ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Εκλογές: Πώς η ΑΝΑΓΚΗ γίνεται ΙΣΤΟΡΙΑ και η νυχτερινή επίσκεψη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη!


Γράφει ο Στρατής Μαζίδης

Μεσάνυχτα Παρασκευής προς Σάββατο. Βρισκόμαστε λίγες ώρες από το άνοιγμα της κάλπης. Αδυνατώ να κλείσω μάτι. Σκέπτομαι τα παιδιά μου που κοιμούνται ήσυχα λίγο παραδίπλα. Με τι κριτήριο να ψηφίσει κανείς; Πώς να επιλέξει; Και αίφνης φέρνω στο νου μου το μεγάλο στρατηγό της Εθνικής Παλιγγενεσίας, το Θεόδωρο Κολοκοτρώνη...


- "Τι να κάνω στρατηγέ;" συλλογίζομαι.......

O OΛΕΘΡΟΣ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ.


ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ! Τα πιο πολλά από αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος! Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί οτι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν. 

Δείτε αναλυτικά: 

- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200? καθαρά, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!
- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων......... 

Εκλογές νοθείας… η βία στο επόμενο επεισόδιο



Πολύ κουβέντα γίνεται για πιθανή νοθεία στις αυριανές εκλογές. Και η κουβέντα αυτή –δυστυχώς- δεν είναι κενή περιεχομένου και επιχειρημάτων. Μάλιστα, η παράνομη κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου διαρρέοντας τα επερχόμενα 77 μέτρα, έδειξε πως θέλει να αποστερήσει τους πολίτες από οποιοδήποτε (μεθαυριανό) επιχείρημα για παραπλάνησή του, ενώ οι «διαρρέουσες» δημοσκοπήσεις φρόντισαν να δημιουργηθεί «κλίμα» (και στρεβλή εικόνα) γύρω από ποσοστιαίες τάσεις συγκεκριμένων κομμάτων, τη στιγμή που η λογική (ακόμη και βρέφους) διατάσσει την απομάκρυνση από τις συγκεκριμένες επιλογές.
                                           

ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ.......




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ...........


                   
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ........



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ.......




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ.........




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ.......




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ.........




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ........




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ.......




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ.......




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ..........




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ........




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Εκλογές 2012: Χωριό των Τρικάλων ψηφίζει… αποχή!


Εκλογές 2012: Χωριό των Τρικάλων ψηφίζει… αποχή!
Αποχή από τις εκλογές αποφάσισε ολόκληρο χωριό των Τρικάλων, καθώς οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για τον υποβιβασμό του δημοτικού σχολείου από 4θέσιο σε 2θέσιο.
Οι κάτοικοι του Πετρωτού Τρικάλων, πραγματοποίησαν χθες συνέλευση και αποφάσισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις για να μην διεξαχθούν εκλογές στα 3 εκλογικά τμήματα.
Σύμφωνα μάλιστα με το thessalianews, εξελέγη και 7μελής επιτροπή αγώνα για τον συντονισμό των κινήσεών τους.

Αντηλιακά και ομπρέλες για τους λαθρομετανάστες



Η τελευταία «πινελιά» στο κέντρο της Αμυγδαλέζας

Κιβώτια με αντηλιακά, ομπρέλες και τέντες, αξίας 20.000 ευρώ, είναι η τελευταία πινελιά που ολοκλήρωσε το Κέντρο Κράτησης Παράνομων Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Και αυτό γιατί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι οι λιγοστοί παράνομοι μετανάστες που συγκεντρώθηκαν εκεί δεν έχουν σκιερό μέρος για να σταθούν και αρχίζουν να εμφανίζουν συμπτώματα ηλίασης και δερματικών ερεθισμών από τον ήλιο!

Όπως αναφέρει σήμερα η Real News, οι αρμόδιοι της Υποδιεύθυνσης Αλλοδαπών που έχουν την ευθύνη της κράτησης, αποφάσισαν να προμηθεύσουν τους κρατούμενους και τους αστυνομικούς που τους φρουρούσαν με αντηλιακά και ομπρέλες, αφού δεν υπήρχε πρόβλεψη για το πού θα στέκονταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι σε μια γυμνή έκταση μέσα στο κατακαλόκαιρο.  

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ: ΑΛΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!





ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ...ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!




Μαζί και κάποιοι "υπερπατριώτες", "υπεραγωνιστές" και άλλοι...

Η ΦΩΤΟ που τα «σπάει» στο διαδίκτυο: Γιατί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν είναι το ίδιο!

Μίκης Θεοδωράκης: Τα χώνει…στον Σόιμπλε και στα τσατσοκάναλα...


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μίκης Θεοδωράκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


«Μας εκπλήσσει η φαρισαϊκή έκπληξη των μνημονιακών καναλιών και κομμάτων για την αυτονόητη παρέμβαση στα εσωτερικά μας του κ. Σόϊμπλε, ενός εκ των ηγεμόνων στους οποίους παρέδωσαν την ανεξαρτησία της χώρας οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ….

Εντυπωσίασαν οι φυλές του ΠΑΣΟΚ στην συγκέντρωση - Πως έγινε η νοθεία το 2000!!!

Στο ΠΑΣΟΚ τα κόλπα του 2000 δεν φαίνεται να τα έχουν ξεχάσει. Όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 150.000 "Έλληνες" επιπλέον, με δικαίωμα ψήφου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 75.000 ψήφους το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και να αλλοιωθεί η βούληση του ελληνικού λαού.

Ολόκληρα χωριά στον Έβρο, στην Θεσσαλία, δεκάδες τμήματα στην Β'Αθήνας, ξαφνικά...
πενταπλασίασαν τους κατοίκους ή τους ψηφοφόρους τους.

Αντέδρασε "χλιαρά" τότε η ΝΔ (πάντα "χλιαρή"η ΝΔ...) εξέδωσε...

Από τα Τρίκαλα... ήρθε η γιούχα για την Άννα Διαμαντοπούλου! (βίντεο)

Ένας νεαρός εισέβαλλε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων, την ώρα που ήταν στο βήμα η Υπουργός Ανάπτυξης κα Άννα Διαμαντοπούλου, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων.


Η σκηνή έγινε μπροστά στην κάμερα του trikalaola.gr και αμέσως μετά η κα Διαμαντοπούλου συνεχίζοντας την ομιλία, είπε:

Η σύντροφος του Ελύτη ζητά να αποσυρθεί το σποτ της Ν.Δ.



Διαβάστε γιατί η σύντροφος του Οδυσσέα Ελύτη ζητά να αποσυρθεί η προεκλογική διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας...



 Η Ιουλίτα Ηλιοπούλου εξέφρασε τη λύπη της για τη χρήση του έργου και της φωτογραφίας του Οδυσσέα Ελύτη σε προεκλογική διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΓΕΝΙΑ


ΕΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ.


(παλαιότερη είδηση) Εμφανίστηκε ο Πάγκαλος με τον Χυτήρη στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Γκάτσου, στο μέγαρο μουσικής.

Έφυγε κακήν κακώς μετά τις αποδοκιμασίες.
Είχαμε έναν δράκο
κάτω στο νησί
κάπνιζε ταμπάκο
έπινε κρασί
Και το μεσονύχτι
σίδερο καρδιά
άπλωνε το δίχτυ
κι άρπαζε παιδιά

Τι δουλειά είχε ο Πάγκαλος σε εκδήλωση για τον Γκάτσο; Να είχε τύψεις για τα τρία παιδιά των Ιμίων;

Είχαμε έναν δράκο...

Διαδηλώσεις Αλβανών στα Σκόπια για συλλήψεις ομοεθνών τους

Περίπου 5.000 Αλβανοί από τα Σκόπια διαδήλωσαν την Παρασκευή, στο κέντρο της πόλης, κατά των συλλήψεων ομοεθνών τους από την αστυνομία της ΠΓΔΜ, την περασμένη Τρίτη, σχετικά με τη δολοφονία πέντε ανθρώπων στις 12 Απριλίου στην περιοχή Σμίλκοβτσι, κοντά στα Σκόπια.


Οι σημερινές διαδηλώσεις Αλβανών στα Σκόπια διοργανώθηκαν μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Οι διαδηλωτές, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, μετά την προσευχή της Παρασκευής πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο των Σκοπίων, η οποία κατέληξε μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ.

ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!! Οι ιερόδουλες θα αντικατασταθούν από… σεξορομπότ!

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Ουέλινγκτον στην Νέα Ζηλανδία, ρομπότ προγραμματισμένα για σεξ θα αντικαταστήσουν τις πόρνες, το πολύ μέχρι το 2050. «Τα ρομπότ του σεξ είναι κάτι που είναι αναπόφευκτο ότι θα συμβεί. Για την ακρίβεια ήδη υπάρχουν», δηλώνει ο υπεύθυνος Νεοζηλανδός επιστήμονας σε Αμερικάνικο οικονομικό περιοδικό.

Φέρνοντας ως παράδειγμα την Roxxy, μια διαδραστική κούκλα...

Εκρηξη σε προεκλογική συγκέντρωση με 114 τραυματίες [ΒΙΝΤΕΟ]

Τη συγκλονιστική στιγμή που σημειώθηκε έκρηξη όταν αναμμένο τσιγάρο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, πλησίασε σε [ΒΙΝΤΕΟ]...

Δίνουν 2000 ευρώ σε κάθε στρατιωτικό που υπηρετεί Αφγανιστάν,λίγες ώρες πριν τις εκλογές

Λίγες ώρες πριν οι κάλπες ανοίξουν ,όλα γίνονται.Ειδικά αν τα πράγματα είναι δύσκολα για το πολιτικό σύστημα. Έτσι από το πουθενά έγινε ...θαύμα και βρέθηκε κονδύλι για να πάρουν τα 2/3 του επιδόματος επικινδυνοτητας ,όσοι υπηρετούν στο Αφγανιστάν.Δηλαδή θα λάβουν από περίπου 2000 ευρώ ο καθένας.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ" ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Όπως βλέπουμε, η επιστολή αριστερά υπογράφεται όχι φυσικά από τον Πούτιν, όπως ψέματα λέει ο Καρατζαφέρης στην προσπάθειά του να αποκομίσει κομματικά οφέλη, αλλά από τον Ρώσο Πρέσβη στην Αθήνα κ. Τσικισβίλι, ως ευχαριστήρια στον Πρόεδρο του Λαος για τις ευχές του σχετικά με την εκλογική νίκη του Πούτιν στις ρωσικές Εκλογές.





Είναι απορίας άξιον, πώς σε μια τυπική επιστολή ευχαριστηρίων, από αυτές που έστειλαν κατά χιλιάδες οι ρωσικές πρεσβείες ανά τον κόσμο απαντώντας στον καταιγισμό συγχαρητηρίων που δέχτηκαν, χρησιμοποιείται ως απόδειξη (!!!) πως "ο Πούτιν στηρίζει Καρατζαφέρη" και άλλες τέτοιες γραφικότητες!

Η «EUROGENDFOR» : «Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής»...Ερχεται;



Tα σενάρια επιστρέφουν και αυτή την φορά τα πράγματα ειναι σοβαρά !
Η «EUROGENDFOR» είναι μια παραστρατιωτική αστυνομική δύναμη και των μυστικών υπηρεσιών που είναι σε θέση να παρέμβει άμεσα. Ενώνει όλες τις εξουσίες και στρατιωτικά μέσα, της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών και μπορεί να δράσει σε συνεννόηση με τις εθνικές αστυνομικές δυνάμεις και τον στρατό,
αφού η αποστολή ανατέθηκε από μια διυπουργική μονάδα κρίσης σε κάθε τόπο, για την καταπολέμηση ταραχών, εξεγέρσεων και μεγάλων διαδηλώσεων.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς. [ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς που είχε δοθεί με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 15695 – 23/4/2012έχει ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Όποιος δει αλλοδαπούς να ψηφίζουν θα πρέπει να το καταγγείλει στην αστυνομία.

Δεν ψηφίζουν οι γυναίκες που παντρεύτηκαν πριν το 1983 και έχουν παλιές ταυτότητες

Μια λεπτομέρεια που διαφέρει απ ότι σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις μπορεί να μην επιτρέψει σε χιλιάδες Ελληνίδες να ψηφίσουν.

Όπως ενημερώθηκε σήμερα ο MELISSOCOSMOS όσες γυναίκες παντρεύτηκαν πριν το 1983 και έχουν ακόμα παλιές ταυτότητες που αναγράφει το πατρικό τους επώνυμο, και όχι το επώνυμο των αντρών τους, δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν.
Ας τα πάρουμε με την σειρά όμως για να καταλάβετε. 

"Γιατί μισούν τους Έλληνες", εξηγεί ο Νίτσε

Πιο επίκαιρος από ποτέ είναι ο Φρειδερίκος Νίτσε, αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους Γερμανούς φιλοσόφους και συγκεκριμένα ένας από τους πρώτους «υπαρξιστές» φιλοσόφους. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Η Γέννηση της Τραγωδίας» (1872) και...
συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15, ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του...


Η στάση ορισμένων κύκλων στην Ευρώπη απέναντί μας σε συνδυασμό με τη δυσπιστία που υπάρχει γύρω από τους Έλληνες έχει προβληματίσει κατά καιρούς και τους πιο αυστηρούς κριτές μας. «Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και φοροφυγάδες» είναι μερικά μόνο από τα κοσμητικά σχόλια που ακούγονται διεθνώς τους τελευταίους μήνες κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται γιατί τόσο μένος γύρω από ένα λαό με μία λαμπρή ιστορία και ένα αξιοζήλευτο πολιτισμό.

Ο φιλόσοφος Φρειδερίκος Νίτσε δίνει μία ξεχωριστή απάντηση…

Λογοκρίσια στο STAR - Φίμωσαν βουλευτή - Χαμός στον αέρα [ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]






Πρωτοφανή φίμωση βουλευτή στον τηλεοπτικό αέρα, όπου οι υπεύθυνοι του δελτίου ειδήσεων του Star έκλεισαν το μικρόφωνο κι εν συνεχεία "πέταξαν" από τον αέρα υποψήφιο βουλευτή! Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο planet-greece όλο το βίντεο....


Πρώτη φορά σε εκλογές που ΔΕΝ επιστρέφονται οι άδειες και οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων προς διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των ψηφοφόρων!!!

Με έγραψαν σήμερα για παράνομη στάθμευση στο Κολωνάκι. Στην οδό Κανάρη 24,  ώρα 17.05. Στο συγκεκριμένο σημείο που είναι η είσοδος στον πεζόδρομο που βρίσκονται τα  καφέ του Κολωνακίου, ούτε προφανής ούτε επιτακτικός λόγος αφαίρεσης των πινακίδων υπάρχει… Προβλέπεται βεβαίως από τον ΚΟΚ αλλά σπάνια εφαρμόζεται. Πόσο μάλλον προπαραμονές εκλογών…

Δείτε (3) βίντεο!!! Μιλάει ο Βενιζέλος σε άδε ια πλατεία ενώ έρχονται Πακιστανοί να γεμί σουν τον χώρο -και- βίντεο περιήγηση στην π λατεία

– Προεκλογική ομιλία Βενιζέλου
Ο Βενιζέλος εμφανίζεται και η πλατεία Συντάγματος είναι άδεια ακριβώς αριστερά και δεξιά της εξέδρας… και φυσικά είναι εντελώς άδειες όλες οι πτέρυγες τις πλατείας!!!Ο κόσμος ήταν μόνο στον άξονα της πλατείας, σε λίγο εμφανίζονται Πακιστανοί με σημαίες για να...

Ρέππας: Ο Παπανδρέου άφησε μια Ελλάδα καλύτερη από πριν!

Ζήσαμε να το ακούσουμε και αυτό!
Μιλώντας στο δελτίο του ΑΝΤ1 ο Δημητρης Ρέππας, απαντώντας στην τοποθέτηση του Δ. Αβραμόπουλου ότι το θέμα δεν είναι να γίνει κάποιος πρωθυπουργός, αλλά πως...

Γαλλία: Καταδικάστηκε φυσικός της CERN για "σχεδιασμό τρομοκρατικών επιχειρήσεων"


Το Πλημμελειοδικείο του Παρισιού καταδίκασε τον Γαλλοαλγερινό φυσικό Αντλέν Ισέρ σε φυλάκιση πέντε ετών, επειδή αντάλλασσε με ένα στέλεχος της οργάνωσης Aqmi αμφιλεγόμενα e mails σε ορισμένα από τα οποία γινόταν λόγος για πιθανές επιθέσεις.

Ο 35χρονος πυρηνικός φυσικός, ο οποίος είναι αποσπασμένος στο Cern, στη Γενεύη, συνελήφθη στις 8 Οκτωβρίου 2009 στη Βιεν της ανατολικής Γαλλίας και έχει ήδη παραμείνει δυόμισι χρόνια στη φυλακή. Μετά την ανακοίνωση της καταδίκης και προτού επιστρέψει στη φυλακή, ο πατέρας και ο αδελφός του τον πλησίασαν στο εδώλιο και τον αγκάλιασαν.

"Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι πέρασα μια ταραχώδη φάση, παραδέχομαι...

Πριν πας να ψηφίσεις.. θυμήσου!!


Διαλέξαμε μερικές εικόνες, που μας στιγμάτισαν τα τελευταία δύο χρόνια.. Εικόνες καθημερινής τρέλας.. Οι περισσότερες έκαναν τον γύρο του κόσμου, ντροπιάζοντας για πολλοστή φορά την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.. Πριν πάτε να ψηφίσετε, δείτε..


ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ο ΓΚΑΖΜΕΝΤ ΚΑΠΛΑΝΙ... ΕΒΓΑΛΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"!!!


Ο Γκαζμέντ Καπλάνι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι απο τους πλέον προβεβλημένους αλβανούς εν Ελλάδι και φυσικά άκρως προοδευτικός (στην πατρίδα του άραγε θα δήλωνε τα ίδια;). Βγήκε λοιπόν και έγραψε τα εξής:

"Τις προάλλες πήγαινα να κουρευτώ, σε έναν φίλο μου που έχει κομμωτήριο στα Σεπόλια. Με το που βγαίνω από την στάση του Μετρό πέφτω στο παραπάνω σύνθημα:
«Αλβανοί φίδια». Πόσο δυστυχισμένη πρέπει να είναι μια χώρα όπου είκοσι ένα χρόνια γράφονται τα ίδια μισαλλόδοξα συνθήματα στους τοίχους; Τα «αιώνια μισαλλόδοξα συνθήματα» είναι και αυτά μέρος της πνευματικής και οικονομικής Ακινησίας και Σαπίλας. Φωτογραφίζοντας το σύνθημα, η μνήμη μου με πήγε στους πρώτους μήνες στην Ελλάδα, τότε που δεν ήξερα ούτε μια λέξη στα ελληνικά και μάζευα με λαιμαργία άγνωστες λέξεις, εκφράσεις, «κανονικές» και αργκό. Ήμουν σαν τον διψασμένο που βρίσκεται στην έρημο και οι άγνωστες λέξεις που μάθαινα ήταν οι οάσεις μου. Μάζευα τα πάντα, διάβαζα τα πάντα, τις ταμπέλες των μαγαζιών, τις διαφημίσεις, τα συνθήματα. Ακόμα και το σύνθημα ≪Έξω οι Αλβανοί≫ για μένα ήταν, στην αρχή, γνωστικό αντικείμενο.

ΔΕΙΤΕ: ΑΣΚΕΙ ΒΙΑ κατά πολίτη ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ΒΙΝΤΕΟ


Άσκηση βίας από τον Γιώργο Χαραλαμπόπουλο (υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ), όπου προσπαθεί να αρπάξει και να σπάσει κάμερα πολίτη κατά την διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του Βενιζέλου.

Ο πολίτης λίγα λεπτά νωρίτερα είχε γνωστοποιήσει στον Χαραλαμπόπουλο ότι εντός τις πλατείας γίνονται πολλές προσαγωγές από την Ασφάλεια χωρίς κανένα λόγο και αφού οι περισσότεροι προσαχθέντες είχαν επιδείξει τις αστυνομικές τους ταυτότητες.
Ζήτησε από τον Χαραλαμπόπουλο ως υποψήφιο του πασοκ να πάρει θέση αφού όλα αυτά συνέβαιναν εντός της προεκλογικής τους εκδήλωσης.
Ο Χαραλαμπούπουλος στην αρχή ήταν φιλικός με τον πολίτη και του ζήτησε να του δείξει τον αστυνομικό που έκανε τις αναίτιες προσαγωγές.
Ο πολίτης δεν μπόρεσε να βρει τον αστυνομικό καθώς αυτός είχε ανέβει στην οδό Όθωνος και ζήτησε από τον Χαραλαμπόπουλο να πάει μαζί του 30 μέτρα πιο μακρυά για να συνομιλήσει μαζί του... τότε ο Χαραλαμπόπουλος ΑΠΑΙΤΕΙ να φέρει ο πολίτης τον αστυνομικό και αμέσως μετά ασκεί την ΒΙΑ που βλέπετε στο βίντεο!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Το Λονδίνο αναγνώρισε την «Μακεδονική» γλώσσα!


Για μία ακόμη φορά η ελληνική πολιτεία αποδεικνύει την ανικανότητα της, τηναδιαφορία της, την αδράνεια της για οτιδήποτε έχει να κάνει για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων και θέσεων.

Αυτή τη φορά το υπουργείο Πολιτισμού επέτρεψε, με την άγνοια του, στην κυβέρνηση των Σκοπίων να πραγματοποιήσει μία εξόχως σημαντική και συμβολικού χαρακτήρα παρουσία στην πολιτιστική Ολυμπιάδα του Λονδίνου με την ανοχή φυσικά των Βρετανών.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα, το Εθνικό θέατρο της Βίτολα θα παρουσιάσει στην «Μακεδονική» γλώσσα.........

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ! Δεκαπέντε προσαγωγές στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ


ΠΡΑΣΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ...
ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.
ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , αποτυχημένοι χωρίς καμία απολύτως αξία .
Τρέμουν τις εκλογές γιατί ο μισθουλάκος τους θα έχει πρόβλημα...

Νωρίτερα συνελήφθη ένα άτομο επειδή έκαψε σημαία Δεκαπέντε προσαγωγές έγιναν συνολικά απόψε κατά...
την κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένες από αυτές συνδέονται με την απόπειρα κάποιων από τους παρευρισκόμενους να σηκώσουν πανό την ώρα της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Προηγουμένως, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα, ο οποίος έκαψε σημαία του κόμματος.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ: