ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

” ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΚ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ”-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΕΚΘΕΤΟ ΤΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Είναι μια είδηση που δεν έχει προηγούμενο.  Γίνονται όλα αυτά στην Ελλάδα; Είναι υπό την καθοδήγηση του υπουργείου Παιδείας; Διαβάστε την καταγγελία που λάβαμε από φίλη αναγνώστρια:
“ΣΤΕΦΑΝΕ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ, ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!!!

«Σήμερα ένα τζαμί, αύριο η τζιχάντ»... Στους δρόμους χιλιάδες Ρώσοι εθνικιστές


Χιλιάδες Ρώσοι εθνικιστές πραγματοποιούν σήμερα πορείες στη Μόσχα κατά την ετήσια διαδήλωση διαμαρτυρίας για την παρουσία μεταναστών από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, εν μέσω εντάσεων ύστερα από τις πρόσφατες ταραχές που προκλήθηκαν από τη δολοφονία ενός Ρώσου από έναν Αζέρο.

Ισχυρά μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί για τη ρωσική πορεία η διεξαγωγή της οποίας επετράπη από τις δημοτικές αρχές για 15.000 διαδηλωτές στη συνοικία Λιουμπλίνο της νοτιο-ανατολικής Μόσχας. 
Περί τους 3.000 εθνικιστές που ύψωναν σημαίες με τα χρώματα της αυτοκρατορικής Ρωσίας, μαύρο-κίτρινο-λευκό άρχισαν την πορεία τους σε δρόμο

Απόλαυση: Κόρη πρώην υπουργού δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από 6 αλλοδαπούς


Οσο την πλησίαζε, άρχισε να της λέει διάφορα υπονοούμενα..
στα αγγλικά. «Ηταν προφανές ότι δεν ήταν η μητρική του γλώσσα» ανέφερε η ίδια μιλώντας στο τοπικό σάιτ cretalive, τονίζοντας πως προσπάθησε να τον αποφύγει, φωνάζοντάς του να την αφήσει ήσυχη. Ομως εκείνος συνέχισε να την ακολουθεί και να την παρενοχλεί.

Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι είχε απομακρυνθεί αρκετά, γεγονός που την πανικόβαλε. Τότε πήρε την απόφαση να βγει το γρηγορότερο στην ακτή. Οπως είπε, άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έτρεξε προς τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο στο όχημά της.

Τη στιγμή που ανέβαινε τα σκαλοπάτια που υπάρχουν στο σημείο, αντιλήφθηκε ότι δύο άτομα από την παρέα των έξι στέκονταν στο πορτμπαγκάζ του

ΜΠΑΤΣΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑΖΕΡ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ


Ενας πατέρας απο το Missouri αποτράπηκε να σώσει τον 3-ετών γιο του από μια πυρκαγιά στο σπίτι, όταν οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν με τάζερ τρεις φορές στην προσπάθεια του να εισέλθει στο φλεγόμενο κτίριο.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim

Η φωτιά ξεκίνησε σε ένα playroom, ενώ οι γονείς κοιμόνταν στο σαλόνι.Το μικρό παιδί κοιμόταν πάνω στο δωμάτιό του.
Οταν ξύπνησαν απο τη μυρωδιά του καπνού, οι γονείς κατάφεραν να καλέσουν την άμεση βοήθεια. Ο πατριός Ryan Miller στη συνέχεια κλώτσησε την μπροστινή πόρτα του κτιρίου καθώς η αστυνομία και οι πυροσβέστες κατέφθαναν.
Το σπίτι ήταν πάρα πολύ καυτό για να εισέλθουν οι πυροσβέστες, αλλά όταν ο Miller προσπάθησε να ορμήξει για να προσπαθήσει να σώσει τον θετό γιό του,

Φτώχεια και ανεργία γονάτισαν τους Ελληνες - Καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση


Σύμφωνα με την έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) για την ευημερία (Well Being) που μετρά το ανθρώπινο κόστος της κρίσης, στην Ελλάδα το μέσο νοικοκυριό φαίνεται πως επηρεάστηκε δραματικά.

Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας -ένα σύνολο 11 κριτηρίων που χρησιμοποιήθηκαν για να μετρηθεί η ευημερία-, η Ελλάδα βρισκόταν...
μόνο στα τρία από αυτά πάνω από το μέσο όρο των 34 αναπτυγμένων χωρών του ΟΟΣΑ, ενώ ήταν κάτω από το μέσο όρο στα υπόλοιπα οκτώ.
Τι άλλαξε μέσα στην πενταετία 2007-2011

Ρεν: Το όποιο κενό θα καλυφθεί με όσα μέτρα κριθούν απαραίτητα



Τι μαλάκας αυτός ο Ρέν,αν παρακολουθούσε τα Ελληνικά ΜΜΕ θα ήξερε ότι άλλα μέτρα δεν θα πάρουν οι πολιτικοί μας...πάλι εκτέθηκε.

Τὸ θύμα σπαράσει τὶς σάρκες του καὶ ὁ θύτης ξερογλύφεται.


Γράφει ὁ Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας
Καὶ δύσκολες καὶ δραματικὲς καὶ ἀποκαλυπτικὲς εἶναι οἱ στιγμὲς ποὺ διερχόμαστε. Ἂν κάποιοι θὰ διαφωνοῦσαν θὰ τοὺς θεωρούσαμε "τυχερούς" μέσα στὴν παγωμένη ἀδιαφορία τους. Οὐσιαστικὰ πέρασε ἀνεπιστρεπτὴ ἡ φιλολογικὴ περίοδος τῆς κινδυνολογίας γιατί μὲ τὰ μοῦτρα πλέον μπήκαμε σὲ μεγάλα γεγονότα ποὺ μᾶς ἀγγίζουν ὅλους.
Ὅλη ἡ Ἑλλάδα ἔγινε ἕνας πόνος.
Αὐτὴ εἶναι ἡ καθημερινότητα καὶ δὲν χρειάζεται νὰ γράψουμε τίποτε ἄλλο πάνω σὲ αὐτὸ, τὴν στιγμὴ ὁ καθεὶς ἀπὸ ἐμᾶς μὲ αἷμα πλέον γράφει τὶς προσωπικὲς στιγμές του.
Τὴν Ἑλλάδα δὲν τὴν θέλουν ἁπλῶς τελειωμένη, ἀλλὰ ἐπιθυμοῦν νὰ τὴν δοῦν νὰ φτάνει στὸ τέλος τῆς σπαρασσόμενη.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ... ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΡΗΛΑΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...


Ξεσάλωσαν οι Τούρκοι ενοχλημένοι από την άσκηση…

Ενόχλησε φαίνεται τους Τούρκους η άσκηση «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 10/13», όπως άλλωστε παγίως ενοχλούνται σε οτιδήποτε αφορά το ακριτικό μας νησί και έστειλαν την Αεροπορία τους να… εκφράσει ευγενικά τις «αντιρρήσεις» τους…
Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών λοιπόν, αποτελούμενος από 4 F-4 και 2 F-16, εισήλθε στις 15:34 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ Νότια Χίου.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ







Αυτός είναι ο άνθρωπος που άλλαξε το όνομά του (!!!) για να είναι αρεστός στις (παλιές;) παγανιστικές του παρέες και τώρα γυρνάει σε Μητροπόλεις, Εκκλησίες και ανάλογες εκδηλώσεις για να μαζέψει ψηφαλάκια, παριστάνοντας τον καλό Χριστιανό Ορθόδοξο!

Αντάρτικο στα δελτία των οκτώ

Του Βασίλη Μουλόπουλου

Το τηλεοπτικό αντάρτικο του πολιτικού μπουλουκιού της συγκυβέρνησης, που βάζει κόκκινες γραμμές στις τηλεοράσεις και ψηφίζει “ναι” σε όλα της τρόικας στη Βουλή, προκαλεί κύματα ιλαρότητας

Η παράσταση αρχίζει, πάρτε θέση στον καναπέ και παρακολουθήστε τη νέα πολιτική επιθεώρηση στα δελτία των οκτώ και στα talk shows. Απολαύστε τον κ. Τζαμτζή στον ρόλο του Μαρίνου Αντύπα να ηγείται της εξέγερσης των χωρικών, τον κ. Γιακουμάτο στον ρόλο του Μαρά να ζητάει τον αποκεφαλισμό του κ. Στουρνάρα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. να το παίζει κομμούνα του Παρισιού υψώνοντας οδοφράγματα στην τρόικα.

Μαντέψτε τι ήταν ο δολοφόνος της Νορβηγίας που έσφαξε τρεις αθώους σε λεωφορείο…

Τα διεθνή μέσα τις πρώτες στιγμές μίλησαν για “ντόπιο”. Ντόπιος που κατέλαβε λεωφορείο, μαχαιρώνοντας και τους τρεις που βρισκονταν εντός.

 Ένα 19 χρονο κορίτσι, τον οδηγό και έναν ακόμα επιβάτη, 50 χρονοι και οι δύο.

Η αλήθεια βεβαίως δεν μπορούσε να κρυφτεί αφού έγινε ολόκληρη επιχείρηση της εκεί αντιτρομοκρατικής για να συλληφθεί ο μαχαιροβγάλτης.

Τι ήταν;

Έλα που δεν πάει το μυαλό σας…

ΟΑΕΔ: Δίνουν τις θέσεις εργασίας σε ξένους!

Θέσεις εργασίας του ΟΑΕΔ δίνονται σε ξένους, τη στιγμή που η ανεργία στην Ελλάδα έχει φθάσει στο 1.500.000 άτομα, ενώ όσον αφορά στους νέους, άνεργος είναι ένας στους δύο. Οι προσωρινοί πίνακες που αναρτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα για τους 10.000 ανέργους που πρόκειται να εργαστούν με πεντάμηνη απασχόληση σε δήμους και περιφέρειες μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας δείχνουν ότι σχεδόν μία στις δέκα θέσεις καλύπτεται από αλλοδαπούς και κυρίως από Βούλγαρους και Ρουμάνους, οι οποίοι προέρχονται από χώρες που είναι μέλη της Ε.Ε.

Σήμερα 4 Νοεμβρίου εἶναι ἡ μνήμη τοῦ Ἁγίου Γεωργίου Καρσλίδη

Ὁ Ὅσιος Γεώργιος Καρσλίδης ὁ ὁμολογητής, ὁ ἐν Δράμα (1901-1959). Ἡ μνήμη του τιμᾶται στὶς 4 Νοεμβρίου.
Σὲ μία ἐποχὴ ποῦ ἐπικρατεῖ τόσο βαθὺ σκοτάδι μὲ ἔντονη διαφθορὰ καὶ ὑποκρισία, ἡ ἁγία μας Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία δὲν παύει ταπεινὰ καὶ ἀθόρυβα νὰ καλλιεργεῖ πνευματικὰ τὰ μέλη της, νὰ τὰ ὁδηγεῖ καὶ νὰ τὰ μορφώνει ἐν Χριστῷ καὶ νὰ δημιουργεῖ τελικά τούς ἁγίους της. Αὐτοὺς πού στηρίζουν καὶ ἀρωματίζουν μὲ τὴ ζωὴ τους τὴ μολυσμένη ἀτμόσφαιρα τῆς κοινωνίας μας. Ὄχι μόνο κατὰ τοὺς παλαιοὺς χρόνους ἄλλα καὶ σήμερα ἡ Ἐκκλησία μας συνεχίζει τὸ ἔργο αὐτό. Ἰδιαίτερα καυχᾶται γιὰ τοὺς ὁσίους καὶ ὁμολογητές της. Ἕνας ἀπὸ αὐτοὺς καὶ σύγχρονος εἶναι καὶ ὁ ἱερομόναχος καὶ ὁμολογητὴς π. Γεώργιος Καρσλίδης ἀπὸ τὸν Πόντο, τὸν ὁποῖο λίγους μῆνες πρὶν - στὶς 18 Μαρτίου 2008 - ἡ ἁγία μας Ἐκκλησία μὲ εἰδικὴ Πατριαρχικὴ καὶ Συνοδικὴ Πράξη ἐνέταξε ἐπίσημα στὸ Ἑορτολόγιό της μὲ τὸν τίτλο τοῦ ὁσίου καὶ ἁγίου. Καὶ πλέον θὰ τὸν τιμοῦμε κάθε χρόνο στὶς 4 Νοεμβρίου, ἡμέρα τῆς ἐκδημίας του. Καί φέτος ὁ ἐπίσημος ἑορτασμὸς τῆς μνήμης του τελέστηκε μὲ ξεχωριστὴ λαμπρότητα καὶ μεγαλοπρέπεια στὴν Ἱερὰ Γυναικεία Μονὴ τῆς Ἀναλήψεως τοῦ Σωτῆρος στὸ χωριὸ Σίψα τῆς Δράμας, τὴν ὁποία εἶχε ὁ ἴδιος ἱδρύσει καὶ ὅπου ἔζησε τὰ τελευταία 30 χρόνια τῆς ζωῆς του καὶ ὀσιακὰ ἔκοιμηθη καὶ ἐτάφη.
Δεῖτε τὸ βίντεο - ἀφιέρωμα στὸν Ἅγιο…http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr