ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ των κυβερνητικών ανδρεικέλων... Καταρρέουν με πάταγο και θα αφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη!!!


Του Θύμιου Παπανικολάου 
Κορυφώνει τα σήριαλ της κινδυνολογίας και του πανικού η κυβέρνηση των ανδρεικέλων.
Καταρρέουν με πάταγο και αυτοί που θα αφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη εξαντλούν τα αποθέματα του φαιού οπλοστασίου τους και της ογκώδους ηλιθιότητάς τους.
Τα φαιά κήτη στην πρώτη γραμμή βρυχώνται και παίζουν με τα βλακώδη σενάρια περί «αποστασίας»…
Μετά το Βενιζέλο, που ο πανικός του υπερβαίνει τον λιπώδη όγκο του, μπήκε στον «αγώνα» και το υπέρβαρο φαιό κήτος: Ο Πάγκαλος!!!
Κραύγασε, λοιπόν, ο Πάγκαλος: «Οι αποστάτες θα βρεθούν βρεγμένοι και δαρμένοι»!!!
Είναι τέτοιος ο πανικός αυτής της χυδαίας κακουργίας που πλέον δεν αντιλαμβάνεται ότι ο ίδιος αυτοαναιρείται  όταν λέει:

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ - Πέθαναν από καρκίνο επειδή δεν είχαν χρήματα για τη θεραπεία


ΣΟΚ - Πέθαναν από καρκίνο επειδή δεν είχαν χρήματα για τη θεραπεία

Εφιαλτικές διαστάσεις παίρνει η ανθρωπιστική κρίση στην Υγεία μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι 10 άνθρωποι, μεταξύ αυτών μητέρες που άφησαν ορφανά μικρά παιδιά

Άλλο πατρίδα κι άλλο παρτίδα


Σε μία χώρα, όπου έντεχνα ο πατριωτισμός μεταβλήθηκε σε φασισμό, σε μία χώρα όπου τα κόμματα λειτουργούν υπεράνω των νόμων, σε μία χώρα όπου η ηθική αντικαταστάθηκε από την επιτυχία των λαμογιών, τα περιθώρια είναι εξαιρετικά μικρά ώστε να μπορέσει να υπάρξει ανάκαμψη και ολική επαναφορά στα αυτονόητα.

Έρευνα στο Αιγαίο για υδρογονάνθρακες ετοιμάζουν οι Τούρκοι. Την πάπια τα ΜΜΕ.


Μετά απο τη συνέντευξη που έδωσα στο κ.Σαχίνη στις 8/11 στο CreteTV και την ώρα που οι μεγάλοι της Αθηναικής δημοσιογραφίας ασχολούνται με το πισινό του Άδωνι και το αυτό της Μαριγούλας, το Μεγάλο Αφεντικό της περιοχής Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να κάνει έρευνα για υδρογονάνθρακες στα Δυτικά της Χίου.
Οι Τούρκοι ξεκινούν έρευνες στο Αιγαίο τον επόμενο μήνα με πρόφαση το χαμένο F16 τους που έπεσε στη περιοχή το 96, την ώρα πουστη Βουλή περί άλλων τυρβάζουν. Τα όργανα και οι τεχνιικές που θα χρησιμοποιήσουν περιλαμβάνουν σάρωση των θαλασσίων περιοχών με sonar, που θα δώσει την περιοχή των ηφαιστείων του φυσικού αερίου και την πιθανή θέση κοιτασμάτων.

Εκτός από προδότες στην Ελλάδα, υπάρχει και η Ελληνική ψυχή

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...

Τι είπε ο τραγικός;


Τελικό Ελλάδα Ρομανία 1-1

Πάμε Βραζιλία..... 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ - Ανατροπές-σοκ μέσω επιχειρησιακών συμβάσεων
Κυριολεκτικά μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας αναγκάζονται να αποδεχτούν χιλιάδες εργαζόμενοι.
Η εξαήμερη απασχόληση, τα ελαστικά ωράρια είτε συλλογικά είτε με ατομική συμφωνία, η εργασία
με «βάρδιες» τριών ή τεσσάρων ημερών σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κρίση, η «εξαφάνιση» επιδομάτων και έξτρα παροχών τις οποίες προέβλεπαν οι κλαδικές συμβάσεις και οι μειώσεις μισθών έως τα επίπεδα του εκάστοτε νομοθετημένου μισθού ή ημερομισθίου, κυριαρχούσαν μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη, στις περισσότερες από τις 368 επιχειρησιακές συμβάσεις που συνολικά έχουν υπογραφεί και κατατεθεί στο υπουργείο Εργασίας από τις αρχές του 2013.

Χαράμι οι θυσίες όλων των Ελλήνων, μας έπνιξαν τα χρέη


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ


Οι κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και Σαμαρά – Βενιζέλου δανείστηκαν πάνω από 190 δισ. ευρώ στραγγαλίζοντας τη χώρα οικονομικά

Ποια ανάπτυξη; Εφιαλτική θα είναι η επόμενη τριετία! Γιατί ισχυριζόμαστε κάτι τέτοιο; Μα για τον τραγικά απλό λόγο ότι το 2014, το 2015 και το 2016 πρέπει να πληρώσει η Ελλάδα στο ΔΝΤ το αστρονομικό ποσό των… σχεδόν 19 δισεκατομμυρίων ευρώ! Οχι, δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, μιλάμε για 19 δισεκατομμύρια ευρώ: 7,32 δισεκατομμύρια το 2014 και 8,51 δισεκατομμύρια το 2015, ακολουθούμενα από 3,04 δισ. ευρώ το 2016 – σύνολο 18,87 δισεκατομμύρια ευρώ, για να είμαστε ακριβείς. Είναι απολύτως αδύνατον να βρεθούν αυτά τα λεφτά την επόμενη τριετία, αν δεν γίνει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Τον μάντη δεν παριστάνουμε, αλλά μπορούμε με μαθηματική βεβαιότητα να αναγγείλουμε από τώρα ότι την τριετία… 2022, 2023 και 2024 η Ελλάδα θα συγκλονίζεται από μια τερατώδη οικονομική κρίση!

Ο Σταυραετός που δαμάζει το ''ΖΕΥΣ'' σε μια συνέντευξη εδάφους ...απο καρδιάς (video )


Ο Σταυραετός Σμηναγός (I) Ανδρουλάκης Γεώργιος που δαμάζει το ''ΖΕΥΣ'' σε μια κατάθεση ψυχής !
Τι αναφέρει για τον ήρωα Κώστα Ηλιάκη και τι λένε οι Aμερικανοί για τους Έλληνες Χειριστές  των  F-16 Block 52+...

Ο χειριστής του F-16 της ομάδας επιδείξεων του  μεμονωμένου μαχητικού  ''ZEYΣ'', 

Πληροφορίες από Wikileaks ΜΜΕ Σκοπίων: O Βενιζέλος γεννήθηκε ως Τούρκογλου! (βίντεο)


A.Φ. Τι λένε τα κολητάρια σου ρε καραγκιόζη; 
venizelos large


Επίθεση κατά του Βενιζέλου εξαπολύει το ΜΜΕ των Σκοπίων Ντέβνικ σε δημοσίευμα που παραθέτει.