ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Νεοσύλλεκτοι δεν έχουν χρήματα για να πάνε να καταταγούν!


http://www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/ELLINIKOS%20STRATOS/STRATIOTES/cache/fantarosloukaniko-630x472.jpg
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο ή υπερβολικό,αλλά σας βεβαιώνουμε ότι δεν είναι ούτε το ένα ,ούτε το άλλο. Νεοσύλλεκτοι που έχουν κληθεί να παρουσιαστούν αυτές τις ημέρες σε Κέντρα Εκπαίδευσης, είτε δηλώνουν αδυναμία να πληρώσουν τα έξοδα μετακίνησής τους προς αυτά, είτε οι οικογένειές τους δυσκολεύονται πολύ να τα καλύψουν.
Όπως σωστά υπανθυμίζει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ,σύμφωνα και με όσα αναγράφονται στο έγγραφο της κατάταξης ,όσοι απο τους νεοσύλλεκτους αδυνατούν να μετακινηθούν με δικά τους έξοδα μπορούν και πρέπει να απευθυνθούν στα κατά τόπους φρουραρχεία, που είναι υποχρεωμένα να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης.

Φοβούνται παγκόσμια κρίση


Μεταφέρει το γερμανικό χρυσό πίσω στη Γερμανία η Bundesbank
Με μια κίνηση που καταδεικνύει την σοβαρή ανησυχία της Γερμανίας για την εξέλιξη της παγκόσμιας οικονομίας και ειδικότερα του παγκόσμιου χρέους όπως αυτό διαμορφώνεται η γερμανική κεντρική τράπεζα Bundesbank σκοπεύει με συνοπτικές διαδικασίες να μεταφέρει όλο τον γερμανικό χρυσό που φυλάσσεται στο εξωτερικό πίσω στα γερμανικά θησαυροφυλάκια.Όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος σήμερα (Bild) τουλάχιστον 3.400 τόνοι χρυσού αξίας 150 δισ. € πρόκειται να μεταφερθούν πίσω στη Γερμανία από το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι όπου και φυλάσσεται.

20 σαφείς ενδείξεις για επικείμενη κατάρρευση της Ευρώπης. Προετοιμαστείτε…




Οι αριθμοί μιλούν για ένα φαινόμενο που τείνει να εξελιχθεί σε ένα κραχ χειρότερο από την κρίση του 1929-1930 και 7 από τις 20 αυτές ενδείξεις αφορούν στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Του Michael Snyder

The Economic Collapse Blog
14 Ιανουαρίου 2013
Aπόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Παναγιώτης Ηλιόπουλος VS Αχμέτ Χατζηοσμάν



«Πράκτορα των Τούρκων» χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγή Παναγιώτης Ηλιόπουλος, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

"Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν πρόσφατα επισκέφθηκε την Προύσα και φωτογραφήθηκε κάτω από έναν χάρτη της Ανεξάρτητης Θράκης. Ο κ.Βενιζέλος όχι απλά τον καλύπτει, αλλά μάθαμε ότι έγινε και μία σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ για το τι θα κάνει με την συγκεκριμένη τροπολογία, για το αν θα την ψηφίσουν τελικά, γιατί τους εκβιάζει αυτός ο πράκτορας των Τούρκων, που τον έχουμε εδώ μέσα και τον πληρώνουμε για Έλληνα βουλευτή", ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής, μιλώντας για την τροπολογία για τη δυνατότητα πρόσληψης από το ελληνικό δημόσιο ιμάμηδων για τη διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης που φέρνει το υπουργείο Παιδείας.

"Να διαγραφεί από τα πρακτικά" ο χαρακτηριστισμός αυτός, τον διέκοψε ο....

ΕΚΤΑKTΟ - Πριν λίγο η πολιτική τους δολοφόνησε ακόμα έναν από εμάς - 35χρονος πατέρας πήδηξε από τον 4ο όροφο στην Καλλιθέα


Ακόμα ένα θύμα προστέθηκε σήμερα το βράδυ στην εκατόμβη των νεκρών της πολιτικής τους.
Ένας 35χρονος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, πήδηξε πριν από λίγη ώρα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος 4ου ορόφου στο οποίο διέμενε στην Καλλιθέα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα της οδού Λασκαρίδου, λίγα μέτρα από την συμβολή με την οδό Φορνέζη.

Θεσπρωτία: Αλβανοί "έγδυσαν" εργοταξίο!

Οι δύο Αλβανοί, ηλικίας 26 και 28 ετών, συνελήφθησαν χθες για την κλοπή εξοπλισμού από μηχάνημα σε εργοτάξιο εταιρίας, στον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας.

Αρχικά, τα ξημερώματα οι αστυνομικοί του Τμήματος Λούρου εντόπισαν στην Επαρχιακή Οδό Λούρου – Κοτσανόπουλου, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, με επιβάτες τους δύο αλλοδαπούς.
Εκείνοι, μόλις κατάλαβαν ότι θα τους κάνουν αστυνομικό έλεγχο, προσπάθησαν να ξεφύγουν χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου, βρέθηκε μία αντλία υδραυλικού συστήματος και δύο

Η μεθοδευόμενη εξαφάνιση των φυσικών σπόρων

ΣΧΟΛΙΟ Α/Φ:ΚΡΥΨΤΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΣΠΟΡΟΥΣ .ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ! 
    Ήταν  απλά θέμα χρόνου οι ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων να βρεθούν στο στόχαστρο της επίθεσης, όπως αυτή εξαπολύεται με την μορφή του κλεισίματος της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού.

Η αλήθεια είναι ότι γενικά η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για τις φυσικές, ντόπιες ποικιλίες σπόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες με κάθε τρόπο επιχειρείται να εξαφανιστούν και να κυριαρχήσουν όχι απλά τα υβρίδια αλλά....

ΠΑΡΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ......ΚΟΡΟΙΔΑ!!!



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ .....


Κοιτάζω την χώρα μου, την άλλοτε περήφανη να έχει ξεπέσει και από αρχόντισσα τιμημένη και ξακουστή, σήμερα την βλέπω να ξεπέφτει σαν πόρνη και να κυλιέται στα βρωμερά σεντόνια του νεκροκρέβατού της, στο πορνείο της ζωής και στο απόκαμα της ιστορίας, όπου οι νταβάδες ορίζουν την αξία του καθενός και αποφασίζουν -κατά το πώς τους ίδιους συμφέρει- με ποιο βδέλυγμα θα κοιμηθεί η άλλοτε όμορφη κυρά, πόσες φορές θα φτύσει την ψυχή της για την βρωμιά που λούζεται η ίδια, για την ατιμία που περνάνε τα παιδιά της… ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα βρεθεί εκείνος που θά ‘χει το θάρρος να σταματήσει όλους όσους θέλουν επάνω της να βγάζουν την βρωμιά της ψυχής τους και τα ανείπωτα γούστα τους. Και ξέρει πως όταν οι νταβατζήδες θελήσουν, θα την πετάξουν σε έναν ανθρώπινο βόθρο για να ζήσει ντροπιασμένη…

Η ανευθυνότητα του πλήθους: Το πείραμα

"Η ανευθυνότητα του πλήθους". Το πείραμα των Ντάρλεϊ και Λατανέ.

"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα." -  Άλμπερτ Αϊνστάιν



Η ιστορία που ακολουθεί δεν είναι, δυστυχώς, φανταστική. Μοιάζει να βγήκε από ταινία τρόμου, ειδικά μόλις μαθαίνουμε ότι συνέβη μια Παρασκευή και 13. Συγκεκριμένα την Παρασκευή, 13 Μαρτίου του 1964.

Ήταν τρεις η ώρα το πρωί και η Κάθριν Τζενοβέζε γύριζε σπίτι από τη βραδινή της βάρδια. Έμενε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, σε μια πολυκατοικημένη αστική περιοχή.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ 166


166 Βουλευτές έκριναν την δουλεία 10.000.000 Ελλήνων ως "σωτηρία" του de facto καταργούμενου Ελληνικού Έθνους

"Εάλω η Ελλάς"


ΣΟΚ από Γιώργο Παπανδρέου: «Δεν είναι λάθος η παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας»!

«Καθώς κάνουμε τα επόμενα βήματα για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, πρέπει να δώσουμε «ιδιοκτησία» γι' αυτή τη διαδικασία στους λαούς. Πολιτικές που επιβάλλονται στους πολίτες χωρίς την ενεργή συγκατάθεσή του είναι καταδικασμένες να αποτύχουν», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε ομιλία του σε εκδήλωση του Berggruen Institute, στο Βερολίνο, σημεία από την οποία δημοσιεύονται σε άρθρο στην Huffington Post, με τον τίτλο «Η πολιτική του φόβου». Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Παπανδρέου υπερασπίστηκε την απόφαση που είχε λάβει για

ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ

1

Με αφορμή την πρόσφατη απαγόρευση Ελληνίδας να φωτογραφηθεί με την Ελληνική Σημαία στη Ακρόπολη και την ενημέρωσή μας ότι αυτό απαγορεύεται από σχετικό νόμο είπαμε να δούμε αν η απαγόρευση σταματά εκεί. Και όμως, μετα λύπης διαπιστώσαμε ότι υπάρχει απαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας και στις οικίες μας.

H ιστορία της λέξης "ζεϊμπέκικο"

Γράφει ο Γιώργος Δαμιανός
Ο σύγχρονος Έλληνας έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση το ζεϊμπέκικο χορό. Το θεωρεί ιδανικό χορό που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική λεβεντιά. Με καμάρι αναφέρεται στο ζεμπέκικο, στις ζεμπεκιες θεωρώντας τις αυτοσχέδιες κινήσεις αυτού του χορού ως μέσο λύτρωσης και επίδειξης ανδρισμού.

Τι σημαίνει όμως ζεϊμπέκικο και ποια ήταν η σχέση των ζεϊμπέκηδων με τον Ελληνισμό; Πολύ φοβάμαι ότι ακολουθώντας την ιστορία της λέξης θα στιγματίσουμε την ψευδαίσθηση περί

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την Μυρτώ! Η πραγματικότητα θα σας σοκάρει!!

Για ποιο λόγο μεταφέρθηκε από το «Υγεία» στον «Ευαγγελισμό»; Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγεία της; Ποιοι παίζουν με την 15χρονη με απώτερο στόχο το κέρδος; Σοκαριστική είναι η πραγματικότητα για την υγεία της 15χρονης Μυρτώς. Τα χαρμόσυνα «νέα», ότι δηλαδή... ανέκτησε τις αισθήσεις της και σιγά σιγά άρχισε να περπατάει, ανατράπηκαν μέσα σε λίγες μέρες. Η αλήθεια είναι σκληρή. Η Μαίρη Κοτρώτσου, μητέρα του άτυχου κοριτσιού που βιάστηκε και .... ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον Πακιστανό στην Πάρο, ξεσπάει στη «News»: «Δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα γράφτηκαν για την υγεία του παιδιού μου. Κάποιοι παίζουν με τον πόνο μας!»

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ; Ένα ΦΕΚ που χρειάζεται εξηγήσεις



Εμείς δεν θέλουμε να υποκύψουμε εύκολα στις σειρήνες της λαϊκίστικης δημοσιογραφίας, και για αυτό τον λόγο ρωτάμε γιατί το συγκεκριμμένο ΦΕΚυπογράφτηκε στο Βερολίνο.

ΟΣΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Αρκετά πια με την παράλογη ανεκτικότητα που έχει επιτρέψει σε κάθε λογής βλαμμένο ψευτοκουλτουριάρη και σε κάθε αποχτηνωμένο αλλοδαπό με "αλυτρωτικές" διαθέσεις να ασχημονεί ενάντι στη Χώρα μας, στα Σύμβολά μας και στους κατοίκους της! 

Αν δεν τους αρέσει η Ελλάδα, αν δεν συμφωνούν με τις επιθυμίες της συντριπτικής πελιοψηφίας των Ελλήνων, αν "ντρέπονται" που είναι Έλληνες, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ! 

Συλληψη Βουλευτων που θα ψηφισουν την ΠΝΠ (ΦΕΚ 240/2012)



Σχόλιο attikanea: ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΤΟΛΜΟΥΝ! ΟΙ... "ΕΛΛΗΝΕΣ";



'

Η.Π.Α, Ρωσία, Γερμανία και Ελλάδα



Οι Αμερικανοί λένε, μέχρι στιγμής, όχι στην ανακήρυξη της ΑΟΖ από την Ελλάδα, αφού εδώ και χρόνια «κυκλοφορεί» το σχέδιο της «συνεκμετάλλευσης» του Αιγαίου με τους «φίλους» μας.

Δεν ξέρει από υπολογιστές ο "επικεφαλής" του ΣΔΟΕ;


Επικεφαλής Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος: "Επειδή ωστόσο οι γνώσεις μου σχετικά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δεν είναι ιδιαιτέρως καλές, δεν ήθελα να διακινδυνεύσω κάποια ζημιά από τυχόν κακό χειρισμό μου" Τα παραπάνω αρκούν για να οδηγηθεί στην φυλακή ο Διώτης, αυτός που τον διόρισε και όσοι τον άφησαν στην θέση του!

"AΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ"! Απαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας στις οικίες!


Απαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας στις οικίες, φαίνεται ότι ενεργοεπιτείται βάσει μιας παλιάς διάταξης που είχε ψηφιστεί στον απόηχο της "αποκατάστασης της δημοκρατίας" το 1978.
Με αφορμή την πρόσφατη απαγόρευση Ελληνίδας να φωτογραφηθεί με την Ελληνική Σημαία στη Ακρόπολη και την ενημέρωσή μας ότι αυτό απαγορεύεται από σχετικό νόμο είπαμε να δούμε αν η απαγόρευση σταματά εκεί.