ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

''Μπίστης της Δημάρ'' κλείστε την ΕΑΒ που εκεί ...'βαράνε μύγες ''!

A.Φ. Άντε να δημοσιεύουμε τις δηλώσεις των άλλων τσογλαναρέων να δημοσιεύουμε και αυτού του χοντρού...τι να κάνουμε...

Το πως αντιλαμβάνονται  τα γνωστά και μη εξαιρετέα τέως λαμόγια του Πασόκ που κατάντησαν ζήτουλες της Ευρώπης , και νυν αριστεροί  δημοκράτες  του κ@λ@ , βρήκαν την  λύση αρκεί να μην πειραχτούν τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ που απλά διόρισαν οι ίδιοι ...
Να μην ξεχνάμε οτι  Μπίστης έχει κάνει ενα φεγγάρι και υφυπουργός του Πασόκ και μας πρόκοψε  !
Δείτε  τι είπε το αριστερό ...

Μπίστης: Ας έκλειναν την ΕΑΒ που "βαράνε μύγες"!...Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να του πει δεν κλείνεται την βουλή καλύτερα εκεί να δεις κάτι μύγες ...Αλλογόμ«Εκεί τέθηκαν τα ιδεολογικά θέματα της λαϊκής δεξιάς, που φοβήθηκε τι θα πει η Χρυσή Αυγή»...

 

Σοκ Το Mega διαφημίζει τον Αλβανικό εθνικισμό. Για την μεγάλη Αλβανία έχουνε ακούσει τίποτα στο MEGA...




ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ SOCIA MEDIA...
Απίστευτο αλλά αληθινό. Η παρακάτω διαφήμιση είναι η διαφήμιση του αλβανικού σοσιαλιστικού κόμματος από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. ...

Ναι από το Mega. Και φυσικά όχι, δεν υπάρχει στην Αλβανία κάποιο κανάλι με το όνομα “Mega”, μιλάμε για το κανάλι της Ελλάδας. 
Με νωπό ακόμη το αίμα του 37χρονου αστυνομικού ο οποίος δολοφονήθηκε από τη συμμορία των Αλβανών δραπετών των Τρικάλων στο Δίστομο, η τηλεοπτική ναυαρχίδα της ψευτοδημοκρατίας, παρουσίασε προεκλογικό σποτ για το αλβανικό σοσιαλιστικό κόμμα, ενόψει των αλβανικών εκλογών.

"ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ..." Τελείωσε η σύσκεψη στο Μαξίμου: EΡΤ, τέλος! - Την πούλησαν για υπουργεία και διορισμούς


Μετά από 3,5 ώρες διαπραγμάτευσης οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί ολοκλήρωσαν την διαβούλευση και οι Ε.Βενιζέλος και Φ.Κουβέλης αποχώρησαν μαζί.
Φαίνεται ότι η νύχτα που θα κρίνει το (άμεσο γιατί το απώτερο είναι γνωστό σε όλους...) μέλλον της συγκυβέρνησης θα κριθεί στις επόμενες ώρες.
Κάποιες πρώτες, πληροφορίες αναφέρουν ότι "τα έχουν βρει" και θα συνεχίσουν μαζί (και χώρια...).
Η σύσκεψη διακόπηκε και θα συνεχιστεί αύριο στις 20.30.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.



ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΦΙΤΙΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ... (;;;)






OI G8 ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ.

ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΠΕΡΙΠΟΥ 4000 ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ... "ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ"... (ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ...)

Όσο το κλίμα μυρίζει εκλογές και οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι θα προσέλθουν με άγριες διαθέσεις στο σημερινό ραντεβού στο Μαξίμου, τόσο η ένταση κορυφώνεται.

Πηγές αναφέρουν στο parapolitika.gr ότι στην τελευταία επικοινωνία που έγινε σήμερα μεταξύ Μαξίμου και Συγγρού ο Σαμαράς έστειλε μήνυμα ετοιμότητας προς τα στελέχη του κόμματός του.


ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΑΚΤΟ... ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ...!!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ..

Σε ναυάγιο οδηγείται η αυριανή σύσκεψη- Ξανά στο προσκήνιο οι εκλογές!
Δεν είναι καλό το κλίμα και επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές. Η...προυπόθεση των ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να ανοίξει η ΕΡΤ, για να πάνε αύριο στην συνάντηση των πολιτκών αρχηγών, έχει εξοργίζει το Μαξίμου, που θεωρεί πως παίζουν επικοινωνιακό παιχνίδι εις βάρος της χώρας, με μόνο σκεπτικό το μικροκομματικό όφελος.

Wall Street Journal: Στην Αθήνα κλέβουν τα ιστορικά χάλκινα αγάλματα

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η WSJ, η έκρηξη τιμών στην παγκόσμια αγορά εμπορευμάτων και μετάλλων «σκραπ», έχει δημιουργήσει το φαινόμενο των συνεχών κλοπών χάλκινων αγαλμάτων και προτομών ιστορικών προσώπων, προκειμένου να πουληθούν για λίγα ευρώ ως χαλκός.
Μεταξύ των αγαλμάτων που έχουν κλαπεί σύμφωνα με το δημοσίευμα μέσα σε έναν χρόνο, είναι η προτομή του Καζαντζάκη, ένας Ελ Γκρέκο και άλλα οκτώ αγάλματα αντιστασιακών, ηρώων του 1821, πρώην Δημάρχων της Αθήνας και ενός κουβανού ήρωα, του Χοσέ Μαρτί. Η προτομή του Μπολιβάρ, είχε αφαιρεθεί επίσης αλλά αντικαταστάθηκε.

Βρήκαν γιατί ο καρκίνος κάνει μεταστάσεις

Βρετανοί επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν γιατί εξαπλώνεται ο καρκίνος στο σώμα – ένα εύρημα που πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τη νόσο. Η έρευνά τους εστιάζεται στον μηχανισμό που εμφανίζεται όταν τα καρκινικά κύτταρα αλληλεπιδρούν με τα υγιή, προκειμένου να «ξεφύγουν» από την περιοχή όπου πρωτοαναπτύσσονται για να μετασταθούν σε άλλα σημεία.