ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Όλη τη σαβούρα του πλανήτη εδώ την κουβαλάνε... Την έδιωξαν απο τη Σλοβακία για διαφθορά και τη διόρισαν στην Ελλάδα να παρακολουθεί τις αποκρατικοποιήσεις...!!!


 
Την πιο αμφιλεγόμενη τεχνοκράτισσα της Σλοβακίας, που παύθηκε φέτος τον Ιανουάριο από το ίδιο της το κόμμα με την κατηγορία της διαφθοράς στις ιδιωτικοποιήσεις που έγιναν στην πατρίδα της το 2005-2006, διόρισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως υπεύθυνη παρακολούθησης των αποκρατικοποιήσεων στην Ελλάδα!

Η περίπτωση της Aννας Μπουμπενίκοβα αποτελεί τρανό παράδειγμα για το πώς λειτουργούν τα στεγανά της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας. Στην καλύτερη περίπτωση χρειάζεται το κέντρισμα του Τύπου για να ξυπνήσει από τη νιρβάνα της -αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο στην υπόθεση. 

Ως τις 2 Αυγούστου που το αποκάλυψε ο ιδιωτικός σλοβακικός σταθμός TVMarkiza, κανείς δεν είχε αντιληφθεί ότι σε ανύποπτο χρόνο, τον Ιούλιο του 2011, η Αννα Μπουμπενίκοβα........

Ίντριγκες, κρυφές συμφωνίες, οικονομική κατάρρευση και στο βάθος… κοινωνική έκρηξη και χρηματοποίηση του χρέους



Σύμφωνα με πηγές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση, αρκετά μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού του Αντώνη Σαμαρά δεν θεωρούν την επιστροφή στη δραχμή, με την υποστήριξη των ΗΠΑ, ως "μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την παραμονή της χώρας εντός της ΕΕ". Η απότομη αλλαγή στάσης της τρόικας απέναντι στην Ελλάδα υποδηλώνει επίσης, για ορισμένους παρατηρητές, ότι «κάποια μυστική συμφωνία» έχει επιτευχθεί μεταξύ της ΕΚΤ και της Αθήνας, όχι μόνο για να καθησυχάσει τους τροϊκανούς, αλλά για να εξασφαλίσει ότι οι Έλληνες θα εξακολουθήσουν να επιπλέουν με ένα σωσίβιο στο πέλαγος. Αλλά είναι σαφές ότι οι Γερμανοί δεν συμφωνούν με όλα αυτά.

ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ...!!!

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Σχέδιο-εφιάλτης τρόικας για τα σπίτια των Ελλήνων!

Εφιάλτη για εκατομμύρια νοικοκυριά και τσουνάμι στην κτηματαγορά θα φέρει το σχέδιο της τρόικας να αρθεί η απαγόρευση στους πλειστηριασμούς ακινήτων από τις τράπεζες για να πέσουν οι τιμές στην κτηματαγορά.


Όπως είναι φυσικό αυτό στα μάτια μας δεν φαντάζει ούτε σαν απειλή, διότι οι πίθηκοι της τρόικας και οι τοπικοί συνεργάτες τους μόνο γέλιο μας προκαλούν και καθόλου, μα καθόλου φόβο!

Γιατί μισούσαν την ηρωίδα δασκάλα οι μουσουλμάνοι της περιοχής

Η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου (η οποία έχει τιμηθεί και από την Ακαδημία Αθηνών για το έργο της) είναι μια ηρωική μορφή και το όνομά της αποτελεί σύμβολο. Είχε υπηρετήσει πέντε ατελείωτα χρόνια στο μειονοτικό δημοτικό του Μεγάλου Δέρειου μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας και διαρκών επιθέσεων.

Μόλις διορίστηκε, το 2004, επέλεξε να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε έναν τόπο που πραγματικά τη χρειαζόταν. Εγκαταστάθηκε εκεί με τον σύζυγό της και μάλιστα έγινε δημότης του Δήμου Ορφέα, όπου ανήκει το χωριό, το οποίο αριθμεί 1.200 κατοίκους μουσουλμάνους. Κάποιοι από αυτούς ενοχλήθηκαν όταν τα παιδιά τους άρχισαν να κάνουν παρέλαση στις εθνικές γιορτές με παρότρυνση της δασκάλας. Εκτός των καθημερινών μαθημάτων του σχολείου, παρέδιδε δωρεάν μαθήματα σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσχέρεια στη χρήση της ελληνικής γλώσσας. Είναι προφανές ότι η Χαρά γινόταν εμπόδιο στα σχέδια του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής.

ΣΟΚ: Θέλετε να μάθετε πόσα έχει δανειστεί και πόσα έχει πληρώσει η Ελλάδα;

Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια! Μια έρευνα – απάντηση στους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η «Bild» και το «Focus»! - Είναι η Ελλάδα το απείθαρχο και ατίθασο παιδί της Ευρώπης και ένα από τα πλέον ατίθασα παγκοσμίως;
- Μας αξίζει που το......
«Focus» χρησιμοποιεί τα αγάλματα των προγόνων μας για να μας κάνει άσεμνες χειρονομίες με το δάχτυλο;

- Είμαστε τεμπέληδες και κατά το κοινώς λεγόμενο «μπαταξήδες» που δεν πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στους δανειστές μας;

- Είμαστε ένας λαός καλοπερασάκηδων που αποφεύγουμε να ασχοληθούμε με τις συμβατικές υποχρεώσεις μας έναντι των … «συμμάχων» μας;

Ερωτήματα που μπορεί να απαντηθούν μόνο αν ανατρέξουμε στο παρελθόν και μάλιστα εκ της Εθνικής παλιγγενεσίας με την Επανάσταση του 1821.

Ψάξαμε λοιπόν βιβλιογραφία, στοιχεία στο διαδίκτυο και κατορθώσαμε και ανακαλύψαμε όλα τα δάνεια που πήρε η Ελλάδα από τότε μέχρι σήμερα!

Πρέπει να είναι μουφα είδηση, διότι διαφορετικά θέλουν πολλοί… κρέμασμα.


Στον ελληνικό στρατό απαγόρευσαν τον εθνικό ύμνο. Δεν μπορείς ούτε να τον σιγοτραγουδάς ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ... Την απίστευτη καταγγελία μας έκανε στρατιώτης που αυτή την ώρα υπηρετεί την πατρίδα (και φυσικά... ...
δεν δημοσιοποιούμε τα στοιχεία του). Ο στρατιώτης που το προηγούμενο διάστημα υπηρετούσε στο Μεγάλο Πεύκο, μας είπε ότι τους είχε δοθεί σαφής και ρητή εντολή να μην τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο, αν δεν έχουν πάρει ειδική άδεια. Μάλιστα όταν κάποια στιγμή, οι στρατιώτες ζήτησαν στη βραδινή αναφορά να πουν τον Εθνικό Ύμνο, τους....το απαγόρευσαν. Όσον αφορά δε στα τραγούδια για τη Μακεδονία και την Κύπρο… ούτε λόγος. Αυτά απαγορεύονται είτε με άδεια είτε χωρίς. Οι ίδιοι οι αξιωματικοί έλεγαν στους φαντάρους ότι αυτά είναι αδιανόητα πράγματα και δεν δικαιολογούνται αλλά δεν απαντούσαν στο ερώτημα «ποιος έβγαλε αυτή τη διαταγή».

Ιδού το ανθρωπόμορφο κτήνος της Πάρου! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

ΔΕΙΤΕ τον Πακιστανό της Πάρου, που λήστεψε, βίασε κι έστειλε στην εντατική το δεκαπεντάχρονο κοριτσάκι...

Σας το είπαμε, αργά η γρήγορα το πρόσωπο του θα αποκαλυφθεί και τώρα θα δούμε για ποιους λόγους προσπαθούσαν τόσο πολύ να τον προστατέψουν.

Και όμως υπάρχουν Έλληνες που δεν μπορούν να βλέπουν φωτογραφίες σαν αυτή!


Διότι ταυτόχρονα έχει, Ελληνική σημαία, λέει ζήτω το Έθνος και ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική!
Δείτε την εικόνα!!



ΕΤΣΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...!!! Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ, ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1716

Το θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνα, Επισκόπου Τριμυθούντος της Κύπρου

Στις 11 Αυγούστου εκάστου έτους λιτανεύεται στην Κέρκυρα το σεπτό σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνος, σε ανάμνηση της θαυματουργικής επέμβασης του Αγίου το 1716 μ. Χ., ο οποίος έδιωξε σε μία νύχτα τις χιλιάδες των Τούρκων εισβολέων και έτσι διέσωσε το νησί της Κέρκυρας.

Το 1716 η Κέρκυρα βρισκόταν στα χέρια των Βενετών, οι οποίοι την κατείχαν από το 1386. Επειδή, λοιπόν, οι Τούρκοι κινούνταν απειλητικά προς την Κέρκυρα, τότε στάλθηκε στο νησί ο Στρατηγός Ιωάννης Ματθίας Σούλεμπουργκ, προκειμένου να παρακολουθεί τις στρατιωτικές κινήσεις των Τούρκων, οι οποίοι από το 1431 επιχειρούσαν, κατά καιρούς, να την καταλάβουν.

ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΜΠΟΜΠΟΛΑ, '' ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ'', ''ΕΘΝΟΣ'', ΚΚΕ, ΣΤΑΖΙ, KGB KAI MOSSAD...;;;

Γράφει ὁ Γεώργιος Μεταξᾶς. 



Τι συνδέει τα παρακάτω:
Σωκράτη Κόκκαλη, Γιώργο Μπόμπολα, εφημ. Ριζοσπάστη, εφημ. Έθνος, Περισσό, Κα Γκε Μπε και “κερασάκι” στην τούρτα την Μοσσάντ;

Στάζι, Σωκράτης Κόκκαλης


Ο πατέρας του Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν πρωτεργάτης και “σημαιοφόρος” στο παιδομάζωμα 1947 – 1949, με την δικαιολογία ότι θα πήγαιναν τα παιδιά στην σταλινική ΕΣΣΔ (Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών) να σπουδάσουν. Όμως, σχεδόν όλα τα παιδιά, ακόμη και σήμερα αγνοούνται. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται και αν ζουν.

Εκτελέστηκαν οι μισθοφόροι που πολεμούσαν στο πλευρό των Ισλαμιστών ανταρτών στο Χαλέπι

Τρέχοντας εγκαταλείπουν το Χαλέπι οι Αντάρτες, πάνω απο 1000 οι νεκροί σε επιχειρήσεις των ειδικών Δυνάμεων της Συρίας !
Μονάδα  των ειδικών δυνάμεων της Συρίας απέκοψε και εξόντωσε μονάδα μισθοφόρων στην περιοχή Hanano και στο Khan al-Wazir όπου είχαν μετατρέψει μια οικεία σε βάση εξορμήσεως τους.
Η μεγαλύτερη μάχη της ημέρας έγινε στα περίχωρα του Χαλεπίου στην περιοχή Hritan, όπου μεγάλος αριθμός μισθοφόρων από Λιβύη, Υεμένη και Αφγανιστάν σκοτώθηκε και τραυματίστηκε. 

Όσοι ξέφυγαν από εκεί, παγιδεύτηκαν στην συνοικία Bustan al-Basha, όπου οι περισσότεροι εκτελέστηκαν επί τόπου από τον Στρατό (οι μισθοφόροι δεν συλλαμβάνονται αιχμάλωτοι)
 
 Συνεχίζοντας τις επιχειρήσεις καταδίωξης των ανταρτών και μισθοφόρων στις γειτονιές του Χαλεπίου, μονάδες του συριακών ενόπλων δυνάμεων μπήκαν...

Με πειράματα σε κουτάβια Δημιούργησαν ΦΟΝΙΚΟ ιό ικανό να ΑΦΑΝΙΣΕΙ το ανθρώπινο είδος!

Ένα φονικό μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης των πτηνών, δημιούργησαν στο εργαστήριο επιστήμονες και μάλιστα από δύο διαφορετικές ερευνητικές ομάδες!  Η πρώτη επιστημονική ομάδα, από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στην Ολλανδία, αφού δημιούργησε το φονικό στέλεχος του ιού το οποίο θα
μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα, επιχειρεί τώρα να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνάς της, κάνοντας προσιτή σε κάθε… ενδιαφερόμενο!
Παρόμοια αποτελέσματα είχε και μια δεύτερη μελέτη από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, η οποία επίσης κατέληξε στη δημιουργία ενός μεταλλαγμένου στελέχους του ιού της γρίπης των πτηνών!
Ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος!

ΕΔΩΣΕ ΛΕΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ...!! ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ...;;;

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ. 

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ; ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ; ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕ; ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

Καθήλωση αεροσκαφών για 5 εκ.ευρώ! Σε κατάρρευση και αφοπλισμό οδηγεί η τρόϊκα τις ΕΔ

Κατάρρευση δεν υπάρχει άλλη λέξη που να περιγράφει αυτό που συμβαίνει στις ΕΔ. Και το οποίο επί της ουσίας επιβάλεται από τους δανειστές μας. Το πρώτο σημάδι αυτής της κατάρρευσης είναι η απόφαση για τον οριστικό παροπλισμό όλων των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας! Απόφαση που μπορεί να λάβει πολύ άσχημες διαστάσεις για τη θέση της χώρας στο ΝΑΤΟ, σε σχέση μ΄ αυτή της Τουρκίας!

Το ΠΝ αναζητούσε λύση για αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας ,προς αντικατάσταση των γηρασμένων P 3 Orion. Όταν τα οικονομικά δεδομένα έκαναν απαγορευτική την προμήθεια νέου αεροσκάφους οι ναύαρχοι άρχισαν να εξετάζουν λύσεις που θα μπορούσαν να διατηρήσουν “εν ζωή” έστω δύο από τα έξι αεροσκάφη P 3 Orion, ώστε η Ελλάδα να διατηρήσει...

Τα δάκρυα του Σπύρου Γιαννιώτη για το χαμένο μετάλλιο και η συγνώμη του στην Ελλάδα

Συγκλονίζει ο Σπύρος Γιαννιώτης που μετά την 4η θέση στο μαραθώνιο της κολύμβησης ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στους δημοσιογράφους.O Σπύρος Γιαννιώτης ήθελε ένα μετάλλιο. Προσπάθησε, τα έδωσε όλα, αλλά δεν τα κατάφερε και μετά τον αγώνα του ήταν επόμενο να ξεσπάσει! Δείτε το βίντεο...

                    

«Σκαμπίλι από την Παναγία ήταν» έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος για παλαιότερη μεγάλη πυρκαγιά στο Άγιον Όρος


 
Μεταφέρουμε απόσπασμα από το βιβλίο “Ο Πατήρ Παϊσιος μου είπε“ του Αθανάσιου Ρακοβαλή:
Μετά τη μεγάλη φωτιά του καλοκαιριού στο Άγιον Όρος, είχα πάει να δω το γέροντα. Ήταν «θυμωμένος» και φώναζε.
«Σκαμπίλι από την Παναγία ήταν. Άρχισε την πρώτη μέρα της νηστείας και τελείωσε την τελευταία (με το παλιό εορτολόγιο που γιορτάζει το Όρος). Λέγανε ότι θα σβήσει πιο μπροστά, γιατί δε φυσούσε και όμως έσβησε την τελευταία μέρα κι ας είχε αέρα. Λες και την οδηγούσε ένα χέρι, πήγαινε γύρω - γύρω από ‘κει που δεν την περιμένανε και παρέκαμπτε τις ζώνες ασφαλείας.
Κάηκαν τα δάση! Κάηκε το κοσμικό φρόνημα;
- ένα μοναστήρι ζητούσε ενίσχυση.
- Αυτοί πάλι δεν κατάλαβαν τίποτα πνευματικό. Μια κοσμική εξυπνάδα έχουν. (Θύμωσε). Γίνονται αιτία να βλασφημείται το όνομα του Θεού. Παντού έβρεχε, σ’ όλη την Ελλάδα!! Μόνο στο άγιον Όρος δεν έβρεχε!! Για να λέει ο κόσμος που είναι η Παναγία τους;
Γιατί δεν τους βοηθάει; Που να γνωρίζει ο κόσμος ότι αυτό είναι χαστούκι της Παναγίας; Είναι μερικοί άνθρωποι που συμφωνούν με την οργή του Θεού και δεν κάνουν ούτε ένα κομποσχοίνι για τη φωτιά (εννοούσε τον εαυτό του).
- Γέροντα, φοβάμαι, πώς τα λέτε έτσι!
- Τι, θα μου κάνουν πόλεμο και οι καλόγεροι;
- Ναι, γέροντα!
- Εμ, ας μου κάνουν… Εγώ από αγάπη τα λέω. Ξέρεις.........

Απλά πράματα.

Γ@μώ τα σπίτια σας προδότες. Εμείς είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για την Ελλάδα....εσείς είσαστε έτοιμοι να πεθάνετε για τα γ@μημμένα τα φράγκα της προδοσίας; Αυτή είναι η διαφορά! Ο θάνατος για την πατρίδα και ο θάνατος του προδότη, ποιος κερδίζει;