ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Στα σχολικά κυλικεία απαγορεύτηκαν τα τρόφιμα που περιέχουν χοιρινό κρέας ... Το κάνουν για τους μουσουλμάνους η για λόγους υγείας όπως αφήνουν να εννοηθεί στο ΦΕΚ

Έλληνες ξυπνήστε...

Υπάρχει σχέδιο εξάλειψης σε κάθε τι που θυμίζει πατρίδα και θρησκεία σε αυτό τον τόπο.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σας είπε μέχρι τώρα πως μέχρι και στα σχολεία απαγόρευσαν το χοιρινό ζαμπόν για 
να ΜΗΝ προκαλούνται οι μουσουλμάνοι που κατέκλυσαν την χώρα μας και τα παιδιά τους να μην τρώνε τροφές με χοιρινό ζαμπόν στα σχολεία μας.

Επιτρέπεται μόνο το ζαμπόν γαλοπούλας όπως μπορείτε και μόνοι σας να διαπιστώσετε στο ΦΕΚ παρακάτω...
Φυσικά δεν επιτρέπεται ούτε η λουκανικόπιτα.

Η επίσημη δικαιολογία γιατί τοστ με γαλοπούλα κι όχι με χοιρινό ζαμπόν είναι ότι...

Επιτρεπονται μονο τα τροφιμα που συμβάλουν σε μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή....

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΒΟΜΒΑ: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» - ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

« Έχετε θάρρος που μιλάτε έτσι, λέτε την αλήθεια κι όποιος λέει την αλήθεια το πληρώνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, εάν σας αφήσουν να συνεχίσετε»

 

ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ;

Ποιά είναι τα πραγματικά αφεντικά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ;



ΟΙ  ΚΡΥΦΟΙ   ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Ο  Οκταβιανός    Αύγουστος    συνήθιζε   να  λέει   "Δες  ποιός  ωφελείται    απο  την  κατάσταση   και  έχεις  βρεί   τον  κρυφό  υποκινητή !"  .

Ο Γεώργιος Καστριώτης ή Σκεντέρμπεης απαντά στον Μπερίσα

Νέστορας Νικηφορίδης  
Ὡς ἀπάντηση στίς πρόσφατες καί στίς ἐν γένει ἐθνικιστικές δηλώσεις τοῦ Σαλί Μπερίσα καί στούς μεγαλοϊδεατισμούς ὁρισμένων ἀλβανῶν σέ βάρος τῆς Ἑλλάδας, ἀντηχεῖ μέσα ἀπό τούς αἰῶνες, ὁ λόγος πού ἐξεφώνησε ὁ ἴδιος ὁ ἐθνικός ἥρωας τῶν (Σκ)Ἠπειρωτῶν-Ἀλβανῶν ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ ἤ "ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΗΣ", Ἕλληνας ἐκ Καστοριᾶς καί ἡγεμών τῆς Ἠπείρου.

Ἐκφράζεται λοιπόν ὁ Γεώργιος "Σκεντέρμπεης"  ἑλληνικά πρός τόν πάπα. Μιλάει ὡς Ἕλληνας-Ρωμηός καί ὡς χριστιανός ὀρθόδοξος, ὅπως ἄλλωστε εἶναι καί ὅλοι τότε οἱ Ἠπειρῶτες του, Ἕλληνες καί Ἀλβανοί, μέ τήν σημερινή ὁρολογία:

O μισθός του Π. Καψή αγγίζει τα 451.250 ευρώ !



Το ΦΕΚ διορισμού του Παντελή Καψή στη θέση του υφυπουργού για τη νέα Δημόσια Τηλεόραση δημοσιοποιούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με τις ετήσιες αποδοχές του.

Αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους ertsocial:

Η.Π.Α: Όπλα με τεχνολογία RFID οδηγούν στον απόλυτο έλεγχο


Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η τεχνολογία RFID; Στις Η.Π.Α η προσπάθεια απόλυτου ελέγχου των πολιτών περνά μέσα από την χρησιμοποίηση της τεχνολογίας τσιπ αναγνώρισης μέσω ραδιοσυχνοτήτων  (σ.σ. pentapostagma.gr - radio frequency identification) ακόμη και για την δημιουργία και πώληση στο ευρύ κοινό «έξυπνων όπλων».

ΕΓΚΛΗΜΑ: Καταργείται η προστασία των εξώσεων επαγγελματικής στέγης

Μετά τα σπίτια πήραν σειρά και τα καταστήματα!

Σταδιακή κατάργηση της 12ετούς-που μπορεί να φτάσει και τα 16 χρόνια-προστασίας των εμπόρων και επιχειρηματιών, που νοικιάζουν καταστήματα και γραφεία, από τις εξώσεις των ιδιοκτητών ακινήτων, ετοιμάζει να φέρει το υπουργείο Ανάπτυξης.