ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Στα πρόθυρα ΕΜΦΥΛΙΟΥ η Τουρκία: Τούρκοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών!


Απρόβλεπτες διαστάσεις για το κατεστημένο του Πολιτικού Ισλάμ λαμβάνει ηκοινωνική εξέγερση στην Τουρκία.

Σπρέι πιπεριού και κλομπ κατά των διαδηλωτών της Blockupy – «Εξω το ΔΝΤ από την Ελλάδα» έγραφαν στα πανό



«Eξω το ΔΝΤ από την Ελλάδα» και «Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο». Εύγλωττα τα μηνύματα των περίπου 7.000 διαδηλωτών του αντικαπιταλιστικού κινήματος Blockupy που πλημμύρισε το κέντρο της Φρανκφούρτης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική λιτότητας που εφαρμόζεται στην Ευρώπη.

Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς, που χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού και κλομπ για να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Κι αυτό, διότι ...

ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ Νο2; Τουρκική "εξαγωγή" της κρίσης: Δύο πολεμικά τους ανοικτά της Αττικής - Οι ΕΔ σε επιφυλακή


Σε κατάσταση αυξημένης επιτήρησης της κατάστασης στο Αιγαίο σε συνδυασμό με τα γεγονότα στην Τουρκία είχαν τεθεί από τα ξημερώματα τα ελληνικά Επιτελεία όταν ξαφνικά η Άγκυρα επιχείρησε κάτι το οποίο κάνει για πρώτη φορά: Μία φρεγάτα η Yildirim (κλάση MEKO 200TN) και μία πυραυλάκατος Zipkin (κλάση Kilic), ξεκίνησαν ανατολικά της Ρόδου και σε σχηματισμό περιπολίας μάχης έφτασαν ανοικτά των παραλίων της Ανατολικής Αττικής.

Μπεν Ζελόν.. ή κατα το γνωστοτερο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..!!!

Το ακατασίγαστο μίσος που επί αιώνες ο σιωνισμός τρέφει για τον Ελληνισμό, βρήκε την αποκορύφωσή του κατά τη διεξαγωγή της Μικρασιατικής εκστρατείας. 

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, η οποία γκρέμισε τα όνειρα του Ελληνισμού για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, οφείλεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου στις ραδιουργίες των εβραίων.  Ορθότερα δε, κανείς σχεδόν δεν υποψιάζεται ή γνωρίζει ότι η έκβαση της εκστρατείας, ήταν προδιαγεγραμμένη από τον σιωνισμό. Τα όσα αποκαλυπτικά στοιχεία έπονται, τεκμηριώνουν απόλυτα τον ανωτέρω ισχυρισμό, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα τον υποχθόνιο ρόλο του εβραίου, του αιώνιου αυτού μισέλληνα. 

Φασίστική επίθεση από την Αλ Σαλέχ καταγγέλει γυναίκα δημοσιογράφος.

Σκληρή ανακοίνωση κατά της συμβούλου του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σαλέχ εξέδωσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη. Η στενή συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Γεγονός”…
την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Βενιέρης και η Θεοδώρα Αυγέρη. Η τελευταία καταγγέλλει εκφοβισμό πίσω από τις κάμερες από την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, που φέρεται να
ζήτησε “να έρθει κάποιος” να βάλει την κ. Αυγέρη στη θέση της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θ. Αυγέρη:

ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ Κτυπήθηκαν με χημικά ελληνικό & αρμενικό σχολείο στην Πόλη- Φοβούνται πογκρόμ

Επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι φόβοι για προβοκάτσια των παρακρατικών στα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης: Η τουρκική αστυνομία χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος έριξε δεκάδες χημικά και προκάλεσαν ασφυκτική κατάσταση στο ομογενειακό σχολείο του Ζαππείου μέσα στο οποίο βρίσκονταν όλα τα Ελληνόπουλα της Πόλης, κάνοντας το μάθημά τους.
Η ρίψη των χημικών προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα ειδικά στα νήπια και τα προνήπια ηλικίας 4 και 5 ετών.

Τα έχωσε στους Αγαρηνούς ο Φράγκος Φραγκούλης, για την Πόλη και τον μαρμαρωμένο βασιλιά.


Τα έχωσε χοντρά στους Αγαρηνούς, ο Φράγκος Φραγκούλης, μιλώντας για τον "μαρμαρωμένο βασιλιά". Αλλά, είτε μαρμαρωμένο βασιλιά τον πείτε, είτε Πολέμαρχο του Θεού που βρίσκεται σε "στάση", το αποτέλεσμα θα είναι Μπουρλότο!

O Πολέμαρχος θα λευτερώσει ουσιαστικά τον θρύλο του μαρμαρωμένου βασιλιά και το σχέδιο του Θεού θα εκπληρωθεί. Αυτά βέβαια για εκείνους που πιστεύουν σε θρύλους και παραδόσεις.

Όσον αφορά μάλιστα την "ανήλιαγον πέτρα" που τον κρύβει εδώ και τρισαναρίθμητα χρόνια και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ, αυτό είναι κάτι που ο Λιακόπουλος υποσχέθηκε να αποκαλύψει σύντομα.

Ομιλία Στρατηγού Φραγκούλη Σ. Φράγκου

Και αν οι λαθρομετανάστες αποφασίσουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους;


Επειδή κάποιοι αναρωτιούνται αφελώς –αν και δεν είναι διόλου αθώοι και βεβαίως δεν είναι ούτε καν περιστερές– παρ όλα αυτά επιμένουν υποκριτικά να αναρωτιούνται: «Τι θα γίνει αν οι μετανάστες πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους;»…
Γράφει ο Reporto
Η απάντηση λοιπόν είναι απλή…
Τους τα κόβεις από τη ρίζα πριν προλάβουν καν να το σκεφτούν.. Όχι γιατί είσαι απάνθρωπος… Όχι γιατί ο δικός σου πολιτισμός και οι δικές σου αξίες ταυτίζονται με τις αξίες που αποτελούν στον τόπο τους το δικό τους «νομικό πολιτισμό»… Όχι γιατί υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι από μια ιδιότυπη διεθνική «βεντέτα».
Αλλά για μία σειρά συγκεκριμένες αιτίες που οφείλουμε να τις αναδείξουμε χωρίς την παραμικρή διάθεση εθελοτυφλίας.
Πρώτον γιατί αυτά τα χέρια είναι κατευθυνόμενα. Κατευθυνόμενα από κέντρα ύποπτα και σκοτεινά, που δεν έχουν το παραμικρό δισταγμό να παίξουν με μια κοινωνία ολόκληρη επικίνδυνα παιχνίδια θανάτου.
Δεύτερον γιατί αυτά τα χέρια....

Ημιυποβρύχιο made in Greece


Για 2,5 χρόνια το μόνο που έκανε ήταν να μελετά. Παράλληλα, ζητούσε βοήθεια μέσω διαδικτύου, από διακεκριμένους επιστήμονες, εργάστηκε σκληρά και τελικά κατασκεύασε το πρώτο ελληνικό, χειροποίητο ημιυποβρύχιο.

Ο λόγος για τον 42χρονο Στέφανο Χασιλίδη. Δεν είναι νησιώτης, ούτε ζει σε παραθαλάσσια περιοχή. Μένει στη Δράμα, όμως η αγάπη του για το υγρό στοιχείο σε συνδυασμό με την ικανότητά του στις κατασκευές δημιούργησε την ΝΗΡΗΙΔΑ.

Η ΝΗΡΗΙΔΑ είναι το ελληνικό ημιυποβρύχιο δύο θέσεων, το οποίο κατασκευάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο κι έχει ήδη πουληθεί σε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 300 ΕΤΩΝ...(ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΟΣ) video


H ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο άρθρο 2 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρονται αρμοδιότητες της:

α. Χαράσει και ασκεί νομισματική πολιτική.
β. Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας.
γ. ΚΑΤΕΧΕΙ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα επίσημα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ διαθέσιμα της Τράπεζας Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.
δ. Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων .....

ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ - ΦΩΤΟ-ΣΟΚ Ελεύθεροι σκοπευτές "θερίζουν" τους διαδηλωτές στην Πόλη - Μπρους Γουίλις κατά Ρ.Τ.Ερντογάν!


Ανθρωποι με σημαντική επιρροή στις ΗΠΑ και στην παγκόσμια κοινότητα και την ικανότητα νε επικοινωνήσουν με ισχυρό τρόπο το μήνυμά τους, όπως ο διάσημος ηθοποιός του Μπρους Γουίλις, ανακαλύπτουν ξαφνικά το πραγματικό πρόσωπο της τουρκικής "δημοκρατίας".
 
Η οποία "δημοκρατία" σκοτώνει διαδηλωτές γιατί διαμαρτύρονται για την ανέγερση ενός εμπορικού συγκροτήματος κι ενός ξενοδοχείου στην περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη.
 

Εικόνες ΣΟΚ.Βία και αίμα στην Κωνταντινούπολη

Εικόνες ΣΟΚ.Βία και αίμα στην Κωνταντινούπολη

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ... ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - "ΠΕΦΤΕΙ" Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ; Άγρια επεισόδια τη νύχτα στην Τουρκία - Τέσσερις νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες!


Τέσσερις νεκροί και εκατοντάδες (τουλάχιστον 400) τραυματίες  είναι ο θλιβερός απολογισμός σε αιματηρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Τουρκία, κυρίως στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, αλλά και σε άλλες πόλεις.
Εν μέσω απαγόρευσης, από την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, της μετάδοσης ειδήσεων σχετικών με τα επεισόδια ή της προβολής εικόνων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, η τουρκική αστυνομία έπνιξε στο αίμα τις ογκώδεις διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων, που ακολούθησαν τη βίαιη απομάκρυνση διαδηλωτών από το Πάρκο Γκεζί, στην περίφημη πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.