ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ούτε σφαίρα δεν έπεσε: Παραδόθηκαν όλοι οι Ουκρανοί Πεζοναύτες σε Perevalnoye και Feodosiya

Ποιο τελεσίγραφο και ποιες ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ή "συνοριοφύλακες"; Παραδόθηκαν πριν από λίγη ώρα οι κύριες εναπομείνασες φρουρές στην Κριμαία, οι οποίες αποτελούνται έτσι ή αλλιώς από ρωσόφωνους στρατιώτες (ορισμένοι δυτικο-ουκρανοί αξιωματικοί αρχικά αρνήθηκαν αλλά εν συνεχεία πείστηκαν) στις ρωσικές δυνάμεις καθώς και στις δυνάμεις της Vnevedomstvenaya Okhrana οι οποίοι πολιορκούσαν από την Παρασκευή το βράδυ τις εγκαταστάσεις του.

H ουκρανική 36η Ανεξάρτητη Ταξιαρχία Επακτίου Αμυνης που εδρεύει σε στρατόπεδο στο χωριό Perevalnoye κοντά την Συμφερόπολη,

Συγκλονιστικές εξελίξεις: Παραδόθηκε στην Ρωσία ο ουκρανικός Στόλος και αυτομόλησε ο Ουκρανός Α/ΓΕΝ!

O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (Α/ΓΕΝ) της Ουκρανίας, Ντενίς Μπερεζόφσκι, αυτομόλησε υπέρ της Δημοκρατίας της Κριμαίας, πριν λίγο και σε δηλώσεις του"Ορκίστηκε πίστη στο λαό της Κριμαίας", καλώντας τα στελέχη του ουκρανικού Ναυτικού"Να μην υπακούσουν στην παράνομη ηγεσία του Κιέβου".

Αλλάζοντας ταυτόχρονα και τα δεδομένα στην υπό πολιορκία βάση της 36η Ανεξάρτητης Ταξιαρχίας Επακτίου Αμυνης του ουκρανικού Ναυτικού στο χωριό Perevalnoye αφού είπε ότι "Δίνω εντολή υπακοής στην θέληση του λαού της Κριμαίας"!

Μόνο διακοπή των διαπραγματεύσεων με Ρωσία για βίζα η... αντίδραση της ΕΕ!


Ευτυχώς για τις ελληνικές ΕΔ, οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν απλά να αναστείλουν τις συνομιλίες με τη Ρωσία για το θέμα της βίζας εξαιτίας της επέμβασής της στην Κριμαία, αναφέρει το προσχέδιο της ανακοίνωσης που θα εκδοθεί αργότερα σήμερα, έπειτα από το έκτακτο Συμβούλιο υπουργών που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Στη φάση αυτή δεν γίνεται ξανά λόγος για εμπάργκο όπλων στην ευρασιατική υπερδύναμη, κάτι που θα διέλυε τις ελληνικές ένοπλες δυναμεις, ειδικά στο τομέα της αεράμυνας.

Πέθανε από την πείνα, ετών 16, στην Πλατεία Αμερικής!



Παρασκευή 22.11.2013. Πλατεία Αμερικής, παράδρομος Σκαλιστήρη, φούρνος γειτονιάς: ενα παληκάρι 16 χρονών (όπως αποδείχθηκε αργότερα) μπαίνει μέσα και ευγενικά ζητάει από τον φούρναρη κάτι να φάει γιατί έχει μέρες. Ο φούρναρης σπεύδει να του δώσει τις δύο τελευταίες τυρόπιτες. Το παιδί κάθεται στο κατώφλι και με βουλιμία τρώει και τις δύο. Δευτερόλεπτα μετά...

Το χαρτονόμισμα των 500 ουκρανικών γρίβνα

Πάντα πίσω απ' όλα.... ο ίδιος εφιάλτης...ο παντόπτης οφθαλμός...

Πόπη Σουφλή




Το νόμισμα της Ουκρανίας είναι η Hryvnia (γρίβνα).
Αυτό είναι το πίσω μέρος από το χαρτονόμισμα των 500 hryvnia.
Ούπς..

Οι Πακιστανοί το έχουν σύστημα ,τσάκισε το κεφάλι 46χρονης χτυπώντας την στο έδαφος !

Τελικά αυτό πρέπει να το έχουν σύστημα τα Πακιστανά …Δεν εξηγείται αλλιώς όταν Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 46χρονη Ρεθυμνιώτισα ,χτυπώντας την ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος ..Ευτυχώς που η κυρία αντέδρασε ,για φανταστείτε όλοι εσείς να ήταν στην ηλικά της Μυρτώς ,θα έιχαμε και άλλο θύμα απο τα εισαγωγή «αδερφών μεταναστών» σύμφωνα με την βουλευτίνα του Σύριζα μια» ακούρευτη «Παραλίγο θύμα βιασμού να πέσει μια 46χρονη στο Ρέθυμνο, η οποία επέστρεφε πεζή στην οικία της, όταν ένας 30χρονος Πακιστανός κάνοντας χρήση σωματικής βίας, την οδήγησε σε ερημικό, σκοτεινό σημείο και προσπάθησε να τη βιάσει.

Στη συνέχεια προκειμένου να κάμψει την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε η παθούσα, αποπειράθηκε να την πνίξει,

«Ρωσο-Ουκρανική σύρραξη σημαίνει αναπόφευκτα… Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο».

«Μία Ρωσο-Ουκρανική σύρραξη θα μετατραπεί αναπόφευκτα σε Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» είπε στο πρόγραμμα «Shuster Live» ο πρώτος Πρόεδρος της Ουκρανίας μετά την πτώση του ανατολικού μπλοκ, Λεονίντ Κραβτσούκ. Για να συμπληρώσει ο πρώην Πρόεδρος ότι «Η Ουκρανία σήμερα προστατεύει με τη στάση της όλο τον κόσμο» σύμφωνα με το ουκρανικό πρακτορείο Ιντερφάξ. «Όλοι σήμερα,

Έλεος..300 νέα μέτρα θέλει η τρόικα ..την ώρα που οι μισοί Έλληνες είναι άνεργοι και οι άλλοι μισοί ζουν με δυσκολία!!!


Μετά από μια μαραθώνια συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής της τρόικας, παρουσία και των υπουργών Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κυβερνητικό στέλεχος τόνιζε με σημασία ότι έχει μεν επιτευχθεί πρόοδος, αλλά «πλέον βρισκόμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να ληφθεί η μία ή η άλλη πολιτική απόφαση» για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων έως το Eurogroup.

Aυτονομία της Κριμαίας με την ορκομωσία Ανωτάτων Στρατιωτικών

Αρχηγός της συνοριοφυλακής της Κριμαίας Victor Melnichenko
 Ο Αρχηγός της συνοριοφυλακής της Κριμαίας Victor Melnichenko ορκίζεται!
Ομάδα από υψηλόβαθμους Στρατιωτικούς του πρώην Ουκρανικού Στρατού και της  Αστυνομίας  στην Κριμαία ορκίστηκαν πίστη στηνΑυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας, παρουσία του Πρωθυπουργού της Κριμαιας !

Αυτοκτονικές τάσεις: ‘Τρελό’ ανακοινωθέν G7 για Ουκρανία…

Η εκτός πραγματικότητας αντιμετώπιση της κατάστασης ασφαλείας στην Ουκρανία συνεχίζεται. Οι εφτά – δηλαδή πλην Ρωσίας – χώρες του G8, εξέδωσαν ανακοίνωση, βάσει της οποίας αποχωρούν… μέχρι νεοτέρας από τη συγκεκριμένη ομάδα χωρών, μια ανακοίνωση που υπογράφουν και οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, Χέρμαν βαν Ρομπέι για το Συμβούλιο της ΕΕ και Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο για την Επιτροπή.

Οργή Μόσχας για Αθήνα: "Μαύρος κύκνος" ο Ε.Βενιζέλος για την χώρα


Σαφή προειδοποίηση για κατάργηση της μείωσης της έκπτωσης κατά 15% στην τιμή του φυσικού αερίου, απηύθυνε η Ρωσία στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα των δηλώσεων Βενιζέλου εναντίον της Μόσχας στην ουκρανική κρίση, αλλά και της κατάστασης που έχει εξελιχθεί με την ουκρανική ναυαρχίδα στην Σούδα...

Ρωσική επικοινωνιακή καταιγίδα στην Κριμαία - Δείτε τις φωτογραφίες των πολιτών

Επικοινωνιακή ''επίθεση'' με φωτογραφίες από πόλεις της Κριμαίας με πολίτες σε αρμονική συνύπαρξη με τις ''δυνάμεις αυτοάμυνας'' . Τις φωτογραφίες προώθησε το ρωσικό πρακτορείο RΙΑ Novosti και τις προβάλει και το επίσημο πρακτορείο ''Ρωσία Σήμερα'' με τίτλο :Τσάι , σάντουιτς , μουσική, φωτογραφίες με τις δυνάμεις αυτοάμυνας  σηματοδοτεί μια ειρηνική Κυριακή στην Συμφερόπολη.

Επικίνδυνος για την εθνική μας ασφάλεια o E.Bενιζέλος: Κάνει δηλώσεις κατά Ρωσίας από την Ουκρανία!


Εκτός τόπου και χρόνου ο υπουργός Εξωτερικών, Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος αγνοεί εντελώς το γεγονός της ανακήρυξης ανεξαρτησίας της περιοχής της Κριμαίας και του κυρίαρχου λαϊκού αιτήματος της υπόλοιπης νοτιοανατολικής Ουκρανίας που από χθες καλεί σε επέμβαση την 
ομογενή και ομόδοξη Ρωσία.

Η αγιορείτικη προφητεία που τρέμει ο Γιανουκόβιτς

Μια αγιορείτικη προφητεία κυνηγάει τα τελευταία χρόνια τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς και έχει χρησιμοποιηθεί από τους πολιτικούς του αντιπάλους, προκειμένου να τον πλήξουν.

Λαβροφ: Τα δυτικά ΜΜΕ κρύβουν την αλήθεια ... Το Ναυτικό των ΗΠΑ στέλνει πλοία στην Ουκρανία.


"Κοιτάξτε πως δείχνουν τα δυτικά ΜΜΕ, σκηνές από την Ουκρανία. Στην πραγματικότητα κρύβεται τεράστιος αριθμός ...
γεγονότων από ό,τι συμβαίνει στην χωρα", δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, 
Σεργκέι Λαβρόφ .