ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ!!! ΤΥΦΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!

                   
Επί δύο ολόκληρα χρόνια προσευχόταν στην Παναγία για να βρει και πάλι το φως της, η νεαρή Ελένη από το Κίεβο της Ουκρανίας.

Η Ελένη έχασε όραση και ακοή σε ηλικία 12 ετών, μετά από μακρά ασθένεια που πέρασε.

Οι γιατροί από την αρχή δεν έδιναν ελπίδες στην οικογένεια της Ελένης,

Εθνική γενοκτονία: 350.000 εκτρώσεις κάθε χρόνο από ένα Έθνος που αργοσβήνειΈνα εθνικό έγκλημα ή μάλλον περίπου 1000 εθνικά εγκλήματα συντελούνται κάθε ημέρα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα 70 διακοπές κύησης ανά 1.000 Ελληνίδες πραγματοποιούνται στην Ελλάδα τον χρόνο, που σημαίνει ένα ιλιγγιώδες νούμερο: 350.000 εκτρώσεις τον χρόνο! Μια πραγματική έκρηξη στις εκτρώσεις η οποία ξεκίνησε να συντελείται από το 2009 ως απόρροια της οικονομικής κρίσης.
Mέσα σε αυτό να περιλάβουμε και μια "παράπλευρη ζημιά", σαφώς ηπιότερη από την γενοκτονία που συντελείται κάθε χρόνο, αλλά υπαρκτή: Το 90% των κυήσεων που διακόπτονται είναι αφορολόγητο χρήμα που

Δεν έχει πάτο το βαρέλι... Πάνω από 2.500 βιογραφικά για μια συμμετοχή σε «ροζ» ταινίες της Sirina λόγω κρίσης!!Κάτι η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία, κάτι η περιέργεια, η Sirina Productions έχει γίνει η πιο... περιζήτητη εταιρεία της Ελλάδας αυτή τη στιγμή!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας 6 Μέρες, η εταιρεία παραγωγής ταινιών «με υπόθεση» έχει δεχθεί πάνω από 2.500 βιογραφικά σημειώματα τα τελευταία χρόνια από επίδοξους πρωταγωνιστές. Στην πλειοψηφία τους είναι άνδρες, ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε εκπρόσωπος της Sirina στην εφημερίδα, αυξανόμενο αριθμό αιτήσεων λαμβάνουν και από γυναίκες. 

Καφές και τσάι 900 ευρώ, στο υπουργείο του Μανιτάκη...Μπορεί χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι να ζουν με τον φόβο των απολύσεων στο Δημόσιο, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όμως, "λεφτά υπάρχουν" για καφέ και τσάι, που ...κοστίζουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, 900 ευρώ.
Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της "Δημοκρατίας της Κυριακής", από έγγραφο που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια", το υπουργείο ενέκρινε τη δαπάνη των 900 ευρώ για προμήθεια και παραλαβή προϊόντων (καφές, τσάι κλπ.), που θα προσφερθούν κατά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2013 σε υπηρεσιακές συσκέψεις και συναντήσεις στο πλαίσιο δαπανών δημοσίων σχέσεων του υπουργείου.

Συγκρίνοντας μεταναστευτικούς νόμους άλλων κρατών ίσως αντιληφθούμε την ανοησία μας

20130301-1340
Εκτός τούτου, το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών στην Ελλάδα μπήκαν παράνομα, αυτό από μόνο του αποδεικνύει την έλλειψη σεβασμού που έχουν αυτοί προς τη χώρα και τους κατοίκους της.  Με απλά λόγια, οι λαθρομετανάστες μπήκαν μέσα στη χώρα μας «με το έτσι θέλω». Και για όλους αυτούς, αφού πρώτα φροντίσαμε με τους γνωστούς ανθέλληνες πολιτικούς να το κάνουμε και πιο χαλαρά, συνεχίζουμε τώρα να συζητάμε ακόμα πιο χαλαρά αν οι μη έλληνες, όλοι αυτοί δηλαδή πως εισήλθαν παρά την θέληση μας, μπορούν τώρα να κάνουν καριέρα και σαν

Είχαν θεραπεύσει τον καρκίνο από το 1934;

Γνώριζαν το 1934 οι γιατροί ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιό;

Και πέτυχαν να τον θεραπεύσουν 100%; Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέας Barry Lynes, βασισμένος σε ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις...


 Έπρεπε όμως να ...περάσουν σχεδόν 80 χρόνια για να πληροφορηθούμε από χείλη επιστημόνων ότι αρκετές μορφές καρκίνου θα πρέπει πλέον να αναγνωριστούν ως μεταδοτικές νόσοι. Και μάλιστα ότι οφείλονται σε μόλυνση από ιούς, μικρόβια και παράσιτα, άρα μπορούν και να προληφθούν και να θεραπευθούν.

Τουρκικές τυρόπιτες σε σχολεία του ΈβρουΑκόμη και τυρόπιτες προέλευσης Τουρκίας, χωρίς να υπάρχουν οι απαιτούμενες πιστοποιήσεις των Ελληνικών υπηρεσιών, πωλούνται σε κυλικεία σχολείων, στον Έβρο.

Το φαινόμενο της πώλησης τυροπιτοειδών και ψωμιού, προέλευσης Βουλγαρίας και Τουρκίας προκαλεί «πονοκέφαλο» στις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και στη Συντεχνία Αρτοποιών του νομού.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Συντεχνίας, Πολυχρόνη Αλεξούδη,

ΟΥΤΕ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤ. ΜΠΛΟΚ! Εξευτελισμού συνέχεια: Κατεβάζουν εμμέσως τους μισθούς στα 300 ευρώ!


Οι εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών ζήτησαν από την κυβέρνηση και ειδικότερα από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη να δοθεί νομοθετικά η δυνατότητα να προσλαμβάνουν νέους άνεργους με μισθούς 300 ευρώ το μήνα για μερική απασχόληση!

Χάος στα Σκόπια. Επεισόδια με Αλβανούς στην πρωτεύουσα (φωτό) – δεκάδες τραυματίες.


Οι κινητοποιήσεις των Αλβανών ήλθαν σε συνέχεια αυτών των Σκοπιανών που διαμαρτυρήθηκαν για την τοποθέτηση ηγέτη του UCK ως …ΥΠΕΘΑ!
Ο Ταλάτ Ξαφέρι πρωταγωνίστησε στα φονικά επεισόδια αμέσως μετά την ολοκλήρωση της γενοκτονίας των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου, με σκοπό να αυτονομηθούν και οι Αλβανικές περιοχές των Σκοπίων.

Κάπου εκεί έρχεται και ο βρώμικος ρόλος Σημίτη – Παπανδρέου, όσο και αν φαίνεται απίστευτο. Με ένα “τέχνασμα” παρέα με Νατοϊκούς, φυγάδευσαν τους Ουτσεκάδες που
είχαν παγιδευτεί και περικυκλωθεί από δυνάμεις Σλάβων που δεν θα άφηναν κανέναν ζωντανό ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ακόμα και στο θέμα του ονόματος προκειμένου να έχουν Ελληνική στήριξη στην διαμάχη με τους Αλβανούς! Μετά από αυτή την παρέμβαση, αντί να διαλυθεί ο Ουτσεκά των Σκοπίων, έγινε …

Χρηματοδότηση για την εγκατάσταση συστημάτων εισροών-εκροών στα βενζινάδικα


Τη χρηματοδότηση του κόστους εγκατάστασης των συστημάτων ελέγχου εισροών-εκροών όγκου καυσίμων στα πρατήρια, ανακοίνωσε την Κυρική ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Σ. Κομνηνός, μιλώντας σε ημερίδα της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων για το θέμα.

Τα συστήματα θα επιτρέπουν τον ηλεκτρονικό έλεγχο των ποσοτήτων που προμηθεύονται και διαθέτουν στην κατανάλωση τα πρατήρια ενώ θα είναι συνδεδεμένα και με την Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.
Με την εγκατάσταση τους εκτιμάται ότι θα διασφαλίζεται και η ...

Βόμβα Ταξιάρχου...Καλέστε με μόνο για ανακατάληψη της Πατρίδας !
Ηχηρότατο μήνυμα από Ταξίαρχο του Ελληνικού Στρατού που μέσα απο  την υπερηφάνεια του ,κρύβει την απόγνωση ...Αλλά και την αξιοπρέπεια ! 
Πόσο λίγοι είναι μπροστά σου τα πολιτικά ανθρωπάκια της Κυβέρνησης  κ. Ταξίαρχε ! Τα  σέβη μας !


 Συμπαιγνία Γερμανίας-Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας για τα κοιτάσματα;


Μεγάλη ανησυχία προκαλούν οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το «defence-point.gr» οι οποίες αναφέρουν ότι η πρόσφατη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Τουρκία ενέπλεξε και τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα…
Σύμφωνα με καθ’ όλα αξιόπιστες και καλά πληροφορημένες πηγές, φαίνεται πως διαμορφώνεται συναίνεση ανάμεσα στο Βερολίνο και την Άγκυρα σχετικά με τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ανατολικής Μεσογείου, κυρίως όμως αυτά που συμπεριλαμβάνονται εντός της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).
Η Γερμανία αντιμετωπίζει με «θετικό μάτι» τις αιτιάσεις της Τουρκίας στην προσπάθεια της τελευταίας να αρπάξει ένα κομμάτι από τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες και μάλιστα φέρεται η κυβέρνησή της να έχει υπαινιχθεί προς την Άγκυρα ότι έχει τη δυνατότητα άσκησης ασφυκτικών πιέσεων στην Αθήνα για να υποχωρήσει.

Ασύλληπτο το εξωτερικό της χρέος της Ιαπωνίας !


Ποια Ευρώπη ρε γατάκια...

Σύμφωνα με ανώτατους αξιωματούχους του Υπουργείου Οικονομικών της Ιαπωνίας, υπολογίζεται πως, στο τέλος του Μαρτίου του 2014, το εξωτερικό χρέος της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των κρατικών ομολόγων και δανείων, θα ξεπεράσει τα..."ΕΞΩ ΟΙ GAY ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ": ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΛΕΧ ΒΑΛΕΣΑ...


Ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας και βραβευμένος με το Νόμπελ Ειρήνης Λεχ Βαλέσα δήλωσε πως οι ομοφυλόφιλοι βουλευτές θα πρέπει να κάθονται στα τελευταία έδρανα του κοινοβουλίου ή ακόμα έξω από αυτό διότι αποτελούν μειοψηφία. 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου TVN για το αν οι ομοφυλόφιλοι βουλευτές πρέπει να κάθονται κοντά στον τοίχο, στα τελευταία έδρανα της βουλής, επειδή αποτελούν μειοψηφία, ο Βαλέσα--φανατικός καθολικός--τόνισε: "Ναι, κοντά στον τοίχο ή ακόμα και έξω από αυτόν".
"Σε όλους τους τομείς, τους δίνω αναλογικά αυτό που εκπροσωπούν" στην κοινωνία, πρόσθεσε ο πρώην ηγέτης του συνδικάτου Αλληλεγγύη.

"Σεβόμαστε την πλειοψηφία, σεβόμαστε την δημοκρατία. Είναι η πλειοψηφία που οικοδόμησε την δημοκρατία. Αυτό που έχουμε τώρα είναι η μειοψηφία να βρίσκεται πάνω από την πλειοψηφία", είπε ο Βαλέσα.

"Είμαι της παλιάς σχολής και δεν νομίζω ότι θα ...

Σοβαρά επεισόδια εναντίον Βορίδη στην Καβάλα (βίντεο)


επεισόδια-Καβάλα

 «Πάρε το Μνημόνιο και φύγε από εδώ… ουστ», φώναζαν εργαζόμενοι της KAVALA OIL στον Μάκη Βορίδη, όταν εκείνος κατέφθασε σε ξενοδοχείο της Καβάλας.
 Ωστόσο, η κατάσταση δεν άργησε να βγει εκτός ελέγχου, καθώς οι εξαγριωμένοι εργαζόμενοι όρμησαν στην αίθουσα της συνέντευξη Τύπου και δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Πέταξαν αυγά, καρέκλες και τραπέζια που πετούσαν η συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα λίγο πριν μπουν μέσα στον εσωτερικό χώρου του ξενοδοχείου έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο του ξενοδοχείου και πέταξαν μπογιά. 
Ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης παρέμεινε αποκλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη συνέντευξη Τύπου.