ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αυτες ειναι οι 11 πολυεθνικές που ζήτησαν μισθό 250-300 ευρω ...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ αυτες ειναι οι 11 πολυεθνικες που ζητησαν μισθο 250-300 ευρω ...
1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
2.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla Hellas.
3.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.
4.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.
5.Κωνσταντίνος Φαλτσέτας, επικεφαλής της Henkel Hellas.
6.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, διευθύνων σύμβουλος της Friesland Campina -NOYNOY.
7.Ελ. Χαλουλάκος, διευθύνων σύμβουλος της Kraft Hellas.

Reuters: Με νέα μέτρα λιτότητας πέφτει η κυβέρνηση


Reuters: Με νέα μέτρα λιτότητας πέφτει η κυβέρνηση
H Ελλάδα δεν έχει κάνει ούτε τις μισές μεταρρυθμίσεις απ΄ όσες απαιτούνται αναφέρει σε δημοσίευμά του το Reuters.
Ο αρθρογράφος του πρακτορείου αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει αρκετά για να εκθέσει τα κατεστημένα που «πνίγουν» την οικονομία, ενώ συμπληρώνει ότι δεν έχει παταχθεί η φοροδιαφυγή και δεν έχουν προχωρήσει και οι ιδιωτικοποίησεις της περιουσίας του Δημοσίου.

Που θυσιάζει την Ελλάδα, το κτήνος (βιντεο)



          ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ

Το ομολογεί ο ίδιος... τελείως ανερυθρίαστα, τελείως ωμά...
 ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ!
Και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος... και δεν βρέθηκε ένας εισαγγελέας (λέμε και καμιά μ@@@@α, για να περνάει η ώρα) να τον βουτήξει... αλλά είπαμε... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Πόπη Σουφλή

Μητσοτάκης διαψεύδει Άδωνι..απόλυση 1.370 γιατρών του ΕΟΠΥΥ μέχρι το τέλος του έτους

Στην έξοδο γιατροί του ΕΟΠΥΥ  
Η απόλυση 1.370 γιατρών του ΕΟΠΥΥ μέχρι το τέλος του έτους, που θα προκύψει από την κατάργηση ειδικοτήτων στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του οργανισμού την οποία έχει εισηγηθεί το υπουργείο Υγείας, αποτελεί -σύμφωνα με πληροφορίες….του «Εθνους»- την εναλλακτική πρόταση της κυβέρνησης που θα συζητηθεί σήμερα μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και της τρόικας, με στόχο να προσδιοριστεί ο στόχος των 4.000 απολύσεων εντός του 2013.

Έστω και για λίγο αλήθειες στην Βουλή σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά


του Κίμωνα Γεωργακάκη

Ότι θέλουν να κρατούν τους Έλληνες κοιμισμένους, δεν είναι κάτι καινούριο! Στο θέατρο που εξελίχθηκε στην Βουλή σε σχέση με την πρόταση μομφής, τολμήθηκε να γίνει νύξη από τον....
υφυπουργό Άμυνας, Αθανάσιο Δαβάκη, στον πάντα υπαρκτό γεωστρατηγικό κίνδυνο της τουρκικής απειλής. Ευθύς κινητοποιήθηκαν οι «φαναριώτες» της Ελλάδας και ο υφυπουργός αναγκάστηκε να ανασκευάζει τις δηλώσεις του. Έτσι η «τουρκική απειλή» ξαναέγινε «ελληνοτουρκική φιλία».
Νωρίτερα είχε ειπωθεί από το μικρόφωνο της Βουλής πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ενεργός απειλή διατυπωμένη από την γείτονα και δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας» και ότι «ουδείς αμφισβητεί ότι υπάρχει καθημερινή πρακτική, αεροπορική και ναυτική, όσον αφορά παραβιάσεις, επεμβάσεις σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης από την γείτονα, κάτι που σημαίνει ότι η χώρα μας πρέπει ανά πάσα στιγμή να έχει τα αντίστοιχα και ανάλογα δεδομένα, προκειμένου να μην βρεθεί ελλειπούσα προς αυτήν την πραγματικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΜΗ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ (ΦΩΤΟ)

Δείτε να ευφρανθείτε πώς έχουν καταντήσει τις σχολές που πληρώνετε με τους φόρους σας! Στο πανεπιστήμιο της Μάλτας, επικρατεί μια αδειωσύνη, ένα κρύο, μια νέκρα…Ενώ στη δική μας Ιατρική βλέπουμε μια ελεύθερη διακίνηση ιδεών, μια ζωντάνια, ένα κλίμα που ωθεί την μάθηση και την επιστήμη προς τα εμπρός… Το “Ξεβράκωμα” των αναρχο-κομμουνιστών συνεχίζεται… Φτύστε τους … μη τους ματιάσετε….

ΠΗΓΗ

Πακιστανός εκλεψε θύμα τροχαίου στην Ηλεία!

Αντί να βοηθήσει τον 30χρονο που βρισκόταν στο έδαφος, του αφαίρεσε 25 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα...

Έναν θανάσιμα τραυματισμένο 30χρονο, θύμα τροχαίου, έκλεψε 33χρονος Πακιστανός, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και κλοπή.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ηλεία. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 30χρονος βρέθηκε χθες το πρωί θανάσιμα τραυματισμένος σε χαντάκι στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καρδιακαυτίου - Δήμητρας.

Όπως έδειξε η έρευνα, ο 33χρονος Πακιστανός, περνώντας από το σημείο, είδε

ΚΑΝΕΙ “ΜΠΙΖΝΕΣ” ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ Ο “ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ”-ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ ΜΕ “ΒΑΡΩΝΟΥΣ” ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

pagalos-tzia


Σε περίπτωση που υπάρξουν αναγνώστες μας και θα αναρωτηθούν για τον τίτλο της ανάρτησης να θυμίσουμε ότι το κωδικό όνομα του Πάγκαλου, όταν αυτός πρωταγωνίστησε –σαν υπουργός εξωτερικών- στην κατάπτυστη επιχείρηση της κυβέρνησης Σημίτη να παραδώσει στα χέρια της στρατιωτικοφασιστικής χούντας, της Τουρκίας, τον Οτσαλάν ήταν«μεγάλος τραγουδιστής».

To 75% Των Σταρ Του Χόλιγουντ Είναι Γκέι

...και το 75% αυτών είναι εβραϊκής καταγωγής!!!!
Διαβάστε παλαιότερη δημοσίευσή μας σχετικά με το ποιός ελέγχει το ομοφυλοφιλικό κίνημα:


Μερικές φορές στη λάσπη βρίσκεις διαμάντια, και μερικές φορές σε βαρετά και βλακώδη βιβλία που διαβάζεις για τις ανάγκες της δουλειάς βρίσκεις και αξιομνημόνευτα κουτσομπολίστικα αποσπάσματα.

Το βιβλίο ήταν το «Brangelina» του «δημοσιογράφου» Ίαν Χάλπεριν, και το απόσπασμα είχε να κάνει με ένα διάλογο του συγγραφέα με κάποιους Hollywood insiders που ήταν και μέλη της γκέι κοινότητας και ήξεραν πρόσωπα και πράγματα. Αυτοί, λέει, του αποκάλυψαν πως 3 στους 4 σταρ που βλέπεις στο σινεμά και την τηλεόραση είναι γκέι. Και είχαν και επιχειρήματα. Να μερικά από όσα ανέφεραν (εκτενή αποσπάσματα στ' αγγλικά εδώ).

Το 95% των ανδρών που πηγαίνουν σε θεατρικές σχολές και σχολές χορού,

Ἡ «Νέα Ἐποχὴ» καὶ ὁ διπλὸς οἰκουμενισμὸς (πολιτικὸς καὶ θρησκευτικὸς)



Πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεωργίου Δ. Μεταλληνοῦ
Ἡ ἐποχὴ μας σφραγίζεται καθοριστικὰ ἀπὸ μιὰ νέα ἱστορικὴ συγκυρία, τὴ Νέα Παγκόσμια Τάξη πραγμάτων καὶ τὴν ἀνάδυση στὸ παγκόσμιο προσκήνιο μίας νέας παγκόσμιας Μονοκρατορίας τῆς Pax Americana, πού μεταφέρει τὸν κόσμο, ἀναδρομικά, στὴν ἑνότητα τῆς Pax Romana καὶ σ᾽ ὅ,τι αὐτὴ μπορεῖ νὰ σημαίνει γιὰ τὸν ἄνθρωπο καὶ τὸν κόσμο. 
Ἡ ἀνθρωπότητα ἐντάχθηκε σ' ἕνα παγκόσμιο σύστημα πολιτικῆς καὶ ἀξιῶν, πού ἐλέγχει καὶ διαμορφώνει καθολικά, μέσῳ τῆς ἑνιαιοποιημένης παιδείας καὶ τῶν κατευθυνόμενων Μ.Μ.Ε., τὸν ἄνθρωπο καὶ τὴν κοινωνία, ὡς πλανητικὸ ἄνθρωπο καὶ πλανητικὴ-ὁλιστική κοινωνία. 
Τὸ Internet-Διαδίκτυο ἰδιαίτερα, ἑνοποιεῖ τὸν κόσμο μας, τεκμηριώνοντας αὐτό, πού ἐμπεριέχει ὁ ὅρος παγκοσμιοποίηση (Globalization). 
 

Τέλη κυκλοφορίας: Στην Ελλάδα 240 ευρώ, στην Αγγλία 131 και στην Ισπανία 64 ευρώ!

telh1

Ένας ακόμη πονοκέφαλος προστίθεται από σήμερα στα νοικοκυριά, καθώς εν μέσω φοροκαταιγίδας, καλούνται να καλύψουν και τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 και μάλιστα με τις υψηλότερες χρεώσεις, συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Oι κορυφαίοι των κορυφαίων πιλότων απέναντι στους "αετούς" της 340Μ


Πριν από λίγο η Π.Α με επίσημη ανακοίνωση της επιβεβαίωσε τα διαδοχικά ρεπορτάζ του defencenet.gr, για την συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας στην μεγάλη πολυεθνική άσκηση "Βlue Flag 2013" που διοργανώνει η ισραηλινή Αεροπορία στην βάση OVDA.
Δεδομένου της συμμετοχής επίλεκτων πιλότων, της ισραηλινής, της αμερικανικής, και της ελληνικής αεροπορίας, η άσκηση αποκτά χαρακτήρα "συνάντησης κορυφής" των καλύτερων πιλότων σε παγκόσμια κλίμακα πλην Ρωσίας.
Η ανακοίνωση της ΠΑ έχει ως εξής:

Dancing with the stars!



Πρόταση μομφής απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση με 153 ψήφους.Η Αποθράσυνση των δοσίλογων του Ελληνικού έθνους μπροστά στα μάτια ενός μισοπεθαμένου λαού.Παντελή έλλειψη υγειών δυνάμεων αντίστασης σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Δε μπορεί, θα ψοφήσουν !!!


Αν ήταν πρωταγωνιστές σε κωμωδία, θα ήταν από τους αγαπημένους. Θα ρίχναμε πολύ γέλιο και φυσικά ο καλύτερος όλων θα ήταν ο σκηνοθέτης τους. Σήμερα οι σκηνοθέτες είναι επικίνδυνοι και βρίσκουν…αυτούς τους πρόθυμους για να κάνουν τη δουλειά τους.


ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.....ΚΑΤΑΝΤΙΑ.




O Σύριζα εξουδετερώνει την κοινωνική αντίσταση και καπελώνει οτιδήποτε μπορεί να ανθίσει μέσα στην ελληνική κοινωνία και άρα να απειλήσει τα κόμματα εξουσίας. 
Απλά πράγματα. Μιλάμε για επαναστάτες της πορδής με τις πλάτες ενός Μπάρακ Ομπάμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…το πήραμε απο το tsantirinews.και εχει πολύ πλάκα
Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.
Καθημερινά οι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας δίνουν σκληρές μάχες για να αποτρέψουν την Τούρκικη εναέρια εισβολή του Αιγαίου, διατηρώντας το Αιγαίο Ελληνικό και εκεί που πραγματικά ανήκει.

Διώχνοντας τους από τον Ελληνικό ουρανό τους στέλνουν και ένα πάρα πολύ ωραίο μήνυμα

ΝΕΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ. ΖΗΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ! ΣΗΜΕΡΑ Η “ΚΗΔΕΙΑ” ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ…

troika

Το απόγευμα είναι το δεύτερο ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους τροικανούς αφού η συζήτηση δεν έκλεισε ούτε για τις απολύσεις, ούτε για τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων του δημοσίου.
Το εν λόγω ραντεβού είναι ένα από τα πιο κρίσιμα αφού είναι αυτό που θα κρίνει το μέλλον περίπου 15.000 υπαλλήλων αφού αφορά στο επόμενο κύμα διαθεσιμότητα 12.500 ατόμων, αλλά και τις υπόλοιπες από τις 4.000 απολύσεις που απομένουν για το 2013.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Τα 20.000 καλάσνικοφ του Εμφυλίου...Ποιοι σχεδίαζαν το αιματοκύλισμα, ποιοι κάρφωσαν και γιατί;


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ!
Kι όμως: Κάποιοι ήταν έτοιμοι να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα! Τα 20.000 καλάσνικωφ του πλοίου NOUR-M είχαν τελικούς αποδέκτες στη χώρα μας.

Πρόστιμο στο σπίτι από τους βρικόλακες

Εντός 10ημέρου η "κυβέρνηση" θα ξεκινήσει να στέλνει πρόστιμα στους ιδιοκτήτες ι.χ.αυτοκινήτων και δικύκλων , οι οποίοι δεν πέρασαν από έλεγχο ΚΤΕΟ τα οχήματά τους, καθώς εκτιμάται ότι τα αυτοκίνητα τα οποία δεν έχουν ΚΤΕΟ είναι πάνω από 2 εκατομμύρια. 

Τα πάντα σκαρφίζονται οι εγχώριοι βρικόλακες της τρόικας ώστε  να μην ξεφύγει σέντς .
Πρέπει να ταΐσουμε τα γουρούνια...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ... ΧΑΘΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έστελαν sms & e-mail στους βουλευτές τους


Σε πανικό η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Έστελναν sms και e-mail σε όλους τους βουλευτές προκειμένου να προστρέξουν στη Βουλή και να ψηφίσουν.
Οι Ν.Κακλαμάνης και Θ. Τζάκρη τα αγνόησαν. Ο πρώτος επικαλέστηκε λόγους υγείας και η δεύτερη ψήφησε υπερ την πρότασης μομφής και διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ.

"ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΑΦΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ"! Α.Δαβάκης: "Ετοιμάζονται να μας επιτεθούν οι Τούρκοι σε νησιά και Έβρο"

Με μία δήλωση που προκάλεσε έκπληξη στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πώς οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να μας επιτεθούν στον Έβρο και στα νησιά, αφού παρατηρείται «υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια».