ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Παρακολουθεί κανείς τις κινήσεις Ερντογάν ; ... όπως όλα τα τραυματισμένα θηρία, είναι πολύ επικίνδυνος.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, όπως όλα τα τραυματισμένα θηρία, είναι πολύ επικίνδυνος και δεν μπορούν να προβλεφθούν οι αντιδράσεις του
Λέγεται, ότι το τραυματισμένο θηρίο είναι πολύ επικίνδυνο, επειδή δεν μπορούν να προβλεφθούν οι
αντιδράσεις του. Σ’ αυτή την κατάσταση βρίσκεται ο άλλοτε πανίσχυρος και χαϊδεμένος των Ελλήνων πολιτικών και δημοσιογράφων - ως και υμνητικό βιβλίο γράφηκε γι’ αυτόν, από Έλληνα - ο οποίος δεν θα εγκαταλείψει τον αγώνα, αφού τον περιμένει ο δρόμος για την φυλακή, όταν στοιχειωδώς λειτουργήσει η τουρκική δικαιοσύνη.
Δεν θα αναφερθώ στην πιθανότητα προσέγγισης του κ. Ερντογάν με τον κ. Πούτιν, που θα αποτελεί μεν κίνηση απελπισίας για τον πρώτο, αλλά θα αλλάξει

Αυτοί δεν είναι "εγκληματική οργάνωση"; Απόπειρα τρομοκρατίας σε ξενοδόχους για να μην δώσουν χώρο στην ΧΑ στα Γιάννενα!


dsc04720ln0g6l
Απόπειρα τρομοκράτησης ξενοδόχων για να μην δώσουν χώρο στην ΧΑ να παρουσιάσει τον συνδυασμό της!

Η παρακάτω "είδηση" προέρχεται από το Indymedia. Και είναι αποκαλυπτική του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι διάφορες "αντιφασιστικές" ομάδες ανά την επικράτεια. Με μεθόδους τρομοκρατίας, απόπειρες λογοκρισίας και σαφή εγκληματική συμπεριφορά.

Προειδοποιητική αντιφασιστική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ στα Γιάννενα από αντιφασίστριες και αντιφασίστες μετά την ανακοίνωση των χρυσαύγουλων στο blog τους οτι θα παρουσιάσουν το

Mητέρα θύματος 17 Νοέμβρη: «Τα τέρατα πήραν τον γιο μου και τώρα καμαρώνουν γράφοντας βιβλίο»


Αλάτι στις πληγές των συγγενών των θυμάτων της 17 Νοέμβρη φαίνεται πως έρχεται να ρίξει η έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».

Η κ. Αγγελική Βάρη επί 22 χρόνια περιμένει να γυρίσει στο σπίτι ο γιος της, ο αστυφύλακας Γιάννης Βάρης, ο οποίος δολοφονήθηκε σε ηλικία 26 ετών από τρομοκράτες της «17 Νοέμβρη».
«Τα τέρατα πήραν τον γιο μου και τώρα καμαρώνουν γράφοντας βιβλίο» λέει η μητέρα του. Οι λέξεις της «καρφιά».

Το ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης περιγράφει κυνικά μία προς μία τις αιματηρές επιθέσεις. Τον αστυφύλακα Γιάννη Βάρη, τον

Τι δεν θα σου πει το Χόλιγουντ για την δουλεία


Ο μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων όσκαρ, η ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος», απεικονίζει τη δουλεία στον προπολεμικό νότο.

Αν και η ταινία υπερτονίζει την βαρβαρότητα των λευκών επάνω στους δύστυχους μαύρους, στην πραγματικότητα, στους περισσότερους μαύρους οι λευκοί νότιοι χριστιανοί ιδιοκτήτες τους, τους φέρθηκαν πολύ καλά και πολλοί βρέθηκαν σε χειρότερη θέση μετά την κατάργηση της δουλείας. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν ήδη υποδουλωθεί στην Αφρική από αντίπαλες φυλές και είχαν εν τέλει μια καλύτερη ζωή στην Αμερική από ό, τι θα είχαν στην Αφρική.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ!



20140309-132134.jpg

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

Η επαναφορά της χερσονήσου της Κριμαίας στην Ρωσία μετά την γνωστή κρίση που ξέσπασε στην Ουκρανία, είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για την αναμενομένη κάθοδο και κατάληψη από τους Ρώσους του Βοσπόρου και στη συνέχεια των στενών του Ελλησπόντου, υποστηρίζει σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται στην τουρκική εφημερίδα MilliGazete, ο πολύ γνωστός Τούρκος ιστορικός, Halık İnalcık.

Σε κατάσταση "κόκκινου συναγερμού" οι ρωσικές δυνάμεις στην Υπερδνειστερία


Οι ρωσικές μονάδες στην Υπερδνειστερία έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης . Στους Ρώσους  στρατιώτες των μονάδων που σταθμεύουν στην Υπερδνειστερία μοιράσθηκαν  αλεξίσφαιρα γιλέκα , κράνη και πυρομαχικά  . Οι μονάδες τους βρίσκονται ήδη  σε κατάσταση συναγερμού . Φαίνεται πως η Ρωσία με μεθοδικότητα επιδιώκει να επαναφέρει στην αγκαλιά της όλους τους ρωσόφωνους πληθυσμούς.

1η Εκπομπή MHTSI SHOW 20/02/2014


ΝΑΤΑ ΝΑΤΑ !!!Το ΝΑΤΟ προκαλεί τη Ρωσία απειλώντας με… πολεμική σύγκρουση!!!

Army_EstoniaΣύμφωνα με πληροφορίες το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε μεγάλη άσκηση στην Βόρεια Νορβηγία στα σύνορα με τη Ρωσία, με το κωδικό όνομα «ψυχρή απάντηση». Η άσκηση περιλαμβάνει προσομοίωση εισβολής σε εχθρικό (Ρωσικό) έδαφος και καταστροφή της δυνατότητας ανεφοδιασμού του αντιπάλου (Ρωσίας).

Ρώσοι κατέλαβαν τη βάση «A2355″ της Σεβαστούπολης χωρίς να πέσει ντουφεκιά !


_73363841_ukraine_crimea_russia_map3_624
Ένοπλοι άνδρες, που πιστεύεται ότι είναι Ρώσοι, εισέβαλαν και έθεσαν υπό τον έλεγχό τους ουκρανική στρατιωτική βάση στη Σεβαστούπολη το βράδυ της Παρασκευής -χωρίς ρίψη πυροβολισμών, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Reuters που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της εφόδου.
Οι δύο πλευρές φέρεται να  διεξάγουν διαπραγματεύσεις μετά την κατάληψη της βάσης.

ΕΚΤΑΚΤΟ Κατέβασαν λαθρομετανάστες στα Ίμια - Περίεργες κινήσεις των Τούρκων


Περίεργη η ιστορία στα Ίμια και ανησυχητική η έλλειψη συνεννόησης που υπήρξε από την ελληνική πλευρά. Η αποβίβαση ομάδας “μεταναστών” στα Ίμια έχει έχει τεθεί στο μικροσκόπιο ΓΕΕΘΑ και Ακτοφυλακής αλλά ασφαλές συμπέρασμα για το τι συνέβη δεν έχει προκύψει, αφού οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι λίγες και ασαφείς.

ΗΠΑ: Αντιδρούν οι βιομήχανοι με τις κυρώσεις στη Ρωσία

Αμερικανοί βιομήχανοι απεύθυναν επίσημη προειδοποίηση στον πρόεδρο Ομπάμα, αναφέροντας, ότι τυχόν επιβολή οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας θα θέσουν σε κίνδυνο δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια αμερικανικών επενδύσεων, τα οποία έχουν επενδυθεί στον τομέα της ενέργειας, αλλά και σε άλλους τομείς.

Η Μόσχα έχει αφηνιάσει: Eμπάργκο φυσικού αερίου στην Ουκρανία λόγω χρεών ανακοίνωσε η Gazprom


H Ρωσία σε μία πρώτη απάντηση στις προκλήσεις της "κυβέρνησης" του Κιέβου και στην σύλληψη του επικεφαλής των ρωσόφωνων του Ντόνετσκ από ουκρανικές ειδικές δυνάμεις αλλά και άνδρς της Blackwater, σταματά την τακτική της πίστωσης και κόβει "εδώ και τώρα" το φυσικό αέριο στην Ουκρανία αν δεν πληρωθεί άμεσα ένα ποσό που πλησιάζει τα 2 δισ. δολ.!