ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόκληση! Στη Δυτική Θράκη βαφτίζουν τα χωριά με τουρκικά ονόματα

Mε τουρκικά ονόματα  αναφέρουν χωριά στην δυτική Θράκη οι Τούρκοι σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν την Ελλάδα και να δημιουργήσουν πρόβλημα. Η Yeni Safak με τον τίτλο «Από το Οσμανγκαζί στο Σιρκελί (σ.σ την Φιλλύρα), βρύση με οθωμανικά μοτίβα» γράφει ότι το πανηγύρι Αλαντεπέ και ο αγώνας πάλης εκεί που

ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!! Τεκμήριο φορολόγησης ακόμη και το πτυχίο!




Στο υπουργείο Οικονομικών ψάνουν να βγάλουν από την μύγα... παϊδάκια! Κι όχι μόνο αυτό, θέλουν να τα πωλούν και με το κιλό!!!

Δεν εξηγείται αλλιώς, η πληροφορία που φέρει τα τζιμάνια του Στουρνάρα να επεξεργάζονται σχέδιο....


επιβολής νέων αντικειμενικών κριτηρίων που θα κινούνται στη λογική των τεκμηρίων για τον προσδιορισμό του φορολογητέου εισοδήματος.

Συνεχίζονται οι σεξουαλικές επιθέσεις αλλοδαπών σε Ελληνίδες - Αλγερινός επιχείρησε να βιάσει ανήλικη!!

Συνεχίζονται τα περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων αλλοδαπών σε ελληνίδες ειδικότερα δε από μουσουλμάνους. Πιο συγκεκριμένα, ''19χρονος'' Αλγερινός με επικίνδυνες ορέξεις επιτέθηκε σε ένα ανήλικο κορίτσι προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις καθώς παρά τη θέλησή της άρχισε να τη χαϊδεύει. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΡΟΔΟ" ΠΟΥ.. ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣοσιαΛΗΣΤΗκής Διεθνούς; ΤΙ σχέση έχει με την διεθνή ΜΑΣΩΝΙΑ;

 Στην Ν.Αφρική   είναι ο Jeffry όπου ως μόνος υποψήφιος θα εκλεγεί και πάλι πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, οργάνωση στην οποία συμμετέχουν όλα τα

ΑΔΕΡΦΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!!!


             Οι προδότες του έθνους με τα παχιά πορτοφόλια. 


Διευθύντρια τουρκικού καναλιού που εκπέμπει και στη Θράκη η αδελφή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ; Το ελληνικό κοινό μπορεί να … κόλλησε με τον Σουλεϊμάν και τη Σιλά, μπορεί ακόμη να υπάρχουν αντιδράσεις από συγκεκριμένα κόμματα και πολιτικούς, όμως στο ΣΥΡΙΖΑ η τηλεόραση … δεν έχει σύνορα.

Κόψτε τα βέβηλα χέρια που πνίγουν την Ελλάδα



Οι εχθροί της Ελλάδας ήταν πάντα και εχθροί της ανθρωπότητας

Από τις πρώτες γραφές της παγκόσμιας ιστορίας, όσοι επιβουλεύονταν το λίκνο του πολιτισμού δεν ήταν εχθροί της Ελλάδας αλλά εχθροί της ανθρωπότητας. Ατράνταχτες οι ιστορικές αποδείξεις ακόμα και αν κάποια διδάγματα εξήχθησαν μετά από αιώνες. Όταν οι εχθροί του Ελληνισμού εξάπλωσαν το μίσος τους και σε άλλα έθνη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ" "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ"


H.KAΣΙΔΙΑΡΗΣ: O Δένδιας είναι μασόνος και δικηγόρος των Εβραίων..Βίντεο.


Σφοδρή επίθεση του βουλευτή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είπε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια, «δικηγόρο των Εβραίων», και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, «ορφανό του Στάλιν». Κατά την συζήτηση για τις συνεχόμενες ρατσιστικές επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες, ο Γιώργος Βαρεμένος, παρόντος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, είπε πως δεν θέλει να συμμετάσχει σε ένα «ακροδεξιό θέατρο». 

Όταν o πρόεδρoς διέκoψε την έφηβη γιατί είπε την αλήθεια


"ΓΚΕΤΟ" ΤΟ Α.Τ ΣΥΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΦΩΤΟ)




ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ
Απο enikos.gr
Αναγνώστρια του enikos.gr μας γράφει σχετικά με τις συνθήκες κράτησης – διαμονής μεταναστών στο Αστυνομικό Τμήμα της Σύμης:
«Η Σύμη αντιμετωπίζει τρομακτικό πρόβλημα από τις συνεχείς αποβιβάσεις λαθρομεταναστών που στοιβάζονται σε ένα μπαλκόνι στο ΑΤ Σύμης και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για μεταδοτικές ασθένειες. Σας παρακαλούμε να κοιτάξετε λίγο τα ακριτικά μας νησιά. Σας στέλνω φωτογραφίες για να δείτε. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία»
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ!




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Πρός το Πανελλήνιον

Ισραήλ: Σε γκέι μπαρ ο απίθανος Γερμανός ΥΠΕΞ Βεστερβέλε!


Θα μας τρελάνει με τα καμώματά του ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, ο οποίος τελευταία αποδεικνύεται βέβαια φωνή της λογικής στο ζήτημα της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους.
Ο Βεστερβέλε βρέθηκε στο Ισραήλ όπου είχε συνομιλίες με την ισραηλινή ηγεσία για το φλέγον θέμα του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος. Ωστόσο, το βράδυ που θα παρέμενε στο Τελ Αβίβ, χωρίς να διστάσει, είπε να το «ρίξει έξω» για λίγο.
Συνοδευόμενος από τον σύντροφό του, Μίκαελ Μρονζ, καθώς ο 51 ετών Βεστερβέλε είναι δεδηλωμένος ομοφυλόφιλος (παντρεύτηκαν στη Βόννη το 2010), επισκέφτηκε γνωστό γκέι μπαρ στην πόλη ονόματι «Shpagat» και πέρασε κάποιες ώρες πίνοντας και συζητώντας!

Ἡ Μασονία ἔχει διεισδύσει σὲ ὅλο τὸν κόσμο καὶ τὴν Ἑλλάδα μὲ ὕπουλο τρόπο...



Δεῖτε ἐδῶ ἕνα ἄρθρο-ἀποκάλυψη  τῆς Μασσωνίας καί τῆς Ἑωσφορικῆς Συνωμοσίας ἐναντίον τῆς Ὀρθοδοξίας καί τοῦ Ἑλληνισμοῦ.
Ἡ διείσδυση τῶν μασόνων σὲ ὅλους τους καίριους τομεῖς τοῦ κρατικοῦ μηχανισμοῦ καὶ γενικότερά της οἰκονομικῆς, ἐπιστημονικῆς καὶ κοινωνικῆς ζωῆς τοῦ τόπου γίνεται μὲ μεθοδικότητα καὶ μὲ πρακτικὸ στόχο τὴν τοποθέτηση ἢ τὸν ἔλεγχο ἀνθρώπων σὲ θέσεις «κλειδιὰ» ἀπὸ τὶς ὁποῖες ἐπηρεάζεται ἡ λήψη ἀποφάσεων.
Ἀπὸ τὰ πανεπιστημιακὰ ἱδρύματα ὡς τὰ ὑποκαταστήματα Τραπεζῶν καὶ ἀπὸ τὶς δημόσιες ἐπιχειρήσεις ὡς τὶς ἐπαγγελματικὲς ὀργανώσεις, οἱ μασόνοι προσπαθοῦν νὰ προωθοῦν μέλη τους σὲ καίριες θέσεις. Τὸ ἀποκορύφωμα βέβαιά της προσπάθειάς τους εἶναι ὁ ἔλεγχος τῆς πολιτικῆς ζωῆς τοῦ τόπου καὶ ἡ διείσδυσή της στὸ Στρατό.

Δύο αυτοκτονίες κάθε μέρα!!!




Ραγδαία είναι η αύξηση των αυτοκτονιών στη χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ αλλά και των οργανώσεων υποστήριξης, καθώς οι αυτοκτονίες έχουν φτάσει πλέον τις δύο κάθε μέρα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία της ΜΚΟ «Κλίμακα», του ΕΚΑΒ, της Ελληνικής Αστυνομίας και της....Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση πλέον σε αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών καθώς οι αυτόχειρες αυξήθηκαν κατά 22,5% την τελευταία τριετία.

Ισλαμική ομάδα απαιτεί συνοικία του Όσλο να αναγνωρισθεί ως «μουσουλμανικό έθνος», αλλιώς απειλεί ότι θα υπάρξει «νορβηγική 11η Σεπτεμβρίου»!!!




"Δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν εσάς ..." γράφουν τα γεννημένα στη Νορβηγία μέλη της ομάδας, που προφανώς, δεν «ενσωματώθηκαν»…

Συνελήφθησαν Τούρκοι ( και όχι Τσέχοι!) πράκτορες στη Λήμνο!


Είχαν φωτογραφίες και χαρτογράφηση στρατιωτικών οδών που οδηγούσαν σε καίριες αμυντικές θέσεις πυραύλων και ραντάρ

Το ενδιαφέρον των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών για την ..
αμυντική διάταξη των Ελληνικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, είναι ένα γεγονός που έχει καταγραφεί πολλές φορές από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Ελλάδας, η οποία έχει κατορθώσει πολλές φορές στο παρελθόν να συλλάβει πράκτορες –διαφόρων εθνικοτήτων- οι οποίοι εργαζόταν για την τουρκική μυστική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ.

Γιατί δεν έχουμε Δημοκρατία σήμερα




ImageΗ Δημοκρατία έχει τρία κύρια γνωρίσματα. Τα τρία γιώτα. Ισοκρατία, Ισηγορία και Ισονομία. Ενα πολίτευμα που δεν έχει τα χαρακτηριστικά αυτά, δεν μπορεί να ονομαστεί δημοκρατία. Εχει ενδιαφέρον να εξετάσουμε αν το σημερινό πολίτευμα της Ελλάδας έχει τα τρία αυτά γνωρίσματα... Ισοκρατία σημαίνει ίση δύναμη της ψήφου για όλους τους πολίτες. Ισα πολιτικά δικαιώματα. Μπορεί σήμερα, η ψήφος των πολιτών να έχει την ίδια ισχύ με την ψήφο των πολιτικών, όμως ο εκλογικός νόμος που πριμοδοτεί το πρώτο κόμμα με έδρες από ψήφους κομμάτων που δεν μπήκαν στη βουλή, από άκυρα και από λευκά ψηφοδέλτια, καταστρέψει την ισοκρατία. Η ισοκρατία καταστρέφεται και όταν ψηφίζουν αλλοεθνείς ψηφοφόροι που δεν ανήκουν στο εκλογικό σώμα, ή αγοράζονται ψήφοι άλλων ψηφοφόρων, ή όταν οι ψήφοι ανταλλάσσονται με διορισμούς και πόστα από την ολιγαρχία που ελέγχει το κράτος και τη δημόσια περιουσία σαν να είναι τσιφλίκι της.

Αφαιρούν την αστυνομική προστασία και από τους Γ.Παπανδρέου και Γ.Παπακωνσταντίνου!


Στον απόηχο της χθεσινής απόφασης του υπουργείου Δημόσιας Τάξης να αποσύρει τους αστυνομικούς που προστάτευαν τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, λόγω της "παράβασης του νόμου" και τον θόρυβο που ξεσήκωσε αυτή η αιτιολογία (δεν υπάρχει καμία δικαστική απόφαση που να αποφαίνεται ότι "Παραβιάστηκε ο νόμος" ούτε καν έχει πάει η δικογραφία στην Βουλή, με την οποία να ζητείται δίωξη των στελεχών της ΧΑ για αντιποίηση αρχής), στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης σκέπτονται να επεκτείνουν το μέτρο και για άλλους πολιτικούς για να μην φανεί ότι μεροληπτούν κατά της Χρυσής Αυγής.
Έτσι φαίνεται ότι αποφάσισαν σε περιπτώσεις που οι δικαστικές  ζητεί την άρση της βουλευτικής ασυλίας κάποιου ή κάποιων βουλευτών για τους οποίους υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι έχουν παρανομήσει, 

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA, ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑNOY XANOYMAKIOY ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ... ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!




Σας παρακαλώ κύριε Κασιδιάρη (ΒΙΝΤΕΟ)...


Τον έβγαλε για να χτυπήσει νούμερα. Αλλά, όταν διαπίστωσε ότι του έδωσε βήμα για να περάσει μηνύματα, σίγουρα επικίνδυνα, τον έκοψε άρον άρον. " Θα σας παρακαλέσω να μου φέρεστε ευγενικά" , του είπε δυο φορές. " Ειμαι ευγενής. Αλλά, δεν ... με αφήνετε να μιλήσω", απάντησε εκείνος. Ο Κασιδιάρης σταθερός στη γραμμή του προστάτη του νόμου, με επικίνδυνες απλουστεύσεις - που έχουν μεγάλο ακροατήριο, επικαλέστηκε μέχρι και το Σύνταγμα. Την κατάλυση του νόμου, την ονόμασε... αυτοάμυνα , την οποία ρητώς αναφέρει το Σύνταγμα. Η Στάη, απόψε ακροβατούσε μεταξύ του φόβου - μιας παρακινδυνευμένης πρόσκλησης- και του καπελώματος από τις ακραίες απόψεις του συνομιλητή της. Γι αυτό ξαφνικά έβαλε τελεία και πέταξε έξω από το πλάνο τον Κασιδιάρη... Ιδού και... το βίντεο, από την... ιστορική συνάντηση, Ελλη Στάη - Ηλία Κασιδιάρη...δείτε το βίντεο