες πιστώσεις, χαμηλά επιτόκια, μεγαλύτερα διαστήματα αποπληρωμής και μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους, επεξεργάζεται το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα «Die Zeit» στην ηλεκτρονική έκδοσή της....


Αβραμόπουλος: Μία παρέλαση τον χρόνο - Πρόταση βόμβα από τον υπουργό Άμυνας

Ο κ. Αβραμόπουλος υποστήριξε ότι αυτή η παρέλαση θα μπορεί να γίνεται εναλλάξ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δηλαδή τη μία χρονιά στην πρωτεύουσα και την άλλη στη συμπρωτεύουσα χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει την ημερομηνία ή αν συντάσσεται με τη λογική του Θ.Πάγκαλου πως εθνική επέτειος θα πρέπει να είναι μόνο η 25η Μαρτίου.Ο κ. Αβραμόπουλος υποστήριξε ότι αυτή η παρέλαση θα μπορεί να γίνεται εναλλάξ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δηλαδή τη μία χρονιά στην πρωτεύουσα και την άλλη στη συμπρωτεύουσα χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει την ημερομηνία ή αν συντάσσεται με τη λογική του Θ.Πάγκαλου πως εθνική επέτειος θα πρέπει να είναι μόνο η 25η Μαρτίου.

Ποιος έβαλε το χέρι του ρε ξεφτυλισμένοι και άλλαξε το όνομα της Fyrom στο δεύτερο ημίχρονο;;; Κάποιοι πρέπει να απολογηθούν!!!

και μετά μας ενοχλεί πως τους λέει η google και η κάθε google…

Θα αντιδράσει κανένας ή θα το προσπεράσουμε και αυτό σαν να μην έγινε τίποτα;

Το παραδώσατε το όνομα και μας προετοιμάζετε για να το δεχθούμε σιγά σιγά; Έχει μείνει τίποτα όρθιο;;;

1οημ

1ο ημίχρονο Σερβία -Σκόπια

Δείτε στο δεύτερο ημίχρονο…






Πιο βλάκας πεθαίνεις!



Το να είσαι σκέτο ραγιάς υποφέρεται. Το να είσαι, όμως, και βλάκας και ραγιάς είναι κάτι που δεν παλεύεται...
Ελλάδα 2013: Μία χρεοκοπημένη χώρα, μία απαθέστατη κοινωνία, μία οικονομική ολιγαρχία και μία μάζα ανθρώπων που προσπαθεί να κρύψει την απάθεια και τη δειλία που την χαρακτηρίζουν πίσω από τη γενικευμένη βλακεία.
Τα κόμματα που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία είναι ακόμα στην κυβέρνηση. Οι δημοσιογράφοι που δεν πήρανε χαμπάρι τη χρεοκοπία της χώρας είναι ακόμα στις θέσεις τους.

Τὸ ὄνομά της ἦταν Ἀγγελική…


Τὸ ὄνομά της ἦταν Ἀγγελική. Δὲν τὸ ἔμαθε ποτὲ κανείς. Ὅπως φυσικὰ καὶ τοῦ ἀγέννητου παιδιοῦ της ποὺ κάηκε μαζί της στὸν δολοφονικὸ ἐμπρησμὸ τς ΜΑΡΦΙΝ στίς 5 Μαΐου 2010. Στὴν μνήμη της δὲν ἔγινε οὔτε ἕνα συλλαλητήριο. Κανεὶς δὲν ἔγραψε τραγοῦδι.  σύζυγος κι ἡ οἰκογένειά της δὲν διεκτραγῴδησαν τὸν πόνο τους στὴν ἐκπομπὴ κανενὸς Σταύρου Θεοδωράκη. 
Κανένας Πρετεντέρης ἢ Τρέμη δὲν ἀπαίτησαν ἀπὸ τοὺς δικαστὲς τὴν ἄμεση προφυλάκιση τῶν δολοφόνων της. Κανένα Μέγκα, Ἀντένα, Σκάι, Στάρ, Ἄλφα δὲν ἔκανε ἀφιέρωμα στὴν στυγερὴ δολοφονία της.  Κανένας Σαμαρὰς δὲν ἔκανε δηλώσεις διεθνῶς ὅτι πατάξε τὸ τέρας τῆς ἀνεξέλεγκτης βίας ποὺ ὁδήγησε στὴ δολοφονία της.  Κανένας Δένδιας δὲν συνέλαβε τοὺς δολοφόνους της. Κανένας εἰσαγγελέας δὲν βρῆκε μάρτυρες ποὺ νὰ ἀποκαλύψουν μέσα σὲ μία ἑβδομάδα τὴν....

Σοκαριστική έρευνα για τις παραστρατιωτικές οργανώσεις στην Ελλάδα – ένα βήμα πριν την “Συριοποίηση”, εκτός εάν ο λαός πάρει την κατάσταση στα χέρια του


Το θέμα δεν είναι ούτε καινούριο, ούτε άγνωστο στην χώρα μας. Η διαφορά όμως είναι πλέον πως πέρα από τον προηγούμενων ετών, πολιτικό ακραίο εξτρεμισμό, πλέον η δράση πολλών οργανώσεων έχει χτυπήσει καμπανάκια σε πολλά κέντρα παρακολούθησης σε μονάδες παρακολούθησης τρομοκρατικής δράσης.
Σύμφωνα με την ετήσια αναφορά των υπηρεσιών σε ΗΠΑ αλλά και σε Interpol, η Ελλάδα έχει χαρακτηριστεί ως χαμηλού επιπέδου απειλή. Έχουν διαπιστώσει ύπαρξη ατόμων που έχουν δράση στο εξωτερικό σε οργανώσεις όπως είναι η Αλ Κάιντα και η Χεζμπολάχ και μάλιστα με συλλήψεις ορόσημο όπως ήταν αυτή του 2009. (  ΒΗΜΑ 3/2009 )

Η ΑΣΙΑΤΙΣΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...!!!


Και μέσα στον γενικό χαμό, ξανάσκασε μύτη η αντιρατσίστρια από την Συρία, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, που ο χοντρο-Βενιζέλος έχει διορίσει επικεφαλής του Αντιρατσιστικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ. Με άρθρο της στο «Protagon» του αναρχοκομμουνιστή δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, η Αλ Σαλέχ ζητάει να ξανανοίξει για τους λαθρομετανάστες η παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονος που είναι κλειστή 4 χρόνια, εξαιτίας των Χρυσαυγιτών. Μεταφέρω επί λέξει τι έγραψε η λάτρις των σκούρων λαθρομεταναστών, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ:

Παιδάκι αυτοκτόνησε επειδή συνέλαβαν τον μπαμπά του για χρέος 1500 ευρώ;;

Είδηση που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο και την αναδημοσιευουμε και εμείς, θέλει επτάχρονο παιδάκι να αυτοκτόνησε την ώρα της σύλληψης του πατέρα του για χρέος 1500 ευρώ, εφόσον ισχύει αυτό καλά θα κάνουν οι κυβερνώντες να βρούνε τρύπα να κρυφτούν..

Πραγματικό σοκ στην Αθήνα. Παιδάκι αυτοκτόνησε επειδή συνέλαβαν τον μπαμπά του για χρέος 1500 ευρώ!
Πραγματικό σοκ στην Αθήνα. Παιδάκι αυτοκτόνησε επειδή
συνέλαβαν τον μπαμπά του για χρέος 1500 ευρώ!
Ένα 7χρονο παιδί αυτοκτόνησε στην περιοχή της Αθήνας , όταν είδε πάνοπλους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον πατέρα του για χρέος 1500 ευρώ σε μεγάλη τράπεζα.

Και όμως υπάρχουν ακόμη δημοσιογράφοι!‏ (vid)

ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.....
ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ !!!



ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ NEW YORK TIMES: ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

Από τα μεγαλύτερα αφιερώματα που έχει κάνει ποτέ η εφημερίδα για Ελληνικό θέμα, καλύπτει τρεις (3) σελίδες στον δικτυακό τόπο των ΝΥΤ!

Οι ΝΥΤ αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο και την έρευνα του εισαγγελέα Καλούδη για την εμπλοκή Προβόπουλου στο σκάνδαλο Proton. Μεγάλη δικαίωση για όσους “τολμήσαμε”, ο λόγος τώρα στην δικαιοσύνη που πρέπει να είναι αμείλικτη και σε στελέχη της που κατάπιε η σήψη.

Η "ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Το 75% των στεγαστικών δανείων είναι "κόκκινα"!

Στο 75% έφτασαν τα στεγαστικά δάνεια των ελληνικών νοικοκυριών που βρίσκονται «στο κόκκινο», σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών της ΓΣΕΕ, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
 
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι οφειλές πιστωτικών καρτών που βρίσκονται σε καθυστέρηση φθάνουν το 15%, και των καταναλωτικών δάνειων -που πριν από δυόμισι χρόνια ήταν στο 10%- σήμερα έχουν εκτοξευθεί στο 65%.
 
Συγκεκριμένα, τα δάνεια που βρίσκονται σε οριστική καθυστέρηση ανέρχονται στα 65 δισ. ευρώ, ενώ σε προσωρινή δυσκολία εξυπηρέτησης βρίσκονται δάνεια ύψους τουλάχιστον 35 δισ. ευρώ. Η μέση οφειλή ανά δανειολήπτη ξεπερνά τις 94.000 ευρώ.
 
Την πρωτιά έχουν τα στεγαστικά δάνεια που ανέρχονται στο 61,6% των δανείων που έχουν χορηγηθεί και ακολουθούν τα καταναλωτικά με 31,2%. Το 25% των δανειοληπτών είναι ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών, το 27% 40 με 50 και το 29% από 50 έως 60 ετών. Το 66,7%, είναι έγγαμοι, το 17,9% διαζευγμένοι, το 13,3% άγαμοι και το 2% βρίσκονται εν χηρεία.
 
Ως προς τη γεωγραφική κατανομή, το υψηλότερο ποσοστό υπερχρέωσης καταγράφεται στην Αθήνα (44%) και ακολουθούν η Θεσσαλονίκη (18,4%) και τα Χανιά (14,4%).
 
Η Ένωση υποστηρίζει επίσης ότι οι υπερχρεωμένοι συμπολίτες μας εμφανίζουν κατάθλιψη σε ποσοστό 45% στα αστικά κέντρα και σε υψηλότερο ποσοστό στην περιφέρεια.
 
Τα στελέχη της Ένωσης εκτιμούν ότι όσοι έλαβαν στεγαστικό δάνειο από το 2008 και μετά δεν μπορούν να το εξυπηρετήσουν, ενώ, αν υπάρξει άρση του προστατευτικού πλαισίου για την πρώτη κατοικία, είναι ορατός ο κίνδυνος να ακολουθήσει «πλημμύρα πλειστηριασμών». 
 
Παρατηρείται επίσης ανισορροπία μεταξύ του ύψους του δανείου που χορηγήθηκε και του εισοδήματος που είχε παρουσιάσει ο δανειολήπτης, η οποία επιδεινώνεται. Από το 2011 και μετά χορηγήθηκαν 250.000 δάνεια από τις τράπεζες σε άτομα με ετήσιο εισόδημα μόλις 9.000. Σήμερα το 35,3% των δανειοληπτών αυτών είναι άνεργοι. Το 26,1% είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι και το 16,6% συνταξιούχοι.
 
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Ένωσης, υπάρχει κίνδυνος αποδυνάμωσης του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (3869/2010). Όπως αναφέρουν, έχει καταργηθεί ο εξωδικαστικός συμβιβασμός οφειλετών με τις τράπεζες, ενώ έχουν εξαιρεθεί από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις οι ελεύθεροι επαγγελματίες που απασχολούν προσωπικό.
 
;Oλα αυτά μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που όλοι πληρώσαμε.
 
 
Τμήμα ειδήδεων defencenet.gr

Το 45% των υπερχρεωμένων έχει κατάθλιψη


Στοιχεία-σοκ που δείχνουν τη δραματική μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος και την υπερχρέωση των ελληνικών νοικοκυριών τα χρόνια του μνημονίου παρουσίασε την Πέμπτη, στο πλαίσιο της «Διεθνούς η μέρας κατά της φτώχειας», η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος που λειτουργεί υπό την ομπρέλα της ΓΣΕΕ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των καταναλωτών που ήρθαν σε επαφή με την Ένωση:

Γελάνε στην τρόικα με τις "απειλές" περί εκλογών


Γελάνε στις τρόϊκα με την "απειλή" της κυβέρνησης οτι "θα

πάει σε εκλογές" αν η τρόικα επιμείνει σε νέα μέτρα: "Πρώτη φορά βλέπουμε πολιτικούς να απειλούν ότι θα αυτοκτονήσουν για να τιμωρήσουν κάποιους άλλους" σχολίαζε στέλεχος της ομάδας Task Force από τους δεκάδες που βρίσκονται...

Μυστηριώδεις θάνατοι των Μαρτύρων του περιστατικού της 9/11

Η Βουλγαρία θα κατασκευάσει φράχτη στα σύνορα με Τουρκία

Η Βουλγαρία θα κατασκευάσει έναν φράχτη 30 χιλιομέτρων κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία, κοντά στο Έλχοβο- Елхово.


Αυτό ανακοινώθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Βασίλ Μαρίνοφ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα μειώσει τη ροή των ανθρώπων που διασχίζουν παράνομα τα σύνορα και θα επιτρέψει τον πλήρη έλεγχο των προσφύγων.

Πανό των Σέρβων “Η Μακεδονία είναι Ελληνική”

Οκτώβριος 16, 2013.
 
«Οι Σέρβοι οπαδοί προκάλεσαν τους σκοπιανούς παίκτες, παρουσιάζοντας μια σειρά από ελληνικές σημαίες, αλλά και με πανό που έγραφε ένα σύνθημα: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», στα ελληνικά, γράφει το δημοσίευμα των Σκοπίων (στα αλβανικά) και συνεχίζει:

‘Τα έπιασε’ η Άγκελα Μέρκελ προεκλογικά από τη BMW;

Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει στη Γερμανία η αποκάλυψη για φερόμενο ως χρηματισμό του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) της Άγκελα Μέρκελ, λίγες μέρες μετά τις εκλογές, για να πετύχουν τη σκληρή γερμανική στάση και το μπλοκάρισμα της υιοθέτησης σκληρότερων όρων για τις εκπομπές των αυτοκινήτων για το διάστημα μέχρι το 2020, τέσσερις μέρες αργότερα στην ΕΕ, αφού η BMW φέρεται να υστερεί στο συγκεκριμένο θέμα έναντι του ευρωπαϊκού ανταγωνισμού…

Οι ανήλικοι του facabook πλέον στο έλεος των ανώμαλων!

Το κοινωνικό δίκτυο Facebook που έχει αποκαλύφθηκε από τον Ε.Σνόουντεν ότι ελέγχεται από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληρφοριών, ανακοίνωσε ότι «χαλαρώνει» τις ρυθμίσεις απορρήτου  δηλαδή την διατικτυακή ασφάλεια για ανήλικα άτομα ηλικίας 13 έως 17 ετών!
Πλέον, οι έφηβοι χρήστες του κοινωνικού δικτύου θα έχουν τη δυνατότητα, χωρίς περιορισμούς, να ανταλλάσουν φωτογραφίες, ενημερώσεις και σχόλια με τους υπόλοιπους ενήλικες χρήστες του Facebook κάτι που βέβαια αυξάνει κάθετα τους κινδύνους για τους ανηλίκους και θα πολλαπλασιάσει τα κρούσματα παιδικής και εφηβικής πορνείας και παιδεραστίας.