ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Αγνοήστε τις οφειλές σας στην eurobank.Δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.


Σύμφωνα με το αρ.πρω.1744/22-07-2013 έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, η Eurobank ανήκει πλέον από την 30-04-2013 κατά κυριότητα στο Ταμείο Χρημ/κής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
Συνεπώς, η Eurobank δεν μπορεί να παραστεί στα δικαστήρια με την παλαιά Νομική της Μορφή ως «Εurobank AΕ», αλλά μόνο το ΤΧΣ, ως o νέος πλέον ιδιοκτήτης.
Αυτό σημαίνει ότι σε δίκες για κατασχέσεις, πλειστηριασμούς κλπ. η παρουσία της Eurobank είναι άκυρη λόγω «έλλειψης ενεργητικής νομιμοποίησης» ως αποτέλεσμα «έλλειψης εννόμου συμφέροντος», διότι πλέον ο ζημιωθείς είναι το ΤΧΣ (υπό προϋποθέσεις).
Συναφώς, μια ένσταση έλλειψης νομίμου πληρεξουσιότητας κατά του δικηγόρου της Eurobank, τον αποβάλλει από την δίκη! (*)

Τρόφιμα μόνο για Ελληνες και δήμαρχος μόνο για μουσουλμάνους

kaminis

Προσωπικά αν ήμουν στη θέση του κου Μιχαλολιάκου θα αγόραζα ένα ολόκληρο ανθοπωλείο και θα το έστελνα στο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. Τι καλύτερη αβάντα θα μπορούσε να παράσχει ο δήμαρχος στη διαμοίραση αγαθών μόνο για Ελληνες;
του Στρατή Μαζίδη
Πίσω από τους πάγκους να ήταν για να βοηθήσει στη δουλειά, δε θα τον έπαιρνε κανείς χαμπάρι.
Ο κος Καμίνης επικαλείται τη νομιμότητα και πολύ καλά κάνει. Όμως δεν τον θυμάμαι να επιδεικνύει αντίστοιχη συμπεριφορά όταν ο Χασάν και ο Μουσταφά απειλούσαν με τζιχάντ πέρυσι στην Ομόνοια σπάζοντας βιτρίνες και παρμπρίζ. Ούτε τον θυμάμαι να την επικαλείται για να επιστρέψουν από

Πόσα χρόνια φυλακή λέτε να κάτσει κάποιος αν συλληφθεί με... 1 κιλό κόκα,χαρτάκια ποτισμένα με LSD,3 αυτόματα,πάνω από 10 πιστόλια,3 σιγαστήρες εκατοντάδες σφαίρες?

ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΑ ΒΓΗΚΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ… η οποία είναι ήδη έξω ενώ πιάστηκε πριν 3 χρόνια και σήμερα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δουλεύει και στον ΟΚΑΝΑ… Δηλαδή πληρώνεται από το Δημόσιο…
Ιδού τα συμπεράσματα της athensvoice μετά την συνομιλία με την Μαρίνα Δραγασάκη…

1. Η ιστορία αυτή είχε γίνει πριν τρία χρόνια και βάλε

2. Είναι άγνωστο γιατί το «Πρώτο Θέμα» την επανέφερε πρόσφατα

3. Η κ. Δραγασάκη μπήκε πράγματι στη φυλακή

Hugh Jackman: Είμαι και αισθάνομαι Έλληνας

Έλληνας μετανάστης στη μακρινή Αυστραλία αποκάλυψε ότι είναι ο Hugh Jackman! O διάσημος ηθοποιός, όπως εξομολογήθηκε, στις φλέβες του κυλάει 100%...
ελληνικό αίμα! «Είναι αλήθεια ότι έχω ελληνικές ρίζες. Δύο γενιές πίσω το όνομα της οικογένειάς μου ήταν Μπέλας κι εγώ αισθάνομαι, αλλά και είμαι εξ αίματος Έλληνας», δήλωσε ο σούπερ ήρωας Wolverine σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο Star και στην Έλγκα Νταϊφά. Όπως παραδέχτηκε μάλιστα θα τον ενδιέφερε πάρα πολύ να κάνει μια ταινία στην Ελλάδα. «Αν υπάρχει ένας Έλληνας σκηνοθέτης που ενδιαφέρεται για έναν

Τουρκικός νόμος του ισλάμ: "Οι έγκυες γυναίκες πρέπει να κλείνονται στο σπίτι"!!!

«Δεν συνάδει με τους καλούς τρόπους μας η επίδειξη της εγκυμοσύνης. Δεν μπορούν οι έγκυες να κυκλοφορούν στους δρόμους με την κοιλιά. Καταρχάς δεν είναι αισθητικό. Η έγκυος μπορεί να πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητο, συνοδεία του συζύγου της». 
Αυτά είπε στην τουρκική τηλεόραση ο ειδικός για θέματα ισλαμικού μυστικισμού και δικηγόρος Ομέρ Τουγρούλ Ινάντσερ, προκαλώντας σάλο στην Τουρκία.

Ο Ινάντσερ έκανε τα σχόλια αυτά στην κρατική τηλεόραση, ενώ με σημερινή του ανακοίνωση επιχείρησε να απαντήσει στις αντιδράσεις λέγοντας ότι

Μ. Μάρτινς: «Ο Τσίπρας μ΄έδιωξε λόγω ερωτήσεων»

Τι λέει το γράμμα του δημοσιογράφου
 

image
Τεκμηριωμένη απάντηση έδωσε ο Γερμανός δημοσιογράφος της έγκυρης «Frankfurter Allgemeine Zeitung» (FDZ) κ. Μίκαελ Μάρτινς στον κ. Αλέξη Τσίπρα και την εφημερίδα «Αυγή», για όσα κουτοπόνηρα δημοσιεύτηκαν μετά την άδοξη διακοπή προγραμματισμένης συνέντευξης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τη γερμανική εφημερίδα. Από το γράμμα - απάντηση,  που δημοσιεύτηκε στο matrix24, προκύπτει σαφώς ότι ο κ. Τσίπρας απέπεμψε το δημοσιογράφο επειδή δεν ανεχόταν και δεν μπορούσε ν΄ απαντήσει στις ερωτήσεις του. Γιατί η  "Αυγή" κατηγόρησε το δημοσιογράφο, βολικότατα,  ότι εκπροσωπούσε, δήθεν, τη λαϊκίστικη "Bild",

Οι Γερμανοί το μόνο που φοβούνται..είναι να μην γίνουν... χαμηλόμισθοι..!!!

Το 24,1% των γερμανών εργαζομένων παίρνει 9,54 ευρώ την ώρα μικτά..
Υποαμειβόμενος είναι σχεδόν ένας στους τέσσερις Γερμανούς, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας έρευνας την οποία διεξήγαγε το Ινστιτούτο της Νυρεμβέργης.
 Το ποσοστό μάλιστα είναι υψηλότερο απο ό,τι στις άλλες δυτικές χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης....

ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ Πρόκληση: Πληρώνουμε 700.000 ευρώ για το γραφείο του αντιπροέδρου Ευ. Βενιζέλου


Ο ελληνικός λαός πληρώνει 470.000 ευρώ το χρόνο για το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου τη στιγμή που δεν έχει να φάει, να πληρώσει τα φάρμακα του και το ρεύμα του εξαιτίας του χαρατσιού το οποίο επέβαλε στα νοικοκυριά ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.
Στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε με ημερομηνία 25 Ιουλίου 2013 αναφέρεται αναλυτικά πόσο θα μας κοστίσει η «καρέκλα» του κ. Βενιζέλου στην αντιπροεδρία. Γιατί διαθέτει και άλλη «καρέκλα», αυτή του υπουργού των Εξωτερικών.

Police Fail Compilation.ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ....

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ !!!


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Τα πιο παράξενα πλάσματα που βρέθηκαν ποτέ στην Γη! [Εικόνες]

                   

Τα πιο παράξενα πλάσματα έχουν εμφανιστεί στον πλανήτη μας..

1.Περίεργο πλάσμα με πρόσωπο πιθήκου

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ Η ΒΟΥΛΗ, ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ


Με αφορμή τη σημερινή συζήτηση για το νέο φορολογικό, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποκάλυψαν για μία ακόμη φορά τον άθλιο ρόλο του πολιτικού συστήματος. Από νωρίς τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου έστησαν ένα ακόμα σόου "σόου" για να δείξουν ότι παραμένουν ενωμένα σε κοινό μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Μεϊμαράκης της ΝΔ έκατσε δίπλα στον Δραγασάκη του Σύριζα την ώρα που μιλούσε ο συναγωνιστής Παναγιώταρος, για να εκφράσει έμπρακτα την... αλληλεγγύη του.

Επαληθεύεται η άποψη που θέλει ΝΔ-Σύριζα να μας οδηγούν στην επόμενη προδοτική συγκυβέρνηση του μνημονίου. Ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος συναγωνιστής Κασιδιάρης συνέστησε στο προεδρείο να ασχοληθεί με κάτι πιο σοβαρό, όπως είναι τα σκάνδαλα και ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών. Ανέφερε μάλιστα συγκεκριμένα ονόματα επιχειρηματιών που διώκονται από τη Δικαιοσύνη και που υπήρξαν ευνοούμενοι του πολιτικού κατεστημένου (σκάνδαλο Sonak που ζημίωσε με 40 εκατ. ευρώ το ελληνικό δημόσιο).

Δεν είναι τυχαίο ότι το σχετικό βίντεο από την ιστοσελίδα enikos.gr που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, κόβεται όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αρχίζει να αναφέρει ονόματα επιχειρηματιών (στο 4ο λεπτό του βίντεο).

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ... ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΕΝ ΠΛΩ ΑΠΟ SUPER PUMA ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ


Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησε αεροδιακομιδή εν πλω 64χρονου ασθενούς, βορειοανατολικά της Άνδρου.

Ο άτυχος επιβάτης του Aqua Maria, που εκτελεί ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι. Συγκεκριμένα, ενώ είχε το χέρι του στην πόρτα τουαλέτας του πλοίου, η πόρτα έκλεισε απότομα και με δύναμη, με αποτέλεσμα να του κόψει το δάχτυλο.

Ενώ το πλοίο βρισκόταν ανοιχτά της Άνδρου, το Super Puma προσέγγισε το πλοίο, κάνοντας μια δύσκολη διακομιδή, φτάνοντας δεκάδες μέτρα πάνω από το πλοίο. Άνδρας της Πολεμικής Αεροπορίας κατεβαίνει με ειδικό σχοινί στο πλοίο, αγκαλιάζει τον τραυματία και τον ανεβάζει στο ελικόπτερο. Ο 64χρονος έπειτα μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.