ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Πατρίδα μας εἶναι ἡ Ὀρθοδοξία καὶ ἡ Ἑλληνικὴ ΓλώσσαΤοῦ Μόσχου Ἐμμανουὴλ Λαγκουβάρδου
Ε, πατριώτη, εἶναι ἀρρώστια κι ἀνοησία νὰ μὴν μᾶς ἑνώνει τίποτα! Οἱ ἑνωτικὲς δυνάμεις τῶν Ἑλλήνων εἶναι ἡ Ὀρθοδοξία καὶ ἡ Ἑλληνικὴ Γλώσσα.  "Οἱ Ἕλληνες θὰ μάθουν πάλι τοὺς λαοὺς τῆς Εὐρώπης, πῶς νὰ ζοῦν" (Ἀλμπὲρ Καμύ). Πράγματι οἱ Ἕλληνες τώρα ἀντιμετωπίζουν τὸ ἑξῆς δίλημμα:  νὰ ἀρρωστήσουν  ἢ νὰ ἀποκαλύψουν τὴν κοινωνικὴ ὑποκρισία τῆς Εὐρώπης .Αὐτὸ ἀκριβῶς γίνεται μὲ τὴν ἀποτυχία ἐφαρμογῆς τῶν μεθόδων της στὴν Ἑλλάδα . Ἡ ὑποκρισία τοῦ εὐρωπαϊκοῦ προτύπου , τὸ ὁποῖο τείνει νὰ ἐπιβληθεῖ σὲ ὅλο τὸν κόσμο, ὁδηγεῖ  στὴν αὐτοκτονία τὴν Εὐρώπη καὶ συνάμα στὴν καταστροφὴ τῆς ζωῆς στὸν πλανήτη μὲ τὸ βιασμὸ τοῦ ἀνθρώπου καὶ τῆς Φύσης. Φωτεινὰ πνεύματα ἐπισημαίνουν ἤδη τὸν κίνδυνο τῆς ἀνθρωπότητας καὶ ζητοῦν ἀπὸ τοὺς σκεπτομένους ἀνθρώπους νὰ ἐργαστοῦν γιὰ νὰ σταματήσουν τὴν αὐτοκτονία τῆς γής.
Πρὶν ἀναπτύξουμε τὴ σκέψη μᾶς αὐτή, ἂς δοῦμε πῶς μεγαλώνει ἕνα ἑλληνόπουλο ἀπὸ τότε ποὺ ἡ Ἑλλάδα κυβερνᾶται ἀπὸ τοὺς ξένους. Γιὰ τὴν Ὀρθοδοξία, τὴν Ἑλληνικὴ Οἰκογένεια καὶ τὸ Δημοτικὸ Σχολεῖο ἡ μόρφωση στηρίζεται στὸ Εὐαγγέλιο. Τὸ θεμέλιό του ἀνθρώπου καὶ τῆς ζωῆς εἶναι ὁ Ἰησοῦς Χριστός.  Το ἑλληνόπουλο μορφώνεται μὲ τὸ ἰδανικό του νὰ ζεῖ  τηρώντας τὶς Ἐντολὲς τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ. Αὐτὸ μαθαίνει τὸ ἑλληνόπουλο στὴν Ἐκκλησία, στὴν Οἰκογένεια  καὶ....

Έτσι εκτουρκίζεται η Θράκη, ενώ η ένοχη Αθήνα σιωπά“Αποκάλυψη ψυχής” για τον πλήρη εκτουρκισμό των Πομάκων της Θράκης από την πομακική εφημερίδα Ζαγάλισα. Δείτε πως εκτουρκίζουν με το έτσι θέλω τα μικρά πομακόπουλα,και πως με απειλές και βρισιές προσπαθούν να τα κάνουν να "ξεχάσουν" την πομακική τους καταγωγή. 

Πυρ κατά σκάφους άνοιξε αμερικανικό πλοίο στον Περσικό Κόλπο! (upd)


Πυρ κατά σκάφους άνοιξε αμερικανικό πλοίο στον Περσικό Κόλπο ανοικτά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όταν αυτό αγνόησε τα προειδοποιητικά σήματα, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από την πλευρά του Αμερικανικού 5ου Στόλου, που επιχειρεί στα ύδατα του Κόλπου, εάν υπήρξαν θύματα, ή τραυματισμοί, όμως αμερικανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι υπήρξε ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από την πλευρά του μηχανοκίνητου σκάφους, το οποίο αμέσως μετά απομακρύνθηκε με ταχύτητα.

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ!ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ...


Κατάντησαν την Ελλάδα ένα προτεκτοράτο...


Δείτε στο βίντεο στην συνέχεια του άρθρου, τι είπε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Ρουμπάτης στην Πόπη Τσαπανίδου...

Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις...

Ο Ράιχενμπαχ έστειλε επιστολές με συγκεκριμένες λεπτομέρειες, σε υπουργεία για θέματα χαμηλού επιπέδου...

Έχουν φτάσει πια στο σημείο (η τρόικα) να ασχολούνται με θέματα διοίκησης του κράτους όχι με γενικές αρχές...

Δεν γίνεται αυτό..

Ε' Μοίρα Καταδρομέων: Η "μαύρη" μοίρα...!!Η Ε’ Μοίρα Καταδρομών εδρεύει στην Δράμα και η φήμη της προηγείται μεταξύ των μονάδων της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών. Θεωρείται η πλέον μάχιμη μοίρα καταδρομών κι αυτό το επιβεβαιώνουν οι υψηλότατες βαθμολογίες που επιτυγχάνει στις ασκήσεις μεταξύ ειδικών δυνάμεων.

Αποτελείται από 3 Λόχους Κρούσεως, ένα Λόχο Υποστηρίξεως (ΛΥΠ) κι ένα Λόχο Διοικήσεως (Λ/Δ). Κάθε Λόχος Κρούσεως απαρτίζεται από 4 Διμοιρίες,

6000 ελληνικές επιχειρήσεις μετακινήθηκαν στην Βουλγαρία


«Για πέμπτη συνεχή χρονικά η Ελλάδα βρίσκεται σε ύφεση της τάξης του 6,9 τοις εκατό το 2011 και προβλέπεται συρρίκνωση 6,7 τοις εκατό για το 2012», γράφει το αμερικανικό περιοδικό Forbes.
 «Οι κρατικές δαπάνες δεν μειώνονται. Τι είναι αυτό που δημιουργεί τη συρρίκνωση στην Ελλάδα;

Οφείλεται σε ένα μέρος στη γενική οικονομική αβεβαιότητα και στην αύξηση του φορολογικού συντελεστή στον ήδη υπερφορτωμένο ιδιωτικό τομέα, λέει η δημοσίευση.

Σχεδόν 6.000 εταιρείες έχουν ήδη μεταφερθεί από την Ελλάδα προς τη γειτονική Βουλγαρία.

Μήπως πρέπει η κυβέρνηση να μειώσει το κόστος- όπως υποσχέθηκε- το οποίο οφείλεται στην αύξηση των φόρων, μέσα σε ένα χαοτικό κλίμα και φόβου για δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας στην Ελλάδα;

Η απώλεια των 6.000 επιχειρήσεων είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την οικονομία της Ελλάδας. Αλλά γιατί επέλεξαν οι  ελληνικές επιχειρήσεις τη Βουλγαρία;

ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ... ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!

brabeusan-tzefri
Ούτε ο ίδιος ο Τζέφρι δεν το πίστευε... Φωτογραφίες από την βράβευση του στη Ρόδο ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα ο Γιώργος Παπανδρέου.

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην πρωθυπουργός τιμήθηκε για την προσφορά(!) του στις τεχνολογίες και την εκπαίδευση, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ICICTE 2012.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσαν ο Chris Barlow και η Marie Louise Kold.

Ο κ. Παπανδρέου φαίνεται πως έζησε μεγάλες στιγμές και δεν μπορούσε να μην απαθανατίσει τη σκηνή...

ΧΑΝΙΑ - «Πειρατές» κατέλαβαν αλιευτικό σκάφος και ανάγκασαν το πλήρωμα να το εγκαταλείψουν


Περιπέτεια έζησαν τρεις ναυτικοί νότια της Γαύδου, που κατά πάσα πιθανότητα έπεσαν θύματα πειρατείας από το ίδιο τους το πλήρωμα ενώ επέβαιναν σε σκάφος νότια της Γαύδου.


 Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των τριών Ιταλών ναυτικών, ενώ έπλεαν με το αλιευτικό σκάφος τους, νότια του νησιού, μέλη του πληρώματος, 2 Αιγύπτιοι και 1 Τυνήσιος,  το κατέλαβαν και τους .........

Ένοπλοι απήγαγαν τον πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής της Λιβύης


Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Λιβύης, Ναμπίλ Eλαλεμ, απήχθη την Κυριακή. Ενοπλοι άντρες τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και από τότε αγνοείται η τύχη του.

Ο 'Ελαλεμ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με ακόμα δύο συνεργάτες του, όταν δύο άλλα οχήματα τους έκοψαν τον δρόμο. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι άγνωστοι ζήτησαν από τον πρόεδρο της επιτροπής να τους ακολουθήσει και όταν αυτός υπάκουσε εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οπως δήλωσε εκπρόσωπος της επιτροπής,

Δεν μαθαίνουμε ούτε τις μισές αυτοκτονίες…


Στο «σκοτάδι» παραμένει ο πραγματικός αριθμός των ανθρώπων που βάζουν τέλος στη ζωή τους, «πνιγμένοι» στα χρέη και μη αντέχοντας άλλο τα οικονομικά βάρη. Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά πόσες αυτοκτονίες πραγματοποιούνται στη χώρα μας, ενώ οι επίσημες καταγραφές δεν είναι ακριβείς. Οι συγγενείς υπό το φόβο του «στίγματος» κρύβουν την αλήθεια, η Αστυνομία δεν δημοσιοποιεί τα περιστατικά αυτοχειρίας καθώς πρόκειται για ιδιωτικές υποθέσεις, ενώ ακόμα και οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τη λέξη «αυτοκτονία» στα πορίσματά τους έπειτα από νεκροψία – νεκροτομή ενός αυτόχειρα.
Οι ειδικοί μέσα από την καθημερινή τους εμπειρία και επαφή με άτομα που απειλούν να αυτοκτονήσουν αποτυπώνουν τη δραματική αύξηση των αυτοχείρων, η οποία παρατηρείται τα τρία τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης. Δεν είναι τυχαίο που πριν από το 2009 η χώρα μας είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών παγκοσμίως,

Ελληνες μαθητές διακρίθηκαν στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Βιολογίας ανάμεσα σε 250 αντιπάλους


Μεγάλη επιτυχία αποτελεί η διάκριση δύο Ελλήνων μαθητών στη βιολογία, στην 23η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Βιολογίας που παραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη. Ο Κωνσταντίνος Σαμαράς-Τσακίρης κατέκτησε το χάλκινο βραβείο και η Ευφροσύνη Κορωναίου απέσπασε έπαινο.

Όπως σημειώνει η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων «η διάκριση που πέτυχαν οι μαθητές μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν λάβουμε υπόψη ότι είχαν να ανταγωνιστούν μαθητές που αποκτούν πολύ περισσότερες γνώσεις Βιολογίας σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο από τα σχολεία τους και προετοιμάζονται ειδικά για την Ολυμπιάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
»Οι μαθητές μας, αμέσως μετά την εξοντωτική διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, παρακολούθησαν επιμορφωτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Βιολογικό τμήμα του Παν/μίου Αθηνών και στο Ίδρυμα ΙατροΒιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, που επιχείρησε να καλύψει τις μεγάλες ελλείψεις της παρεχόμενης Βιολογικής παιδείας στο Ελληνικό σχολείο».
Την ελληνική αποστολή συγκροτούσαν τέσσερεις μαθητές, ο Κωνσταντίνος......

Πρεμιέρα σήμερα για τις θερινές εκπτώσεις


Χαμηλότερες τιμές έως τα τέλη Αυγούστου

Πρεμιέρα σήμερα για τις θερινές εκπτώσειςΠερίοδος θερινών εκπτώσεων από σήμερα στα καταστήματα και οι χαμηλές τιμές θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου. 

Συμβουλές προς τους καταναλωτές για επιτυχημένες αγορές έχει εκδώσει η ΕΚΠΟΙΖΩ που τους καλεί να μην ξεχνούν το τρίπτυχο «ελέγχω - συγκρίνω - επιλέγω ποιότητα και τιμή των προϊόντων».

Τι πρέπει να γνωρίζουν:

1. Να αγοράζουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Να προγραμματίζουν και να καταγράφουν τις ατομικές - οικογενειακές τους ανάγκες.

2.Να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην..........

«Μην ανοίξετε το στρώμα, θα πηδήξω» είπε ο γιατρός και έπεσε στο κενό!Αυτοκτόνησε τελικά ο πρώην διευθυντής της κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας μπροστά στα μάτια των έκπληκτων πυροσβεστών και των συναδέλφων του

Το θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη από νωρίς σήμερα το πρωί είχε........

Η Ελλάδα αποκτά νέα λίμνη


Μια νέα λίμνη θα αποκτήσει σύντομα η χώρα μας, αυτή που άρχισε από την Παρασκευή (13/07) να σχηματίζεται στην περιοχή ανάμεσα στην Κοζάνη και στα Γρεβενά.
Η διαδικασία πλήρωσης του ταμιευτήρα του Ιλαρίωνα από τον Αλιάκμονα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με το νερό να αναμένεται να καλύψει μια έκταση 21,9 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Η διαδικασία πάντως θα αργήσει λίγο να ολοκληρωθεί, καθώς τους θερινούς μήνες οι ποσότητες των υδάτων μειώνονται. Σύμφωνα με τους ειδικούς η λίμνη θα είναι πλήρης στις αρχές του.......

Κατασχέσεις μισθών και περιουσιακών στοιχείων για όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι για τα ακίνητα


- Τελικά μέσω ΔΕΗ και πάλι το χαράτσι
- Στην εφορία θα παραπέμπονται όσοι δεν πληρώνουν
- Δείτε σε πόσες δόσεις θα γίνει η αποπληρωμή

Δυο βδομάδες απέμειναν μέχρι την αποστολή του νέου χαρατσιού των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ. 28 και 29 του μήνα θα αρχίσουν να αποστέλλονται με τους λογαριασμούς τα μπιλιετάκια.

Με τη γνωστή διαδικασία θα γίνει και φέτος η αποστολή. Υπάρχουν όμως δυο βασικές διαφορές......

Θα γίνω φονιάς και όχι αυτόχειρας - Γράμμα στην εφορία από αγρότη στην Κρήτη


Φονιάς παρά... αυτόχειρας προτιμά να γίνει ο πρώην μηχανικός και νυν αγρότης Νίκος Αρετούλης που κατοικεί στη Ρίζα της Ιεράπετρας που πριν από λίγες ημέρες παρέλαβε το "ραβασάκι" της εφορίας που τον έβγαλε από τα ρούχα του. Ούτε λίγο ούτε πολύ βάση του εκκαθαριστικού του σημειώματος, το κράτος τον καλεί να πληρώσει αναλογικά το ¼ του πενιχρού εισοδήματός του που είναι μόλις 2000 ευρώ!
Όπως γράφει το prismanews.gr διατηρώντας την ψυχραιμία του και επιστρατεύοντας την αίσθηση του χιούμορ ο ίδιος απέστειλε τόσο στο Υπουργείο Οικονομικών όσο και στη ΔΟΥ Ιεράπετρας ένα... πρωτότυπο υπόμνημα με το οποίο αναλύει για ποιους λόγους ο ίδιος δεν πρόκειται να πληρώσει ούτε ευρώ για τα χαράτσια της φετινής χρονιάς.

Στο υπόμνημα ο κ. Αρετούλης που έφυγε απο τη Θεσσαλονίκη εγκαταλείποντας έναν αστικό τρόπο ζωής για να ζήσει στη νότια Κρήτη καλλιεργώντας τη γη, περιγράφει με λεπτομέρεια τον τρόπο και τις συνθήκες ζωής του αναδεικνύοντας την... απόκλιση της δικής του πραγματικότητας από τους στείρους αριθμούς του φοροεισπρακτικού κρατικού μηχανισμού χαρακτηρίζοντας τους ιθύνοντες της οικονομικής πολιτικής της χώρας "αχρείους, απατεώνες και ψεύτες".

Η επιστολή του η οποία δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα Το Ποντίκι αναφέρει τα εξής:

Οσο μας κόστισαν οι βουλευτές μετά την μεταπολίτευση αξίζει η δημόσια περιουσία.


Ένα απίστευτο ρεπορτάζ σχετικά με την αξία της δημόσιας περιουσίας φέρνει στο φως το Έθνος της Κυριακής. Πρόκειται για επίσημο έγγραφο που έστειλε το ΤΑΙΠΕΔ στις Βρυξέλλες και το οποίο αναφέρεται στην αποτίμηση σημαντικών περιουσιακών στοιχείων.
Σύμφωνα λοιπόν με τις τεχνικές υπηρεσίες, η αξία της δημόσιας περιουσίας αν αυτή τη στιγμή αποκρατικοποιηθεί δεν αξίζει ούτε 7 δις ευρώ και συγκεκριμένα 6,9 δις ευρώ.
Πάρτε παράδειγμα μερικά στοιχεία για να καταλάβετε τι συμβαίνει: