ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Τι έγινε στη Βουλή, όταν ο ΓΑΠ ζήτησε άδεια απουσίας στο εξωτερικό; (Βίντεο)

Μειδιάματα και σχόλια προκάλεσε η ανακοίνωση του προεδρεύοντα της Ολομέλειας της Βουλής, στην οποία μετέφερε το αίτημα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για ολιγοήμερη άδεια απουσίας στο εξωτερικό.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Αθανάσιος Νάκος ανακοίνωσε στο σώμα ότι: «ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γεώργιος Παπανδρέου ζητά ολιγοήμερη άδεια απουσίας στο εξωτερικό».
Αυτή η φράση ήταν αρκετή για να ακουστούν γέλια από τα έδρανα.
«Η Βουλή εγκρίνει;», ρωτάει χαμογελώντας και ο ίδιος.
«Η Βουλή ενέκρινε», συμπλήρωσε, με τα γέλια και τις φωνές να συνεχίζουν να ακούγονται.
Μάλιστα, κάποιος βουλευτής παρατήρησε: «Θα γυρίσει, φαντάζομαι..»
Δείτε το video…

"Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα διακινήσουμε πετρέλαιο φέτος"


              
Αυτό αποφάσισε η Ένωση Βενζινοπωλών Δυτικής Μακεδονίας, τονίζοντας ότι παροτρύνεται η παρανομία και αποθαρρύνεται η νομιμότητα
Με ανακοίνωση τους, οι βενζινοπώλες κάνουν λόγο για μέτρο που όχι μόνο δεν θα πατάξει την λαθρεμπορία και την φοροδιαφυγή αλλά θα τα διευρύνει, κατηγορώντας το σύστημα για παρότρυνση της παρανομίας και αποθάρρυνση της νομιμότητας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με κατεβασμένα κεφάλια έφυγαν από τη Διυπουργική - Τι χάνουν οι ένστολοι, γιατροί, πανεπιστημιακοί- "Παίζουν" ακόμα και κλιμακωτές μειώσεις για τους ένστολους από 5%
- Που θα κυμανθούν οι μειώσεις για αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς και στρατιωτικούς
- Πόσο θα μειωθούν οι μισθοί των γιατρών του ΕΣΥ και των καθηγητών ΑΕΙ και ΤΕΙ
- Τι θα γίνει με διπλωματικούς υπαλλήλους, αρχιερείς και δικαστικούς
- Νέα συνάντηση την Τετάρτη του Σαμαρά με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς Βενιζέλου και Κουβέλη

Το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας επέστρεψε και η άφιξή του στην Αθήνα βάζει στην τελική ευθεία και τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια, που θα περιληφθούν στο συνολικό πακέτο των μέτρων που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση, στις αρχές Σεπτεμβρίου, στους επικεφαλής της τρόικας. 

Ολοκληρώθηκε, μετά από δύο και πλέον ώρες, η διυπουργική σύσκεψη στο....

Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για την εξισωτική αποζημίωση των αγροτών

Έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου έχουν προθεσμία όσοι παραγωγοί δεν έλαβαν την εξισωτική αποζημίωση λόγω ελλείψεων που είχαν στο φάκελό τους, να υποβάλουν τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά προκειμένου μετά το σχετικό έλεγχο, να…

καταστεί δυνατή η πληρωμή τους μεταξύ 12-18 Σεπτεμβρίου. Οι συνολικές πιστώσεις για την εξισωτική αποζημίωση ανέρχονται σε 160 εκατ. ευρώ και την προηγούμενη εβδομάδα καταβλήθηκε σε 69.014 δικαιούχους ποσό ύψους 126 εκατ. ευρώ.
Η καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης......

Pussy Riot – ένα ‘πανκ συγκρότημα’ ή ένα εργαλείο προπαγάνδας;

Οι Pussy Riot δεν είναι ένα ροκ συγκρότημα. Ποτέ δεν ηχογράφησαν ένα CD, δεν έκαναν ποτέ καμία συναυλία. Είναι μέρος ενός προγράμματος των Rothschild να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία, κατά ειρωνικό τρόπο χρησιμοποιώντας κομμουνιστική τακτική.

Άρθρο του Marcos (Henrymakow.com)

Δεν είναι κάτι που βλέπουμε καθημερινά: το σύνολο των δυτικών media, αστέρια της ποπ μουσικής όπως ο Sting, η Madonna και ο Macartney έχουν πάθει αμόκ για αυτή τη σκοτεινή ρωσική κοριτσίστικη punk μπάντα.

¨Ολη η Αλήθεια για την Τσαμουριά και τους Τσάμηδες δωσίλογους

Τσαμουριά λεγόταν η περιοχή της Ηπείρου που εκτείνεται από τις εκβολές του Αχέροντα ποταμού μέχρι το Βουθρωτό και ανατολικά ως τις υπώρειες της Ολύτσικας .Ουσιαστικά δηλαδή πρόκειται για την σημερινή Θεσπρωτία  .Η πατρότητα του ονόματος παρόλο που διεκδικήθηκε  έντονα από Τούρκους και Αλβανούς έχει ρίζες στον αρχαίο ποταμό Θύαμις ( σημερινό Καλαμά ποταμό ) και  η λέξη Τσαμουριά δεν είναι τίποτα άλλο παρά η παραφορά της λέξης Θυαμουριά που ήταν το μεσαιωνικό όνομα της Θεσπρωτίας .
Οι Τσάμηδες απόγονοι των Σπαχήδων που αλλαξοπίστησαν το 1653 για να μη χάσουν τα
κτήματα τους  φτάσανε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα  και

Βίντεο σοκ!! Απίστευτα πλάνα απο το ''αντιρατσιστικό'' - Λυσσασμένοι ισλαμιστές σε επίδειξη δύναμης στο κέντρο της Αθήνας!!!

Εκτός όλων των άλλων, ας δώσουμε βάση και στις λεπτομέρειες... Λόγου χάρη, οτι όλοι οι ''καημένοι οικονομικοί μετανάστες'' έχουν κι απο ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας ή βιντεοκάμερες και τραβάνε πλάνα...Καθώς επίσης οτι στο τέλος μας ενημερώνουν πως αυτές οι σκηνές θα επαναληφθούν στις 15/9... Κατα τ'άλλα το βίντεο αποκαλύπτει την πραγματικότητα: η Αθήνα έχει καταληφθεί απο λυσσασμένους ισλαμοφασίστες που απλά περιμένουν την εντολή ωστε να κάνουν πράξη την ξεκάθαρη απειλή του Ασλάμ: να μας κηρρύξουν πόλεμο... Δείτε προσεκτικά και φανταστείτε τους όλους αυτούς οπλισμένους... Εύκολο να υποθέσουμε το τι μας ετοιμάζουν...

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ... ΕΙΡΗΝΗΣ, ΤΗΣ... ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ... ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αποτελούν ένα αμφιλεγόμενο θέμα στην ελληνική πραγματικότητα που σχετίζεται με εκατομμύρια ευρώ και σε ορισμένες περιπτώσεις με αμφίβολη αποδοτικότητα.
Σαφώς υπάρχουν κάποιες οργανώσεις που παράγουν ουσιαστικό και σημαντικό έργο, αλλά δεν είναι λίγες και οι "αρπαχτές" που έχουν γίνει στα πλαίσια "κοινωφελών σκοπών".
Το διάστημα 2002-2007 που η Ελλάδα ευημερούσε με δανεικά χρήματα, ο καθένας μπορούσε να φτιάξει μία ΜΚΟ ή ένα φιλανθρωπικό σωματείο για να έχει μερίδιο στις αρπαχτές απλι τα κρατικά έσοδα.

A.Τσίπρας: Πλησιάζει το ρεκόρ του ΓΑΠ για τις μεγαλύτερες σε διάρκεια διακοπές.Νά τον χαίρεστε όσοι τον ψηφίσατε!

Μετά την Κρήτη και την Νάξο σειρά έχει η Αιδηψός για τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αφού εκεί συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του οι οποίες ξεκίνησαν επίσημα στις 3 Αυγούστου και μέχρι σήμερα συνεχίζονται χωρίς ο αρχηγός της αξιωματικούς αντιπολίτευσης να δείχνει να ανησυχεί για το τι συμβαίνει στο κόμμα του και στην χώρα.
Ως ένας νέος ΓΑΠ ο Αλέξης Τσίπρας δράττει τις μοναδικές στιγμές της κάθε μέρας, στην Κρήτη, την Νάξο, και την Εύβοια αφού όπως φαίνεται δεν χαλάει τις διακοπές του για κανέναν και για τίποτα. Σήμερα αισίως ο Αλέξης Τσίπρας συμπληρώνει 25 ημέρες διακοπών και πλησιάζει απειλητικά το ρεκόρ του ΓΑΠ
ο οποίος το 2010 είχε ξεκουραστεί για 35 ημέρες.

Ετοιμάζουν «αραβική άνοιξη» στην Ελλάδα;

Ποιός και γιατί εκπαιδεύει σε ανορθόδοξο πόλεμο πακιστανούς;
Γιατί δηλώνουν «σύριοι» οι πρόσφατοι πρόσφυγες που εισέρχονται από την Τουρκία;

Μουτζαχεντίν στην Αντιόχεια, φοβίζουν τους τούρκους πολίτες...

Παράνομα στρατόπεδα εκπαίδευσης λαθρομεταναστών; Είναι δυνατόν να υπάρχουν και μάλιστα εντός της Ελληνικής Επικράτειας και μάλιστα περισσότερα του ενός;
Εξ όσων γνωρίζουμε, προ μηνών έχει παυθεί η λειτουργία τουλάχιστον ενός στρατοπέδου εκπαίδευσης στον ανορθόδοξο πόλεμο,

Μουσουλμάνοι με 2,5 σε υψηλόβαθμες σχολές.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ :esos.gr
Το παγκόσμιο φαινόμενο ακόμη και με βαθμολογικές επιδόσεις της τάξεως του 2,5 να εισάγονται οι Μουσουλμάνοι σε υψηλόβαθμες σχολές , με την ειδική κατηγορία που είχε θεσπίσει ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου , όταν ήταν υπουργός Παιδείας θα επαναληφθεί και στα φετινά αποτελέσματα.
Από τους περσινούς πίνακες επιτυχόντων της ειδικής κατηγορίας «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ»-ανάλογη εικόνα αναμένεται να έχουν και οι φετινοί προκύπτει ότι εισάγονται Φιλοσοφικές από 2.768 μόρια, Φιλολογικές από 2.590 μόρια, Νομικές από 8.690 μόρια, Πάντειο από 3.172 μόρια, παιδαγωγικά από 5448 μόρια, Μαθηματικές Σχολές από 3.078 μόρια κλπ.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

Τα blogs ''ανέστειλαν'' την μετάθεση του Αστυνόμου της Ύδρας !


 
Αφού έπεσε το κράξιμο της αρκούδας απο τα blogs και με  τα ΜΜΕ να κρατούν μούγκα στην στρούγκα ανεστάλη η μετάθεση του Αστυνομικού διευθυντή  Γιώργου Ζώτα της Ύδρας ...
Σύμφωνα με πληροφορίες απο το ΠΡΟ-ΠΟ αναστέλλεται και θα επανεξεταστεί η μετάθεση του αστυνομικού διευθυντή Ύδρας, Γιώργου Ζώτα, η οποία,  επρόκειτο να γίνει επειδή κάποιοι ήθελαν να τον τιμωρήσουν ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τη συνταξιοδότησή του.
Η απόφαση να απομακρυνθεί από τη θέση του ο αστυνομικός διευθυντής της Ύδρας υπήρχε κίνδυνος να........

ΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΔΡΑ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!

Στις 27 Αυγούστου του 1906 κοντά στα Καλύβια του Λάκκου, δυτικά από το ύψωμα Βίγλα Λούτζα του όρους Βίτσι, σκοτώνεται ο πρόμαχος των Κορεστίων, κατά των κομιτατζήδων, Παπασταύρος Τσάμης. Η δολοφονία γίνεται μετά από ενέδρα που του έχουν στήσει στην περιοχή οι κομιτατζήδες της συμμορίας του Μπίρα Βλάχη.

Ο θρυλικός και υπερδραστήριος ιερέας Παπασταύρος Τσάμης είναι ο άνθρωπος στον οποίον.........

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΟΣ

William Lind
5 Φεβρουρίου 2000

Από που προέρχονται όλα αυτά που ακούμε σήμερα,- οι θυματοποιημένες φεμινίστριες, το κινημα για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων,οι πλασματικές στατιστικές, η πλαστογραφημένη ιστορία,τα ψέματα, οι απαιτήσεις, όλα τα υπόλοιπα συναφή- από που προέρχονται; Για πρώτη φορά στην Ιστορία μας πρέπει να φοβόμαστε μη τυχόν χρησιμοποιήσομε λάθος λέξη, κάποια λέξη η οποία είναι ενδεχόμενο να καταγγελθεί ως προσβλητικη ή ωμή, ρατσιστική ,  σεξιστική ή ομοφοβική.
Έχομε δει άλλες χώρες, ιδιαίτερα τον τελευταίο αιώνα, όπου παίχτηκε το ίδιο έργο. Και τις παρακολουθούσαμε πάντοτε με ανάμεικτο οίκτο και -ειλικρινά- κάποτε με σκωπτική διάθεση, καθώς μας φαινόταν πολυ απίθανο να έρθουν άνθρωποι σε τέτοια κατάσταση ώστε να φοβούνται και να διαλέγουν πoιά λεξη να χρησιμοποιήσουν.Όμως τώρα αντιμετωπίζομε αυτή την κατάσταση στην ίδια μας τη χώρα. Τη συναντάμε ιδιαίτερα στα κολλέγια , αλλά εξαπλώνεται σε όλη την κοινωνία. Από που έρχεται αυτό το κακό; Τι είναι;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ


xrisi-abgi-sima

Νέα… επέμβαση μελών της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά στα Καλάβρυτα και μάλιστα σε βάρος Βουλγάρας η οποία ζει κι εργάζεται νόμιμα στη χώρα. Μόνο που υπήρχε η ιδιαιτερότητα της κόντρας που είχε με τα παιδιά του ηλικιωμένου τον οποίο είχε αναλάβει να φροντίζει μετά τις κατηγορίες εναντίον της, ότι υποχρέωσε τον παππού να της γράψει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και στη συνέχεια απέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος.......

Έρωτες πάνω στα αποκαΐδια της Ελλάδας.

Όσο για τις δήθεν ιδεολογικές διαφορές, αυτές είναι χάντρες για τους ιθαγενείς. Ο μόνος ενωτικός θεσμός στην Ελλάδα, είναι η διαπλοκή. 

Ο Πούτιν στόχος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, μέσω της τρομοκρατίας των ισλαμιστώνΒάρβαροι προ των πυλών: ισλαμιστική τρομοκρατία, ΗΠΑ και η επιχείρηση ανατροπής της ρωσικής κυβέρνησης

Του EricDraitser

Οι πυροβολισμοί και φονικές εκρήξεις από βομβιστές αυτοκτονίας στην Ινγκουσετία και το Νταγκεστάν την περασμένη εβδομάδα αναζωπύρωσαν μια μακροχρόνια, ανελέητη εκστρατεία βίας και τρομοκρατίας στον ρωσικό Καύκασο, μια περιοχή που έχει βιώσει αρκετό φόβο, απότην εποχή της «εξέγερσης» στην Τσετσενία στη δεκαετία του 1990. Ωστόσο, αν δούμε προσεκτικά τις πρόσφατες επιθέσεις, γίνεται σαφές ότι υπάρχουν πολιτικά και γεωπολιτικά συμφέροντα που δρουν παρασκηνιακά αλλά ενεργά, με στόχο την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας, έχοντας τη βία ως το ισχυρότερο όπλο τους. Οι επιθέσεις δεν είναι απλώς μεμονωμένες τρομοκρατικές ενέργειες, αλλά μάλλον, απροκάλυπτα ενορχηστρωμένα επεισόδια που πραγματοποιούνται από συμπαγή και συνδεδεμένα μεταξύ τους εγκληματικά δίκτυα, στόχος των οποίων είναι να υποδαυλίσουν συγκρούσεις και να εκτελέσουν ό,τι τους προστάζει η ατζέντα της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης της Ρωσίας.

Τρομοκράτες, προπαγανδιστές και χειραγωγοί

Γιατί ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Καταστροφή της Παγκόσμιας Οικονομίας και η Δημιουργία ενός Μεγαλύτερου Ισραήλ- Και η Εγκαθίδρυση Μίας Παγκόσμιας Απολυταρχικής Κυβέρνησης
Του Saman Mohammadi (The Excavator) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
"Ως αποτέλεσμα αυτής της αδυσώπητης προπαγάνδας εναντίον του Ιράν, η συζήτηση δεν είναι τώρα για το «Αν πραγματικά έχει το Ιράν ένα πρόγραμμα πυρηνικών όπλων» ή ακόμα και «Αν έχει, πώς μπορεί αυτό να είναι μια απειλή για κάθε κράτος του κόσμου που έχει πυρηνικά, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, το οποίο θα μπορούσε να εξαλείψει το Ιράν σε μια στιγμή», αλλά, μάλλον, η συζήτηση είναι για «τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσει μια επίθεση» και το «ποιος πρέπει να ξεκινήσει την επίθεση», και το «πόσο μακριά μπορεί να πάει η Δύση στην επίθεση στο Ιράν, προκειμένου να αποφευχθούν αντίποινα».
Ακόμη και εκείνοι που είναι εναντίον μιας επίθεσης δεν είναι εναντίον της, επειδή δεν υπάρχει απολύτως καμία ηθική, πρακτική ή νομική δικαιολογία για αυτό, αλλά είναι εναντίον εξαιτίας των συνεπειών που μια τέτοια επίθεση θα μπορούσε να φέρει. Δεν ανησυχούν τόσο πολύ για τη μαζική απώλεια ανθρώπινων ζωών που μια τέτοια σύγκρουση θα φέρει στην περιοχή, αλλά ανησυχούν ότι αυτό θα οδηγήσει την τιμή του πετρελαίου στα ύψη και θα κάνει ανυπολόγιστη ζημιά σε μία ήδη πολύ ασταθή παγκόσμια οικονομία"-. Damian Lataan - Γιατί πόλεμος κατά του Ιράν; (3η Σεπτεμβρίου του 2010).
"Με λίγα λόγια, για το Ισραήλ μια επίθεση εναντίον του Ιράν και των άλλων εχθρών του Ισραήλ με το πρόσχημα ότι προδικάζεται μία άμεση απειλή για την ύπαρξή του θα είναι η αποφασιστική κίνηση που θα φέρει την συνειδητοποίηση του απόλυτου φινάλε του Σιωνισμού. Τη δημιουργία ενός Μεγαλύτερου Ισραήλ.
Η επικείμενη σύγκρουση δεν είναι επειδή το Ιράν αποτελεί απειλή. Πρόκειται για το ίδιο το Ισραήλ που θέλει να ξεφορτωθεί όλους τους εχθρούς του, στους χώρους που θα ήθελε να προσαρτήσει ως μέρος της υλοποίησης της δημιουργίας ενός μόνιμου Μεγαλύτερου έθνους του Ισραήλ με εύφορη γη, δικούς του υδάτινους πόρους και ζωτικό χώρο. Ο πόλεμος είναι το πρόσχημα"- Damian Lataan: "Οι ΗΠΑ και η Εμμονή του Ισραήλ με το Ιράν - Οι πραγματικοί λόγοι" (6 Νοεμβρίου 2011).
"Ο νόμος είναι ό, τι οι άνθρωποι καθορίζουν να είναι." - David Ben-Gurion, πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ.
"Πριν από την ίδρυση του κράτους, την παραμονή της δημιουργίας του, τα κύρια συμφέροντα μας ήταν η αυτοάμυνα. Σε μεγάλο βαθμό, η δημιουργία του κράτους ήταν μια πράξη αυτοάμυνας. . . .