ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Απίστευτο!! "Αρμαγεδδών" στην ΠΑ: Θέλουν να αποσύρουν 130 μαχητικά λόγω χρεoκοπίας!!!



Η δραματικότητα των στιγμών που ζει η χώρα ακροβατώντας ανάμεσα σε μια αβέβαια και οδυνηρή παραμονή στο ευρώ και σε μια ακόμη πιο επώδυνη και εξίσου αβέβαια αποχώρηση από το ενιαίο νόμισμα έχει το αντίκτυπό της και στην υπόσταση και την ισχύ των ΕΔ και πιο ειδικά της ΠΑ.

Εχθές βράδυ τρεις υπουργοί και ένας αναπληρωτής οι Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και αναπληρωτής Χρήστος Σταϊκούρας, Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος και Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας σε μια δραματική –έτσι χαρακτηρίστηκε από πολλούς- σύσκεψη προσπάθησαν να βρουν μια λύση στο θέμα της.......

Για πρωινό έχουν τους “τρομερούς” Τούρκους οι ΕΔ


Την καλύτερη απάντηση πήρε ο Αχμέτ αλλά και ο Οζέλ χθες βράδυ …Το μήνυμα σαφέστατο ! Όποιος κουνηθεί θα φάει το πιλάφι του στον Παράδεισο παρέα με τον Προφήτη. 2ώρες κράτησε ο νυχτερινός συναγερμός με την ομάδα των ”Κυνηγών ”να γλιστρά σαν φαντάσματα μέσα στη νύχτα από διαφορετικές κατευθύνσεις και να χάνονται στο σκοτάδι ! Ο/Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος παρακολούθησε την άσκηση απο Κέντρο επιχειρήσεων που μετέδιδε εικόνα σε πραγματικό χρόνο!

Σε δύο ώρες η άσκηση τελείωσε αν και ο Κωσταράκος με δυσκολία προσπαθούσε να κρύψει την ικανοποίηση του !
Michalis Kostarakos ‏@Kostarakos
Michalis KostarakosΙδιαίτερα πετυχημένη η διπλή άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ χθες βράδυ.Απόδειξη ότι τα παιδιά μας εκτελούν......

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο Πούτιν


Στο Άγιον Όρος για τον εορτασμό της κοίμησης της Παναγίας, βρίσκεται ο ηγέτης της Ρωσίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρόεδρος Πούτιν θα εορτάσει τον Αγιορείτικο Δεκαπενταύγουστο στην ΙΜ Ιβήρων, δείχνοντας για άλλη μία φορά την δύναμη της Ορθοδοξίας αλλά και την βαθιά του πίστη.

Την δύναμη της Ορθοδοξίας που κάποιοι φρόντισαν να απεμπολήσουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολιτικούς τους προϊσταμένους. Ένα πραγματικό όπλο που βρίσκεται στα χέρια του Ελληνισμού, αλλά.......

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2,5 !!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΖΕΦΡΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ 

Έτοιμοι να καταλάβουν το χημικό οπλοστάσιο του Assad οι Βρετανοί SAS & SBS


Σε θέση μάχης στο έδαφος της Συρίας έτοιμοι να επέμβουν για να ελέγξουν τα χημικά όπλα του συριακού Στρατού είναι τουλάχιστον 200 βρετανοί κομάντο των SBS, SAS και του 1ου Para (1ου Τάγματος Αλεξιπτωτιστών) μαζί με αδιευκρίνιστο αριθμό αμερικανών ανδρών των ειδικών δυνάμεων.
Η απόφαση για την αποστολή των δυνάμεων λήφθηκε από κοινού από Αμερικανούς και Βρετανούς οι οποίοι ανησυχούν για το μέλλον των χημικών όπλων της Συρίας σε περίπτωση που ο Assad και η κυβέρνηση του
καταρρεύσουν και οργανώσεις όπως η Hizbollah και η Al Qaida προσπαθήσουν να αρπάξουν κάποια από τα επικίνδυνα αυτά όπλα.

Βρε δεν πάνε στο διάβολο όλοι τους ...



A/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος ...Δεν υπάρχουν νέα !
Βρε δεν πάνε στο διάβολο όλοι τους ...Αυτοί δεν μας καταστρέψαμε ; 
Ανίκανοι να εφαρμόσουν ενα νόμο αλλά θέλουν να τον εφαρμόσουν ;


Αυτοί δεν βάλανε όλους τους άρχηστους στο δημόσιο και το έριξαν έξω ;
Με μια λιτή φράση ο Στρατηγός έδωσε το στίγμα ...Δεν υπάρχουν νέα οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ! με ποιους Στρατηγέ με τους Πολιτικούς που πίνουν τα ουισκάκια και τρώνε τα σαντουιτσάκια ;

Είστε σίγουροι πως δεν παρακολουθούν το τηλέφωνό σας;



Εντυπωσιακά συμπεράσματα της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων και τις καταγγελίες για παραβίαση επικοινωνιών. Η ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ παρακολουθούσαν...


 τα τηλέφωνα περισσότερων από 50.000 πολιτών.

Αντιδράσεις για την εισαγωγή μουσουλμάνων σε ΤΕΙ με βαθμό...1


Αντιδράσεις για την εισαγωγή μουσουλμάνων σε ΤΕΙ με βαθμό...1
Αδικίες, στρεβλώσεις και ένα σύστημα που βουλιάζει! Τεράστιες αποκλίσεις παρουσιάζονται και στις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ. Στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΑΣΟΕΕ) για τους αποφοίτους των ημερήσιων Ενιαίων Λυκείων η βάση φτάνει τα 17178 μόρια, ενώ οι Μουσουλμάνοι μπορούν να εισέλθουν στο εν λόγω τμήμα με βάση 4,9.
Με 17018 μόρια οι υποψήφιοι γενικής κατηγορίας εισήχθησαν στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Πειραιά, ενώ με μόλις 3093 οι Μουσουλμάνοι και 16620 οι πολύτεκνοι.

ΤΑΛΙΜΠΑΝΕΖΟΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ 17 ΧΩΡΙΚΟΥΣ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ...

Δεκαεπτά χωρικοί, ανάμεσά τους και δύο γυναίκες, αποκεφαλίστηκαν από αγνώστους στο νότιο Αφγανιστάν, προπύργιο των ταλιμπάν, δήλωσαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.
«Δεκαεπτά χωρικοί, 15 άνδρες και δύο γυναίκες, αποκεφαλίσθηκαν χθες το βράδυ από αγνώστους στην επαρχία Καζάκι», δήλωσε ο Νταούντ Αχμάντι, εκπρόσωπος των τοπικών αρχών της επαρχίας Χελμάντ, όπου βρίσκεται το ΚαζάκιΚαμπούλ.
Στην ίδια επαρχία, αντάρτες ταλιμπάν επετέθησαν νωρίς το πρωί εναντίον βάσης του αφγανικού στρατού σκοτώνοντας δέκα αφγανούς στρατιώτες.
Ο Νταούντ Αχμάντι επιβεβαίωσε τον απολογισμό και πρόσθεσε ότι η επίθεση ήταν αποτέλεσμα "έσωθεν συνωμοσίας" με τη συμμετοχή αφγανών στρατιωτών, οι οποίοι βοήθησαν τους ταλιμπάν.

Μίνωα Κυριακού:Τι κάνεις με την συχνότητα που σου εκχώρησε η Πολιτεία. Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να προπαγανδίζεις μ΄αυτό τον τρόπο την πλαστογράφηση της ιστορίας από τους Τούρκους.


Το κείμενο του καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Κώστα Φωτιάδη που ακολουθεί το αφιερώνουμε στον "Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή" του Αμαρουσίου και στους 300 Τραγάκηδες της Βουλής από τους οποίους κανείς δεν διαθέτει την αξιοπρέπεια να πει στον

Μίνωα Κυριακού>
-Τι κάνετε κύριε με την συχνότητα που σας εκχώρησε η Πολιτεία. Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να προπαγανδίζετε μ΄αυτό τον τρόπο την πλαστογράφηση της ιστορίας από τους Τούρκους.

Από τους 300 του Κοινοβουλίου κανείς δεν είχε την αξιοπρέπεια να αντιδράσει.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης έγραψε στο twitter, δίχως αιδώ, ότι δεν μπορεί η Βουλή να λογοκρίνει ένα κανάλι για μια σαπουνόπερα.

Σαν δεν ντρέπεστε, ρε Περιμένουμε από τον Ποντιακό Ελληνισμό,

Ξάνθη: Μουσουλμάνοι, εργατοπατέρες, πολιτικοί - Από ΝΔ μέχρι Σύριζα, δουλεύουνε μαζί!!! (Καμαρώστε δεξιούληδες και αριστερούληδες ενωμένους...)

Τι ενώνει δεξιούς και αριστερούς πολιτικάντηδες, βο(υ)λευτές, μουσουλμάνους, "Τούρκους πατριώτες" και εργατοπατέρες;
 Μα φυσικά ο αντιρατσισμός... 
Ανοιχτή επιστολή που συνυπέγραψαν πολιτικοί και συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί από διάφορους πολιτικούς χώρους στην Ξάνθη, ενάντια στα φαινόμενα "βίας και ρατσισμού".
Η επιστολή υπογράφεται μεταξύ άλλων από όλους τους βουλευτές της Ξάνθης Aλέξανδρο Κοντό, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Δημήτρη Σαλτούρο, τον πρώην βουλευτή Σωκράτη Ξυνίδη και τις νομαρχιακές οργανώσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς.
Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά:

Καταιγίδα:ΠΕΠΟΝΗΣ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ

ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
Μια πολύ σημαντική εξέλιξη σε πολιτικό επίπεδο πριν από λίγο με τη διαρροή ότι την πόρτα του γραφείου των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη αναμένεται να περάσουν την ερχόμενη εβδομάδα πέντε πολιτικά...

πρόσωπά ανάμεσά τους και πρώην υπουργοί, ενώ άγνωστο είναι εάν θα κληθεί και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Η κλήτευσή τους από τους οικονομικούς εισαγγελείς γίνεται στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας από το ΔΝΤ, ήταν καταδικασμένο να αποτύχει. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες...


fimotro
You might also like:

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ!

Να αναλάβει η καθηγήτρια Μαρία Ρεπούση την παρουσίαση των ντοκιμαντέρ για την καταστροφή της Σμύρνης, εισηγούνταν στέλεχος της ΕΡΤ!!!
Η ιδέα και μόνο αλλά και η επιμονή στην επιλογή της συγκεκριμένης καθηγήτριας προκάλεσαν αναστάτωση στο Ραδιομέγαρο. Τα υπηρεσιακά στελέχη της εταιρείας αρνούνταν να αποδεχτούν τη Μαρία Ρεπούση ως κεντρική παρουσιάστρια στα ντοκιμαντέρ που θα προβάλουν η ΝΕΤ και η ΕΤ1 και είναι παραγωγής ΕΡΤ.
Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο, η Μαρία Ρεπούση θα είχε κεντρικό ρόλο στις συζητήσεις που θα διοργανώνονταν ενενήντα χρόνια μετά την καταστροφή της Σμύρνης!

Τελικά τα «εμφράγματα» και το σοβαρό πολιτικό πρόβλημα που θα δημιουργούσε στην κυβέρνηση αποφεύχθηκαν, έπειτα από παρέμβαση της ΠΟΣΠΕΡΤ. Η διοίκηση της ΕΡΤ ενημερώθηκε και αποφάσισε να μην υλοποιήσει την ιδέα των στελεχών, γλιτώνοντας έτσι από τα χειρότερα.

Τελικά, η ανακοίνωση των ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθούν την επόμενη εβδομάδα έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, χωρίς την παραμικρή αναφορά σε εκπομπές ανάλυσης και διάλογου επί ιστορικών θεμάτων.
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3810.html

Παρόν,26/08/2012

Ν.Μιχαλολιάκος για Βουλή: "Νιώθουμε σιχασιά και αηδία εκεί μέσα"!


Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, σε συγκέντρωση οπαδών του κόμματός του στις Θερμοπύλες, καταφέρθηκε κατά των προσβλητικών για το κόμμα του χαρακτηρισμών εκ μέρους του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια: «Βγήκε ο Δένδιας, με ειρωνικό χαμόγελο να πει ότι θα συντρίψουμε τα τάγματα εφόδου. Εδώ είμαστε, ας έρθουν να μας συντρίψουν. Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ας έρθουν να μετρηθούμε να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος».
Ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για «προδότες», ενώ μίλησε επιτιμητικά και για το Κοινοβούλιο, λέγοντας: «Αισθανόμαστε άβολα εκεί μέσα. Αισθανόμαστε μια σιχασιά και μία αηδία. Αν θέλουν το εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή. Βγαίνουμε στους δρόμους για να δούμε πόσα απίδια βγάζει ο σάκος. Θα δούμε τι σημαίνει τάγματα εφόδου…».
«Εμείς περιμένουμε την ώρα να είμαστε αρκετά δυνατοί για να διεκδικήσουμε το δίκιο των Ελλήνων», είπε στη συνέχεια, ενώ λίγο αργότερα κατέθετε τη βεβαιότητα πως «κάποια στιγμή θα δοθεί ο αγώνας».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΦΙΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΝΙΞΑΝ 77ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. Η ΤΡΙΤΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ

astynomia-nixta

Έγκλημα στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία στο τρίτο όροφο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Παραδείσου 25 πίσω από τον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα, στην κουζίνα του σπιτιού της βρέθηκε στις 19.42 νεκρή 77χρονη ηλικιωμένη ένοικος. Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και ήταν μπρούμυτα πεσμένο και φιμωμένο στο πάτωμα.
Το διαμέρισμα ανάστατο και η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη, κατά τις πρώτες πληροφορίες. Που σημαίνει ότι η γιαγιά άνοιξε στο δολοφόνο της.
Είναι η τρίτη κτηνωδία μέσα σε ενάμιση μήνα με δράστη ή δράστες να σκοτώνουν τόσο ψυχρά για να ληστέψουν. Στις 9 Ιουλίου σκότωσαν την 70χρονη Αγγελική Καρποδίνη στη Φιλοθέη, την προηγούμενη Τετάρτη το μεσημέρι 79χρονη στο Γέρακα και σήμερα την 77χρονη στο Μαρούσι.
Είναι οι αστυνομιοί που πάνε στα τμήματα από τους επώνυμους και αυξάνεται η αστυνόμευση στις γειτονιές και τα στοιχεία οτι μειώνεται η εγκληματικότητα στην Αθήνα.
Θα επανέλθουμε...

http://makeleio.gr

Οι λυστοσυμμορίτες ξανάρχονται!

Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ».

Αυτό το άρθρο παρακαλώ θερμά να μην το διαβάσουν ανθέλληνες, προδότες, φιλότουρκοι, φιλοαλβανοί, φιλοσκοπιανοί και πιστοί υπηρέτες των διάφορων σκοτεινών και ανθελληνικών στοών και ιδίως, συνεργάτες των παράνομων εκατοντάδων η και...

εκατομμυρίων νεοεισερχόμενων εξτρεμιστικών και όχι μόνο ορδών, οι οποίοι ούτως η άλλως, όχι μόνο είναι ξύπνιοι, άλλα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια οργιάζουν κυριολεκτικώς εις βάρος του πολύπαθου αυτού έθνους, αιμορραγώντας το οικονομικά, εθνικά και γεωπολιτικά.

ΠΑΡΑΝΟΙΑ:ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΕΘΗΚΑΝ 2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ 2 ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ...ΛΑΘΡΟΤΣΙΓΑΡΑ!

 Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της ληστείας, σε βάρος των δύο αστυνομικών, ηλικίας 40 και 45 ετών ενώ με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Οι δύο Αρχιφύλακες, που υπηρετούν σε Υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προέκυψε μετά από καταγγελίες ότι χθες το πρωί, σε πλατεία της Θεσσαλονίκης,

Δεν βρίσκουν τις βάσεις των Κούρδων οι Τούρκοι και βαράνε στο γάμο του Καραγκιόζη...!! Βομβάρδισαν 6.000… κοτόπουλα στο βόρειο Ιράκ!!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κουρδικής Περιφέρειας του Βόρειου Ιράκ δημοσιεύθηκε ότι σήμερα το πρωί, τουρκικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα βομβάρδισαν μια περιοχή στο όρος Καντίλ του Ιράκ, κατέστρεψαν ένα αγρόκτημα στο οποίο εκτρέφονταν έξι χιλιάδες κοτόπουλα…


Οι αξιωματούχοι της τοπικής κουρδικής αυτοδιοίκησης ανέφεραν ότι από τον τουρκικό βομβαρδισμό τραυματίστηκαν δύο άμαχοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο αγρόκτημα.

Σύμφωνα με τις τούρκικες αρχές ο βομβαρδισμός έγινε από τις δυνάμεις ασφαλείας για την πρόληψη της τρομοκρατίας, σύμφωνα με απόφαση του Τουρκικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Τα Σκόπια έγιναν Μακεδονία και σε διεθνές ιατρικό συνέδριο – Αντίδραση Ελλήνων ιατρών

Έτριβαν τα μάτια του οι καρδιολόγοι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας όταν είδαν το πρόγραμμα του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Καρδιολογίας που είναι ήδη σε εξέλιξη στο Μόναχο παρουσία χιλιάδων επιστημόνων. Τα Σκόπια αθόρυβα και χωρίς να ενημερωθεί ποτέ η ελληνική πλευρά, έγιναν Μακεδονία σε κάθε αφίσα και σε πρόγραμμα που κυκλοφορεί στη Γερμανική πόλη.
Πως αντέδρασαν οι Έλληνες γιατροί;
Αφού ξεπέρασαν τον πρώτο εκνευρισμό, επιδίωξαν να αντιδράσουν όσο πιο επίσημα και άμεσα προκειμένου να αποσυρθούν από κάθε σημείο του συνεδρίου οι ενδείξεις με τον όρο Μακεδονία. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο συνέδριο έχει παγκόσμιο ενδιαφέρον και κάθε χρόνο λόγω των σπουδαίων επιστημονικών του παρουσιάσεων, προσελκύει τόσο ειδικούς από όλο τον κόσμο όσο και διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) απέστειλαν αμέσως ....

H Αυστραλία ζήτησε από τους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα


Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους: “Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι…”.

Είπε αυτό που ψιθυρίζουν οι Ευρωπαίοι αλλά δεν τολμούν να πούνε λόγω…δειλίας!! Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να...