ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Έρχονται αλλαγές στη φορολογία των αγροτών


Αλλαγές στον τρόπο φορολόγησης των αγροτών αναμένονται στο φορολογικό νομοσχέδιο τη στιγμή που εντείνονται οι συζητήσεις μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Οικονομικού Επιτελείου της Κυβέρνησης.
Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να εξαιρεθούν οι μικροκαλλιεργητές από την υποχρεωτική τήρηση λογιστικών βιβλίων, καθώς κάτι αντίστοιχο «μπορεί να οδηγήσει σε στρεβλώσεις ή αδικίες» ενώ εξετάζεται η περίπτωση ο φόρος να επιβληθεί ανά αγροτεμάχιο.
Κατά τη δεύτερη περίπτωση,

Αὐτοὶ ἐνδέχεται νὰ ἔχουν τὴν τιμὴ νὰ δώσουν τὶς πρῶτες μάχες μὲ τὸν ἐχθρό!
Αὐτὰ τὰ παιδιὰ φρουροῦν τὴ νῆσο Ρῶ!
Ἐδῶ  κρατιοῦνται οἱ "θερμοπύλες" τῆς Ἑλλάδος, πλαϊ στὸν τάφο τῆς θρυλικῆς Δέσποινας Ἀχλαδιώτη, τῆς κυρᾶς τῆς Ρῶ! Ἐδῶ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ὁ Ἀρχηγὸς ΓΕΣ Ἀντ/γος Κωνσταντῖνος Γκίνης, ποὺ ἐπισκέφθηκε τὰ κρίσιμα Φυλάκια τῶν ἐσχατιῶν τῆς Ἑλλάδας, σὲ Ρῶ, Μεγίστη καὶ Στρογγυλή, ποὺ ἐνδέχεται νὰ ἔχουν τὴν τιμὴ νὰ δώσουν τὴν πρώτη φωτιὰ στὸν ἐχθρό!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΣΤΗΝ WALL STREET JOURNAL: "Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ"...!!!

«Οι Έλληνες ψάχνουν δύναμη μέσω ενός μοναχού που προβλέπει γεγονότα» αναφέρει η Wall Street Journal σε μια εκτενή της αναφορά για τον Γέροντα Παΐσιο, που δημοσιεύεται... στην ιστοσελίδα της.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο μοναχός που έφυγε από τη ζωή το 1994 είχε προβλέψει την κοινωνικοπολιτική αναταραχή των ημερών μας, κάνοντας λόγο για «μεγάλη αναστάτωση, σύγχυση, πείνα και πολιτική αστάθεια». 

Συνάντηση του Τούρκου Υπουργού ενέργειας με τον Ρώσο ομόλογο του για το τουρκικό πυρηνικό εργοστάσιο


Η Τουρκία και η Ρωσία οι οποίες εκπονούν πολλά κοινά σχέδια στον ενεργειακό τομέα ετοιμάζονται να συνεργαστούν και στο θέμα της κατασκευής πυρηνικού σταθμού αναφέρει το trt.
«Σηκώσαμε τα μανίκια για την υλοποίηση του σχεδίου πυρηνικού σταθμού, το οποίο θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας» είπε ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Taner Yıldız.

Τσιπάκι RFID κρυμμένο στη σόλα παπουτσιών από ελληνικό κατάστημα; ~ Αφύπνιση Συνείδησης

Τσιπάκι RFID κρυμμένο στη σόλα παπουτσιών από ελληνικό κατάστημα; ~ Αφύπνιση Συνείδησης

ICH BIN EIN BERLINER για την Πορτογαλία με υπότιτλους.


ΜΕ 10.000.000 ΜΑΛΑΚΕΣ ... ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ


Γιάννη Στουρνάρα αν θέλεις μπορείς να μας πεις με πια κριτήρια έγινε η επιλογή της Deutsche Bank καιMorgan Stanley για να διαχειριστούν την επαναγορά ομολόγων;

Με απευθείας ανάθεση Γιάννη μου;

Μπράβο !

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.

Πόσα θα τσεπώσουν Γιάννη μου οι μάγκες;

Απαλλάσσουν από την εισφορά για την ΕΡΤ τις εκκλησίες και τους τάφους


Απαλλάσσουν από την εισφορά για την ΕΡΤ τις εκκλησίες και τους τάφους
Εκκλησίες και χώροι λατρείας κάθε θρησκείας, τάφοι και μετρητές με μηνιαία κατανάλωση χαμηλότερη από 20 κιλοβατώρες απαλλάσσονται από το τέλος ΕΡΤ στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού, σύμφωνα με νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που τέθηκε σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.
Με άλλη διάταξη του ίδιου νομοσχεδίου καθίσταται υποχρεωτική η εγκατάσταση δικτύου αερίων καυσίμων (φυσικού αερίου) σε περιοχές όπου σχεδιάζεται η ανάπτυξη νέων δικτύων διανομής. Οι περιοχές αυτές θα προσδιορισθούν με Κοινή Υπουργική Απόφαση και η υποχρέωση αυτή ισχύει για οικοδομές που προορίζονται για χρήση κατοικίας, προσωρινής διαμονής, συνάθροισης κοινού, εκπαίδευσης, υγείας και κοινωνικής πρόνοιας, γραφείων, εμπορική και επαγγελματική χρήση οποιασδήποτε μορφής, για στέγαση Υπηρεσιών του Δημοσίου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, καθώς και για βιομηχανική ή βιοτεχνική χρήση.

ΣΟΚ: Ανάπηροι κατέθεσαν τα τεχνητά τους μέλη στον Άγνωστο Στρατιώτη (βίντεο)


ΣΟΚ: Ανάπηροι κατέθεσαν τα τεχνητά τους μέλη στον Άγνωστο Στρατιώτη (βίντεο)
Απλά ντροπή για τις κοινωνικές ομάδες αυτής της χώρας που χρειάζονται τη βοήθεια μιας πολιτείας που απουσιάζει και το μόνο που γνωρίζει είναι το πως θα εισπράξει φόρους από τους ίδιους και τους ίδιους.

Πριν από λίγο, ανάπηροι κατέθεσαν τα τεχνητά τους μέλη στον Αγνωστο Στρατιώτη διαμαρτυρόμενοι ”για τις απάνθρωπες περικοπές των δικαιωματικων παροχών των αναπήρων που πραγματοποιεί η τρόικα και η τρικομματική κυβέρνηση με τη συναίνεση/συνέργεια των θεσμικών εκπροσώπων του αναπηρικού κινήματος”, όπως λένε χαρακτηριστικά οι ακτιβιστές με Αναπηρία της “Κίνησης Χειραφέτησης ΑμεΑ: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ”, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κάνουν δημοσκόπηση για ...ανεξάρτητη Ικαρία!

Το National Geographic «αποθεώνει» τη Θεσσαλονίκη

Το National Geographic «αποθεώνει» τη Θεσσαλονίκη
Στους 20 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς, που πρέπει να επισκεφθεί κανείς εντός του 2013, συγκαταλέγει τη Θεσσαλονίκη το National Geographic.

«Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης παραμένει ένα από τα τελευταία αστικά παραλιακά μέτωπα στη νότια
Ευρώπη που δεν έχει εγκλωβιστεί από κάποια γιγάντια μαρίνα. Αντιθέτως, τα ξύλινα καΐκια εξακολουθούν να αρμενίζουν στον ήσυχο κόλπο ενώ μονοπάτια ιχνογραφούν το ελικοειδές παραλιακό μέτωπο στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, περίπου 320 μίλια βόρεια- κι έναν κόσμο μακρύτερα από τη χαοτική Αθήνα» αναφέρει χαρακτηριστικά το National Geographic σκιαγραφώντας το τοπίο στο λιμάνι της «Νύφης του Θερμαϊκού».

Το άρθρο συνεχίζει με αναφορές στις........

"ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ" Αποχώρησε ο ρωσικός Στόλος από την Α.Μεσόγειο - Όλα τα πλοία ΒΑ της Αμοργού, τώρα


Mε μία κίνηση που μπορεί να σημαίνει πολλά, η Ρωσία απέσυρε ολόκληρη την μικτή Μοίρα πολεμικών και αποβατικών από την Α.Μεσόγειο και αυτή την στιγμή και τα έξι πλοία του ρωσικού Ναυτικού πλέουν ανατολικά της Αμοργού και βόρεια της Αστυπάλαιας, σε μια νηοπομπή από αυτές που σπάνια βλέπουμε πλέον στο Αιγαίο.
Όπως χθες αποκάλυψε το defencenet.gr το μεγαλύτερο καταδρομικό του κόσμου το "Moskva" εκτοπίσματος 12.500 τόνων, το αντιτορπιλικό "Smetliviy" (κλάσης Kashin-στην φωτογραφία που βλέπουμε), και το πετρελαιοφόρο Ivn Bubnov ήδη είχαν συγκλίνει βόρεια της Καρπάθου, αλλά είχαν αφήσει πίσω του τα άλλα τρία σκάφη το αποβατικό SARATOV (Νο 150), το δεύτερο αρματαγωγό"Novocherkassk" και το θαλάσσιο ρυμουλκό MB-304

Αργά αλλά σταθερά ο Γιάννος Παπαντωνίου πλησιάζει στον... Κορυδαλλό.


Βρήκαν 2 εκατ. δολάρια αδήλωτα σε λογαριασμό της συζύγου του Γιάννου

Και η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου είχε “ξεχάσει” να δηλωσει κοντά 2 εκατ. δολάρια που είχε καταθέσει σε υποκαταστήματα της HSBC στη Γενεύη.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ...


Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει η προτομή του Κώστα Ηλιάκη βρέθηκε πριν λίγη ώρα πεταμένη από αγνώστους στην Εθνική Οδό Χανίων Ρεθύμνου. 
Σοκ και δέος το νέο φορολογικό..Θα υπάρξουν κι άλλες αυτοκτονίες(!)


Σοκ και δέος προκαλούν οι νέοι συντελεστές φορολόγησης που διέρρευσε το υπουργείο Οικονομικών και οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά του νέου φορολογικού νόμου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η πολιτική ηγεσία αναζητώντας και το τελευταίο "ζωντανό" χρήμα στην αγορά επιτίθεται λυσαλέα στη μεσαία τάξη και τις οικογένειες, φορολογώντας με 45% τα εισοδήματα από τις €26,000. Με αυτό τον τρόπο βάζει εκ νέου στο στόχαστρο το τελευταίο προπύργιο της κοινωνικής συνοχής και της κατανάλωσης και οδηγεί στην απελπισία με άγνωστες συνέπειες οικογένειες, μισθωτούς και μικροεπιχειρηματίες.

Από την απόγνωση στην αηδία!Αποκλειστική ειδικότητα, αν όχι συνειδητή και προγραμματισμένη επιδίωξη του πρωθυπουργού του…σωλήνα, που περιτριγυρίζεται από έναν εσμό ομοίων του, οι οποίοι κατευθύνουν τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, φανερούς και αθέατους, είναι να κάνει το δημόσιο βίο βορβορώδη.


Και μέσα σ’ ένα τέτοιο βόρβορο να πνίγεται κάθε τίμια φωνή. Μέσα σ’ ένα τέτοιο νέφος ηθικής ασφυξίας και κυνικής αναίδειας ο καλός να ταυτίζεται με το φαύλο και ο φιλαλήθης με τον παθολογικό ψεύτη. Κι έτσι ο λαός εθίζεται στις δύσοσμες αναθυμιάσεις των ψευδολογιών, οι αντιδράσεις του για τα πολιτικά ανομήματα αφλογιστούν και δέχεται αγγόγυστα τις κατάπτυστες πολιτικές πρακτικές και τις ασυνάρτητες ενίοτε δηλώσεις, που προκαλούν την νοημοσύνη κάθε εχέφρονα και εν πολλοίς ταλαιπωρημένου πολίτη.

Άκου Ελληνάκο ΙΙΙ: Μπορούμε να νικήσουμε επειδή είμαστε 10 εκατομμύρια απέναντι σε 10 λαμόγια
Επιτέλους χαρμόσυνα νέα Ελληνάκο. Η κρίση για την Ελλάδα τελειώνει. Σύντομα θα είναι παρελθόν. Όπου νά'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες και θα αρχίσουν τα γλέντια.

Ξέρεις γιατί Ελληνάκο; Γιατί η κρίση είναι για τους ζωντανούς. Η χώρα σου σε λίγο πεθαίνει. Θα περάσει στην αιωνιότητα. Έζησε σχεδόν 200 χρόνια.

Τα τελευταία 4 χρόνια χτυπιέται ανελέητα και πρακτικά έχει ήδη ψοφήσει. Τα περισσότερα τραύματά της είναι εσωτερικά Ελληνάκο και γι'αυτό δε θα τη βγάλει καθαρή.

Η δικαιοσύνη των Αγανακτισμένων


Μέχρι τον 19ο αιώνα οι δημόσιες εκτελέσεις ήταν το δημοφιλέστερο θέαμα. Στο Tyburn του Λονδίνου χιλιάδες θεατές συνωστίζονταν ώρες πριν από την εκτέλεση, ενώ οι αριστοκράτες νοίκιαζαν δωμάτια πάνω και γύρω από την πλατεία για να μπορούν με τους φίλους τους να παρακολουθήσουν το θέαμα. Στην Ελλάδα, μετά την Τουρκοκρατία, οι δημόσιες εκτελέσεις ήταν τόσο κακά διοργανωμένες όσο και οτιδήποτε άλλο στη δημόσια ζωή. Ο Κυριάκος Σιμόπουλος στο «Βασανιστήρια και εξουσία» αναφέρεται τόσο στον απαγχονισμό δύο κλεφτών στην ελληνική επαρχία, που τους ταλαιπωρούσαν περισσότερο από το να τους εκτελούν, και στη λαιμητόμο των πρώτων μετεπαναστατικών χρόνων, η οποία είχε εισαχθεί από τη Γαλλία και λυνόταν και μεταφερόταν στους τόπους όπου γίνονταν οι εκτελέσεις.

ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ΜΟSKVA Βόρεια της Καρπάθου ενώθηκε ο ρωσικός στολίσκος - Έμειναν πίσω τα αποβατικά


Στο νότιο Αιγαίο, βόρεια της Καρπάθου και νοτιοδυτικά της Ρόδου ενώθηκαν πριν λίγο τα τρία σκάφη του ρωσικού Ναυτικού που μέχρι πριν από δύο ημερες περιπολούσαν στην Α.Μεσόγειο.
Το καταδρομικό Moskva εκτοπίσματος 12.500 τ., το αντιτορπιλικό Smetliviy και το πετρελαιοφόρο Ivan Bubnov, ενώθηκαν στην περιοχή τα ξημερώματα, αφού το Moskva είχε φτάσει πριν από 24 ώρες στην περιοχή της Καρπάθου. Το αντιτορπιλικό Smetliviyέκανε τον γύρο της Κρήτης και έφτασε στην περιοχή από τα δυτικά, προφανώς για να δώσει χρόνο στo Bubnov να φτάσει από την Α.Μεσόγειο, που βρισκόταν στην ακτές της Γάζας.

Περιπολικό ξέμεινε από βενζίνη!


Ήρθε περίπου σαράντα χιλιόμετρα για να προμηθευτεί καύσιμα και άμεσα θα έπρεπε να...

επιστρέψει, όμως μόλις έφθασε στο? τσακ για να βάλει βενζίνη, τον ενημέρωσαν πως μόλις η «κάνουλα» είχε στερέψει και δεν είχε άλλο. Το ζήτημα όμως είναι πως δεν είχε βενζίνη ούτε για να επιστρέψει εκεί από όπου είχε ξεκινήσει.

Πραγματικά τραγελαφικές πλέον είναι οι καταστάσεις που καταγράφονται λόγω της οικονομικής κρίσης στην ΕΛ.ΑΣ., όσον αφορά κυρίως την προμήθεια καυσίμων. Εξαιτίας των μεγάλων οφειλών του κράτους προς τους.......

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ... ΕΝΤΑΣΗ ΒΛΕΠΕΙ Η ΦΙΓΚΑΡΟ ΤΟ 2013 ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΙΣΑ ΣΤΙΣ "ΠΥΛΕΣ" ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ...!!!

Τίρανα.

«Στην επέτειο των 100 ετών από την ανεξαρτησία της Αλβανίας, ο πρωθυπουργός της χώρας, Σαλί Μπερίσα ξεδίπλωσε την εθνική σημαία όχι μόνο στην Αλβανία, αλλά στο Κοσσυφοπέδιο και τα Σκόπια.


Ο 68χρονος επικεφαλής της αλβανικής κυβέρνησης τόλμησε να σπάσει τα ταμπού και να μιλήσει για ενότητα των Αλβανών», γράφει χαρακτηριστικά η γαλλική εφημερίδα ‘Le Figaro’.

ΥΠΟΙΚ: Φόρος 45% για εισοδήματα άνω των 26.000 ευρώ

Ο Γιάννης Στουρνάρας
Φορολόγηση εισοδημάτων μισθωτών και συνταξιούχων, με 3 συντελεστές από 21% έως και 45%, επεξεργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Οικονομικών.

Τα εισοδήματα από 18 έως 25 χιλιάδες ευρώ, θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 21%.

Με 26% θα φορολογούνται εισοδήματα από 18.0001 έως 26.000 ευρώ, και με 45% εισοδήματα άνω των 26.000 ευρώ ενώ το αρχικό σενάριο προέβλεπε τον συγκεκριμένο συντελεστή για εισοδήματα άνω των 48.000 ευρώ.

Καταργείται το αφορολογήτο των 5.000 ευρώ, και αντικαθίσταται με........

Ο Πατακός στο βίντεο μας λέει πως σταματά η διαφορά και η κλοπή

Εμείς όμως οι Έλληνες, είμαστε όλοι υπέρ της κλοπής και της διαφθοράς, γι αυτό και....
ψηφίζουμε συνεχώς κλέφτες πολιτικούς.
Τελικά τίποτα δεν γίνεται τυχαία.
Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθουμε πως πρέπει να λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός.
Βέβαια, στην μέρες μας ο κρατικός μηχανισμός, δεν έχει συμφέρον να σταματήσει η κλοπή, γιατί από αυτό τρέφετε και αυτός.


πηγη

Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες


Οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να επιδεινωθούν τις επόμενες ημέρες (ειδικά στις βόρειες και ορεινές περιοχές της χώρας) και η ΕΛΠΑ δίνει μερικές πρακτικές συμβουλές στους οδηγούς, ενόψει της κακοκαιρίας.


Στην προσπάθεια για ασφαλή και απρόσκοπτη μετακίνηση των οδηγών στις δύσκολες συνθήκες κακοκαιρίας, η ΕΛΠΑ εφιστά την προσοχή των οδηγών στα εξής: 

1. Ελαστικά: Απαραίτητη η σωστή κατάστασή τους (πέλμα μεγαλύτερο από τα 1,6 χιλ που ορίζει ο ΚΟΚ) με τις πιέσεις που συνιστά ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου. Αν κινούμαστε διαρκώς σε περιοχές με κακοκαιρία ή χιόνια, επιλέγουμε για το...

Σοκαριστική επιστολή μαθητή της Ναυπακτίας


Μαθητής σοκάρει την κοινωνία της Ναυπάκτου με την ανώνυμη επιστολή που απέστειλε στην εφημερίδα Ναυπακτία.

«Σήμερα, συγκεκριμένα, είχα 6 ώρες μάθημα στο σχολείο και μόλις σχόλασα στις 7 παρά 10, βγαίνοντας από το σχολείο στην κάτω πόρτα προς την Ψανή, είδα δύο νεαρούς να περιμένουν ανυπόμονα κρατώντας μια μπλε σακούλα στα χέρια τους.

Δεν έδωσα και πολύ μεγάλη σημασία. Προχώρησα με ένα φίλο μου για να πάρουμε πίτες που έχει ένα σουβλατζίδικο εκεί δίπλα. Γυρίζοντας πίσω στο ίδιο μέρος και στο σημείο που υπάρχουν οι κούνιες συγκεκριμένα, είδαμε τους νεαρούς.....

Ο δήμαρχος Αθηναίων μοιράζει... αβέρτα ιθαγένειες!


Όσοι αλλοδαποί προσέλθετε! Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης εκμεταλλευόμενος το ότι δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί η απόφαση του δικαστηρίου για την απόδοση ιθαγένειας αποφάσισε να συνεχίσει να μοιράζει ιθαγένειες παρά τις αντίθετες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών περί αναστολής παροχής ιθαγένειας.

Έβγαλε μάλιστα ανακοίνωση που λίγο πολύ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως κάλεσμα να προλάβουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους όσο το δυνατόν περισσότεροι… μέχρι την δημοσίευση της απόφασης του δικαστηρίου… 

Η Ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων έχει ως εξής: 

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, ο δήμος Αθηναίων θα εξακολουθήσει να εφαρμόζει κανονικά τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου περί παροχής ιθαγένειας. Τυχόν δικαστική απόφαση που χαρακτηρίζει τις εν λόγω διατάξεις ως αντισυνταγματικές δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, παρά μόνον αφού δημοσιευτεί. Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν οι οδηγίες που περιέχονται στο έγγραφο που απέστειλε στους δήμους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, στο οποίο οι δήμοι εντέλλονται να μην εφαρμόζουν τις ισχύουσες περί απονομής ιθαγένειας διατάξεις μέχρι τη δημοσιοποίηση της σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας, είναι ο σεβασμός στις αποφάσεις των δικαστηρίων, αφού όμως αυτές δημοσιευτούν κανονικά.Και στην μουσική πρωτοπόροι οι Έλληνες;


«Η μουσική κινεί τήν ψυχήν, πλάττει το ἦθος, πάσας τάς ἀρετὰς προάγει…» Δάμων
Η μουσική κατείχε σημαντικό ρόλο στην ζωή των αρχαίων Ελλήνων, καθώς δεν αφορούσε μόνο την διασκέδασή τους, αλλά και την παιδεία, την μόρφωση, την γλώσσα, την υγεία και την επαφή τους με το θείο.«…σεμνὴ κατὰ πάντα ἡ μουσικὴ θεῶν εὐρημα οὖσα..»(Πλουτάρχου Ηθικά XIV, 384) Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα νέα παιδιά διδάσκονταν ως τα 11 τους χρόνια μόνο Όμηρο, γυμναστική και μουσική. Μάθαιναν και τραγουδούσαν ολόκληρους ύμνους και παιάνες. Άλλωστε όπως αναφέρει ο Στράβων «καὶ τοὺς παίδας, αἱ τῶν Ἑλλήνων πόλεις, πρώτιστα καὶ μάλιστα διᾶ τῆς μουσικῆς παιδεύουσιν…»

Η ελληνική γλώσσα, ακόμη, και ειδικότερα τα γράμματα του αλφαβήτου, αποτελούσαν και μουσικολογικά σημεία, νότες δηλαδή. Εξ’ ου και η αριθμητική ταύτιση των ελληνικών φωνηέντων με τις νότες. (α,ε,η,υ,ι,ο,ω\7\ = ντο,ρε,μι,φα,σολ,λα,σι\7\).

Σεισμός...!! Οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ έβγαλαν και βίντεο ενάντια στον ρατσισμό, τον ναζισμό και τη Χούντα...!!! Η απάντηση των εθνικιστών....

Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ...!!!

Εν όψει της αυριανής συνέντευξης Τύπου με θέμα την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ κατά της ρατσιστικής, κοινωνικής, ξενοφοβικής βίας και του νεοναζισμού, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ανάρτησαν το παρακάτω βίντεο στο You Tube. (το είδαμε στο enikos.gr)

Δυστυχώς γι'αυτούς, οι Εθνικιστές έχουμε περισσότερα επιχειρήματα βάσει των οποίων θα πρέπει όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι προδότες να τεθούν εκτός νόμου, ακόμα καλύτερα εκτός πλανήτη...