ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

ΖΟΥΡΑΡΙΣ: ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ


ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ...

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...Ζουράρις: Oι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής να περιστοιχίσουν την Ρεπούση… Για να καταλάβει η εν λόγω κυρία Βουλευτής της Αριστεράς τι σημαίνει… Συνωστισμός!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ... ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΝΑΖΙ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ


Έναν σαφώς ανεπιθύμητο και επικίνδυνο επισκέπτη θα έχει η χώρα την ερχόμενη εβδομάδα...
Την Τετάρτη αναμένεται στην Θράκη ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων, του κόμματος MHP, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί! Ακούγεται ως φάρσα το ότι επιτρέπουν την είσοδο του συγκεκριμένου πολιτικού στην Ελλάδα, καθώς οι "Γκρίζοι Λύκοι" πέραν της ρητορικής τους και των δεδομένων θέσεων υπέρ του εδαφικού ακρωτηριασμού της Ελλάδας, ευθύνονται και για την δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού στην Κύπρο. 
Στην πρωτάκουστη περιοδεία του...

Παπούλιας και Σημίτης υπέγραψαν μείωση της Ελληνικής ΑΟΖ


Ο χάρτης της φωτογραφίας έχει εκδοθεί απο τη National Geographic Society των HΠΑ, για το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Τhe National Geographic Magazine.

Παρατηρείστε τη διασυνοριακή γραμμή με κόκκινο διακεκομμένο χρώμα που υπάρχει στον χάρτη αυτόν, που ξεκινάει απο τον Εβρο και φτάνει μέχρι το Καστελόριζο.

Ήρθε ο ΠΙΟΥ!!!........ΠΙΟΥ,ΠΙΟΥ,ΠΙΟΥ,ΠΙΟΥ........


Ποιηματάκι για τους "φίλους μας" τους ΓερμανούςΆνθρωπος της Mosanto ο νέος υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης;

Στο παρακάτω άρθρο ο Αθανάσιος Τσαυτάρης - καθ.Γενετικής και βιοτεχνολογίας στο Α.Π.Θ και νέος υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων!!! Τάσσεται ευθέως και ευθαρσώς υπέρ των μεταλλαγμένων!
Δίαιτα: Μεταλλαγμένα τρόφιμα: Μύθοι και κινδυνολογία: Η άλλη άποψη

Ο πληθυσμός της Γης προβλέπεται να ξεπεράσει σύντομα τα 10 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Κατά φαντασίαν ασθενής ή ...

Σαμαράς vs Τόμσεν 1-0: Γιατί το συζητάμε μόνο στα κρυφά;;; Ας μιλήσουμε δημόσια για αυτό που όλοι συζητάνε εκτός τηλεόρασης!!!
Γιώργος Αδαλής 


Σκέψεις για αναβολή του ταξιδιού τους στην Ελλάδα, εκφράζουν οι Τροϊκανοί και αιτία είναι η επείγουσα εγχείρηση του Πρωθυπουργού και όχι μόνο!
Είναι γεγονός ότι .....

Τοπικά κανάλια δήμων...η μεγάλη παγίδα!

Μη τρώτε το παραμύθι ότι τα τοπικά κανάλια όλων των δήμων της Ελληνικής επικράτειας  είναι αθώα και αντικειμενικά, το ίδιο (και παραπάνω θα λεγα) είναι κανάλια του κατοχικού καθεστώτος του πανελλήνιου προδοτικού συστήματος. >>>>

Την άσκηση ΔΗΜΗΤΡΑ της Εθνοφρουράς κατασκόπευαν οι Τούρκοι πριν καταρριφθούν!!!

Την άσκηση ΔΗΜΗΤΡΑ της Εθνοφρουράς κατασκόπευαν οι Τούρκοι πριν καταρριφθεί το RF-4 Ε/ΤΜ Isik καταρριφτεί από την συριακή αεράμυνα όταν αυτό εισήρθε στον συριακό εναέριο χώρο όπως φαίνεται και από την αντίδραση του Τούρκου προέδρου. 

ΜΕ ΗΡΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ...

 
Να βάλει τέλος στη ζωή της ήθελε μια γυναίκα και βούτηξε στο κενό. “Σκάλωσε” όμως στην τέντα του απο κάτω ορόφου.Μπροστά σ' ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκε το ζευγάρι των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν περιπολία στον Πειραιά. Ενώ βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Βενιζέλου διερχόμενοι τους σταμάτησαν και τους έδειξαν μια γυναίκα να κρέμεται κυριολεκτικά πάνω σε μια τέντα διαμερίσματος του πέμπτου ορόφου....

ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ - ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ... -ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΑΠΕΔΙΔΕ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ:...

Γιάννης Ζ.