ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά..Καθηγητής του ΑΠΘ καλεί τον Τσίπρα να τον προστατέψει από τους φοιτητές του ΣΥΡΙΖΑ!!!



Δείτε το περιστατικό του "δημοκρατικού" προπηλακισμού (με τακτικές μπράβων) εναντίον του καθηγητή..

Επιστολή που απέστειλε καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, φέρνει στην επικαιρότητα, περιστατικό βίας μεταξύ καθηγητή και φοιτητών μέσα στο ίδρυμα.

Ισλανδία: Βγήκαμε από την κρίση γιατί δεν ακούσαμε την Τρόικα

«Η Ισλανδία κατάφερε να υπερβεί με επιτυχία την κρίση, επειδή την αντιμετώπισε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι οι χώρες της ευρωζώνης. Αφήσαμε τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν» λέει στην Deutsche Welle σήμερα o πρόεδρος της χώρας Ολ. Γκρίμσον.
Ισλανδία: Βγήκαμε από την κρίση γιατί δεν ακούσαμε την Τρόικα

Ένα από τα πρώτα θύματα της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008 ήταν η Ισλανδία. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της τότε ήταν χειρότερη και από εκείνη της Ελλάδας. Σήμερα, όμως, η χώρα μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Η

Η «εφιαλτική» από τους Κυβερνώντες Αντιμετώπιση των Αγωνιστών του 1821


Οι Βαυαροί, (Γερμανοί) που ήρθαν με τον Όθωνα και κυβέρνησαν την Ελλάδα απολυταρχικά επί τριάντα ολόκληρα χρόνια (1833-1862), θα περιφρονήσουν και θα αγνοήσουν και τους φτωχούς λαϊκούς αγωνιστές του ’21, που είχαν ποτίσει με ποταμούς αιμάτων το δέντρο της λευτεριάς και που τώρα ζητούσαν αποκατάσταση.
Ορισμένες φορές η περιφρόνηση αυτή λαμβάνει την μορφή ωμής καταδίωξης και φυσικής εξόντωσης. Κραυγαλέες περιπτώσεις οι θανατικές καταδίκες των πατριωτών στρατηγών Θεοδώρου Κολοκοτρώνη (25 Μαΐου 1834) και Γιάννη Μακρυγιάννη (16 Μαρτίου 1853), του Νικολάου Πλαπούτα κλπ. «Έτσι

"Εξ (6) Τούρκικα μαχητικά τα 2 οπλισμένα και σήμερα στο Αιγαίο !




Μονόλογος των Τούρκικων μαχητικών σε 

καθημερινή βάση στο Αιγαίο ...Να θυμήσουμε για 

ακόμη μια φορά δεν είχαμε εμπλοκές αν και τα 

Τούρκικα προχώρησαν σε παραβιάσεις και 

παραβάσεις !


Ακόμα και τη βίαιη προσαγωγή του Παπανδρέου εξετάζουν στην Προανακριτική

papandreou 660 2 250x180 Ακόμα και τη βίαιη προσαγωγή του Παπανδρέου εξετάζουν στην Προανακριτική
 Ο πρόεδρος της Προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα και βίαιη προσαγωγή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Επιτροπή, στην περίπτωση που ο τελευταίος αρνηθεί να πάει και να στείλει υπόμνημα.
 Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να κληθεί την Πέμπτη προκειμένου να καταθέσει μετά και τις νέες αποκαλύψεις που ήρθαν με τα email που ήρθαν στη δημοσιότητα και έδειξαν πως ο τότε επικεφαλής της ΕΥΠ όχι μόνον έχει

Είναι απίστευτοι! Θα σκοτώσουν το σκυλάκι που γαύγισε στους τροϊκανούς

troika
Όποιος αντιστέκεται εξοντώνεται σύμφωνα με δημοσίευμα του blog staparaskhinia.gr καθώς ο Ρούμπυ, το σκυλάκι που έπιασαν στο Σύνταγμα επειδή λέγεται πως γαύγισε τους Τροϊκανούς και κρίθηκε επιθετικό, (το σκυλί είναι απίστευτα καλό και φιλικό, κοινωνικοποιημένο και συνηθισμένο με τους ανθρώπους…) το πήγανε στα Μέγαρα και το κρατούν στην Αστική Πανίδα στο καταφύγιο των Μεγάρων και από ενεργούς φιλόζωους φίλους έγινε γνωστό πως τον πάνε για ευθανασία σελίγες μέρες.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...!!! ΣΕ ΜΝΗΜΕΙΟ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΑΔΑΣΚΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΛΑΒΙΚΑ...!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...

Skopje 20120814 03014 Οι Σκοπιανοί έχουν ανεγείρει μνημείο με τον Αριστοτέλη να διδάσκει τον Μ. Αλέξανδρο... Σλαβικά!!!

Φωτογραφίες από Razvigor

Συνεχίζεται ο τραγέλαφος στα Σκόπια. Στην βάση μνημείου υπάρχει ανάγλυφη παράσταση με τον Αριστοτέλη να διδάσκει τον Μ. Αλέξανδρο  κρατώντας πάπυρο γραμμένο σε.. Σλαβικά.
Στα πλαίσια του σχεδίου «Σκόπια 2014», είχαμε την ανέγερση 4 μνημείων με λιοντάρια πάνω σε μια γέφυρα των Σκοπίων στις όχθες του ποταμού Βαρδάρη.

Στην βάση του ενός λιονταριού, προσέξαμε μια ανάγλυφη παράσταση όπου απεικονίζεται ο φιλόσοφος Αριστοτέλης να διδάσκει, τον νεαρό τότε, Αλέξανδρο.

Οι Σκοπιανοί παριστάνουν τον Αριστοτέλη  να κρατάει έναν πάπυρο, γραμμένο στα… Σλαβικά. Πάνω του είναι χαραγμένη η φράση, “ΔEMO КРАТИYАТА Е

Διώτης: Αν θυμάμαι καλά έδωσα το στικάκι στον Βενιζέλο 8 Ιουλίου και όχι τον Αύγουστο


Μετά τη βόμβα που έριξε στην Προανακριτική για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης συνέχισε και σήμερα τις αποκαλύψεις ρίχνοντας νέα βόμβα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Δημιουργούνται, πλέον νέα δεδομένα στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει πει ότι παρέλαβε το στικάκι τον Αύγουστο του 2011 και χθες ο κ. Διώτης ισχυρίστηκε πως κατά πάσα πιθανότητα η παράδοση έγινε στις 8 Ιουλίου στη Βουλή, ημέρα δηλαδή που κατά δική του δήλωση αντέγραψε το usb και συναντήθηκε για το θέμα με τον επικεφαλής της ΕΥΠ Κώστα Μπίκα.
Ο κ. Διώτης αναφέρει οτι...

Προφυλακιστέοι οι Γιώργος και Ανδρέας Κουρής

Στη φυλακή οδηγούνται ο εκδότης Γιώργος Κουρής και ο γιος του, Ανδρέας, μετά τις απολογίες τους στην 11η τακτική ανακρίτρια για υπόθεση χρεών τού τηλεοπτικού σταθμού Alter.
Πατέρας και γιος, καθώς και άλλα δύο μέλη του ΔΣ, που επίσης...

ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ.



Το «ναι» του Νίκου Αναστασιάδη το 2004 στο σχέδιο Ανάν, ως προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), του έχει αφήσει στην κυπριακή αρθρογραφία ένα διόλου κολακευτικό προσωνύμιο, το οποίο επανήλθε στην επικαιρότητα με τις τελευταίες εξελίξεις.

ΠΑΙΔΕΣ , ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΝΚ ΡΑΝ‏


Επιτέλους, πρέπει να πληρώσουν και οι Γερμανοί φορολογούμενοι. Οι προηγούμενες γενιές των Γερμανών ήταν δολοφόνοι.

 Δυστυχώς όμως, οι τωρινές και οι επόμενες γενιές των ευρωπαϊκών λαών δουλοποιούνται υπό τους Γερμανούς χωρίς καν να φταίνε.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΝΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!!



«Ἔκτρωσις μετὰ τὴν γέννηση» ἤ «Βρεφοκτονία», ἡ νέα μόδα ποὺ θέλει νὰ ἐπιβάλῃ ἡ Νέα Τάξις!
Αυτά που διαβάζω καθημερινά,αν μου τα έλεγε κάποιος πριν 20 χρόνια ότι θα τα ζήσω και θα τα δω να συμβαίνουν στην εποχή μας,θα τον έλεγα σίγουρα τρελλό!
Η κατάλυση κάθε είδους ηθικής....

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ EUROGROUP Προ ανθρωπιστικής - επισιτιστικής κρίσης η Κύπρoς: Τελειώνουν τα τρόφιμα


Προς ανθρωπιστική κρίση κολοσσιαίων διαστάσεων οδεύει η Κύπρος καθώς η ανυπαρξία ρευστού στην αγορά έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή κάθε είδους εισαγωγών τροφίμων προς τη Μεγαλόνησο ενώ οι ξένοι προμηθευτές ζητούν χρήμα και μόνο. Χρήμα που όμως δεν υπάρχει.


Γ.NΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΠΡΟΣ Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ EUROGROUP: "Δεκάρα δεν δίνω για σένα. Τσακίσου φύγε"!


Όπως αξίζει σε έναν πρόεδρο που ξεπουλά εν ψυχρώ μια ολόκληρη χώρα, συπεριφέρθηκαν οι νεοαποικιοκράτες της ΕΕ στον πρόεδρο της Κύπρου Ν.Αναστασιάδη κατά το γεύμα όπου δήθεν "απείλησε" με παραίτηση: ...

Αναβαθμίζοντας το G3A3 & A4 του Ε.Σ με την προσθήκη του ΗΚ -79 ...Και με ελάχιστο κόστος (video)!

Με την προσθήκη του ''ΗΚ- 79'' ο Ε.Σ αποκτά τεράστια ισχύ πυρός σε μαχητές Πεζικού με ελάχιστο κόστος !
Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με ένα οπλικό σύστημα που δεν προκαλεί ίντριγκα και δεν δημιουργεί “μυθικών” διαστάσεων δυνατότητες.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν αφανή πολλαπλασιαστή ισχύος ο οποίος με ελάχιστο κόστος μπορεί να αυξήσει δραματικά την ισχύ πυρός της ομάδας μάχης πεζικού του ΕΣ, η οποία είναι το κύτταρο και η πηγή της δύναμης του με βάση παλαιότερες δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου.
Δεδομένου ότι...

ΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ''ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ'' ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΛΕΦΤΑ - Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΑΣΕ , ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ....!!!

Η κακομοιριά του ελληνόφωνου ενημερωτικού προσωπικού στο μεγαλείο της. Άξιες βουβουζέλες των Γερμανών προπαγανδιστών που θέλουν να πείσουν τον πλανήτη ότι τα πρόβατα επί σφαγή (Έλληνες Κύπριοι) είναι λύκοι, βουτηγμένοι στο μαυρο χρήμα διεφθαρμένων Ρώσων ολιγαρχών, άρα
“καλά να πάθουν”.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ Λουξεμβούργο: «Δεν είμαστε Κύπρος»





Η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου απορρίπτει κατηγορηματικά οποιαδήποτε σύγκριση γίνεται με την Κύπρο ως προς το μέγεθος του χρηματοπιστωτικού τους τομέα, με το επιχείρημα ότι στην περίπτωση του Μεγάλου Δουκάτου «αυτός συμβάλλει στην γενική ανταγωνιστικότητα όλων των κρατών μελών» της ευρωζώνης.

“Φτυστός ο Παπανδρέου”! Καταγγελίες σοκ από τον Σ. Μαλά: Έδιωξαν Ρώσους και Κινέζους επενδυτές για να μας ρίξουν στα νύχια της Τρόικας!


Μπα καλέ. Συνωμοσιολόγος είναι και αυτός.

Την καταγγελία του Γ. Λιλλήκα επιβεβαίωσε σήμερα ακόμα και ο πολιτικός του αντίπαλος, Σ. Μαλας!

Οι γερμανικές τράπεζες έδιναν και μπόνους σε όποιον θα αγόραζε ελληνικά ....
ομόλογα!

Στην εκπομπή με το Σπύρο Χαριτάτο:
Σταύρος Μαλάς πρώην υπουργός Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας – διεκδικητής της Κυπριακής Προεδρίας

Δήλωση-”βόμβα” στον Αlpha 9,89 του διεκδικητή της κυπριακής προεδρίας με τη στήριξη του ΑΚΕΛ στις πρόσφατες εκλογές, Σταύρου Μαλά, ο οποίος εκτίμησε πως πρέπει να συζητηθεί ακόμη και το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ.

«Θα πρέπει η κυβέρνηση να βάλει τους οικονομολόγους κάτω και να βρούμε λύση εκτός Τρόικας και αν αυτό δεν είναι δυνατό να συζητήσουμε και την έξοδο από την ευρωζώνη.»

MΙΧΑΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ "80% κούρεμα στη Λαϊκή και 50% στην Τράπεζα Κύπρου!"



Ανατρέπει τα σενάρια για τα ποσοστά κουρέματος των καταθέσεων των κυπριακών τραπεζών άνω των 100.000 ευρώ που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής και κάνει λόγο για 80% στη Λαϊκή και 50% στην Κύπρου.
Σε συνέντευξη του στην εκπομπή "Επωνύμως" του ΡΙΚ αργά το βράδυ της Τρίτης ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δεν απέκλεισε να ξεπεράσει το 50% το κούρεμα και στη Λαϊκή να πάει ακόμη και 80%.
Επίσης επεσήμανε ότι

Χαστούκι του Πούτιν στην Μέρκελ


Λίγο πριν την επίσκεψή του στο Βερολίνο, ο Πούτιν δίνει το μήνυμα
Αντεπίθεση Πούτιν στην Μέρκελ: Εισαγγελική έφοδος στα γραφεία των Γερμανικών κομμάτων στην Ρωσία!
Έφοδος ακόμα και στο ίδρυμα Αντενάουερ!
Απειλούν με άρση της βίζας οι Γερμανοί – Έντρομη απάντηση από Βεστερβέλε

Κάποιοι βιάστηκαν να εκδηλώσουν ευσεβείς πόθους, όπως η δήθεν συνεργασία του Πούτιν με την Μέρκελ. Τα γεγονότα ήλθαν να τους διαψεύσουν με τον πιό ηχηρό τρόπο.

Αλβανία, Τουρκία και Πακιστάν κυριαρχούν στη διακίνηση ναρκωτικών



Δυσάρεστα νέα για τους τελευταίους, ειλικρινείς διεθνιστές.

Στην πλέον εμπεριστατωμένη μελέτη που έγινε ποτέ η Europol, αστυνομία της ΕΕ, εκθέτει ότι η Αλβανία, η Τουρκία και το Πακιστάν κυριαρχούν στη διακίνηση ναρκωτικών, ιδιαίτερα της ηρωίνης (Σελίδες 11 και 17).

Η Έκθεση αναφέρει ότι 3.600 ομάδες οργανωμένου εγκλήματος δραστηριοποιούνται σήμερα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μεταξύ των ομάδων αυτών,

Η ΕΥΠ ενημέρωνε τον Γ. Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ



Αμείλικτα ερωτηματικά για τον ρόλο της ΕΥΠ του κ. Γιώργου Παπανδρέου και του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ προκύπτουν…

από τα νέα στοιχεία που κατέθεσε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Διώτης κατέθεσε την ηλεκτρονική αλληλογραφία που είχε με τον κ. Παπακωνσταντίνου για την διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ λίγα εικοσιτετράωρα πριν ο πρώτος προχωρήσει σε αντιγραφή του USB. Από τα μηνύματα που ανταλλάσσουν οι δύο άνδρες προκύπτουν ότι ο τότε ...

Δένδιας: Η Ελλάδα είναι γεμάτη με καλάσνικοφ [βίντεο]


σχόλιο Α/Φ:
ΕΝΩ ΑΦΗΣΕΣ ΧΥΜΑ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΜΑΣΟΝΑΚΟ,
ΜΑΖΕΨΕΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΥΡΙΚΟΥΣ Κ.Λ.Π.

Για τις δραματικές συνθήκες της εγκληματικότητας στην Ελλάδα μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος σε δηλώσεις του στην τηλεόραση υποστήριξε ότι «η χώρα είναι γεμάτη με καλάσνικοφ» τα οποία μπαίνουν από «τα ατελείωτα σύνορα» της Ελλάδας.

Τα σπαρακτικά μηνύματα που έγραφαν οι Κύπριοι στους τοίχους των χωριών τους [εικόνα]

Ο σπαραγμός των Κυπρίων για την διέλευση των ξένων και την κυριαρχία αλλά και η λαχτάρα τους για την Ελλάδα αποτυπωνόταν το 1954 στους τοίχους στα χωριά του νησιού.

Ανάμεσά τους και αυτά το μήνυμα: "Θέλομεν την Ελλάδα μας κι ας τρώγομεν πέτρες» στο χωριό Αλωνα, που φωτογράφισε ο Γιώργος Σεφέρης το 1954.



Στάση πληρωμών στην Κύπρο – Αδυναμία καταβολής μισθών



-Με τις τράπεζες κλειστές οι εργοδότες δηλώνουν πως δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής των μισθών στους εργαζόμενους. -Σε απόγνωση νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Ανοίγουν σήμερα οι κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα


Κανονικά θα λειτουργήσουν την Τετάρτη τα υποκαταστήματα των τραπεζών «Κύπρου, «Λαϊκή» και «Ελληνική», στην Ελλάδα, μετά την εξαγορά τους από την Τράπεζα Πειραιώς....

Το τίμημα ανήλθε στα 524 εκατομμύρια ευρώ. Ο νέος όμιλος-κολοσσός θα περιλαμβάνει 1.660 καταστήματα, 24.000 υπαλλήλους, και ενεργητικό 95 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ δεν θα υπάρχει περιορισμός στην ανάληψη μετρητών.

«Σκάνδαλο η εξαγορά»

Τη διεξαγωγή έρευνας σε βάθος για την εξαγορά των κυπριακών τραπεζών από την Ελλάδα, ζήτησε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Κύπρου,

Κόβεται το επίδομα γάμου για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους


Νέα μείωση 10% στο μισθό

Το 10% του μισθού τους χάνουν από την 1η Απριλίου οι μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς θα σταματήσει η καταβολή του επιδόματος γάμου.
Την ανατροπή με το επίδομα γάμου επιφέρει η λήξη (στις 31 Μαρτίου) της τρίμηνης μετενέργειας...
... ισχύος της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, καθώς και όλων των προηγούμενων μη νομοθετικά κατοχυρωμένων ρυθμίσεων τις οποίες είχαν συνομολογήσει στο παρελθόν η ΓΣΕΕ και οι εργοδοτικές οργανώσεις του ΣΕΒ, της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ.

Μάλιστα, ούτε οι επιχειρήσεις οι οποίες είναι μέλη των συγκεκριμένων εργοδοτικών οργανώσεων υποχρεούνται να...

Ο.Ε.Α:Κατεπείγουσα ανάγκη εξόδου της Ελλάδος και της Κύπρου από την Ευρωπαϊκη ένωση διά λόγους εθνικής ασφάλειας των δύο χωρών.Εάν δεν το πράξετε αυτό κατεπειγόντως τοτέ Ελληνες και Ελληνοκύπριοι είσθε ένδεκα εκκατομύρια νεκροί και δεν το ξέρετε!!!

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΣΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η " COMISSION " TΗΣ " ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ " ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ : BAROSO ( BAROUCH ) ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ COMISSION , KAI ΝΤΑ'Ι'ΣΕΛ -- ΜΠΛΟΥΜ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ EUROGROUPE HTOI TOY " ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ " ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ .