ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Κλείνουν τα σχολεία στη Β.Ελλάδα λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης!


Τη βεβαιότητα ότι η έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης θα αναγκάσει και άλλα σχολεία, πέρα από αυτά της Φλώρινας,να κλείσουν τις ερχόμενες ημέρες στη Βόρεια Ελλάδα εξέφρασαν οι δήμαρχοι της Β. Ελλάδας κατά την έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ την Παρασκευή.
Το αίτημα της ΚΕΔΕ -αλλά και πολλών δημάρχων μεμονωμένα- προς το υπουργείο Οικονομικών, να επιστρέφεται ο φόρος πετρελαίου για τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, παρέμεινε αναπάντητο. Αίτημα ιδιαιτέρως σοβαρό, εάν ληφθεί υπόψη ότι πέρα από την εξίσωση των τιμών πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, η χρηματοδότηση για τη λειτουργία των σχολείων και την κάλυψη των αναγκών τους είναι μειωμένη κατά 50% σε σχέση με το 2010.
Όπως σημείωσε μιλώντας στο Αθηναϊκό πρακτορείο  ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΕ, Γιάννης Μουράτογλου, στα γραφεία της ΚΕΔΕ έχουν αρχίσει και φθάνουν επιστολές από δημάρχους που δεν μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο για τα σχολεία.
Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται η Καστοριά, τα Γρεβενά, η Έδεσσα και άλλες περιοχές της Β. Ελλάδας, όπου η θερμοκρασία έχει πέσει πολύ κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου. Έσχατη λύση που απομένει για τους δημάρχους, όπως οι ίδιοι έλεγαν, είναι οι ξυλόσομπες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το οριστικό τέλος του κοινωνικού κράτους: Πετούν έξω από το ΕΣΥ τους ανασφάλιστους!


paidi_nosokomeio_626_355

Βιώνουμε, δυστυχώς, το οριστικό τέλος του κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα.. Και αυτό δίχως κάποια θεωρητική σύλληψη, τυπολογία ή τεκμηρίωση αλλά λαμβάνοντας υπόψιν την απάνθρωπη αντιμετώπιση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ανασφάλιστοι ασθενείς στο ΕΣΥ της χώρας μας..

Η Σύμβαση “Cooper” – Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΣΗ


cooper


Η Σύμβαση «Cooper» υπάρχει στο Yπουργείο Bιομηχανίας (άγνωστο αν έχει περιέλθει τώρα στο υπουργείο Οικονομικών ή το Ανάπτυξης) και παραδίδεται – σαν “ιερό κείμενο”- από υπουργό σε υπουργό! Στην Σύμβαση αυτή, δεσμεύονται τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδος, μαζί με τον υδάτινο μας πλούτο, από ένα Αμερικανικό consortium εταιρειών!

Μητέρα σκότωσε και έκαψε το παιδί της για το Κοράνι


Ακόμη μία απόδειξη της αδυναμίας ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων στις δυτικές κοινωνίες αποτελεί το φρικτό έγκλημα που έγινε στην Ουαλία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Κάρντιφ όπου μία μουσουλμάνα μητέρα σκότωσε και έκαψε το παιδί της επειδή δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Κοράνι  
Το 7χρονο αγόρι χτυπήθηκε βάναυσα από την μητέρα του και μετά αφού το σκότωσε το έκαψε.

ΚΟΛΗΣΑΝ ΨΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ...!!!


Ήπιας μορφής χαρακτηρίζονται τα 2 κρούσματα ψώρας που εμφάνισαν δοκιμοι αξιωματικοί στη Σχολή της Αμυγδαλέζας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δόκιμοι έχουν μεταφερθει και νοσηλευονται σε νοσοκομεία. Σημειώνεται ότι στην εγκάτασταση λειτουργεί και το στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών. 


enikos.gr

Σαράντος Καργάκος: «Θέλουν τὸν Ἕλληνα ραγιά!»Σαράντος Καργάκος: «Θέλουν τον Έλληνα ραγιά!»Συνέντευξη στὸν Γιάννη Συμεωνίδη 
Ἡ σοφία δὲν ἔχει ἀνάγκη νὰ καταφεύγει σὲ φωνές. Ὁ λόγος τῆς εἶναι ἤρεμος, σταθερός βασισμένος σὲ ἐπιχειρήματα καὶ μὲ μία εὐγλωττία ποὺ «κόκαλα δὲν ἔχει, ἀλλὰ κόκαλα τσακίζει». Ὅπως ἀκριβῶς εἶναι κι ὁ λόγος τοῦ διακεκριμένου φιλόλογου καὶ συγγραφέα Σαράντου Καργάκου, ὁ ὁποῖος καθ’ ὅλη τὴ διάρκεια τῆς συνέντευξης ποὺ παραχώρησε στὰ «Ἐπίκαιρα» στὴν οἰκία τοῦ ἐξέφρασε ἀνοιχτά τους προβληματισμούς του γιὰ τὸ μέλλον τῆς χώρας μας, τὴν Τουρκία, τὸ Ἰσλάμ, τὴν «κομματοκρατία» καὶ τὴν πολύπαθη ἐκπαίδευση. Ὑπὸ τὸ παγιδευμένο σὲ ζωγραφικοὺς πίνακες βλέμμα τοῦ Κωστῆ Παλαμᾶ, τοῦ Κωνσταντίνου Καβάφη καὶ ἄλλων προσωπικοτήτων τῶν γραμμάτων καὶ τῶν τεχνῶν ποὺ ἀνέδειξε αὐτὸς ὁ τόπος, ὁ κ. Καργάκος ἀγωνιᾶ: «Φοβᾶμαι πὼς ἡ Ἑλλάδα μεταβάλλεται σὲ ἕνα πειραματόζωο κι ὁ ἑλληνικὸς λαὸς προετοιμάζεται νὰ ἐνστερνιστεῖ τὸ πνεῦμα τοῦ ραγιά»…
Ὁ ἴδιος, ἐξάλλου, δὲν διστάζει νὰ τονίσει πὼς ἔναντί της τουρκικῆς ἐπεκτατικῆς πολιτικῆς, ὅπως αὐτὴ ἐκφράζεται καὶ μέσα ἀπὸ τὰ σχολικὰ βιβλία τῶν γειτόνων, ἡ χώρα μᾶς κρατᾶ τὴν ἄψογο στάση, ἡ ὁποία στὴν πραγματικότητα δὲν εἶναι τίποτα ἄλλο ἀπὸ μία ἄψυχη...

Οι μεγαλοτραπεζίτες διεθνείς Εβραίοι έστειλαν το μήνυμά τους προς τα ευρωπαϊκά κράτη μέσω της Ελλάδας«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Η λαϊκή αυτή ρήση πηγαίνει «γάντι» στην κατάσταση που έχει περιέλθει η κυπριακή οικονομία. Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού και καλούμε την Τρόικα για να μας δώσει το τελικό σπρώξιμο, νομιζόμενοι ότι θα τείνει χέρι βοηθείας. Η ασχετοσύνη των κυβερνώντων να διαχειριστούν τα οικονομικά του κράτους, με τις εμμονές τους στα ουτοπικά ιδεολογικά μηνύματα του Μαρξισμού, οδήγησαν την κυπριακή κοινωνία ένα βήμα πριν την αποσύνθεσή της και την κυπριακή οικονομία στο χείλος της καταστροφής. Ζητήσαμε τη βοήθεια των Ευρωπαίων εταίρων μας και έκαναν την εμφάνισή τους οι διεθνείς δανειστές, που δεν είναι Ευρωπαίοι. Είναι διεθνείς! Και οι διεθνείς δανειστές, που είναι οι μεγαλοτραπεζίτες διεθνείς Εβραίοι έχουν στόχους και σκοπούς, που οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν υποψιάζονται.

ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...


Σοκ στην κοινωνία της Κρήτης προκαλούν δύο νέες αυτοκτονίες που σημειώθηκαν σήμερα, αυτή την φορά στα Χανιά.

Σήμερα, στις 14.00 το μεσημέρι στην συνοικία των Λενταριανών της πόλης των Χανίων, ένας νέος άνθρωπος πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου έσπευσαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν πως ο αυτόχειρας τραυματίστηκε θανάσιμα, καθώς είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1912: 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

15Στις  2 Νοεμβρίου 1912, ελάχιστες ημέρες μετά την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, ο Ελληνικός στόλος, με επικεφαλής το θρυλικό θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ, κατευθύνεται προς το Άγιον Όρος. Η παρουσία του αντιμετωπίζεται με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες καμπάνων ενώ ο στόλος ανταποδίδει με 21 χαιρετιστήριες βολές. Το Αντιτορπιλικό “Θύελλα”αγκυροβολεί στην Δάφνη, αποβιβάζει άγημα από 40 άνδρες και ο εκπρόσωπος του Σουλτάνου, που έδρευε στον Πύργο του Πρωτάτου παραδίνει το Άγιον Όρος στο Ελληνικό Βασίλειο. Το «Γ. Αβέρωφ» με τα ανιχνευτικά «Ιέραξ» και «Πάνθηρ» κατευθύνονται στον όρμο του Πρόβλακα, κοντα στα Νέα Ρόδα, όπου αποβιβάζουν 200 άνδρες, οι οποίοι καταλαμβάνουν την διώρυγα του Ξέρξη. Όλα αυτά μαρτυρούν ένα κλίμα αισιοδοξίας  και συγκινητικών  στιγμών, καθώς μετά από 488 χρόνια σκλαβιάς το Άγιον Όρος απελευθερώνεται.

ΕΚΤΑΚΤH ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ STANLEY H ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ... ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΗΣ...!!!


Στην Αθήνα θα πάνε μέλη του ακραίου εθνικιστικού κόμματος της Αλβανίας "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία", για να πουν ότι η μισή Ελλάδα τους ανήκει. Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα10:00 στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θεωρεί, άκουσον

Η γενοκτονία συνεχίζεται: Και άλλη γερόντισσα δολοφονημένη με βασανιστήρια από ορκς.

Φρίκη: Βασάνισαν 84χρονη και την άφησαν να πεθάνει από ασφυξία

Το τέλος για την 84χρονη ήταν τραγικό, καθώς οι δράστες σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ιατροδικαστής κ. Τζιόλα στο PatrasTimes.gr χρησιμοποίησαν αυτοκόλλητη ταινία την οποία πέρασαν γύρω από το κεφάλι της προκειμένου να της κλείσουν το στόμα και τη μύτη.

«Ψαλίδι» 30% στις δόσεις των δανείων με παράλληλη επιμήκυνση της διάρκειάς τους


«Ψαλίδι» 30% στις δόσεις των δανείων με παράλληλη επιμήκυνση της διάρκειάς τους είναι η λύση που προτείνουν οι τράπεζες για να μπορέσουν οι δανειολήπτες να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.
Και ακόμα τα τραπεζικά στελέχη παραδέχονται ότι τα καθυστερούμενα αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς και έχουν τινάξει στον αέρα τη διαγνωστική μελέτη της BlackRock.
Τα δεδομένα είναι δύο:
Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που βρίσκονται σε αδυναμία να πληρώσουν τις δόσεις τους.
Η όποια ρύθμιση υιοθετηθεί τελικά από το υπουργείο Ανάπτυξης δεν πρέπει να δημιουργήσει πρόσθετες κεφαλαιακές ανάγκες στις τράπεζες.
Επείγει, λοιπόν, να βρεθεί λύση και μάλιστα «σολομώντεια», που θα ......

Το ΠΑΣΟΚ και ο Καβάφης: Ας πάνε επιτέλους σπίτι τους...


                                   
«Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες»: ας ακούσουν επιτέλους την προτροπή του Αλεξανδρινού εκεί στην Ιπποκράτους! Κι αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουν. Το τέλος έφτασε. Ας το δεχθούν λοιπόν με αξιοπρέπεια.
Το φθινόπωρο του 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου ήρθε στην εξουσία με την πρωτοφανή διαφορά των 10 μονάδων και με τον αέρα της φοβερής ρήσης «λεφτά υπάρχουν». Σε λίγους μήνες, η χώρα είχε οδηγηθεί.........

Κυνική ομολογία Μέρκελ: Εθνική ανεξαρτησία με χρέος άνω του 80% δεν υπάρχει!


Κυνική ομολογία Μέρκελ: Εθνική ανεξαρτησία με χρέος άνω του 80% δεν υπάρχει!

Είμαστε ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ και με τη βούλα! Το ομολόγησε η Γερμανίδα καγκελάριος με θράσος, αναίδεια, περιφρόνηση και ύφος χιλίων καρδιναλίων! Δεν είμαστε πλέον ούτε ...συνεταίροι, ούτε συμμετέχουμε ισότιμα πουθενά! Απλώς, είμαστε ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ!

«Με ένα χρέος που υπερβαίνει ας πούμε το 80 ή 90% του ΑΕΠ, γίνεται όλο και πιο

ΦΩΤΟ: Τα πιο… μοχθηρά ζώα του βασιλείου


ΦΩΤΟ: Τα πιο… μοχθηρά ζώα του βασιλείου
Όλοι βέβαια αγαπάμε τα ζώα και είναι ξεκάθαρο ότι το ζωικό βασίλειο δεν χωρίζεται σε «καλά» και «κακά» είδη.
Είναι απλώς κάποια που η καταστροφική τους δράση έχει αφήσει ιστορία!
Ή είναι ενοχλητικά. Ή έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους.
Και μέσα σε αυτά, είναι και τα πάντα, οι χνουδωτοί αυτοί «απατεώνες».
Ας δούμε λοιπόν τα πιο «κακά» ζώα του πλανήτη, με την υποσημείωση ότι πουθενά στη φύση δεν απαντάται ο όρος «κακό ζώο»…

Όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των πολιτών στον Τειρεσία

Όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των πολιτών στον Τειρεσία

Ο «Μεγάλος Αδελφός» στήνεται για να διευκολυνθούν οι έλεγχοι για φοροδιαφυγή και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Στον «Τειρεσία» όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των πολιτών! Η γνωστή διατραπεζική εταιρεία θα αναλάβει την δημιουργία μιας λίστας - μαμμούθ με όλες τις αποταμιεύσεις σε όλες τις τράπεζες, προκειμένου να γίνεται ταχύτερα το «άνοιγμα» των λογαριασμών των πολιτών και να ολοκληρώνονται σε σύντομο διάστημα οι έρευνες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος.

Η απόφαση για την κατάρτιση αυτής της λίστας με δεκάδες εκατομμύρια δικαιούχους από τον μηχανισμό ελέγχου του «Τειρεσία», αποφασίσθηκε σε....

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ:Λαμόγια του Ευρώ, βγάλτε τη χώρα από την Ευρωζώνη και φέρτε οικονομολόγους που γνωρίζουν πως να σώσουν την Ελλάδα!


ΕURO

anti-ntp.net: Βρε βρε βρε… καλώς τα παιδιά του makeleio.gr…..  τι έγινε; Μιλάτε για δραχμή; Μιλάτε για  αποχώρηση από την Ευρωζώνη; Έστω και αργά σας καλωσορίζουμε… αλλά όταν τα λέγαμε εμείς ήμασταν οι γραφικοί και οι άσχετοι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Μέρκελ: Δύσκολο να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου, με χρέος 80 ή 90%

Τι είπε η γριά που...άνα κι άρρωστη? Δύσκολα θα διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας? Ανιστόρητο γερμανικό γουρούνι,εδώ και χιλιάδες χρόνια δύσκολα την κρατάμε την ανεξαρτησία μας. Όσο ποιο δύσκολα είναι τόσο περισσότερο πορωνόμαστε. Η ιστορία επαναλαμβάνετε, το όνομά σου κολόγρια θα μπεί στην ιστορία δίπλα στο όνομα του Χίτλερ, οι προδότες στη κρεμάλα  και οι Έλληνες....που αλλού? Στο πάνθεον των ηρώων! Και όσο για την ανεξαρτησία που σκέφτεστε τσογλάνια, η απάντηση, προς κάθε ενδιαφερόμενο μπάσταρδο, είναι και πάλι η ίδια!“Αν δεν περάσουν τα μέτρα πάμε σε εκλογές”


«Η χώρα θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση. Υπάρχουν άλλοι συσχετισμοί δυνάμεων, προφανώς, θα πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές…», είπε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης....


Aνήλικος Αλγερινός μπήκε σε σχολείο και απείλησε μαθητές με μαχαίρι!!!..Που αλλού?Μα φυσικά στην πλατεία Βάθης..

Ένας ανήλικος από την Αλγερία, 16 ετών, συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Ομόνοια.

Ο ανήλικος, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη διότι εισέβαλε σε σχολείο στο οποίο παρακολουθούσε μαθήματα, στην πλατεία Βάθη και απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές του. Σύμφωνα

Ονόματα..!! Αυτοί είναι οι ξεφτιλισμένοι που παρήλασαν μπροστά από τον τούρκο πρόξενο Κομοτηνής για να τον προσκυνήσουν...
Ήταν σχεδόν όλοι εκεί, χαρούμενοι, κεφάτοι και...ανεβασμένοι! Ο λόγος για την δεξίωση του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, την απομάκρυνση του οποίου ζήτησαν πριν λίγες μέρες 12 βουλευτές της Ν.Δ!!!

ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Χάνει εκατ. ευρώ από τα τέλη το κράτος και μυαλό δε βάζει!


Σχόλιο του blog: Γιατί πολύ απλά δεν είναι μέτρα είσπραξης αλλά μέτρα εξόντωσης του έθνους.


Άνω των 140 εκατ. ευρώ υπολογίζονται οι απώλειες των εσόδων από τα τέλη κυκλοφορίας την τελευταία πενταετία, εξαιτίας...

της κατάθεσης πινακίδων.

Αυτό προκύπτει από απάντηση που διαβίβασε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Χαϊκάλη.

Ρατσισμός Αλβανίδας σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα ..Σε συνέλευση γονέων απαίτησε να φύγουν τα ελληνόπουλα καθώς είναι "μειονότητα"..


Αλβανικό Ρατσιστικό ΑΜΟΚ εντός της Ελλάδος...
Ελπίζουμε να επέμβει ο κ.Δένδιας ή η υπηρεσία της κρατικής ασφάλειας που μετονομάστηκε σε υπηρεσία εναντίον της ρατσιστικής βίας σύμφωνα με πομπώδες ανακοινώσεις του Υπουργείου !
 Πριν από λίγο έγινε καταγγελία στην εκπομπή του Δημήτρη Κωσταντάρα στο κανάλι ART -TV και στην εκπομπή του ΄΄΄ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ΄ '
Οτι σε δημοτικό σχολείο της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα και όχι από κάποιον τηλεθεατή αλλά από τους καλεσμένους του κ.κ Δικηγόρο Σταυριανάκη και Γεωργίου !...

Σε ένα δημοτικό σχολειό κάπου στην Αθηνά


Σε ένα δημοτικό σχολείο κάπου στην αθηνα,την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες...

- Χακίμ καζάλ αλ νταρουί;
- Παρων.
- Χασάν ντομάν ντα.......
σαρουί;
- Παρων.

- Γιόν κιμ λι γκόνγκ;
- Παρων.
- Σουλειμάν αλη ζαουάχρι;
- Παρων.
- Χατζή λαζά ρούμιχ αλής;
Τίποτα...
- Χατζή λαζά ρούμιχ αλής ; επαναλαμβάνει η δασκάλα...
Πάλι τίποτα.
Εκει που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ενα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του απο την τελευταία σειρά.....

- Κυρία,μάλλον εγω είμαι αυτός,αλλα το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι...
Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε..!

Μετά τη σύλληψη Καρατζαφέρη, διέρρηξαν το σπίτι του Λογοθέτη


Σύμπτωση και αυτό;

Σήμερα το μεσημέρι, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του τέως αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Νίκου Λογοθέτη. Όταν ο κ. Λογοθέτης απουσίαζε άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του, το αναστάτωσαν και κυρίως ασχολήθηκαν με το αρχείο του τέως αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤ. Κάτι αναζητούσαν συγκεκριμένα από το αρχείο και δεν πείραξαν τίποτα άλλο.

Η πληροφορία είναι....
εξακριβωμένη. Το spirospero.gr, επικοινώνησε με τον κ. Λογοθέτη, ο οποίος εμφανώς θορυβημένος παρακάλεσε να μην γνωστοποιηθεί το γεγονός. «Αφήστε παρακαλώ για αργότερα να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται, πρώτα».