ataktesfones@gmail.com

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Θησαυροί εκατομμυρίων ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς – Μισθωτός βρέθηκε με καταθέσεις 41 εκατ. ευρώ!

- Τι ανακάλυψαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ σε λογαριασμούς
- Δικηγόροι, γιατροί και εταιρείες έκλεβαν για χρόνια το δημόσιο
- Δεν έβγαζαν αποδείξεις και γλίτωναν έτσι το ΦΠΑ
- Δικηγόρος για δέκα χρόνια “ξέχασε” να δηλώσει στην εφορία 1,5 εκατ. ευρώ

Έφτιαξαν τον ΕΟΠΥΥ που ήξεραν πως θα βουλιάξει...!!!

Οικοδόμημα που ήξεραν πως θα διαλυθεί άμεσα ελλείψει κεφαλαίων με λιτότητα και PSI έφτιαξαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Παπαδήμου. Στον αέρα βρίσκεται η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των 9,5 εκατ. ασφαλισμένων του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας - ΕΟΠΥΥ. 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CDS!

To ΧΩΝΙ φέρνει στη δημοσιότητα το χειρόγραφο σημείωμα του Άκη Τσοχατζόπουλου που γράφει για την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Δικαιοσύνη, ώστε να «καθαρίσει» τον αδελφό του, Αντρίκο, στην υπόθεση με τα CDS! Ο Ακης λέει ότι ο Γ. Παπανδρέου μετέφερε την επιθυμία του στον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο...
οποίος προσπάθησε να «χαλιναγωγήσει» τους αρμόδιους εισαγγελείς. Μόνο που ο οικονομικός εισαγγελέας Πεπόνης είναι «εκτός ελέγχου»…

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΟΥ

Το λέμε, το γράφουμε, το φωνάζουμε. Μας λένε λαϊκιστές, υποκριτές, λάτρεις του χάους και της δραχμής. Τώρα το λέει επίσημα ένας διορισμένος διοικητής δημόσιου νοσοκομείου. «Το πρωτόκολλο Υγείας είναι οικονομικό. Βάσει πρωτοκόλλου κάποιοι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν πεθάνει»...


Λέει κι άλλα. Είναι πολύ ενδιαφέροντα τα όσα λέει ο διοικητής του νοσοκομείου, «Ελπίς», Θεόδωρος Γιάνναρος, όμως ας σταθούμε στην παραδοχή ότι το «πρωτόκολλο Υγείας είναι οικονομικό». Τουτέστιν, τόσα ευρώ αξίζουν για να σωθεί ένας ασφαλισμένος. Μετά, γίνεται φύρα. Ζημιά. Αν δεν έχει χρήματα ο ίδιος, πρέπει να πεθάνει, διότι επιβαρύνει το σύστημα.

Σχεδιάζουν και στρατιωτική βία για την υποταγή των Ελλήνων;
Καταγγελίες Γερμανών Αριστερών: «Επέμβαση σε Κράτος-Κακοποιό»

Του Μιχαήλ Στυλιανού

Ρόζεμπεργκ προς Χίτλερ: «Παντού θα βρούμε καθάρματα να μας υπηρετήσουν»

Επαναλαμβανόμενες δηλώσεις Γερμανών υψηλών αξιωματούχων που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα «αποτυχημένο/ διαλυμένο κράτος» (FAILEDSTATE) και «διεφθαρμένο κράτος» (CORRUPT STATE , ενώ στην Ελλάδα αγνοούνται από αμάθεια ή αποσιωπούνται από εθελοδουλία, στην ίδια τη Γερμανία φωτίζονται (από την ηλεκτρονική εφημερίδα German Foreign Policy) ως από πληροφορίες περί σχεδίων και ένοπλης επέμβασης για την καθυπόταξη του ελληνικού λαού.

Γιατί οι τράπεζες παρακαλάνε για νέους διακανονισμούς;

Σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο από όσους χρωστάνε στις τράπεζες η εμμονή να προβούν σε διακανονισμό του δανείου τους.
Με καθυστέρηση μόλις μία και μόνο δόσης μου την έπεσαν απο την τράπεζα για διακανονισμό με ευνοϊκότατους όρους και για ένα εξάμηνο να μπορώ να μην καταβάλω καμία δόση.

Αλβανοί με όπλα μπήκαν στην Ελλάδα και ανάγκασαν βοσκό να τους ακολουθήσει για να του πάρουν τα ζώα τουΤην 1-6-2012/11.45 σε δασική περιοχή στους Χιονάδες Ιωαννίνων, (2) άγνω-στοι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, εισήλθαν στο Ελληνικό έδαφος και με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας και πιστολιού, εξανάγκασαν....
ομοεθνή τους βοσκό, να τους ακολουθήσει με το κοπάδι του, που αποτελείτο από (540) αιγοπρό-βατα στο Αλβανικό έδαφος. Η σφαγή στο Δοξάτο.Θηριωδίες Βουλγάρων και Γερμανών.Συγκλονιστικό βίντεο

Σαν σήμερα οι Γερμανοί καίνε το Δοξάτο Δράμας και φονεύουν 233 Έλληνες, μαζί και τον ιερέα Σωτήρη Ζήση και 12 γυναικόπαιδα που έχουν καταφύγει στην οικία του.

Είναι η δεύτερη φορά που το Δοξάτο κάηκε και οι κάτοικοί του υπέστησαν...

Κωστής Παλαμάς : "Η πολιτεία και η μοναξιά" - 1912

 
Η Πολιτεία λωλάθηκε, κι απόπαιδα τα κάνει
το Νου, το Λόγο, την Καρδιά, τον Ψάλτη, τον Προφήτη·
κάθε σπαθί, κάθε φτερό, κάθε χλωρό στεφάνι,
στη λάσπη. Σταύλος ο ναός, μπουντρούμι και το σπίτι...

Αποκάλυψη Le Monde: Οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν εθνική εορτή την 29η Μαϊου!!!

Στις 29 Μαϊου, κάθε χρόνο, οι Τούρκοι γιορτάζουν την Άλωση της Κωνσταντινούπολης (1453 μ.Χ.) με υπέρλαμπρες εκδηλώσεις και μάλιστα σκέπτονται να την καθιερώσουν ως εθνική εορτή! Η αποκάλυψη γίνεται από τη γαλλική εφημερίδα Le Monde... 

Στην Ευρώπη γνώριζαν άπαντες για το πραγματικό έλλειμα της Ελλάδας !!!

Κατά το δεύτερο στάδιο της οικονομικής και νομισματικής ένωσης, η οποία άρχισε την 1η Iανουαρίου του 1994 και τερματίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 1998, η ΕΕ ουσιαστικά “επέβαλλε” την αποφυγή δημιουργίας υπερβολικών δημοσιονομικών ελλειμάτων.

Kατ` αυτό το στάδιο, η Συνθήκη για την Eυρωπαϊκή Κοινότητα, επέβαλλε, διαφορετικά πρεβλέποντο κυρώσεις, στα κράτη μέλη, να αποφεύγουν τα “υπερβολικά δημοσιονομικά ελλείμματα”, και να θέσουν σε κίνηση τη διαδικασία για την ανεξαρτησία των Εθνικών κεντρικών τραπεζών, έτσι ώστε η μελλοντική νομισματική ένωση, να συγκεντρώνει κράτη με υγιή δημοσιονομική διαχείριση.

free vicky...!

Φάρμακα που κοστίζουν 50 ευρώ στην Αμερική, εδώ κάνουν 1500 ευρώ [βίντεο]


Εν όσο οι γιατροί στο νοσοκομείο Ελπίς «παλεύουν να βρουν φάρμακα για τους ασθενείς με με τρομαγμένα μάτια», ο Διοικητής του νοσοκομείου, Θεόδωρος Γιάνναρος καταγγέλει...

Όταν το Euphoria γίνεται ...Εφορία. Το βίντεο που σαρώνει στο ίντερνετ

Το Euphoria, το τραγούδι με το οποίο η Λορίν νίκησε στην Eurovision, έγινε Εφορία. Προφανώς με τους στίχους προσαρμοσμένους σε όλα όσα περνάμε.

Νέα Ελληνική γλώσσα

ΑΓΡΙΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: "ΚΑΨΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ. ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"


Μέσα σε 3.30 λεπτά έγινε οτι δεν είχε γίνει σε 4 χρόνια. Ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" και εκπρόσωπος του κόμματος του Μιχαλολιάκου, Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Μανώλη Καψή, "μαθητευόμενο μάγο", με τον τελευταίο να τσαντίζεται, να απειλεί τον Κασιδιάρη ότι θα τον "αποχαιρετήσει γιατί τον πρόσβαλε" και στο τέλος να του κλείνει το μικρόφωνο, ενέργεια που πιθανόν αποτελεί ζήτημα εαν το κόμμα προσφύγει στο ΕΣΡ.

Ο Καψής τον αποχαιρέτησε, ο Κασιδιάρης όμως πρόλαβε και του είπε: "Δεν είσαι δημοσιογράφος εσύ, εισαι εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εισαι υπάλληλος των μεγαλοεργολάβων, του Μπόμπολα, σε πληρώνουν για να τρομοκρατείς τον κόσμο".

Το απόσπασμα, στο βίντεο που ακολουθεί. Ενα από τα καλύτερα του προεκλογικου αγωνα.Που πήγαν τα 6 εκ.ευρώ που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ από την Εθνική;Με τη φράση «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» σχολίασαν Δημιουργία Ξανά-Δράση και Φιλελεύθερη Συμμαχία το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσίασε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.

«Πριν μας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας τι θα κάνει με τα λεφτά των άλλων πρέπει να αποδώσει στον ελληνικό λαό πλήρη λογαριασμό για το πού πήγαν τα έξι εκατομμύρια ευρώ που δανείστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από την Εθνική Τράπεζα πέραν βεβαίως της πλουσιοπάροχης κρατικής επιχορήγησης που λαμβάνει από τους...
Έλληνες φορολογούμενους», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνασπισμού.

Φόλα τους δίνω, την ψήφο μου όχι!


Αγέλες λυσσασμένων σκύλων έχουν ξαμολυθεί...
Τους βλέπουμε και τους ακούμε καθημερινά...
Από τις Βρυξέλλες, τα ΜΜΕ, τις "διαρροές".
Δαγκώνουν, δαγκώνουν, δαγκώνουν.
Απειλές, εκβιασμοί, τρομοκρατία, Θάνατος στα δόντια και τα νύχια τους.
Αγέλες λυσσασμένων σκύλων βάλθηκαν να ξεσχίσουν...
τις Ζωές, τις δουλειές, τις Ελπίδες μας.

Νέα επώνυμη μαρτυρία για τις εξελίξεις από την Γερμανία

Σας μεταφέρουμε μαρτυρία Έλληνα που ζει στην Γερμανία.
Η μαρτυρία έχει ως εξής:
Στην Εκκλησία που πάω στη Γερμανία (εδώ γεννήθηκα μικρός και εδώ ήρθα πρόσφατα λόγω κρίσης) ήρθε ένας μοναχός την Κυριακή 27/5/2012 από την Ελλάδα.
Με το που τον γνωρίζω αμέσως μετά την λήξη της λειτουργίας και τον ασπάζομαι, οι πρώτες κουβέντες μου, καθώς καταλάβαινα δεν είχε και πολύ χρόνο, καθώς περίμεναν και άλλοι, ήταν:
- Πατέρα έχεις το Όνομα του γέροντος που προφήτευσε όσα θα έλθουν και που εγώ αισθάνομαι ότι τώρα είναι ο καιρός, τώρα θα έρθουν πολύ σύντομα, διότι τα σύννεφα στους Ουρανούς βλέπω.
Και με απαντάει μεμιάς :

Μαχαιρώματα σε αλλοδαπούς. Τα ΜΜ”Ε” έβγαλαν το πόρισμα… ρατσιστική επίθεση! Τα θύματα όμως είναι “Άρειοι”…


Θυμίζει την επίθεση στον άτυχο μετανάστη από το Μπαγκλαντες που όλοι μιλούσαν (ακόμα και πολιτικοί) για “ρατσιστική επίθεση” μέχρι που αποδείχτηκε ότι δράστες ήταν Πακιστανοί δουλέμποροι. Τώρα οι πουαρώ μιλούν για “ρατσιστική επίθεση” την στιγμή που οι άτυχοι μετανάστες ήταν από την …Πολωνία και ένας από την Αλβανία! Δηλαδή τι εννοούν; Τους επιτέθηκαν Αφρικανοί; “Ασιάτες”; Είδαν τα γαλάζια τους μάτια και τα ξανθά μαλλια και θυμήθηκαν την εισβολή στο Αφγανιστάν από τους δυτικούς; Ή μήπως ήταν Έλληνες μελαχροινοί που μισούν τους ανοιχτόχρωμους; 
Δεν ντρεπόμαστε λίγο…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΟΗΕ! Ο ΜΠΑΝ ΓΚΙ ΜΟΥΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ... Ε ΟΧΙ ΔΑ...!!!ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΣΤΕΡ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;;;Ζήτησε τολμηρά μέτρα από τη διεθνή κοινότητα. Την επείγουσα ανάγκη η διεθνής κοινότητα να υιοθετήσει τολμηρά μέτρα καταδεικνύει η κλιμακούμενη βία στην Συρία, ανέφερε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Κωνσταντινούπολη, στο τέλος της διεθνούς συνόδου για την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Σομαλία.