ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης τελικά ήταν γυναίκα! - Νέα στοιχεία [εικόνες]


Ο στυγερός δολοφόνος πετσόκοβε πόρνες τυφλωμένος από την οργή για τη χρήση του σώματός τους στις ακολασίες και όχι στην αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους; Κι όμως. Είναι πάρα πολύ πιθανό.
Στοιχεία που προκαλούν ερωτηματικά για το φύλλο του θρυλικού δολοφόνου, τον οποίο δεν συνέλαβε ποτέ η Scotland Yard, παραθέτει το νέο βιβλίο του νομικού Τζον Μόρις ο οποίος με «Το χέρι μιας γυναίκας» επιχειρεί να ρίξει φως στο μεγαλύτερο λονδρέζικο μυστικό όλων των εποχών.
Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι πίσω από τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη που έδρασε το 1888 και δολοφόνησε με φριχτό τρόπο πέντε πόρνες στο Whitechapel του Λονδίνου κρύβεται...

Σύμβουλος Λουκά Παπαδήμου: Μπορούμε να διαπραγματευτούμε το Μνημόνιο!

Eντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μετά τις εκλογικές "σφαλιάρες" σε Ελλάδα και Γαλλία ακόμα και οι εκφραστές του Μνημονίου άρχισαν να μιλούν για ανάπτυξή ενώ τόσο καιρό μας έκαναν πλύση εγκεφάλου για τα καλά της λιτότητας (της δικής μας).Το εντυπωσιακό είναι ότι δε χρειάστηκαν να περάσουν ούτε δύο ημέρες για τη στροφή αυτή. Μπορεί τόσο καιρό το οικονομικό επιτελείο να ισχυριζόταν ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης του μνημονίου, ωστόσο το «δεξί χέρι» του Λουκά Παπαδήμου, ο οικονομικός του σύμβουλος καθηγητής Γκίκας Χαρδούβελης δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNBC το ακριβώς αντίθετο: ότι υπάρχει περιθώριο!

Η δήλωση του κ. Χαρδούβελη αποκαλύπτει ότι οι ισχυρισμοί...

Πώς θα κατανέμονταν οι έδρες αν είχαμε απλή αναλογική



 Με και χωρίς το πλαφόν του 3%

Πιέστε "διαβάστε περισσότερα" για να δείτε τα γραφήματα. 




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ελληνική Εκκλησία που χτίστηκε στην Αμερική 1000 χρόνια προτού πάει ο… Κολόμβος!

Μέσα στο δάσος του Cockaponset State Forest στο Νότιο Connectikut, κοντά στο χωριό Guiulford, βρίσκεται η αρχαιότερη Χριστιανική Εκκλησία της Νοτίου Αμερικής, αριστοτεχνικά σκαλισμένη από πέτρα.
Οι επιγραφές που είναι στην εκκλησία , η οποία μάλιστα είναι Ελληνική, γράφουν ότι...

“Κουρεύει” δάνεια στ ους Αμερικανούς η Bank of Am erica

“Κουρεύει” δάνεια στους Αμερικανούς η Bank of America
Προσφορά για κούρεμα του στεγαστικού δανείου τους κατά 150.000 δολάρια
θα λάβουν πελάτες της Bank of America.
Όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η τράπεζα θα ξεκινήσει
την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων...

Θα αποκαθηλώσουν τον Μ.Αλέξανδρο οι σοσιαλιστές στα Σκόπια

«Άναψαν» φωτιές στα Σκόπια, οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του αντιπολιτευόμενου κόμματος SDSM Αντρέι Πετρόφ, πως εφόσον οι σοσιαλιστές κερδίσουν τις επόμενες εκλογές, θα «αποκαθηλώσουν» τα αγάλματα και τα μνημεία για τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ θα προχωρήσουν και σε νέου...

Η ΕΕ και το ΔΝΤ...ανακάλυψαν την ανάπτυξη,δυο μέρες μετά από τις εκλογές σε Γαλλία-Ελλάδα

Και ξαφνικά οι …σοφοί Ευρωπαίοι ανακάλυψαν την ανάπτυξη και αρχίζουν να παραδέχονται ότι η ιστορία με τη λιτότητα όχι μόνο παρατράβηξε,αλλά οδηγεί κατ΄ ευθείαν στη καταστροφή.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρόμπαϊ ανακοίνωσε σήμερα -μέσω twitter- ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύνοδος των ευρωπαίων ηγετών στις 23 Μαΐου για να συζητήσουν τα μέσα για να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη.

“Η Τετάρτη θα είναι η ημέρα του άτυπου δείπνου των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων" της ΕΕ, ανέφερε ο Βαν Ρόμπαϊ στο λογαριασμό του στο Twitter.



Την ίδια στιγμή   ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο κάλεσε...

Προαναγγέλθηκε το τέλος της ACTA

Η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Νιλ Κρος, υπεύθυνη για την Ψηφιακή Ατζέντα της Ένωσης, προανήγγειλε την απόσυρση της συνθήκης ACTA η οποία προέβλεπε την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στο Internet και όχι μόνο…

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!


Αναμενόμενη εξέλιξη, μιας και το συγκεκριμένο δεκανίκι του συστήματος (η ΔΗΜ.ΑΡ)


 ήταν το μόνο που κατάφερε να μπει στη Βουλή για να εκπληρώσει τον ρόλο που του


 είχαν αναθέσει, δηλαδή να συμπράξει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Ο αγαπημένος λοιπόν του Κ.Ι.Σ είναι έτοιμος να καθήσει σητν πρωθυπουργική καρέκλα,



 με την ψήφο εμπιστοσύνης Σύριζα, ΔΗΜ.ΑΡ, Καμμένου και ίσως Κκε και κυρίως, ΤΗΝ


 ΑΝΟΧΗ της NΔ!

Σε περίπτωση που η Παπαρήγα πει το "ναι", το άθροισμα των βουλευτών της.........

Για τα μπάζα το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.Κατέρρευσε (μόνο του)ς

Γειά σου υπουργάρα Λοβέρδο.Πεθαίνουν οι ασθενείς χωρίς φάρμακα το ξέρεις;
Εκτός λειτουργίας τέθηκε το σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης λόγω τεχνικών προβλημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ ΑΕ. Η εταιρεία αποφάσισε την προσωρινή διακοπή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης μέχρι και την Κυριακή 13/5/2012.
Η διαδικασία συνταγογράφησης θα γίνεται ...


χειρόγραφα μέχρι και την Κυριακή 13/5/2012. Η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία την Δευτέρα 14/5/2012.

Η δυσλειτουργία αποδίδεται σε αδυναμία...

Ναι Κουβέλη σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μόλις προέκυψε το πρώτο «ναι» στην διερευνητική εντολή που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Φ. Κουβέλης δήλωσε πως θα στηρίξει την προσπάθεια να συσταθεί μία αριστερή κυβέρνηση με στόχο να ακυρωθούν τα μνημόνια, αλλά να παραμείνουμε εντός της Ε.Ε.

Αν δείτε τα σημάδια αυτά έξω από το σπίτι σας, πχ. πόρτα, γραμματοκιβώτιο, τοίχο, κλπ, σβήστε τα αμέσως ! Κάποια... "μπουμπούκια" σας έβαλαν στόχο και ειδοποιούν συνθηματικά τους συναδέλφους τους. Εύχομαι να μην τα δείτε ποτέ....


 Αν δείτε τα σημάδια αυτά έξω από το σπίτι σας, πχ. πόρτα, γραμματοκιβώτιο, τοίχο, κλπ, σβήστε τα αμέσως ! Κάποια...
"μπουμπούκια" σας έβαλαν στόχο και ειδοποιούν συνθηματικά τους συναδέλφους τους. Εύχομαι να μην τα δείτε ποτέ....

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Αμερική...

Καντε το παρακάτω και πείτε μου αν ειμαι γραφικός...

ΣΟΚ: Το Facebook γέμισε παιδική πορνογραφία

Το Facebook αποτελεί την ιστοσελίδα με τον μεγαλύτερο όγκο διακίνησης φωτογραφιών.

Πολλοί χρήστες ανεβάζουν καθημερινά φωτογραφίες από διακοπές, καθημερινές τους στιγμές ή ακόμα και από το κατοικίδιο τους. Αυτή είναι η υγιής πλευρά του θέματος, γιατί υπάρχει και η...

Εκλογική βόμβα από τον ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν δικαιούται η ΝΔ το bonus των 50 εδρών"!

Aμφισβητεί ο ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή 50 βουλευτών από τη Νέα Δημοκρατία τις οποίες κερδίζει επιπλέον της εκλογικής της επίδοσης βάσει του ισχύοντος εκλογικού νόμου, ο οποίος προβλέπει ότι το πρώτο κόμμα έστω και μία ψήφο διαφορά από το δεύτερο κερδίζει 50 έδρες επιπλέον. Στην χθεσινή σνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του....

Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ενιαίο κόμμα και πάει για το bonus των 50 εδρών


Σχέδιο δράσης με απώτερο στόχο την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτη κοινοβουλευτική δύναμη επεξεργάζεται το επιτελείο του κόμματος στην οδό Κουμουνδούρου την ίδια ώρα που παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε το μεσημέρι τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida στόχος του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι:

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ...


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΤΟΦΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ:

Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης...
σημείωσαν μια μεγάλη επιτυχία στις γενικές εκλογές στην Ελλάδα μετά από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια. Η τουρκική μειονότητα κατάφερε να στείλει...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΣΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Η ΜΑΣΣΟΝΙΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΕΠΕΙΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ... ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΧΛΑ


ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ...
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ..

Απίστευτο: Ο Τούρκγλου προτείνει τον Αλαβάνο για πρωθυπουργό στον Τσίπρα!


οι προτάσεις αφορούν τόσο το πρόσωπο του ιδίου του Αλέξη Τσίπρα όσο και του πολιτικού του μέντορα και πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου ο οποίος άλλωστε έχει μακρά εμπειρία από την Ευρωπαϊκή Ένωση όπου θήτευσε ως ευρωβουλευτής. Στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου σκέπτεται τον...

Προς όλα τα κόμματα και χρώματα.

Όταν κάποιος κινείτε στα "νόμιμα"-παράνομα πλαίσια της υπάρχουσας διαμορφωμένης κατάστασης από τις προδοτικές δυνάμεις, διαλαλώντας ότι το κάνει για το καλό του τόπου, δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό,...είναι ένας από αυτούς.-τελεία και παύλα...έτσι το λένε στο χωριό μου.

Για να μην ξεχνιόμαστε

  Μη νομίζετε ότι ξεχάσαμε κουφάλες, ισχύει αυτό με τις κρεμάλες, δεν βαφτιστήκατε καινούριοι.

Ετοιμάζεται το υπόβαθρο για τον “αντιμνημονιακό” σερ Μαρκεζίνη… Έχουν γίνει οι συναντήσεις με τον Σαμαρά.


Επιβεβαιώνει αυτό που σας αποκαλύψαμε πρώτοι χθες, το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Δημοκρατίας”. Με το που αναρτήσαμε αυτό που μαγειρεύεται στα γραφεία των αρχηγών, ακολούθησε ένα κρεσέντο διαψεύσεων και επικοινωνίας με το “Ολυμπία” από βουλευτές και πρώην υπουργούς. Ουδείς γνώριζε οτιδήποτε, ακόμα και οι στενοί συνεργάτες των τριών αρχηγών.

Τους αφιερώνουμε το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Δημοκρατίας” και τους παραπέμπουμε στα γραφεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΗΜΑΡ για περισσότερες πληροφορίες.

Τόμσεν: Θέλω να φύγω από την Ελλάδα

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ!
 Η βρετανίδα οικονομολόγος Βίκυ Πράις υποστήριξε πως σε πρόσφατη κουβέντα που είχε με τον επικεφαλής της Τρόικα στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν, της είπε ότι έχει ζητήσει να φύγει από την Ελλάδα, να αναλάβει άλλη αποστολή σε άλλη χώρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ημερισίας η βρετανίδα οικονομολόγος Βίκυ Πράις...

Ποιος παρακολούθησε την ομιλία του Μιχαλολιάκου καθιστός; – Φωτογραφία

Κι όμως υπάρχει κάποιος που παρακολούθησε την ομιλία Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής καθιστός μη υπακούοντας στο παράγγελμα «Εγέρθητι»… Δείτε ποιος είναι….

Πέφτουν τα έσοδα του κράτους.Δεν έχει μείνει "σάλιο" για να πληρώσουμε.



Πτώση κατά 10,2% σημείωσαν τα έσοδα του κράτους τον Απρίλιο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι, λόγω της παρατεταμένης ύφεσης αλλά και της πτώσης του ενδιαφέροντος για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Ειδικότερα, το πρώτο τετράμηνο...


Η επόμενη μέρα

Κάθε μέρα που ξημερώνει στην Ελλάδα, είναι πλέον και μια νέα έκπληξη για τον λαό.Τι μας περιμένει αύριο; ποιο είναι το σχέδιο της νέας τάξης για τους Έλληνες "γκόϊμ"; Ακυβερνησία; Ή κομουνισμός;
Δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, είναι ένας εφιάλτης που βρίσκεται έξω από την πόρτα μας.Μισέλληνες, χειρότεροι των προηγούμενων, με απόλυτη μειοψηφία και απόλυτη νοθεία ετοιμάζονται να αναλάβουν την διακυβέρνηση της Ελλάδος μας.>>>>>>>>>

Η ΦΥΣΗ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ......"ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ"........

ΡΟΠΩΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ … Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…!!!


Οι σπουδασμένοι και ειδικά μορφωμένοι στη χώρα μας, και ειδικά αυτοί που είναι καταρτισμένοι σε θέματα που αφορούν την λειτουργία της  Δημοκρατίας μας, σήμερα απέδειξαν ότι «φρόντισαν»  για την "ομαλή"  της λειτουργίας…
Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην Υπουργός και «έγκριτος» συνταγματολόγος κύριος ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο άνθρωπος για τον οποίο γίνεται ο λόγος, επί υπουργίας του φρόντισε να τροποποιήσει τον είδη «άδικο» εκλογικό νόμο, δίνοντας «δώρο» άλλη μία έδρα για κάθε μια που δικαιούται με την προϋπόθεση να εκλεγεί πρώτο κόμμα…

Με την παραπάνω «έμπνευση» του κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ  το πρώτο κόμμα της ΝΔ με ποσοστό 18,85%  κερδίζει 108 έδρες στη βουλή, ενώ το δεύτερο κόμμα με ποσοστό 16,76%, κερδίζει 52 έδρες.
Αυτός στην ουσία θα είναι ο λόγος που δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας χωρίς την Ν.Δ….

Δεν έχουν τον Θεό τους: Παίρνουν πίσω την εξαγγελία για ταχεία επιστροφή του ΦΠΑ!



Με μια εγκύκλιο λίγων σειρών το υπουργείο Οικονομικών βάζει (προσωρινά;) «ταφόπλακα» στις κυβερνητικές εξαγγελίες για ταχεία επιστροφή του ΦΠΑ από το δημόσιο σε ιδιώτες. 
Ενώ προ μηνός μόλις ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου είχε ανακοινώσει ότι πλέον η επιστροφή ΦΠΑ θα γίνεται μέσα σε 60 μέρες από την ημέρα υποβολής των περιοδικών ή εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ και πως προσωρινός έλεγχος -πριν επιστραφεί ο φόρος- θα διενεργείται μόνο σε περιπτώσεις που η επιστροφή υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ (ή αν προκύπτουν ενδείξεις φοροδιαφυγής της επιχείρησης ή του επαγγελματία), μια άλλη εγκύκλιος έρχεται  μετεκλογικά και –με την υπογραφή διευθύντριας του υπουργείου- βάζει τέρμα στις προσδοκίες.

Σε λιτό ύφος, η νέα εγκύκλιος του υπουργείου (2.5.2012) «ξεκόβει» πως δεν μπορεί να.......

Τό παράπονο τοῦ Χριστοῦ



ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΦΩΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΟΔΟΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΖΩΗΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΣΟΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΘΕ.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΘΕ.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΕΙΣΘΕ.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΘΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ Σ Ω Τ Η Ρ Α , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗ Σ Ω Τ Η Ρ Ι Α ΣΑΣ.


πηγη

Οι Τούρκοι φοβούνται πυραυλική επίθεση από τη Ρωσία


Μια… απίστευτη καταγγελία κάνει ο ανταποκριτής του διεθνούς πρακτορείου AP που παραβρίσκονταν σε συνέδριο για την πυραυλική άμυνα της Μόσχας με τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας.
Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο επισκέφθηκαν τη ρωσική βάση ραντάρ στο Σοφρίνο, όταν όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, παρατήρησε στο ρωσικό υπολογιστή ότι η βάση των....
νατοϊκών πυραύλων της Τουρκίας, αποτελούν στόχο του δορυφορικού ρωσικού αμυντικού συστήματος.