ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Tsoglanarades όσα κι αν φάτε όσα κι αν φορτώστε στη πλάτη του λαού, τις κρεμάλες τελικά δεν θα τις γλυτώσετε …



Θελουν να μας τρελανουν?  Μεταφορά επίπλων αξίας 110.000 ευρώ του Υπουργείο Εξωτερικών

Οι Έλληνες φορολογούμενοιπληρώνουν ακόμα και την… μετακόμιση στελεχών του ΥΠΕΞ! 
Και τι… μετακόμιση! Αξίας 110.000 ευρώ
 Σύμφωνα με απόφαση, στις 13/2/2012 αποφασίστηκε να….
  καλυφθούν από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εξωτερικών η μεταφορά… οικοσκευής υπαλλήλων του Υπουργείου Εξωτερικών! 
Χρειάζονται… σχόλια;

“Αερομαχία” στον Εύξεινο Πόντο ρωσικών Tu-22 με τουρκικά F-16 – Η Αρκούδα "βρυχάται"



Πέντε ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά ενεπλάκησαν πριν από 48 ώρες σε αεροπορικό επεισόδιο με τουρκικά μαχητικά λίγο έξω από τις τουρκικές ακτές της Μαύρης θάλασσας. Τα ρωσικά βομβαρδιστικά κατευθύνονταν νότια – πιθανότητα προς την Συρία ή κατά μία άλλη εκδοχή, απλά προχώρησαν σε επίδειξη δύναμης με αφορμή την τουρκική στάση στο θέμα της Συρίας που από ότι φαίνεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την Ρωσία.
Τα πέντε ρωσικά βομβαρδιστικά προσεγγίστηκαν από τα τουρκικά F-16 όταν πλέον φαίνονταν οι ακτές της Τουρκίας σε ένα επεισόδιο που για πρώτη φορά μετά το 1990 καταγράφεται στην περιοχή. Τα ρωσικά βομβαρδιστικά είχαν νωρίτερα εντοπιστεί από τα ραντάρ της βουλγαρικής Αεροπορίας 40 χλμ ανοικτά των βουλγαρικών ακτών. Καθόλη την διάρκεια της πτήσης τους προς τα νότια τα ρωσικά βομβαρδιστικά ..
δεν πλησίασαν τον βουλγαρικό εναέριο χώρο και για τον λόγο αυτό τα βουλγαρικά αεροσκάφη δεν απογειώθηκαν.

Έκλασε κανείς; Όχι ρε, μίλησε ο Νταλάρας!

   Συμφωνεί με την εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας ο Νταλαράκος.


       

1994 χρεος 90 δις. Απο τοτε πληρώσαμε 571 και χρωστάμε 360 ..

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!



Ως γνωστόν η ανδρεία δεν είναι μόνο ανδρική ιδιότητα αλλά και γυναικεία.
Είναι μια υπερβατική ενέργεια που σχετίζεται με το σθένος και την ανυποχωρητικότητα μπροστά στις δυσκολίες, τις φοβίες και τις προκλήσεις της ζωής αλλά και της προσωπικής μας καθημερινής αναμέτρησης με τον εαυτό μας. Ολοι γνωρίζουμε πόσο καίριο ρόλο διαδραματίζει η μάνα στην διάπλαση και...
διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών της. Εκτός από τις κατά φύσιν μάνες, υπάρχουν και οι...
 κατ’ εκπαίδευση και κατά γνώση και χάρη μάνες όπως πρέπει να είναι οι ευσυνείδητες δασκάλες και ιδιαίτερα οι Ελληνίδες δασκάλες που ως πρώτιστο μέλημα πρέπει να έχουν την Ελληνοκεντρική και Χριστοκεντρική εκπαίδευση των Ελληνόπαιδων.

Πολίτες αγοράζουν αγροτικά προϊόντα παραμερίζοντας τους μεσάζοντες

Στην Καρδίτσα κάτοικοι και πατατοπαραγωγοί από την Δράμα «έσπασαν» το κύκλωμα των μεσαζόντων
Την ώρα που η παραγωγή ελληνικών αγροτικών προϊόντων παραμένει αδιάθετη, μεσάζοντες πραγματοποιούν αθρόες εισαγωγές από τρίτες χώρες. 
Παράλληλα πιέζουν για ακόμα χαμηλότερες τιμές τους έλληνες αγρότες, που διαπιστώνουν ότι όποια σοδιά τους διοχετεύεται στην αγορά, φτάνει σε τιμές υψηλότερες έως και 5 φόρες από αυτές που έχουν πουλήσει. 
Σύμφωνα με στοιχεία των αγροτικών συλλόγων, οι μεσάζοντες κερδίζουν τη μερίδα του λέοντος, «ρίχνοντας» στην τιμή και τους παραγωγούς και τους καταναλωτές, ενώ η διαφορά που καρπούνται οι μεσάζοντες φτάνει για: 
Το ψωμί κατά 652%, 
το κρασί (χύμα) κατά 375%, 

Απέβαλε 68 μαθητές επειδή συμμετείχαν σε διαδήλωση

Απέβαλε 68 μαθητές επειδή συμμετείχαν σε διαδήλωση

Θύελλα αντιδράσεων στο Κιλκίς

Σε μια πρωτοφανή απόφαση προχώρησε ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Κιλκίς καθώς απέβαλε 68 μαθητές του σχολείου επειδή συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε από φορείς στο Κιλκίς ενάντια στη δημιουργία μεταλλείων στο νομό, σύμφωνα με το spnews.gr. 

Πτολεμαίδα: Ακυρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις μετά από αίτημα του Μητροπολίτη .....

Σ' ένα μικρό χωριό της Πτολεμαίδας, τη Γαλάτεια Εορδαίας, οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις ματαιώνονται, καθώς οι κάτοικοι προτίμησαν να μην έρθουν σε αντίθεση με τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητο, ο οποίος με πρόσφατη εγκύκλιό του ζητά από...

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΖΗΤΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ


                    

Θέμα στη Bild το πρόστιμο στον Τράγκα για τη Μέρκελ-Με τίτλο «Δημοσιογράφος καταδικάζεται για συκοφαντία εναντίον της Μέρκελ»


Πολλοί πατριώτες θα μαζευτούν τώρα. Θα του ηρωποιήσουν οι δικοί τους, η Μέρκελ ο Αξιόπουστας κανενα πρόστιμο, οι χθεσινοί μούτσοι θα γίνουν ήρωες, τι Τράγκας τι Καμένος, Τσίπρας, Κουίκ, Χίος και άλλοι. Γαμισέ τα ....40 παλικάρια!!!






Στο δρόμο οι βατραχάνθρωποι γιατί ξεπουλάμε


Ανακοινώθηκε μέσω εγγράφου ότι η μονάδα υποβρυχίων αποστολών (ΜΥΑ) πρέπει να εγκαταλείψει το στρατόπεδο της προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ειδική μονάδα με βατραχανθρώπους του λιμενικού σώματος πρέπει να φύγει από το στρατόπεδο που επί 32 χρόνια τους φιλοξενούσε διότι πωλείται.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που έγινε πριν λίγη ώρα στους επικεφαλής της μονάδας το κτίριο πωλείται ως Ολυμπιακό ακίνητο σε ξένους επενδυτές. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα σώμα ειδικών επεμβάσεων που παρεμβαίνει σε πειρατείες σε ομηρίες στη θάλασσα και σε άλλες ειδικές αποστολές.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Το ΔΝΤ υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια της Ελλάδος, αντί της κυβέρνησης !!!


ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Το ΔΝΤ υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια της Ελλάδος, αντί της κυβέρνησης !!!Αν είναι δυνατόν! Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια της Ελλάδος!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Μιχάλης Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου τάχθηκαν εναντίον της αναθεώρησης του Ελληνικού Συντάγματος και την ένταξη σ’ αυτό διάταξης που θα προβλέπει την προνομιακή μεταχείριση των δανειστών της Ελλάδος. Υπογράμμισαν ότι κάτι τέτοιο συνιστά «αυθάδη παρέμβαση» στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδος!


ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΠΑΣΟΚ



«Φάμπρικα» νομιμοποίησης εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών επιχείρησε να στήσει το ΠΑΣΟΚ μέσω του εφαρμοστικού νόμου που αφορά στις αλλαγές στο 
χώρο της υγείας.
Με διάταξη που συμπεριλήφθηκε στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο μυριάδες αλλοδαποί θα «βαφτίζονται» άστεγοι, μυριάδες παράνομοι αλλοδαποί που θα δηλώνουν ότι δεν έχουν

Η ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟ (Υ) ΝΙΟΥ !


ΔΝΤ βρε ΔΝΤ (Το τραγούδι του ΔΝΤ)


Καινούριο και ανανεωμένο μαντρί:

Ο Πάνος Καμένος σήμερα το πρωί από το διαδίκτυο ανακοίνωσε την ίδρυση του νέου κόμματός του, το όνομα αυτού: "Ανεξάρτητοι Έλληνες".
Έξυπνη κίνηση η ανακοίνωση μέσω διαδικτύου θα λέγαμε εμείς κ. Καμένε αλλά    η παρουσία κάποιου( που πάει κόντρα στην Νέα Τάξη) το πρωί στα ΜΜΕ (ΑΝΤ1), κανάλι το οποίο είναι ιδιοκτησίας  της Νέας Τάξης, μας βάζει σε σκέψεις. Το ποιο σίγουρο για τους σκεπτόμενους Έλληνες είναι ότι ανοίξατε ένα καινούριο μαντρί, ένα καινούριο μαντρί το οποίο έχει σκοπό να ψαρέψει πατριωτικές δυνάμεις μέσα από το διαδίκτυο. Μακάρι να ήσασταν αληθινός πατριώτης όμως, η παρουσία σας τόσων ετών και η συμμετοχή σας στον αργό θάνατο του Έθνους μέσο της βουλής-στοάς δεν μας πείθουν.

Αpple: "Nα αγοράσουμε την Ελλάδα με 97 δισ. δολ.; Δεν αξίζει τόσα"!


Image
Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, στην σημερινή ετήσια συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Apple, προτάθηκε επίσημα από πλευρά των μετόχων το τεράστιο αποθεματικό κεφάλαιο της εταιρείας που ανέρχεται στα 97 δισεκατομμμύρια ευρώ να διατεθούν για την … αγορά της Ελλάδας! Και όταν λέμε της Ελλάδας, εννοούμε ολόκληρης της Ελλάδας, ως χώρα με τους κατοίκους μαζί.
Η πρόταση ήταν πολύ συγκεκριμένη με αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και οι μέτοχοι που την κατέθεσαν υποστήριξαν ότι «Με τα λεφτά που έθεσε η Γερμανία υπό τον έλεγχό της την Ελλάδα, δηλαδή με 30 δις. ευρώ, μπορούμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω και με τα 97 δις δολάρια (περίπου 70 δις. ευρώ) να αποκτήσουμε τον συνολικό έλεγχο της χώρας, ερχόμενοι

Marianne: Ελλάδα «Οι Τούρκοι επιστρέφουν… αλλά είναι Γερμανοί» είναι Γερμανοί»



Με ένα άρθρο-καταπέλτη για τη στάση της Γερμανίας και των ηγετών της ευρωζώνης, ο βραβευμένος ακαδημαϊκός και συγγραφές Jean-Paul Brighelli, μιλά στο γαλλικό περιοδικό Marianne με τα πιο σκληρά λόγια για την προσπάθεια ταπείνωσης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.


Ο Brighelli μιλά για την Ελλάδα αλλά και την Ιταλία.... τονίζοντας ότι χωρίς αυτές τις δυο χώρες «δεν θα υπήρχαμε», ενώ...

Κάτι στράβωσε.

Με λύσσα έπεσαν να μας τελειώσουν τα σκυλιά της παγκοσμιοποίησης.
Ο ρυθμός της καταστροφής που ακολούθησαν μετά την ενθρόνιση του αξιόπουστα στη πρωθυπουργία ήταν με ταχύτητα φωτός.Σπρέντς, ομόλογα, Τ2 ,Τ10,μνημόνια  και χίλιες δύο πουστιές.
Οι διαταγές που λάμβαναν  τα σκουλήκια οι Ελληνόφωνοι πολιτικοί εκτελούνταν κατά γράμμα.Οι δύο χοντροί του ΠΑΣΟΚ σε εγρήγορση εκτελούσαν κάθε εντολή που λάμβαναν.
Τα ΜΜΕ έσω και έξω 24ωρες ανταποκρίσεις για μήνες κατά των Ελλήνων πολιτών.
Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε  έναν πανικό,

To πιο πολύγλωσσο άτομο στη Βρετανία είναι ένας 20χρονος Έλληνας! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Alex Rawlings είναι μόλις 20 ετών, η μητέρα του είναι ελληνικής καταγωγής και ο νεαρός κέρδισε στον εθνικό διαγωνισμό του πιο πολύγλωσσου ατόμου στην Βρετανία

Ο νεαρός φοιτητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που μιλά με περηφάνια για την καταγωγή του από ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ την πλευρά της μητέρας του, μιλάει συνολικά 11 γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά, ρωσικά, ολλανδικά, αφρικανικά, γαλλικά, εβραϊκά, ιταλικά και καταλανικά.
Στο βίντεο του ΒΒC, που μάλιστα είναι το πιο δημοφιλές στη σελίδα του βρετανικού ενημερωτικού δικτύου, ο Alex μιλά για το σπάνιο ταλέντο του και εξηγεί το πως έμαθε τόσες γλώσσες:

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ????ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.........




Ντροπή !!! 

Δάσκαλε που δίδασκες...

Η κυρία της φωτογραφίας ονομάζεται Πηνελόπη Παπαϊωάννου, και πιθανόν τόσο το όνομα όσο και η φυσιογνωμία της να μην «σημαίνει» κάτι σε πολλούς από εμάς. Και γιατί, άλλωστε, να «σημαίνει».
Η κυρία Πηνελόπη Παπαϊωάννου τα τελευταία χρόνια «λέει» ότι είναι ...