ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η Κλίντον «γέννησε» και όπλισε τους τζιχαντιστές


Πως η Χίλαρι Κλίντον «κατασκεύασε» τον στρατό των ισλαμιστών του ISIS
Γράφει ειδικός συνεργάτης
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Σύμφωνα με τον Λιβανέζο διανοούμενο Ziad Majed «όλη η σύγχρονη ιστορία της Μέσης Ανατολής έχει εξελιχθεί προς μία κατεύθυνση του απόλυτου δεσποτισμού στην πιο αποτρόπαια μορφή του, ειδικά μετά την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ το 2003.


Από την περίοδο αυτή κυριαρχεί στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, μια απόλυτη ανθρωπιστική κρίση, βαθιά ριζωμένη στην φιλοσοφία ορισμένων ακραίων ισλαμικών ομάδων, που δανείστηκαν το εν λόγω μοντέλο από τον έβδομο αιώνα και το μετέφεραν στην σύγχρονη εποχής μας».
Αυτό το είδος της ενδοσκόπησης, δεν είναι περίεργο στην αραβική νοοτροπία, στην οποία τώρα κυριαρχεί

Με το Αστέρι του Δαβίδ στο στήθος ο Μπουτάρης στην ορκωμοσία


Με αποδοκιμασίες η ορκωμοσία του δημοτικού συμβούλου της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου. Πρώτο μέλημα η ανεργία, δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης


Κάτω από τις αποδοκιμασίες αντιφασιστών υπέγραψε στο πρωτόκολλο ορκωμοσίας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
"Φασίστα" του φώναξαν από το ένα θεωρείο της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου οι αντιφασίστες, με χειροκροτήματα απάντησαν από το άλλο θεωρείο τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.
"Ματθαιόπουλε, στης φυλακής τα σίδερα" φώναξαν οι αντιφασίστες, "είναι για τους λεβέντες", απάντησαν οι χρυσαυγίτες, οι οποίοι σχημάτισαν

Τζιχάντ στην Σμύρνη το 1922…


 
Τι παίζει σήμερα; Μην μπερδεύεστε , δεν πρόκειται για εικόνες από την Συρία του 2014.
Είναι κεφάλια σφαγμένων Ελλήνων και παλουκωμένα με το ίδιο τελετουργικό τρόπο από τους διαχρονικούς μακελλάρηδες που έδρασαν το 1922 και στην Μικρασιατική Καταστροφή.
Τζιχάντ τότε.. τζιχάντ σήμερα.. πόσο όμως κοντά μας;
Σμύρνη 1922 – Τζιχάντ τότε
Στις 27 Αυγούστου γίνεται η πρώτη εμφάνιση Τούρκων «τσετών» (=ατάκτων) υπό τον Κιορ (=μονόφθαλμος) Μπεχλιβάν στη Σμύρνη. Τρομοκρατία απλώνεται στην πόλη. Τα πλήθη συρρέουν στη Μητρόπολη. Ο Χρυσόστομος, βοηθούμενος από τον αδελφό του Ευγένιο, κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει. Τελεί την τελευταία του λειτουργία στην Αγία Φωτεινή. Είναι κάτωχρος από τη νηστεία και την αγρύπνια. Όταν όμως βγαίνει στην Ωραία Πύλη γονατίζει και προσεύχεται σαν ταπεινός λευίτης και εγείρεται ως άγιος. Είναι το τελευταίο κήρυγμά του……….