ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Το «φάρμακο του μέλλοντος» είναι το ελαιόλαδο


Δεκάδες παθήσεις φαίνεται πως μπορεί να θεραπεύσει το ελαιόλαδο, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΔεκάδες παθήσεις φαίνεται πως μπορεί να θεραπεύσει το ελαιόλαδο, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Αθηνών
Το φάρμακο του μέλλοντος φαίνεται πως δεν παρασκευάζεται σε κάποιο φαρμακευτικό εργαστήριο αλλά βρίσκεται ήδη σε αφθονία στη... φύση. Ή περίπου στη φύση. Το φάρμακο αυτό δεν είναι άλλο, σύμφωνα με έρευνα του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου, από το ελαιόλαδο.>>>>>>>>>

Ε ΡΕ ΠΛΑΚΕΣ! ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΕΠΕΣΕ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ!


Η αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα δέχθηκε επίθεση από ληστές οι οποίοι παραμένουν, ακόμη, άγνωστοι.Ο πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα, Ντασνόρ Ντερβίσι, ανέφερε ότι η ληστεία έγινε τα μεσάνυκτα από τέσσερις μασκοφόρους.

Οι δράστες πήδησαν από το τείχος που περιβάλλει την πρεσβεία αδρανοποιώντας το ηλεκτρικό σύστημα συναγερμού. Οι τέσσερις επαγγελματίες ληστές έσπασαν την πόρτα, όπου βρισκόταν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης και έκλεψαν ένα σημαντικό ποσό χρημάτων το οποίο προέρχονταν για τους μετανάστες, οι οποίοι είχαν υποβάλει αίτηση για βιομετρικά διαβατήρια.

Καθιερώνεται ο γάμος των ομοφυλοφίλων

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Ντέϊβιντ Κάμερον διαμήνυσε ότι θα καθιερωθεί με νόμο ο γάμος των γκέϊ .
Φυσιολογική εξέλιξη της κουλτούρας τους.

Προετοιμαζόμαστε γιά πόλεμο….Νά κοιμόμαστε ἥσυχα; Ἄλλοι ἔχουν ἀναλάβει τήν προστασία τῶν Ἑλλήνων πολιτῶν σέ περίπτωσι χάους καί ἐπιθέσεως, κυρίως ἀπό τούς 6.000.000 λαθραίους ἀλλοδαπούς πού ἔχουν κατακλείσει τήν χώρα μας. Ἔτσι, τουλάχιστον ἰσχυρίζονται…..Θά δείξῃ…

«Προετοιμαζόμαστε για πόλεμο και εκπαιδευόμαστε στα βουνά»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της πατριωτικής πολιτοφυλακής σύμφωνα με την οποία ομάδες πολιτών – οπλιτών αναλαμβάνουν να φυλάξουν τους Ελληνες πολίτες σε περίπτωση χάους και πολέμου.

ΟΞΩ ΩΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΓΙΑ!!!!!!!!!!!

Εννέα νομοσχέδια "χρωστάει" η Αθήνα στη τρόικα

Δεν προλαβαίνει η κυβέρνηση (lol), να περάσει τα εννέα νομοσχέδια μέχρι το Πάσχα, οπότε υπάρχουν πληροφορίες ότι τα εννέα θα γίνουν 2 πολυνομοσχέδια για να τελειώνουμε.
Η απορία όλων μας είναι ποιος ο λόγος να περάσουν από τη βουλή? Δώστε τα στον Ράϊχενμπαχ να τα υπογράψει να τελειώνουμε, αυτός είναι το κόζι.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ

simpilidis1

ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Τον γνωστό πολιτικό "εφιάλτη" που ακούει στο όνομα Γιώργος Συμπιλίδης, επιστρατεύει ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς, για να μαζέψει χαμένες ψήφους στο Κιλκίς αφού είναι δεδομένο ότι ο άνθρωπος που έριξε τον Μητσοτάκη το 1993, έχει κομματική δύναμη στην περιοχή. Ο πρόεδρος σκέφτεται έξυπνα, λένε όσοι εγκρίνουν την κίνηση.
"Κάναμε την Ν.Δ ορίτζιναλ Πολιτική Άνοιξη", λένε όσοι είδαν την πρόταση με δυσπιστία. Πάντως η κίνηση που συζητείται είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει αναταράξεις μέσα στο κόμμα, ειδικά από όσους πρόσκεινται στην φαμίλα της Κρήτης(εαν έχουν απομείνει ακόμα στη Ν.Δ νοσταλγοί τους).

Εν δυνάμει τρομοκράτες όλοι οι Έλληνες, για την κυβέρνηση Παπαδήμου


Η 25η Μαρτίου μετατρέπεται σε ημερομηνία έναρξης μιάς αστυνομοκρατούμενης αποικίας

Τα πρωτοφανή μέτρα αστυνόμευσης που αποφασίσθηκαν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, μας παραπέμπουν στον τρόμο που νιώθουν οι υπάλληλοι της τρόικας (που εντελλόμενοι κυβερνούν την Ελλάδα) ή σε μία de facto κατάσταση που θέλουν να «εγκαινιάσουν» δοθείσης της ευκαιρίας του εορτασμού της εθνικής μας επετείου…

Αλήθεια, τι φοβούνται οι πολιτικοί άρχοντες, αφού έσωσαν την χώρα για μία ακόμη φορά; Είναι δυνατόν να φοβούνται τους πολίτες που έσωσαν; Ή μήπως φοβούνται πως θα πέσουν θύματα........

ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕ!

 Γράφει ο Όμηρος Αλεξάνδρου

Η Χούντα το 74 παραδίδει στον Εθνάρχη Καραμανλή υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).

- Ο Καραμανλής μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 δις αλλά σημειώστε όμως και την πετρελαϊκή κρίση του 1977. Παρ΄ όλα αυτά, το χρέος εξακολουθεί να είναι υγειές.

- Ο Ανδρέας Παπανδρέου κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή, αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Mossad, MI6 & CIA πίσω από το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή λένε οι ΡώσοιTην ισραηλινή Mossad, την βρετανική ΜΙ6 και την αμερικανική CIA φωτογραφίζει το πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη, αναφορικά με την διερεύνηση των στοιχείων που έχουν βρεθεί για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008.
Το σχέδιο θα εκτελείτο από Έλληνες και όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr, θα ετίθετο σε εφαρμογή λίγες ημέρες μετά από το τυχαίο μπλοκάρισμά τους από την ρωσική επιχειρησιακή ομάδα η οποία είχε αφιχθεί στην Ελλάδα για να εξασφαλίσει το απόρρητο των επικοινωνιών Πούτιν-Καραμανλή-Προχόροφ για την επικείμενη ενεργειακή συμφωνία, αλλά και την προμήθεια των ΤΟΜΑ ΒMP-3HEL.
Το ίδιο έγγραφο της ΕΥΠ, περιλαμβάνει εκτιμήσεις των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις οποίες.....

Γερμανικά αντίποινα στην Ινδία για τα μαχητικά;

Η ισχύς της γερμανικής οικονομίας έχει οδηγήσει σε προφανή εξωστρέφεια τη χώρα, η οποία δεν περιορίζεται στη Γηραιά Ήπειρο. Εντύπωση προκαλεί η είδηση της υπογραφής συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας και του Πακιστάν.
Τη συμφωνία υπέγραψε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας, Τόμας ντε Μαζιέρ, ο οποίος βρέθηκε στο πλαίσιο περιοδείας στην περιοχή και συγκεκριμένα στην πόλη Ραουαλπίντι του Πακιστάν. Συναντήθηκε με τον αρχηγό του πακιστανικού Στρατού, στρατηγό Καγιάνι, αλλά και τον πρωθυπουργό της χώρας Γκιλάνι.
Η συμφωνία θα επικεντρωθεί και στη συνεργασία στον τομέα των μυστικών υπηρεσιών, με τις δυο χώρες να ανταλλάσουν...

Νέο κόμμα, Λούκα Κατσέλη, Χάρης Καστανίδης

 Εδώ σηκώνει να πούμε την φράση "κόψε φάτσα βγάλε συμπέρασμα". Άντε η φάτσα του Καμένου  
 σε παραπέμπει σε μαλάκα. Εσύ ρε Καστανίδη είσαι τελείως σιχαμερή φάτσα, δεν σου είπε κανείς εκεί στο σκατοκόμμα σας , "που πας ρε καρναβάλι"? Καλά η Κατσέλη ....  Iv Sen Loran! Δεν μπένω στο πειρασμό να αναφερθώ στο "προτέρου εντίμου βίου"  του ΠΑΣΟΚ αλλά εγώ θα τους ψηφίσω...για το τσίρκο!


 

Διαμαρτύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόρριψη της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης από τον Άρειο Πάγο

          Σιγά μη κάνουμε και σχόλια!

ΠΩΛ ΤΟΜΣΕΝ: "Έχουν πολύ λίπος οι Έλληνες, δεν γίνεται με τόσα μέτρα να αντέχουν ακόμα"!!!!

Αγαπητέ Πωλ, να σε ενημερώσουμε πως οι Έλληνες δεν έχουν μόνο πολύ λίπος.
Έχουνε και άλλα πράματα που τους κάνουν να αντέχουν ακόμα.
Για περισσότερες πληροφορίες, ρώτα τον κ...λο σου!
Αν πάλι δεν νιώθεις επαρκώς πληροφορημένος, τότε μπορείς να απευθυνθείς στο...ΛΙΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ!!!  

Γονείς κρατούν "όμηρο" βουλευτή στην Ικαρία


Τον βουλευτή Σάμου του ΠΑΣΟΚ, Πυθαγόρα Βαρδίκο, κρατούν "όμηρο" στο αεροδρόμιο Ικαρίας αγανακτισμένοι κάτοικοι του νησιού.
Οι Ικαριώτες γονείς διαμαρτύρονται για το άλυτο, όπως λένε, εδώ και αρκετό καιρό, πρόβλημα της...

Διαμαρτύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόρριψη της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης από τον Άρειο Πάγο

Σχόλιο: ..."άντε να μην αρχίσεις μετά τα...μπινελίκια"
Σοβαρά ερωτήματα και έντονο προβληματισμό για τις δυνατότητες των πολιτικών κομμάτων να αντιληφτούν ορισμένα λεπτά ζητήματα που αφορούν την εθνική ασφάλεια προκαλεί η ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία το ελληνικό πολιτικό κόμμα εκφράζει την ανησυχία του για την απόρριψη από τον Άρειο Πάγο της αίτησης της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου. (http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=26351)

Η τοποθέτηση αυτή του ελληνικού πολιτικού κόμματος προκαλεί πολλά ερωτηματικά αφού ο ΣΥΡΙΖΑ παραγνωρίζει το γεγονός ότι...

ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΙΤΕΣ ΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΩΝ 500.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

Σχόλιο: "ο νοών νοείτω"  
Σε σουνίτες αποδίδεται ο φονικός εμπρησμός τεμένους στο Βέλγιο, σύμφωνα με αξιωματούχους της χώρας. Ο δράστης φώναζε «φράσεις σχετικά με τη σύγκρουση στη Συρία», είπε η υπουργός Εσωτερικών, αποκαλύπτοντας την κλιμάκωση της θρησκευτικής σύγκρουσης στις 500.000 μουσουλμάνους κατοίκους της χώρας

Πρόκειται κατά τις πρώτες ενδείξεις για «πρόβλημα μεταξύ σουνιτών και σιιτών» με αφορμή τη νέα σύγκρουσή τους, είπε η Ζοέλ Μιλκέ στο δημόσιο ραδιόφωνο RTBF.
Την Δευτέρα, ένας άνδρας προκάλεσε το θάνατο ενός ιμάμη στο σιιτικό τέμενος όπου......

Financial Times: η Ελλάδα θα γίνει ... Βιετνάμ και Μπαγκλαντές


Δεν μασάει τα λόγια του το άρθρο των Financial Times που αναφέρεται στην πορεία του ελληνικού ΑΕΠ. Ο τίτλος τα λέει όλα: “Η ελληνική οικονομία συρρικνώνεται σε τριτοκοσμικό επίπεδο” Η εφημερίδα επικαλείται στοιχεία έρευνας που διενήργησε για λογαριασμό της το έγκυρο Οικονομικό Ινστιτούτο Ifo και ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει με βάσει και τους ρυθμούς ανάπτυξης των άλλων χωρών και τη μόνιμη υπηρεσιακή τάση της

Αρχισαν οι αναβαθμίσεις της οικονομίας… Οι αγορές ψάχνουν θύματα για τα νέα ελληνι κά ομόλογα…

Γράφει ο Αδαμάντινος
Μετά την αναδιάρθρωση του χρέους (PSI) που δεν μείωσε το χρέος αντίθετα με όσα λέει η καθεστωτική προπαγάνδα αλλά εξέθεσε πλήρως τον πλούτο της χώρας (φυσικό αέριο, ορυκτά) στα λαίμαργα μάτια των δανειστών αρχίζει ένας νέος κύκλος κερδοσκοπίας.

Ας δούμε τα σημαντικότερα σημεία αυτής της άποψης:
1. Tα νέα ομόλογα υπόκεινται στο Αγγλικό Δίκαιο και όχι στο Ελληνικό (μείωση εθνικής κυριαρχίας)
2. Τα ιδιωτικά χρέη έγιναν κρατικά ακόμη και εκείνα στην ΕΚΤ, που ανταλλάχτηκαν ήδη με νέα ομόλογα ίσης αξίας
3. Για 13.6 δις που η ελληνική κυβέρνηση δεν μπόρεσε να βρεί, ενεργοποιήθηκαν τα CACs, πληρώθηκαν τα CDS και η Ελλάδα υπέστη και τυπικά την υποβάθμιση σε χρεοκοπία απο τους τύπους αξιολόγησης, που περιέργως επι τόσες δεκαετίες δεν είχαν καταλάβει την οικονομική κατάσταση της χώρας, συμμετέχοντας στο σχέδιο της χρεοκοπίας της Ελλάδας.
4. Αποτέλεσμα της υποβάθμισης σε χρεοκοπία της Ελλάδας είναι...

Κοριοί της ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική επιστρατεύονται για την παρέλαση


- Οικογένειες αστυνομικών και στρατιωτικών με ειδικές προσκλήσεις πλάι στους επίσημους
- Σε κλοιό από κάγκελα και ΜΑΤ το Συνταγμα
- Προληπτικοί έλεγχοι αλά Πολυτεχνείο για “γιαούρτια” και “αυγά”
- Διαταγή προς αστυνομικούς: αφήστε μόνο τους σκοπούς στα τμήματα


Μέτρα… Πολυτεχνείου για τον εθνικό εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Αλλεπάλληλες συσκέψεις για να αποφευχθούν έκτροπα με στόχο πολιτικούς που θα παραβρεθούν στις παρελάσεις. Το «υπηρεσιακό» Μέγαρο Μαξίμου σε συντονιστικό ρόλο των μέτρων ασφαλείας.


Έλληνες φοιτητές σάρωσαν βραβεία σε διαγωνισμό μαθηματικών

Σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η Ελλάδα στην 6η Μαθηματική Ολυμπιάδα για φοιτητές Πανεπιστημίων της Νοτιανατολικής Ευρώπης, που διοργανώνεται από τη Μαθηματική Εταιρεία Ν. Α. Ευρώπης. Ετσι, Ελληνες φοιτητές κατέκτησαν συνολικά 8 μετάλλια: 2 χρυσά, 5 αργυρά και 1 χάλκινο. Ο διαγωνισμός διεξήχθη από 6 έως 9 Μαρτίου στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας και σ΄αυτόν συμμετείχαν 24 ομάδες από χώρες με παράδοση στα Μαθηματικά και στους διεθνείς διαγωνισμούς. Από ελληνικής πλευράς, συμμετείχε η εξαμελής Ολυμπιακή Ομάδα, που αποτελούνταν από πέντε φοιτητές του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών (EKΠA), εναν φοιτητή της σχολής Ηλεκτρολόγων του Ε. Μ. Πολυτεχνείου και μία τριμελή ομάδα, απο δύο φοιτητές του Μαθηματικού του Πανεπιστημίου Αθηνών και έναν της Πληροφορικής του ιδίου Πανεπιστημίου. 


Τα βραβεία που κατέκτησαν οι Ελληνες έχουν ως εξής:«Όποιος βάλει ανεμογεννήτριες στη Μάνη θα τον παλουκώσουμε πάνω τους» - Οι Μανιάτες δηλώνουν εξοργισμένοι με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Οι Μανιάτες δηλώνουν εξοργισμένοι με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την πρόθεση του υπουργείου να τοποθετήσει ανεμογεννήτριες στην περιοχή τους, η οποία έχει χαρακτηριστεί περιοχή Natura και Ζώνη Ειδικής Προστασίας. «Όποιος τολμήσει να βάλει ανεμογεννήτριες στη Μάνη έχει κάνει λάθος. Θα τον παλουκώσουμε πάνω στις ανεμογεννήτριες» δηλώνουν οι ντόπιοι.

Σε πρόσφατη απόφαση του ο κ. Παπακωνσταντίνου δίνει...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ακυρώνεται και επισήμως η συγχώνευση Alpha Bank-Eurobank!

H Alpha Bank μόλις ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη στο Χρηματιστήριο Αθηνών ότι ενημέρωσε την Eurobank πως μετά και την αναδιάταξη του δημοσίου χρέους (PSI) και τις επιπτώσεις...

Πρωινό ΤΟΜΑΡΙ στο MEGA

Μετά τις κατηγορίες του Παπανδρέου κατά του "πατριωτικού" καναλιού MEGA, σήμερα ήταν καλεσμένος στους καμπουράκιδες ο Παπακωνσταντίνου, ο άνθρωπος που φύτεψε στο λαό δολοφονικά ένστικτα. 
Το μεγάλο κωλόπαιδο της Goldman Sachs το οποίο συνεχίζει να κυκλοφορεί στον Ελλαδικό χώρο ανενόχλητος ξοδεύοντας τα κλεμμένα εκατομμύρια των Ελλήνων οι οποίοι δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους παρουσιάστηκε και πάλι στο γυαλί με το ίδιο το ηλίθιο  φυσιολογικό του ύφος και "ήθος".
Όπως δείχνουν τα πράματα η σπείρα της βουλής, με πρωτεργάτες τα τομάρια του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε το σχέδιο Β.
Έχοντας την ψευδαίσθηση ότι πλέον δεν κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα μετά τα απανωτά, θανατηφόρα χτυπήματα που κατάφεραν στον Ελληνικό λαό, πήραν διαταγή να ετοιμάσουν κόμματα για το ενδεχόμενο εκλογών, εάν και εφόσον πάρουν εντολή. 

Ο Καποδίστριας διώκτης των Μασονικών στοών - Λίγο μετά δολοφονείται στο Ναύπλιο

 

Για τον Ιωάννη Καποδίστρια, και την αναλήθεια που γράφουν ότι υπήρξε μασόνος διαβάστε το ακόλουθο αντίγραφο αρχείου:
EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 
Αριθ. 2953
Μυστική Εγκύκλιος
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
Προς το Πανελλήνιον. Προς τους κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.
Γνωρίζει η Κυβέρνησις, ότι Πολίται τινές επιμένουν πιστεύοντες και τους άλλους πείθοντες, ότι αι μυστικαί Εταιρείαι χορηγούσι μέσα σωτήρια εις την Πατρίδα, ή τουλάχιστον Αιγίδα υπό την

ΒΙΝΤΕΟ = Ισλαμική προπαγάνδα στα Ελληνικά σχολεία...με την σφραγίδα του Υπ. Παιδείας

ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.......
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΑ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "IN" ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.ΠΛΕΟΝ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΙΧΑΜΕΡΗ.....ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ........ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.....

                 

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟΝ "ΕΔΩΣΕ"... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ???

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της Τουρκίας, Τανέρ Γιλντίζ περί κοινών ελληνοτουρκικών ερευνών πετρελαίου στο Αιγαίο. 
Μάλιστα, όπως ανέφερε σε δημοσιογράφους στην Αττάλεια, το θέμα αυτό είχε συζητηθεί κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. 
Θα περίμενε κανείς από τον επί 2,5 χρόνια «σωτήρα» της πατρίδας να εμφανιστεί και να τον κατακεραυνώσει, διαψεύδοντας ο ίδιος τον τούρκο αξιωματούχο… 
Αλλά ο πρωταγωνιστής του εθνικού ξεπουλήματος προτίμησε να εξαφανιστεί… 

Ισραήλ: Ανακάλυψη νέων κοιτασμάτων και η Τουρκία…


Η Modiin Energy και η Adira Energy Corporation ανακοίνωσαν εχθές ότι ανακάλυψαν νέα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στα οικόπεδα Gabriella και Yitzhak, τα οποία βρίσκονται 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, η αρχική εκτίμηση είναι ότι υπάρχουν 232,2 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου και 1,8 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου και στα δύο κοιτάσματα.

Όλα τα στοιχεία βασίζονται...

Μεταφορές από ΗΠΑ με απ΄ευθείας ανάθεση.Γιατί;

Εύλογα ερωτήματα και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει στο ΓΕΝ η επιλογή συγκεκριμένης εταιρείας για την ανάθεση Υπηρεσιών Θαλασσίων Μεταφορών που αφορά -κι εδώ το ενδιαφέρον αυξάνει- μεταφορές υλικών και εφοδίων των Ε.Δ από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα και αντίστροφα.

Συνεπώς...

Η τρόϊκα απέκτησε και δική της ... ΕΥΠ! - Ομάδες παρακολούθησης κινητών & PC!

Σε μείζον θέμα ασφάλειας αλλά και πολιτικής ηθικής εξελίσσσεται η υπόθεση των επιχειρηματιών που διαθέτουν οργανωμένα δίκτυα τηλεφωνικών υποκλοπών και όχι μόνο. Με σχετική ερώτησή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής φέρνει το θέμα στη Βουλή και ζητεί να πληροφορηθεί τι κάνει το υπουργείο για να αποτρέψει τις τηλεφωνικές υποκλοπές που γίνονται από ιδιώτες.   

Η επόμενη μεγάλη απάτη

 Του Άγη Βερούτη
Εκλογολογίας το ανάγνωσμα. 

Στη χώρα όπου οι εκλογικές γενικολογίες θεωρούνται εξ ορισμού ψεύτικες, όπου οι πολιτικοί εξαιρούν τον εαυτό τους τόσο από την υπακοή στους νόμους, όσο και από την υποχρέωση να τηρήσουν τις εξαγγελίες τους, ετοιμαζόμαστε για μια ακόμη παράσταση συναισθηματικής απάτης, παραποίησης της Αλήθειας, και φορολογικού βιασμού της μεσαίας τάξης. Παρακαλώ προσδεθείτε.

Τα δύο κόμματα εξουσίας, δέσμια των μηχανισμών υποστήριξης που με κόπο δημιούργησαν στις προηγούμενες δεκαετίες, ξαναμοιράζουν την τράπουλα -αναμεταξύ τους αυτή τη φορά- σε μια ακόμη απόπειρα εξαπάτησης της κοινής γνώμης, για την επανεκλογή τους. Οι πανίσχυροι μηχανισμοί τους, με ανεξάντλητη πρόσβαση σε χρήμα και ανθρώπινους πόρους, προλειαίνουν την επόμενη επικράτησή τους εις βάρος του κοινού καλού, της εξυγίανσης, του εξορθολογισμού του Λεβιάθαν που ονομάζουμε κράτος.