ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

KARAGKIOZILIKIA απο τους υποκριτές στο ψευτοκολλέγιο Αθηνών. Ο γιός Σαμάρα που πιάστηκε πέρυσι να αντιγράφει, αποφοίτησε με έπαινο και 3 έπαθλα.

image608
Ένα μάτσο μασώνοι, καραγκιόζηδες και άχρηστοι, αυτοαποκαλούνται ακαδημαικοί, επιστήμονες και δυο αυγά Τουρκίας και γεμίζουν βιογραφικά με παπαριές τις οποίες απονέμουν ο ένας στον άλλο.
Αν υπήρχε Κράτος, αν υπήρχε Δικαιοσύνη, όλα αυτά τα σιχάματα, θα έπρεπε να ήταν ήδη στη φυλακή, περιμένοντας την μέρα τους θανάτου τους απο Λαϊκά Δικαστήρια.
Αλλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε Κράτος, ούτε Δικαιοσύνη!

Πόπη Σουφλή



 

images

Video: Αριστούχος ο γιος Σαμαρά κατά το Star, με πολλούς επαίνους επειδή αντέγραψε και απολύθηκε η καθηγητρία που το κατήγγειλε!

Έκπληξη Snowden: Ο «χαλίφης» του ΙΚΙΛ είναι πράκτορας της Μοσάντ!



Ιούλιος 12, 2014.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Edward Snowden, ο πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ- NSA,  δήλωσε ότι η συνεργασία με τους ομολόγους του στη βρετανική «M16»,  με το Ινστιτούτο Πληροφοριών και Ειδικών Αναθέσεων της «Mossad», δημιούργησε και άνοιξε το δρόμο για την εμφάνιση «Του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε»- ΙΚΙΛ.


Οι πληροφορίες προέρχονται από τη αραβική «αλ Χαντάθ» που επικαλείται την αγγλόφωνη ιστοσελίδα «The Andreasept», που δημοσιεύει διαρροές του Έντουαρτ Σνόουντεν που αναφέρει ότι η συνεργασία υπηρεσιών πληροφοριών τριών χωρών, δηλαδή, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και του Ισραήλ, έχουν δημιουργήσει την τρομοκρατική ισλαμική οργάνωση με σκοπό να προσελκύσουν εξτρεμιστές από όλον τον κόσμο,