ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Απαγορεύονται oι ακόλουθες ρατσιστικές εκφράσεις...



Mε απόφαση της ολυμπιακής επιτροπής, από εδώ και στο εξής απαγορεύονται oι ακόλουθες ρατσιστικές εκφράσεις :


-"Το μαύρο μου το χάλι"


-"Να χ@σω την τύχη μου την μαύρη"



-"Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε"

-"Μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά" 

-"Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε" 

Επίσης καταργούνται :

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΝΟΤΟΥ



H απίθανη διαφήμιση για την Κρήτη που κατέκτησε το Διαδίκτυο



 Το βίντεο δημιουργήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και έχει ως κεντρικό πρωταγωνιστή έναν αγχωμένο Βρετανό τουρίστα, ο οποίος παρακολουθεί στα ξένα ΜΜΕ αρνητικές ειδήσεις για την Ελλάδα και την οικονομία της, ενώ οι υπόλοιποι παραθεριστές αλλά και οι ντόπιοι απολαμβάνουν τον ελληνικό ήλιο και την παραδοσιακή φιλοξενία της Κρήτης και της χώρας μας γενικότερα… 


ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ! ΤΙ ΛΕΣ κ. ΖΑΚ ΡΟΓΚ;

Λουκέτο σε εκατόν πενήντα σχολές ΑΕΙ – ΤΕΙ, με το σχέδιο «Αθηνά»


Σχέδιο με την κωδική ονομασία «Αθηνά» έρχεται να σαρώσει ΑΕΙ και ΤΕΙ, από την επόμενη κιόλας ακαδημαϊκή χρονιά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», η «Αθηνά» θα κλείσει άμεσα, τουλάχιστον τέσσερα περιφερειακά πανεπιστήμια, και περισσότερες από 150 σχολές ανώτατης και ανώτερης τεχνολογικής εκπαίδευσης.
Τα πρώτα λουκέτα στα......

Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για το… μνημόνιο

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε γράψει για το Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες χαρακτηρίζει αντισυνταγματικά!...
Διαβάστε παρακάτω το αυθεντικό κείμενο:

«Τέλος μέ τά φοβικά σύνδρομα τοῦ Μνημονίου καί τῶν Δανειακῶν Συμβάσεων, πού εἶναι ὅλα ἄκυρα καί παράνομα, ἀντισυνταγματικά καί ἀπάνθρωπα! 200 χρόνια πρίν ὁ Ἐθναπόστολος τοῦ Γένους, ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός πού ἀνέστησε Πίστη καί Πατρίδα στίς ψυχές τῶν Σκλάβων, μᾶς ἀποκάλυψε μέ τή Χάρη τοῦ Θεοῦ, ὅτι ΔΕΝ θά πληρωθεῖ τό δυσβάσταχτο καί ἐν πολλοῖς κατασκευασμένο καί παράνομο Ἑλληνικό «χρέος», τό…. ὁποῖο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρῆμα πολύ, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, πού ἀλλοίωσε ὁ λαό μας, τίς ἀξίες, τίς παραδόσεις καί τήν ἴδια τήν ὑπόστασή του! Ἰδού οἱ συγκεκριμένες προφητεῖες του γιά τό Ἑλληνικό «Χρέος»:

α. «Θά σᾶς ρίξουν παρά πολύ........

Τιμοκατάλογος και στην Πυροσβεστική - Ποιες υπηρεσίες θα πληρώνουμε


Τιμοκατάλογος και στην Πυροσβεστική - Ποιες υπηρεσίες θα πληρώνουμε
Τιμοκατάλογο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ετοιμάζεται να βάλει το υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σε μία προσπάθεια να μειώσει τα κονδύλια που δαπανώνται κάθε χρόνο για συμβάντα που δεν έχουν να κάνουν με την προστασία του κοινωνικού συνόλου.
Το πλάνο έχει προχωρήσει αρκετά και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας "Το Πρώτο Θέμα", το Σώμα σε λίγους μήνες θα ανακοινώσει τον σχετικό τιμοκατάλογό της.
Όπως αποκαλύπτουν πηγές του Μεγάρου της Κατεχάκη αποκλειστικά στην κυριακάτικη εφημερίδα, το νέο νομοσχέδιο δεν προβλέπει.......

Νέο Φιάσκο της ΕΟΕ – Ως MKD τα Σκόπια στην Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων


Θλιβερή επιβεβαίωση όσων φωνάζαμε εδώ και ένα μήνα από το History-Of-Macedonia.com

Με άρθρο στις 4 Ιουλίου είχαμε επιστήσει την προσοχή των αρμοδίων φορέων για τον μεγάλο στόχο των Σκοπιανών. Να αλλάξουν με κάθε τρόπο την ονομασία FYROM, όπως αναγραφόταν η  χώρας τους στην επίσημη Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το επαναλάβαμε σε άλλο άρθρο στις 19 Ιουλίου, όταν και μετά από πιέσεις των Σκοπιανών, η επίσημη Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων ανάφερε  3 φορές τα Σκόπια σκέτο ως Μακεδονία. Δεν κουνήθηκε φύλλο από την ΕΟΕ και τους λοιπούς αρμόδιους φορείς.
Σήμερα λοιπόν και μετά τις νέες πιέσεις των Σκοπιανών η επίσημη Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων από σήμερα έπαψε να αναφέρει τα Σκόπια ως FYROM και τα αναφέρει πλέον ως MKD.

Οι αναφορές των χωρών στην ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων ΠΡΙΝ:

Στον τελικό ο Β.Τσολακίδης-Μεγάλη ατυχία για Β.Μάρα


Στον τελικό ο Β.Τσολακίδης-Μεγάλη ατυχία για Β.Μάρα


Στον τελικό του δίζυγου προκρίθηκε χθες ο Βασίλης Τσολακίδης. Ο 33χρονος πρωταθλητής συγκέντρωσε 15.466 βαθμούς στον προκριματικό και κατακτώντας την 6η θέση, κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα του τη συμμετοχή σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων. Ετσι, την Τρίτη 7 Αυγούστου θα μπορέσει να διεκδικήσει την ύψιστη διάκριση, εναντίον πολύ δυνατών αντιπάλων. Ο άτυχος Βλάσης Μάρας μετά από πτώση που είχε στο μονόζυγο, έμεινε στην 64η θέση.

Οι αθλητές που προκρίθηκαν στον τελικό με τις επιδόσεις του προκριματικού: