ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Δράμα: Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το κέντρο μεταναστών


Δράμα: Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το κέντρο μεταναστών
Η ένταση, οι υψηλοί τόνοι και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις κυριάρχησαν στην έκταση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ξεκίνησε λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα. Πεδίο αντιπαράθεσης το κέντρο κράτησης μεταναστών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης επιτέθηκαν φραστικά κατά του δημάρχου και του άσκησαν δριμύτατη κριτική για.........

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

dolofonia-4

Τη σύζυγο του πρώην υπουργού επί επταετίας Σπύριου Κατσώτα, δολοφόνησαν στο σπίτι της στο Χαλάνδρι (Δήμτητρος 10), Γεωργιανοί δολοφόνοι. Η δολοφονία εικάζεται ότι έγινε το πρωί αλλά το πτώμα εντοπίστηκε το απόγευμα, μαζί με τον ημιλιπόθυμο σύζυγό της.

Η νέα τάξη είναι εδώ και ο Σαμαράς σε εβραϊκό φόρουμ!



H συμμετοχή του πρωθυπουργού σε εβραϊκό φόρουμ των ΗΠΑ είναι δήλωση υποταγής στην παγκόσμια νέα τάξη

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας η πρόθεση του πρωθυπουργού να συμμετάσχει στο παγκόσμιο φόρουμ που διοργανώνει το American Jewish Commette ( A.J.C.) τον Ιούνιο. Το Α.J.C. είναι η επίσημη και σημαντικότερη οργάνωση του Εβραϊκού λόμπι στην Αμερική. Έρχεται λοιπόν αυτή η είδηση να επιστεγάσει την υποψία που είχαμε ότι ο διεθνής σιωνισμός τοποθετεί σε όλες τις θέσεις κλειδιά δικούς του ανθρώπους. Είτε απευθείας σε Εβραίους στην καταγωγή είτε σε άτομα που έχουν κάποια Εβραϊκή ρίζα είτε

ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΗΤΑ ΣΙΩΗ


Λίγο πριν τους κρεμάσουμε,οι παρακρατικοί προέβησαν σε μια κίνηση πανικού.
Πόσους θα συλλάβετε πια ρε σκουλίκια????
Δε σας φοβόμαστε ρε π@@τανογεννήματα....
Ούτε εσάς ούτε τα ελεϊνά μπατσάκια σας....
Έχουμε πόλεμο....και να είστε σίγουροι ότι θα σας εξαφανήσουμε!!!!
Ένταλμα σύλληψης με την αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης της έχει εκδοθεί σε βάρος του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νικήτα Σιώη, μετά και τα χθεσινοβραδινά γεγονότα βίας που εξελίχθησαν στο κέντρο της πόλης των.....

Εικόνες Συρίας - Επιτέθηκαν και στο στρατηγείο της ΕΛΑΣ - Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώνεται


Μια περίεργη νύχτα είναι αυτή που έρχεται και όλοι όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει ή υποψιάζονται τι μπορεί να συμβεί, εύχονται αύριο το πρωί να έχει εκτονωθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε από το πρωί με την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας των εργαζομένων στα ΕΝΑΕ.
Οι συλλήψεις δέκα συνδικαλιστών έχουν...

δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση και αυτή την στιγμή περίπου δύο χιλιάδες εργαζόμενοι από διάφορα σωματεία πολιορκούν την ΓΑΔΑ, ενώ πριν λίγο επιχείρησαν να εισβάλουν στο  στρατηγείο της ΕΛΑΣ! 

Αυτοκτόνησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής


Hταν στη λίστα των 36 πολιτικών που ελέγχονταν από το ΣΔΟΕ
Τη δραματική είδηση της αυτοκτονίας του πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Τζανή μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Βόλου. Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση της αστυνομίας τον κ. Τζανή βρήκε στις 20.05 η σύζυγός του απαγχονισμένο στο υπόγειο της οικίας του στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ο κ. Τζανής, ελεγχόταν από το Σ.Δ.Ο.Ε Θεσσαλονίκης αφού το όνομά του εμφανιζόταν στη λίστα των 36 πολιτικών πρόσώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομου πλουτισμού.Η έρευνα ξεκίνησε..........

Κόλαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου! Μπούκαραν οι αγρότες - Καπνογόνα και πετροπόλεμος με τα ΜΑΤ (ΦΏΤΟ& ΒΙΝΤΕΟ)


Xάθηκε, τελείως, ο έλεγχος - Νέα ένταση στην είσοδο της αίθουσας αναχωρήσεων με αφορμή τη σύλληψη ενός νεαρού αγρότη - Νέα ένταση πριν από λίγο - Στο σημείο Αρναουτάκης και Παραβολιδάκης 



Aνευ προηγουμένου η κατάσταση που προκλήθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου μεταξύ αγροτών και αστυνομικών.
Οι αγρότες αποφάσισαν να σκληρύνουν τη στάση τους και αποχώρησαν απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όχι όμως για να λήξουν την κινητοποίησή τους - άλλωστε όπως έχουν πει δεν πρόκειται να φύγουν με άδεια χέρια - αλλά για να μετακινηθούν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου αυτή την ώρα η κατάσταση είναι τεταμένη ενώ πριν από λίγο έπεσαν καπνογόνα και ο κόσμος διαλύθηκε!

Πακιστανός ισλαμοφασίστας βίασε κτηνωδώς κοριτσάκι 2 χρονών επειδή η οικογένεια της αρνείτο να ασπασθεί το Ισλάμ…

Το κοριτσάκι έζησε από θαύμα, αλλά καταστράφηκε σωματικά. Μετά από 5 εγχειρήσεις, δεν μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικά ενώ η οικογένεια της κρύβεται για να γλιτώσει την ίδια και τα υπόλοιπα μέλη. Και όμως. Στην Ελλάδα αντί να βρίσκονται αυτές οι οικογένειες που χρειάζονται

Elizabeth Dilling: Εβραίοι και μαρξισμός – κομμουνισμός - σοσιαλισμός

«Μερικοί τον λένε Μαρξισμό – Εγώ τον λέω Ιουδαϊσμό» - Ραβίνος Stephen Samuel Wise (The American Bulletin, 5 Μαΐου 1935).

«Ο Μαρξισμός είναι ένας βελτιωμένος Ταλμουδισμός για τους εθνικούς» - Elizabeth Dilling.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ



Γέμισε πολεμικά πλοία και υποβρύχια η παραλιακή!
ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;


Φίλος του attikanea, μόλις με ειδοποίησε ότι ευρισκόμενος στην παραλιακή και στο ύψος της Γλυφάδας, διαπίστωσε ότι στη θάλασσα έχουν βγει πολεμικά πλοία από τον Ναύσταθμο και ..
υποβρύχια.
Σε λίγο, μας υποσχέθηκαν ότι θα μας στείλουν και φωτογραφικό υλικό.
Μήπως πρέπει να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός τι συμβαίνει;

Πόπη Σουφλή  attikanea

Ελλάδα-Τουρκία και η κρίση της Συρίας.Ανάλυση


Ελλάδα-Τουρκία  και η κρίση της Συρίας.Ανάλυση



Του Βασίλη Γιαννακόπουλου
Γεωστρατηγικός αναλυτής και συγγραφέας του βιβλίου «Αραβική Άνοιξη – Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική».


Την 1η Φεβρουαρίου του 2011, μια σελίδα του Facebook καλούσε το συριακό λαό σε διαδήλωση κατά του καθεστώτος Assad, με βασικά αιτήματα «τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου», «το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα» και «τον τερματισμό της διαφθοράς». Περίπου 19 μήνες αργότερα, εξαιτίας της αδυναμίας του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ να λάβει απόφαση, στη Συρία διεξάγεται ένας εμφύλιος τον οποίο υποστηρίζουν εξωτερικοί κρατικοί και μη κρατικοί δρώντες, με αποτέλεσμα η κατάσταση να χαρακτηρίζεται ως σχεδόν χαοτική, ενώ η ανθρωπιστική κρίση συνεχώς να αυξάνεται.

"Πολεμικός πυρετός" στη Μ.Ανατολή,με "πράσινο φως" από ΝΑΤΟ και ΗΠΑ



`Πολεμικός πυρετός` στη Μ.Ανατολή,με `πράσινο φως` από ΝΑΤΟ και ΗΠΑ
Πολεμικός “πυρετός” μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, με την πρώτη να συνεχίζει τους βομβαρδισμούς εναντίον της δεύτερης . Σε εξέλιξη και διπλωματικές επαφές των Τούρκων που έχουν όπως φαίνεται την υποστήριξη Αμερικανών και ΝΑΤΟ. Από την άλλη πλευρά είναι αυτονόητο ότι η Συρία δεν είναι μόνη της και η Τουρκία πρέπει να έχει καταλάβει ότι θα υπάρχουν όρια σ΄ αυτό που η ίδια ονομάζει “στρατιωτική επέμβαση”.

Κολασμένη Δευτέρα




Συνδικάτα, πρωτοβάθμια σωματεία και ενώσεις εργαζομένων ετοιμάζονται πυρετωδώς για το απόγευμα της Δευτέρας...



Στις 6.00 το απόγευμα, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν δώσει ραντεβού, στην πλατεία Συντάγματος, ενάντια στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση συνεργασίας.

Έκτακτο: Τουρκο-επιστράτευση


Μετά τα τελευταία γεγονότα στην Συροτουρκική μεθόριο, με την ανταλλαγή πυρών πυροβολικού, η Τουρκία κήρυξε επιστράτευση και καλεί τους εφέδρους οπλίτες της να καταταγούν. Από την ελληνική επικράτεια καλεί τους παρακάτω:
Μπουτάρη Γιάννη
Μέτε Αχμέτ
Ντεντέ Αμπτουλχαλίμ
Θεοδωρίδη Νάσο
Δαμιανό Δάμωνα
Βαλλιανάτο Γρηγόρη
Κυριακού Μίνωα
Μπόμπολα Γιώργο

"ΘΑΡΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ"



!!! Η συγκλονιστική κραυγή μιας Ελληνοπούλας 17 μόλις χρονών, που σκίζει από τη Μαρτυρικό Βιάννο της Κρήτης τον αέρα του ξενισμού, της αλλοτρίωσης και της αδιαφορίας μας, τις καρδιές και τις μνήμες των σύγχρονων παιδιών μας, φωνάζοντας με όλη τη δύναμη της ψυχής της, μπροστά στο Εκτελεστικό Απόσπασμα των Ναζί, δίνοντας κουράγιο στον δακρυσμένο πατέρα της που αγωνιούσε για την ανήλικη κόρη του, μπροστά στις παγερές και απάνθρωπες κάννες του Χίτλερ, στο τρομακτικό Ολοκαύτωμα των χωριών της Βιάννου και της Ιεράπετρας Κρήτης, με 461νεκρούς και εκτελεσθέντες, με λεηλασία και κάψιμο των σπιτιών και αφανισμό των χωριών , που από τότε λέγονται με πίκρα "τα Καημένα Χωριά", φωνάζοντας και δονώντας τα συθέμελά μας σαν έθνος, σαν μαθητές, σαν εκπαιδευτικούς, σαν γονείς, σαν Σχολειά, σαν Ελλάδα, που χάνεται ανάμεσα σε τουρκοσήριαλ, ειδησοσήριαλ, νεοΝαζί, λαθρομετανάστες, δημαγωγούς, τροϊκανούς, ναρκωτικά, ασέβεια, αμάθεια, άγνοια και απατρία: "ΘΑΡΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ"!!!


ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η ΣΥΡΙΑ... ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ...!!



Όλα συνέβησαν την στιγμή που το παιχνίδι άρχισε να καθαρίζει και οι φίλοι και καθοδηγούμενοι της τουρκία ισλαμιστές αντάρτες να κινδυνεύουν με εξόντωση εως ενός... Τότε ήρθε ως μάνα εξ ουρανού οβίδα από το Συριακό εδάφος. 

Η Συρία εξέφρασε την πρόθεσή της να διερευνήσει την «πηγή» από όπου εκτοξεύτηκαν οι οβίδες που έπληξαν κατοικημένη περιοχή στην Τουρκία κοντά στα σύνορα με τη Συρία σκοτώνοντας πέντε πολίτες και ζήτησε αυτοσυγκράτηση.

Καρέ καρέ η επιδρομή της «Δ» στην Χίο


Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την σημερινή αιφνιδιαστική άσκηση που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Χίου και πιο συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του νησιού αποδεσμεύτηκαν από το ΓΕΕΘΑ.
Image

Απαντούν με πυρά οι Σύροι στην επίθεση της Τουρκίας


Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες, καθώς οι Σύροι απαντούν στα τουρκικά πυρά πυροβολικού με δικά τους πυρά. Ο τουρκικός Στρατός έπληξε τους στόχους του με πυροβόλα των 155/52 χλστ.Panther και αυτοκινούμενα Μ52Τ των 155 χλστ..

Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν δήλωσε στον Τούρκο ΥΠΕΞ πως καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με όλμους που δέχθηκε η χώρα αυτή στα νοτιοανατολικά της από τη Συρία, με αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε κατοίκων, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Συμμαχίας.

Χερσαία εισβολή στη Συρία εγκρίνει η τουρκική Βουλή - Η Μόσχα παρακολουθεί ...



ImageΤην έγκριση της τουρκικής Βουλής πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση για να προχωρήσει σε εισβολή στην Συρία αύριο το πρωί. Πριν από λίγο αποφασίστηκε η τουρκική Βουλή να θέσει στην ημερήσια διάταξή της την χερσαία εισβολή στην Συρία, μαζί με την συζήτηση για το θέμα που έχει ανακύψει με την "αποβολή" των τουρκικών βάσεων από το Βόρειο Ιράκ. Bέβαια, να σημειώσουμε ότι πρέπει πριν υπάρξει εισβολή να υπάρξει απόφαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.
Πληροφορίες που έρχονται από τα τουρκο-συριακά σύνορα αναφέρουν ότι καταφθάνουν συνέχεια τρένα που μεταφέρουν προσωπικό και οχήματα, ενώ αρματοφορείς μεταφέρουν Α/Α SHORADS Ζipkin. 

Η Τουρκία χτύπησε στη Συρία!Aυτή την ώρα συνεδριάζει το ΝΑΤΟ


Η Τουρκία χτύπησε στη Συρία!Aυτή την ώρα συνεδριάζει το ΝΑΤΟ
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Η Άγκυρα ανεβάζει επικίνδυνα την ένταση με τη Δαμασκό, καθώς το τουρκικό πυροβολικό σφυροκόπησε στόχους στη Συρία. Οι δυο χώρες βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου.
Μετά την έκρηξη οβίδας στην περιοχή Ακτσάκαλε, το απόγευμα της Τετάρτης το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πως η Τουρκία χτύπησε στρατιωτικά τη Συρία.