ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ «ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΩΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ F-15 ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ Ο...ΑΚΗΣ...!!!

...καί ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ,  ΑΠΕΤΡΕΨΕ Ο...ΣΗΜΙΤΗΣ...!!!

Διαβάζουμε στο Εθνος:
Αεροσκάφη και... συμπτώσεις...!!!
Θέμα αγοράς Αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-15 για να ενισχυθεί, λέει, η...  «αποτρεπτική ισχύς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων» έθεσαν  οι Αμερικανοί στον Αλ. Τσίπρα.
Προφανώς πρόκειται για το ίδιο εξοπλιστικό πρόγραμμα που προωθούσε το 2000 ο Α. Τσοχατζόπουλος, αλλά δεν εγκρίθηκε από τον Κ. Σημίτη.

Και μία «λεπτομέρεια»: 

"Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα" επιμένει η Βάσω Βουγιούκα

Στην άρνηση της τουρκικής υπηκοότητας, παρά τα οικονομικά προνόμια που είχε, αναφέρθηκε η πρωταθλήτρια της ξιφασκίας, Βάσω Βουγιούκα, κατά τη βράβευσή της στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης.
Η πέμπτη Ολυμπιονίκης της ξιφασκίας του Λονδίνου μίλησε για την πρόταση που της είχε γίνει από την τουρκική ομοσπονδία, ούτως ώστε να λάβει την υπηκοότητα της χώρας. Ωστόσο, η ίδια δεν το σκέφτηκε πολύ, τονίζοντας πως «Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και θέλω να αγωνίζομαι με τα χρώματα της χώρας μας».
Η πρωταθλήτρια παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν, δεν το βάζει κάτω και στοχεύει και σε άλλες διακρίσεις, με κύριο στόχο της το ολυμπιακό μετάλλιο στην Βραζιλία το 2016.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ;;; Άδεια από την ΕΛ.ΑΣ για να αλλάξεις τα πλακάκια του μπάνιου !

Σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Είναι απίστευτο αλλά συμβαίνει, για να αλλάξει κάποιος τα πλακάκια του μπάνιου του πρέπει να πάρει άδεια από την Αρχαιολογική Υπηρεσία και από σειρά άλλων υπηρεσιών του Δημοσίου!

Την οδηγία εξέδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και υπογράφει ο υφυπουργός Στ. Καλαφάτης!

Σε "κλοιό" τουρκικών επενδύσεων η Ελλάδα!

Τουρκικό «τόξο» σχηματίζεται γύρω από την χώρα με τελικό στόχο την ίδια την Ελλάδα

Η Τουρκία «επενδύει» στην Αλβανία και την καθιστά χώρα «δορυφόρο» της με απώτερο στόχο τη μεγαλύτερη διείσδυση στην Ελλάδα. Το τελευταίο διάστημα έχουν υπογραφεί...


... σημαντικές συμφωνίες σε επιχειρηματικό επίπεδο στα Τίρανα, με τις ευλογίες και την καθοδήγηση της Άγκυρας και της ΜΙΤ. Συνεργασία που εξηγεί τόσο τις αλυτρωτικές δηλώσεις του Σαλί Μπερίσα σε βάρος της χώρας μας όσο και την ακύρωση της

ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ION.

Η σοκαλατοποιία ΙΟΝ είναι η μόνη που ανήκει ακόμα σε Έλληνα επιχειρηματία. Η ιστορία των τελευταίων ετών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πολλές φορές τον πλησίασαν μεγάλες πολυεθνικές για να αγοράσουν την επιχείρηση, η απάντηση του ήταν.... άμεση και χωρίς δεύτερη σκέψη. 
Μάλιστα λέγεται ότι κάποια στιγμή που τον πίεσαν υπερβολικά, αυτός τους είπε να του κάνουνε την προσφορά γραπτώς. 'Όπως και τους απάντησε γραπτώς.

Αποκλειστικό-Θρασύτατοι Αλβανοί λήστεψαν γιατρό και έσερναν την γυναίκα του μέσα στο σπίτι!!

Φώτο αρχείου.
Ξυλόκαστρο Κορινθίας.
Πριν μερικές μέρες Αλβανοί ληστές περίμεναν τη σύζυγό του γιατρού η οποία είναι και εκλεγμένη αιρετή του Δήμου της περιοχής, την οποία άρπαξαν και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν για να τη ληστέψουν της "χάλασαν" το χέρι και κατόπιν την έσυραν μέσα στο σπίτι παρά τις κραυγές πόνου. Στη συνέχεια περίμεναν και το γιατρό τον οποίο απείλησαν ζητώντας του μέχρι και κλειδί θυρίδας τράπεζας. Αφού

Καμαρώστε τον…«Έλληνα βουλευτή» Αχμέτ Χατζηοσμάν!



    Τα νέα ανδραγαθήματα μιας προκλητικής ορντινάντσας του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, που όταν δεν τρέχει σε εκδηλώσεις της…Μητέρας Πατρίδας του, παριστάνει και τον «Έλληνα βουλευτή» Ροδόπης…

    Γνωστή βεβαίως και άκρως σεσημασμένη η περίπτωση του βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν. Πολλές φορές

Τουρκικό ελικόπτερο διείσδυσε τη νύχτα στην Κάλυμνο - Αναχαιτίστηκε από Ελληνικά F-16!


Επεισόδιο που κρίνεται ως "ιδιαίτερα σοβαρό" και ερευνάται από τα Επιτελεία, είχαμε χθες τη νύχτα στην περιοχή της Κάλύμνου όταν τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο επιχείρησε να διεισδύσει... 


 στο νησιωτικό σύμπλεγμα της περιοχής (Κάλυμνος, Ίμια, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι, Καλόλιμνος κλπ) πλησίασε πολύ κοντά στην Κάλυμνο και αναχαιτίστηκε τελικά από δύο ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 από την 115 ΠΜ, τα οποία έσπευσαν άμεσα προς αναχαίτισή του.

Στο μικροσκόπιο της Προανακριτικής η Μαργαρίτα Παπανδρέου


Στο μικροσκόπιο της Προανακριτικής η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Δεν θα αποφύγει τον ενδελεχή έλεγχο της Προανακριτικής Επιτροπής όπως όλα δείχνουν η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα.
Τα στελέχη του ΣΔΟΕ επιμένουν στις καταγγελίες τους, που φέρουν την κα. Μαργαρίτα Παπανδρέου να βρίσκεται πίσω από τον περίφημο τραπεζικό λογαριασμό της λίστας Λαγκάρντ με τα 550 εκατ. ευρώ.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, τις επόμενες ημέρες θα κληθεί η κυρία Μαρία Παντελή, η οποία φέρεται διαχειρίστρια του εν λόγω

Αίσχος! Ο Δήμος Πέλλας ανήρτησε χάρτη με το όνομα των Σκοπίων "Macedonia"!

Η ιστορικότερη περιοχή της Μακεδονίας έχει στην ιστοσελίδα της χάρτη που αναφέρει τα Σκόπια ως Μακεδονία! Σε αυτή τη χώρα «βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας».

Την ώρα που οι Σκοπιανοί κλιμακώνουν την προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας, φτάνοντας στο σημείο να ισχυριστούν ότι ο Παρθενώνας ανήκει στους Σλάβους, στην Ελλάδα κάνουμε τη μία γκάφα μετά την άλλη. Γκάφες όχι απλές και ανούσιες, αλλά με βαρύτητα και αντίκτυπο σε εθνικά θέματα, όπως το Σκοπιανό. Σε μια τέτοια γκάφα υπέπεσε και ο Δήμος Πέλλας.

Καταδίκη ανταποκρίτριας του ΟΓΑ για παράνομες νομιμοποιήσεις αλλοδαπών

Φυλάκιση 4 ετών επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, σε ανταποκρίτρια του ΟΓΑ από τον πρώην δήμο Τεμένους...
η οποία χορηγούσε ψευδείς βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς που ήθελαν να αποκτήσουν άδεια παραμονής.
Στο δικαστήριο την έκρινε ένοχη για επτά υποθέσεις, ενώ, όπως αναφέρει το cretalive.gr, μαζί της στο εδώλιο κάθισαν άλλα δύο άτομα, ιδιοκτήτες γραφείου εξυπηρέτησης αλλοδαπών.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ανταποκρίτρια υπέγραφε η ίδια και βεβαίωνε το

Αποκάλυψη:Δείτε από πια φωτογραφία έγινε το φωτομοντάζ με τους χρυσαυγίτες που έκαναν έλεγχο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Το φωτομοντάζ έγινε από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας συντακτών...
Δείτε τις εικόνες..



ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ... Με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, που είχε υποστεί άθλια επεξεργασία, τα συστημικά ΜΜΕ οργάνωσαν μία ακόμη συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Για να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι οι Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης, έκοψαν και έραψαν μία φωτογραφία από πρόσφατη εκδήλωση του Κινήματος στην Κρήτη.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

xilo-pagrati

Κάποιοι τύποι προφανώς καλυπτόμενοι από τα συνδικαλιστικά τους "τσιτάτα" και αξιώματα αλλά και τον πιθανό αέρα που τους έχουν δώσει από τα γραφεία της Συγγρού, αντί να βάλουν το κεφάλι τους μέσα στην άμμο και να σιωπήσουν, βγάζουν γλώσσα και απειλούν με μηνύσεις και αγωγές δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους. Ένας από αυτούς και ο κ.Αλέξανδρος Μόνιος. Ο γνωστός "βραδύγλωσσος" διευθυντής του Γυμνασίου στο Παγκράτι που έβγαλε τελικά γλώσσα όταν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αποκάλυψε το ρίγκ στο οποίο είχε μεταβληθεί ο χώρος έξω από το

ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΦΓΑΝΩΝ-ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ

Υπάρχουν αρκετοί τραυματίες. Φόβοι για βεντέτα στο κέντρο της Αθήνας

Μάχες σώμα με σώμα των αλλοδαπών για το ποιος θα κυριαρχήσει στις.....
πιάτσες του αργού θανάτου..

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τη νύχτα στην περιοχή της Ομόνοιας. Βγήκαν μαχαίρια μεταξύ αλλοδαπών και ένας από αυτούς βρήκε άγριο θάνατο στη μέση του δρόμου .

ΣΟΚ! Δείτε τι είπε ελληνίδα Καθηγήτρια σε μαθητές γυμνασίου στην Αθήνα!

«Ελληνίδα» Καθηγήτρια, που διδάσκει γεωγραφία στην Β τάξη του Γυμνασίου, θέτει στα παιδιά το εξής «δικό της» ερώτημα:
«Με βάση ιστορικά στοιχεία να αποδείξετε εάν υπάρχουν αμιγείς λαοί στην Ευρώπη. Να δώσετε την απάντηση σας σε δυο παραγράφους.»
Αυτό τέθηκε ως εργασία για το σπίτι και οι μαθητές κάνοντας έρευνα στο διαδίκτυο ετοίμασαν και παρουσίασαν τις εργασίες τους την 8 Φεβρουαρίου 2013, στην εν λόγο καθηγήτρια. Μόλις λοιπόν οι πρώτοι μαθητές υποστήριξαν την απευθείας καταγωγή

ΤΟ BAΤΙΚΑΝΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο Πάπας παραιτήθηκε - Η πρώτη παραίτηση μετά από έξι αιώνες! - Τι λέει η σκοτεινή προφητεία


Mετά από έξι αιώνες έχουμε την πρώτη παραίτηση Πάπα της Ρώμης καθώς ο προκαθήμενος της Καθολικής Βενέδικτος Εκκλησίας, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τομ θρόνο της Ρώμης, όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ANSA
Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγοι υγείας οδηγούν τον Πάπα σε αυτή την απόφαση.
Πρόκειται για την πρώτη παραίτηση από το 1415 και σε συνδυασμό με μια προφητεία του 12ου αιώνα (του Ιρλανδού Αγίου Μαλαχία) έχει σκορπίσει την ανησυχία στον κόσμο των καθολικών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!! ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ...ΖΟΓΚΛΕΡ!!!

                 
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η έκφραση "τσίρκο καταντήσαμε" αποκτά την κυριολεκτική της έννοια:

Ὁ Σαμαρὰς στὸ παγκόσμιο φόρουμ τῆς Ἀμερικανικῆς Ἑβραϊκῆς Ἐπιτροπῆς!



Σύμφωνα μὲ τὴν τὴν ἐπίσημη ἰστοσελίδα της,  ἡ Ἀμερικανικὴ Ἑβραϊκὴ Ἐπιτροπὴ διοργανώνει ἐτησίως ἕνα παγκόσμιο φόρουμ, ὅπου συγκεντρώνονται προσωπικότητες ἀπὸ πενήντα καὶ πλέον διαφορετικὰ κράτη οἱ περισσότεροι ἐκ τῶν ὁποίων ἔχουν ἐνεργὸ ρόλο στὴν πολιτικὴζωή τῶν χωρῶν τους. Ἀπὸ τοὺς συμμετέχοντες στὴν φετινὴ συνεδρίαση τοῦ ἐρχομένου  Ἰουνίου, ξεχωρίζει ὁ Ἕλληνας πρωθυπουργός, ὁ ὁποῖος εἶχε κλείσει τὴν συμμετοχὴ τοῦ κατὰ τὸν Σεπτέμρβιο τοῦ 2012, δηλαδὴ  ἐννέα μῆνες πρὶν ἀπὸ τὴν πραγματοποίησή του συνεδρίου. Φαίνεται μᾶλλον πώς γιὰ τὶς ἐξελίξεις στὴν χώρα μας ἐνδιαφέρονται πολλοὶ ξένοι παράγοντες πού πάνω ἀπὸ ὅλα ἐπιζητοῦν  νὰ ἔχουν τὸν ἔλεγχο τῆς κατάστασης. Πλέον εἶναι ἡλίου φαεινότερον ὅτι οἱ πολιτικοί μας βρίσκονται στὴ βιτρίνα, πίσω ὅμως ἀπὸ αὐτὴ ὑπάρχουν κάποιοι ἄλλοι πού κινοῦν τὰ νήματα τῶν παγκόσμιων ἐξελίξεων καὶ τοὺς μεταχειρίζονται ὡς ἄβουλα πιόνια στὴν παγκόσμια σκακιέρα προκειμένου νὰ ἐξυπηρετήσουν τοὺς δικούς τους σκοπούς.

Οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ελλάδας παρακολουθούν όλες τις κινήσεις της Τουρκίας > Φοβούνται ενδεχόµενο ανάφλεξης εν όψει των κινήσεων για τα θαλάσσια δικαιώματα


Σιγοκαίει το φιτίλι στις σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας και οι φόβοι για κλιμάκωση στις σχέσεις των δύο χωρών αυξάνονται αλλά και υποδαυλίζονται από ακραίους εθνικιστικούς κύκλους που επιχειρούν να βάλουν... φωτιά στο Αιγαίο.

Απόδειξη πατριωτισμού από τους Πομάκους της Θράκης!


Για μια ακόμη φορά, οι Έλληνες Πομάκοι της Θράκης, μας κάνουν όλους περήφανους με τη στάση τους και τη αγάπη τους για την κοινή μας πατρίδα. Όπως διβάσαμε από στο «ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ» ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων με ανακοίνωση του εκφράζει την ικανοποίηση
του για την τροποποίηση του νόμου 3536/2007 και ειδικότερα την αλλαγή του καθεστώτος διορισμού ιμάμηδων, κατηγορώντας τη Τουρκία για προσπάθεια «καπελώματος» της μουσουλμανικής μειονότητας.

Κάνουν έξωση σε στρατιωτικούς για να στεγάσουν παράνομους μετανάστες!




Κάνουν έξωση σε στρατιωτικούς και στις οικογένειές τους για να δώσουν τα οικήματα στα οποία μένουν σε παράνομους μετανάστες. Συμβαίνει σύμφωνα με όσα καταγγέλουν στρατιωτικοί στην Μυτιλήνη ,όπου ένα στρατόπεδο το οποίο έκλεισε μετατράπηκε σε συγκρότημα στρατιωτικών οικιών για στρατιωτικούς που δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να πληρώνουν ενοίκιο!


ΒΟΜΒΑ!!!!!! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ!



ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ν.D. ..
.Φαίνεται πως η υπόθεση των ομογενών της E.N.D. δεν ...βρωμάει από την μία μόνο πλευράαλλά και από την ίδια την Πολιτεία. Η οποία, όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, μετην υπ' αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασεαίτημαγια την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Σώρρα και η εταιρεία"ΕL (end National Debt-End)" κατά της Εθνικής Τράπεζας, αναγνωρίζει ότι οι μετοχές ΔΕΝ ακυρώθηκαν καιότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον...

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ «ΕΦΙΑΛΤΕΣ» - ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ



Η ψήφιση τῆς τροπολογίας γιά τούς ἱεροδιδασκάλους ἀπό τή Βουλή (17-1-13) ἦταν ἕνα μέγα βῆμα γιά τή Θράκη καί τή χώρα. Μπορεῖ -ἄν πετύχει- νά ξεδοντιάσει τό τουρκικό παρακράτος, μπορεῖ καί νά ἀποδειχθεῖ μοιραῖο ἐφόσον ἀποτύχει. Συνοψίζουμε κατωτέρω τίς ἀντιδράσεις στή μείζονα αὐτή ἐξέλιξη.

ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ DIAOYU Η Κίνα προετοιμάζεται για πόλεμο μεγάλης κλίμακας προειδοποιούν τα κινεζικά ΜΜΕ


Προετοιμασίες για πόλεμο μεγάλης κλίμακας από την Κίνα με την Ιαπωνία για τα νησιά Diaoyu βλέπει σε ρεπορτάζ του ο κινεζικός τηλεοπτικός σταθμόςNTDTV (New Tang Dynasty TV) ο οποίος έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη και το δυναμικό του κοινό πλησιάζει τα 100 εκατ. τηλεθεατές κυρίως στην Κίνα και την Ασία όπου εκπέμπει δορυφορικά.

Δείτε τι δουλειά βρήκε σε μια 19χρονη ο γερμανικός ΟΑΕΔ!

Δείτε τι δουλειά βρήκε σε μια 19χρονη ο γερμανικός ΟΑΕΔ!

Ύστερα από λίγο καιρό ο υπεύθυνος του τοπικού γραφείου στην πόλη Άουγκσμπουργκ της Βαυαρίας της απάντησε εγγράφως, ενημερώνοντάς την πως το αίτημα της ικανοποιήθηκε.


Κων/νος Τσικλητήρας: Ο θρυλικός Ολυμπιονίκης που πέθανε πολεμώντας στην πρώτη γραμμή!! Διάβασέ το Πύρρο Δήμα.


Κωνσταντίνος Τσικλητήρας: Θρυλική μορφή του ελληνικού αθλητισμού, τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης στα αγωνίσματα άνευ φοράς.

Γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1888 στην Πύλο της Μεσσηνίας από εύπορη οικογένεια της περιοχής. Ο πατέρας του τον έστειλε στην Αθήνα για να σπουδάσει Οικονομικά, αλλά ο νεαρός Κωστής έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό. Γράφτηκε στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο και το 1906 είχε την πρώτη επιτυχία, καθώς κατέκτησε την τρίτη θέση στο μήκος άνευ φοράς στους Πανελληνίους Αγώνες με επίδοση 2.83 μ. Αμέσως, όμως, έρχεται και η πρώτη απογοήτευση, όταν στους

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ:" Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΧΗ"

Ο αείμνηστος καθηγητής του Παντείου Νεοκλής Σαρρής, σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, λίγο πριν φύγει από την ζωή, υπήρξε απόλυτα προφητικός...προς τον Μάκη Βραχιολίδη. Τον Μάρτιο του 2010, πριν ακόμη ο μοιραίος Παπανδρέου μας βάλει στο ΔΝΤ, ο Νεοκλής Σαρρής είχε
προβλέψει αυτά που υποφέρει σήμερα ο λαός. Διαβάστε τι έλεγε για την πολιτική της ΕΕ σε βάρος της Ελλάδος, για το πώς η χώρα μας χρησιμοποιείται ως μοχλός για τις γεωστρατηγικές πολιτικές των μεγάλων δυνάμεων, με τα λαμόγια-πολιτικούς μας να παίζουν το παιχνίδι της! Μπορείτε να διαπιστώσετε γιατί σήμερα ο Σαμαράς είναι τόσο δουλοπρεπής προς την Μέρκελ.

Άλλη μία απόδειξη της συνέχειας της Ελληνικής Φυλής ανά τους αιώνες

Από το 1900 π.χ. μέχρι σήμερα, το κρανίο των Ελλήνων δεν έχει αλλάξει. Μανώλης Παπαγρηγοράκης, επίκουρος καθηγητής Ορθοδοντικής

Από την συνέντευξη που παραχώρησε ο επίκουρος καθηγητής Ορθοδοντικής, Μανώλης Παπαγρηγοράκης, στην εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη Βίκυ Φλέσσα την Παρασκευή 25/01/2013, με θέμα το μυστήριο του λοιμού στην Αθήνα του Περικλέους , κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου, και την αρχαία έφηβη Μύρτιδα,την οποία «ανέστησε».

Απομαγνητοφωνήσαμε το σημείο της συνεντεύξεως που αναφέρεται στο ότι είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι που κατοικούμε σε αυτήν την γη, από τα πανάρχαια χρόνια.