ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Σαν σήμερα, 27 Ιουνίου 1999 ,απεβίωσε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος




Σαν σήμερα 27 Ιουνίου 1999 απεβίωσε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ηγέτης του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967.

 

Προδότες μην ξεχνάτε, το σπαθιά μας είναι στα λαρύγγια σας.


Πως πρέπει να χαρακτηρίσουμε αυτόν που επέτρεψε να εισέλθει στην Ελλάδα ο γκρίζος λύκος?




Το παρακάτω κείμενο είναι άνω των 18, το blog δεν συνηθίζει να εκφράζεται με ύβρεις αλλά δεν μπορούμε να το αποφύγουμε.





Ελληνοτουρκική εκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου, είχαν προτείνει οι ΗΠΑ...!!!

 
Ένα μέρος από όσα συγκλονιστικά αποκαλύπτει στο βιβλίο του “Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου”, δημοσιεύουμε σήμερα.

Το βασικό υλικό και ο σκελετός της ιστορίας που αναπτύσσεται στο βιβλίο είναι το προϊόν μιας επιτυχημένης (!) ελληνικής κατασκοπευτικής δραστηριότητας εις βάρος των ΗΠΑ, την οποία μάλιστα ο κατάσκοπος Στίβεν Λάλας πλήρωσε με δεκαπέντε χρόνια εγκλεισμού σε αμερικανικές φυλακές.
Υπό αυτήν την έννοια το βιβλίο «Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου» είναι γραμμένο, κατά κύριο λόγο από αμερικανικές πένες. Ο σκελετός του αποτελείται από την άκρως απόρρητη αλληλογραφία του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών με τις πρεσβείες των ΗΠΑ σε Αθήνα και Αγκυρα στο διάστημα 1991-1993. Στόχος αυτής της αλληλογραφίας ήταν η προώθηση μιας ελληνοτουρκικής συμφωνίας για τη διανομή και (συν)εκμετάλλευση του Αιγαίου.
Το αμερικανικό σχέδιο συνεκμετάλλευσης

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...!!! ΑΓΡΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ! ΕΣΠΑΣΕ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...!!!!

 
Όλη Ξάνθη αντηχεί από τα συνθήματα των Ελληνόψυχων αυτή τη στιγμή που ΈΦΤΑΣΕ ο Μπαχτσελί! Ο κλοιός της Αστυνομίας ήταν ασφυκτικός αλλά κάποια στιγμή σε κάποιο σημείο έσπασε και...

Απειλές Ερντογάν κατά Ισραήλ, Συρίας, Ελλάδας, Κύπρου



Ανοικτό μήνυμα-απειλή σε χώρες της περιοχής, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα, απεύθυνε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης του πρώτου εκπαιδευτικού αεροσκάφους που θα κατασκευάσει η χώρα του. 
O Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν επανέλαβε την πρόθεση της Τουρκίας να μην υποχωρήσει σε καμία απειλή λέγοντας πως αυτοί που «δοκιμάζουν την δύναμη της Τουρκίας σύντομα θα μπουν στη θέση τους». 

Το αληθινό νόημα της Οδύσσειας - Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής!

Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;;
"..Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο

Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί ...πρόσεχα την ώρα των αρχαίων..
Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.



ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις
αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".

Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.

Προσοχή! Σεξουαλικά υποσυνείδητα μηνύματα για παιδιά!


Ένα πέος σε υποσυνείδητο μήνυμα...! Τα μαθαίνουν από μικρά να είναι σεξουαλικά ενεργά;;!!











Κίνημα βουλευτών κατά της Χρυσής Αυγής! "Όταν μιλάνε θα φεύγουμε"!

 
Κίνημα βουλευτών από όλες τις πτέρυγες της Βουλής κατά των συναδέλφων τους της Χρυσής Αυγής οργανώνεται αυτές τις ημέρες!...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΓΕΜΙΖΕ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ...ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΤΑ?? {ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ}

Ενας οδηγός αυτοκινήτου στη Μελβούρνη αποφάσισε να ανάψει τον αναπτήρα του, ενώ γέμιζε την δεξαμενή αερίου του αυτοκινήτου. Μπορείτε να μαντέψετε τι συνέβη στη συνέχεια.

Αίσχος: Ζητούν από ασθενή 444 ευρώ για μια βραδιά σε… ράντζο!





Αυτό καταγγέλλει στο ilialive.gr η μητέρα του Ευσταθία Λούπη που είδε να φτάνει στο σπίτι της το σχετικό έγγραφο που ζητά την εξόφληση του ποσού εντός 15 ημερών, ειδάλλως θα διαβιβαστεί στο Δημόσιο Ταμείο.

«Κόντεψε να μου έρθει εγκεφαλικό. Αν είναι δυνατόν!!! Μου ζητούν να πληρώσω 444 ευρώ για ένα βράδυ στο νοσοκομείο και με πληρωμένες ήδη τις εξετάσεις. Για έναν ορό σε ένα φορείο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας». Με αυτά τα λόγια η κα Λούπη, εκφράζει μόνο ένα μέρος από την αγανάκτησή της.

O βίος και η πολιτεία του Γ. Στουρνάρα ή αλλιώς πως ένας δημόσιος υπάλληλος "πλουτίζει".

Από email αναγνώστη λάβαμε το εξής κείμενο που εγείρει πολλά ερωτήματα σε ό, τι αφορά την περίπτωση του κουμπάρου του Γ. Παπαντωνίου. 


Το παραθέτουμε αυτούσιο, χωρίς δική μας επεξεργασία ή παρέμβαση:

ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
Ο Γιάννης Στουρνάρας γεννήθηκε σε μικροαστική οικογένεια. Έκανε λαμπρές σπουδές και νεώτατος διωρίστηκε καθηγητής οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας με τον γνωστό μέτριο μισθό. Η γυναίκα του, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, ήταν ιδιωτική υπάλληλος.
Ο Γ. Στουρνάρας κουμπάριασε με τον Γιάννο Παπαντωνίου, ο οποίος τον σύστησε στον Σημίτη που χρησιμοποίησε τις καλές του υπηρεσίες για την καταστροφική για την χώρα μας , όπως αποδείχτηκε, είσοδο στο ΕΥΡΩ.
Σε ανταπόδωση ο Σημίτης διόρισε τον Γ. Στουρνάρα Πρόεδρο  της τότε δεύτερης...

"Ποιον κατασκόπευαν οι Τούρκοι";Ούτε οι ΗΠΑ δεν πείθονται από τις τουρκικές εξηγήσεις για τη πτήση του RF 4


Μετά από την λεκτική στήριξη στη σύμμαχο Τουρκία,μπαίνουν τα ερωτήματα και από τις ΗΠΑ:ποιον κατασκόπευε το RF 4;

Η εφημερίδα New York Times σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της θέτει το ερώτημα που ζητά απάντηση και στην Ουάσινγκτον.Ήταν σε αποστολή φωτογράφησης στόχων το RF 4; Και ποιοι ήταν αυτοί οι στόχοι.

Πώς έκλεισαν το στόμα των Τούρκων κομάντος


Δεν είναι τυχαίος καθόλου ο αφανισμός σε δύο φάσεις των 12 τούρκων κομάντος που ανέβηκαν στα Ίμια τη νύχτα που Ελλάδα και Τουρκία βρέθηκαν με το δάχτυλο στη σκανδάλη.
Κι έπρεπε να περάσουν 16 χρόνια από τότε για να υπάρξουν τώρα τα πρώτα στοιχεία για τον σκοτεινό θάνατο των 12 κομάντος.
Είχαν δει και ζήσει πολλά τη νύχτα των Ιμίων πάνω στη βραχονησίδα. Κι έπρεπε να τους κλείσουν τα στόματα γιατί σ' αυτά που είδαν και έζησαν εμπλέκονται στρατιωτικές και διπλωματικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, Τουρκίας, Ελλάδας, δηλαδή των τριών στενών συνεταίρων στο ΝΑΤΟ στην Ανατολική μεσόγειο.
Σήμερα ο Κώστας Χαρδαβέλλας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της έρευνάς του για τη συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Σχετικά με : Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια

Σχόλιο αναγνώστη στην ανάρτηση : 

Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια

Γνωστό, το θέμα για τον θάνατο όλων των τουρκων κομμάντος με το ελικόπτερο και το μετά από δύο έτη θάνατο του επικεφαλή τους στην Πόλη από έναν δήθεν σχιζοφρενή δολοφόνο. 
Αλλά, ΑΣΥΣΤΟΛΑ μεγάλο ψεύδος η πληροφορία που αποδίδετε ότι υπώθηκε στο τηλεφώνημα του αμερικανού διαμεσολαβητή με τον τότε πρωθυπουργό, για την απειλή δηλαδή της στοχοποίησης του ΠΝ από την τουρκική αεροπορία.Θυμίζω...

ΣΥΡΙΑ – HOMS: Ένας μισθοφόρος των Αμερικάνων πανηγυρίζει για τη λεία του από την Εκκλησία της Δύναμης της Επισκοπής - Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΣΙΩΠΑ;;;

Από τη λεηλασία της Εκκλησίας της Δύναμης της Επισκοπής

Φωτογραφία που διέρρευσε από τους τρομοκράτες.

Την ίδια τύχη βέβαια έχουν και τα τζαμιά των Αλαουϊτών, Σιϊτών, Σούφι και άλλων εκφάνσεων του Ισλάμ.

Η Σαουδική Αραβία ανέλαβε και επίσημα...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ...!!! ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ...!!!!

 
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ... ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ... ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΑΠΕΛΥΘΕΡΩΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ...!!!

Πότε μας είπαν ότι θα ξαναβγεί η Ελλάδα στις αγορές;


Κάποτε είχαμε ακούσει το 2012, μετά το 2013.. Στην αρχή αυτά… Μετά μας είχαν πει για το 2015.

Τώρα βγαίνει το Bloomberg και λέει ότι σύμφωνα με έρευνα που έκανε για το δίκτυο η Euro Credit, θα χρειαστούν ακόμα πέντε χρόνια από τώρα για να ξαναβγεί η Ελλάδα στις αγορές, άρα πάμε αισίως στο 2017.

Υποβάθμιση-σοκ της Γερμανίας από τον οίκο Egan Jones


Σε υποβάθμιση-έκπληξη της γερμανικής οικονομίας προχώρησε ο ανεξάρτητος οίκος αξιολόγησης Egan Jones...


Οι αναλυτές του οίκου τοποθετούν την διαβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της ατμομηχανής της ευρωπαϊκής οικονομίας στην κλίμακα “Α+” (από “AA -”) και αιτιολογούν την απόφασή τους αυτή στην ολοένα εντεινόμενη κρίση χρέους στην Ευρωζώνη που αργά ή γρήγορα θα πλήξει και τις γερμανικές εξαγωγές, ενώ αυξάνει παράλληλα και το κόστος «διασώσεων» για τη Γερμανία.

Τρομακτικοί ρυθμοί ύφεσης στην Ελληνική Οικονομία, σχεδόν 10%!



Πλήρης κατάρρευση

Η Ελληνική Οικονομία βουλιάζει.... Βυθίζεται στην ύφεση και τα χρέη. Τα επίσημα στοιχεία που είδαν σήμερα το φως τη δημοσιότητας αποτυπώνουν γλαφυρά την τραγική κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας, με πολλούς να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10ετή ύφεση στη χώρα! Διαβάστε στο planet-greece τα στοιχεία....


Εγκωμιαστικά σχόλια Σκοπιανών ΜΜΕ για τον Δ. Αβραμόπουλο



Εγκωμιαστικά σχόλια Σκοπιανών ΜΜΕ για τον Δ. Αβραμόπουλο
Ξέρουν κάτι παραπάνω που δεν ξέρουμε εμείς; 
Μεγάλη ικανοποίηση έφερε στα Σκόπια η υπουργοποίηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, στο ευαίσθητο υπουργείο των Εξωτερικών. Πιο συγκεκριμένα,
η σκοπιανή εφημερίδα «Ουτρίνσκι Βέσνικ» αναφέρεται λεπτομερώς.
στην πολιτική σταδιοδρομία του Δημήτρη Αβραμόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον «μετριοπαθή πολιτικό», ενώ τονίζει πως εις ότι αφορά το μέγα θέμα του ονόματος «οι θέσεις του κ. Αβραμόπουλου φαίνεται να ταυτίζονται περισσότερο με αυτές της κ. Μπακογιάννη, όταν........

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλάει πρώτη φορά για το επεισόδιο



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Απ. Γκλέτσος: Να βγει ο στρατός



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

"Πάγωμα" πληρωμών και επιστροφών φόρου



"Πάγωμα" πληρωμών και επιστροφών φόρου
Στο "πάγωμα" πληρωμών και επιστροφών φόρου προχωρά το οικονομικό επιτελείο προκειμένου να εξασφαλίσει επαρκή ρευστότητα για τα ταμεία του Δημοσίου
που βρίσκονται στο κόκκινο, αλλά και να διατηρήσει εντός στόχων τον προϋπολογισμό.
Αυτό ενώ συνεχίζεται η "αιμορραγία" στα φορολογικά έσοδα, με την υστέρηση να διαμορφώνεται στα 661 εκατομμύρια ευρώ στο 5μηνο Ιανουαρίου - Μαΐου και να αυξάνονται συνεχώς οι ανάγκες για την ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων, τα οποία στο ίδιο διάστημα έχουν απορροφήσει σχεδόν το 60% της ετήσιας χρηματοδότησης.
Τα συμπεράσματα αυτά, σύμφωνα με την..........

Mια πραγματικότητα

Υποβάθμισε τη Γερμανία ο οίκος αξιολόγησης Egan Jones

Υποβάθμισε τη Γερμανία ο οίκος αξιολόγησης Egan Jones
Σε υποβάθμιση-έκπληξη της γερμανικής οικονομίας προχώρησε ο ανεξάρτητος οίκος αξιολόγησης Egan Jones.
Οι αναλυτές του οίκου τοποθετούν την διαβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της ατμομηχανής της ευρωπαϊκής οικονομίας στην κλίμακα «Α+» (από «AA -») και αιτιολογούν την απόφασή τους αυτή στην ολοένα εντεινόμενη κρίση χρέους στην Ευρωζώνη που αργά ή γρήγορα θα πλήξει και τις γερμανικές εξαγωγές, ενώ αυξάνει παράλληλα και το κόστος «διασώσεων» για τη Γερμανία, σύμφωνα με το protothema.gr
Ενδεικτικό είναι πως στην αιτιολογική τους έκθεση θέτουν σε αρνητική θέση και τις προοπτικές (outlook) της γερμανικής οικονομίας, κάτι που μεταφράζεται σε παρακολούθηση για μελλοντική περαιτέρω υποβάθμιση!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΣΟΚ