ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ

ILIRKOYPA
Σύμφωνα με πληροφορίες οι επικεφαλείς της αστυνομικής έρευνας που απ'οτι φαίνεται εδώ και μέρες βρίσκονταν στα ίχνη των Αλβανών(δεν είναι τυχαία η μέρα που ξημέρωσε πάνω στο μνημόσυνο του συναδέρφου τους που έπεσε στο Δίστομο), έχει δώσει εντολή -εαν είναι δυνατόν-ο συνεργός του Κόλα που εικάζουν ότι είναι ο Κούπα, να πιαστεί ζωντανός.

ΕΧΕΙ ΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΜ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΑ. ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ekam3
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που φθάνουν από αστυνομικές πηγές, οι άνδρες των ΕΚΑΜ που ξεπάστρεψαν τον Κόλα αφού προηγουμένως τον είχαν καλέσει να παραδοθεί, έχουν την εκτίμηση ότι κατά την ομοβροντία των πυροβολισμών από τα αυτόματα κατά την ανταπόδωση, έχουν τραυματίσει τον συνεργό του Αλβανού παραστρατιωτικού.

ΚΟΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΥΑ/ΛΣ & ΕΚΑΜ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ Μ.ΚΟΛΑ Σοκ: Αλβανικοί πυρήνες στην Ελλάδα βοηθούσαν τους συμμορίτες να διαφύγουν


Αλβανικοί πυρήνες βοηθούσαν τους Αλβανούς συμμορίτες να διαφύγουν στην χώρα τους αποκαλύπτουν στοιχεία που βρέθηκαν επάνω στον Μάριον Κόλα, αναφέρουν έγκυρες πηγές της Αστυνομίας.
Επίσης αποδεικνύεται ότι η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λικενικού/Ακτοφυλακής είναι μια μονάδα "για όλες τις δουλειές", αφού συμμετείχε και σήμερα από κοινού με τα ΕΚΑΜ στον εντοπισμό και την εξόντωση του Αλβανού συμμορίτη Μάριον Κόλα και του συνεργού του Ιλίρ Κούπα

ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός από αστυνομικά πυρά ο Μαριάν Κόλα!


Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε τα ξημερώματα, μετά από άγρια συμπλοκή, στα βουνά του Σουλίου, ο Αλβανός κακοποιός Μαριάν Κόλα ενώ κατόρθωσε να ξεφύγει ο συνεργός του, Ιλίρ Κούπα.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πόδι και ένας αστυνομικός ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.